Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари

124
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Weleda Pomegranate подхранващ крем за околоочната зона за редуциране на бръчки с мака-пептиди 12 мл.
    Weleda Pomegranate, 12 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Weleda Pomegranate е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки отстранява отоците и тъмните кръгове под очите освежава и изглажда зоната около очите Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Weleda Pomegranate стягащ серум с мака-пептиди 30 мл.
    Weleda Pomegranate, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Weleda Pomegranate е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето придава на лицето стегнатост възстановява свежестта и младежката красота на кожата прояснява Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
  • Weleda Pomegranate стягащ дневен крем против бръчки с мака-пептиди 40 мл.
    Weleda Pomegranate, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Pomegranate предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира интензивно хидратира подхранва в дълбочина намалява бръчките и предотвратява появята им
  • Weleda Pomegranate стягащ нощен крем с мака-пептиди 40 мл.
    Weleda Pomegranate, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Pomegranate предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Weleda Skin Food почистващ балсам 75 мл.
    Weleda Skin Food, 75 мл., Почистваща маска за жени
  • Weleda Calendula бебешко олио с невен 10 мл.
    Weleda Calendula, 10 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Weleda Calendula придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: за чувствителна детска кожа действа превантивно срещу раздразнение прави я нежна и омекотена ефективно подхранва има антиоксидантен ефект предотвратява изсушаване на кожата Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Weleda Set pro Aktivní Duše подаръчен комплект (под душа)
    Weleda Set pro Aktivní Duše, 2 бр., Масажни масла за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Weleda Set pro Aktivní Duše ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Комплектът съдържа: душ гел 200 мл. масажно олио с арника 50 мл. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Weleda Comfort подаръчен комплект (за дехидрaтирана и увредена кожа)
    Weleda Comfort, 2 бр., Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект. Комплектът съдържа: хармонизиращ душ гел 200 мл. Pomegranate хидратиращ крем за ръце 50 мл. Характеристики: микс от козметични продукти за ежедневна употреба идеален за пътуване продукти за дълбоко подхранване и хидратация ще зарадва всяка жена за старателно почистване на кожата за перфектно нежна и мека кожа за възстановяване на здравината на кожата Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Weleda Winter Comfort крем за ръце за суха кожа 50 мл.
    Weleda Winter Comfort, 50 мл., Кремове за ръце за жени
  • Weleda Skin Food Make-Up Glow Effect подаръчен комплект (за освежаване и хидратация)
    Weleda Skin Food Make-Up Glow Effect, Масла за лице за жени, Комплектът съдържа: подхранващо сухо олио с хидратиращ ефект 100 мл. балсам за сухи и напукани устни 8 мл. универсален подхранващ крем с билки за много суха кожа 75 мл.
  • Weleda Rathania вода за уста 50 мл.
    Weleda Rathania, 50 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Weleda Rathania не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес убива бактериите осигурява свеж дъх
  • Weleda Rosemary ободряваща вана 200 мл.
    Weleda Rosemary, 200 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Weleda Rosemary ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Weleda Cleaning Care нежна почистваща пяна 150 мл.
    Weleda Cleaning Care, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Weleda Cleaning Care ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава предотвратява изсушаването на кожата на лицето регулира образуването на себум Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Weleda Mama Nature's Strength Against Stretch Marks комплект (за профилактика и редуциране на стрии)
    Weleda Mama Nature's Strength Against Stretch Marks, Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Комплектът съдържа: олио за стрии 100 мл. масло за тяло за бременни жени 150 мл.
  • Weleda Baby Happy Baby комплект (за деца )
    Weleda Baby Happy Baby, Комплекти за деца за деца, Комплектът съдържа: детски гел за зъби 50 мл. шампоан и душ гел за деца 200 мл.
  • Weleda Arnica Gel охлаждащ масажен гел 25 гр.
    Weleda Arnica Gel, 25 гр., Сапуни унисекс, Гелът за тяло се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт. Характеристики: успокоява и освежава кожата регенерира кожата подобрява еластичността на кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Weleda Calendula Ointment мехлем за много суха кожа 25 гр.
    Weleda Calendula Ointment, 25 гр., Грижа за гърдите за жени, Характеристики: регенерира кожата омекотява и помага за копринено гладка кожа успокоява и намалява раздразнението Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Weleda Birch detox set + gift подаръчен комплект (за подхранване и хидратация)
    Weleda Birch detox set + gift, 3 бр., Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект. Комплектът съдържа: Birch олио против целутит 100 мл. Birch душ пилинг 150 мл. bavlněný ručník Характеристики: продукти за дълбоко подхранване и хидратация за перфектно нежна и мека кожа за възстановяване на здравината на кожата Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Weleda Everon защитен балсам за устни SPF 4 4.8 гр.
    Weleda Everon, 4.8 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Weleda Everon е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави устните меки и нежни предоставя на сухите устни моментално облекчение Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Weleda Citrus освежаващо масло 100 мл.
    Weleda Citrus, 100 мл., Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Weleda Citrus обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: хидратира в дълбочина прави кожата гъвкава и омекотена Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Weleda Baby Derma успокояващ лосион за тяло за деца 200 мл.
    Weleda Baby Derma, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Weleda Baby Derma осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа успокоява раздразнения и зачервявания веднага облекчава сърбеж Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх