Модни марки 1
Цена
лв лв

Weleda облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Weleda 143 продукти
 • Weleda Pregnancy and Lactation подхранващо олио за бременни за стрии 100 мл.
  Weleda Pregnancy and Lactation, 100 мл., грижа за кожата на лицето за жени, Продуктът Weleda Pregnancy and Lactation се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенавидимо омекотява кожатаоставя кожата кадифено мекапредпазва кожата по време на бременностНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Weleda Rosemary олио за коса за подсилване и блясък на косата 50 мл.
  Weleda Rosemary, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеWeleda Rosemary придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Weleda Sea Buckthorn дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли с 24 часова защита 50 мл.
  Weleda Sea Buckthorn, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Sea Buckthorn ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предоставя дълготрайна защитапредпазва от неприятната миризмаосигурява дълготрайно усещане за свежестСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Weleda Sea Buckthorn подаръчен комплект лосион за тяло 200 ml + крем за ръце 50 ml за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Sea Buckthorn Подаръчен комплект за жени лосион за тяло 200 ml + крем за ръце 50 ml
 • Weleda Birch Elixir 200 ml продукт за здраве за жени БИО
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Birch Elixir Продукт за здраве за жени 200 ml
 • Weleda Rosemary тоник за коса 100 мл.
  Weleda Rosemary, 100 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеWeleda Rosemary придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Weleda Citrus дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли 50 мл.
  Weleda Citrus, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Citrus ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмаосигурява дълготрайно усещане за свежестпридава дълговременно усещане за комфорт и чистотадерматологично тестваноСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Weleda Men дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли 24 часа цитрус 50 мл.
  Weleda Men, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Дезодорантът Weleda Men ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмаосигурява дълготрайно усещане за свежестне засяга естествените телесни процесипродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Weleda Stretch Mark Massage Oil 100 ml продукти за масаж за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Stretch Mark Massage Oil Продукти за масаж за жени 100 ml
 • Weleda Rosemary 100 гр твърд сапун за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Rosemary Твърд сапун за жени 100 гр
 • Weleda Plant Gel 75 ml паста за зъби за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Plant Gel Паста за зъби за жени 75 ml
 • Weleda Ratanhia 75 ml паста за зъби за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Ratanhia Паста за зъби за жени 75 ml
 • Weleda Almond Sensitive Skin Body Lotion 200 ml лосион за тяло за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Almond Sensitive Skin Body Lotion Лосион за тяло за жени 200 ml
 • Weleda Skin Food 30 ml дневен крем за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Weleda Skin Food Дневен крем за лице за жени 30 ml
 • Weleda Men афтършейв 100 мл.
  Weleda Men, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Weleda Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинанамалява зачервяванията и успокоява кожатапридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Weleda Men балсам за след бръснене 100 мл.
  Weleda Men, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Weleda Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинапридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Weleda Citrus дезодорант пълнител 200 мл.
  Weleda Citrus, 200 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Citrus ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:придава свежестпредоставя дълготрайна защитаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Weleda Sage дезодорант 100 мл.
  Weleda Sage, 100 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Sage ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:придава свежестпредоставя дълготрайна защитаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Weleda Sage дезодорант пълнител 200 мл.
  Weleda Sage, 200 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Sage ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:придава свежестпридава дълговременно усещане за комфорт и чистотаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Weleda Citrus дезодорант 100 мл.
  Weleda Citrus, 100 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Citrus ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:придава свежестпредоставя дълготрайна защитаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Weleda Pomegranate дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли 24 часа 50 мл.
  Weleda Pomegranate, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Weleda Pomegranate ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестпредоставя дълготрайна защитане блокира естествените телесни процесиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Weleda Baby and Child продукт за вана с невен и билки 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., За баня за деца, Продуктът Weleda Baby and Child внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:отмива нечистотиитевнимателно се грижи за детската кожазапазва естествената защитна способност на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.
 • Weleda Pine релаксираща вана 200 мл.
  Weleda Pine, 200 мл., Млека за вана за жени, Пяната за вана Weleda Pine осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаухае приятноуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Dental Care растителен гел за зъби 75 мл.
  Weleda Dental Care, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Weleda Dental Care предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Weleda Baby and Child продукт за вана за бебете с невен невен 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., За баня за деца, Продуктът Weleda Baby and Child внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:отмива нечистотиитехидратира и омекотяваухае приятноможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.
 • Weleda Men душ гел 200 мл.
  Weleda Men, 200 мл., Продукти за душ за мъже, Душ гелът Weleda Men е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираслед употреба придава усещане за свежест и енергияНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Rose хармонизираща вана 100 мл.
  Weleda Rose, 100 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Weleda Rose осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Lavender успокояшаща баня 200 мл.
  Weleda Lavender, 200 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Weleda Levandule осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеухае приятноНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Citrus освежаваща вана 200 мл.
  Weleda Citrus, 200 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Weleda Citrus осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаухае приятноуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Oat регенерираща процедура за суха и увредена коса 150 мл.
  Weleda Oat, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаWeleda Oat е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Weleda Rosemary ободряваща вана 200 мл.
  Weleda Rosemary, 200 мл., Млека за вана за жени, Пяната за вана Weleda Rosemary осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Arnica релаксираща вана 200 мл.
  Weleda Arnica, 200 мл., Млека за вана за жени, Пяната за вана Weleda Arnica осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:предоставя усещане за комфорт и спокойствиеухае приятноуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Weleda Dental Care вода за уста 50 мл.
  Weleda Dental Care, 50 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Weleda Dental Care не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесубива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Weleda Dental Care паста за зъби невен 75 мл.
  Weleda Dental Care, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Weleda Dental Care предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Weleda Baby and Child шампоан и душ гел за деца невен 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., Шампоани за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподхранва и се грижи за кожатане люти в очитеСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
 • Weleda Pregnancy and Lactation олио за масаж на гърдите 50 мл.
  Weleda Pregnancy and Lactation, 50 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Weleda Pregnancy and Lactation придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенаподхранва и се грижи за кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Weleda Cleaning Care почистващо мляко за нормална към суха кожа 100 мл.
  Weleda Cleaning Care, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Weleda Cleaning Care е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетоСъстав:с фин аромат
 • Weleda Cleaning Care почистваща вода за лице за всички типове кожа на лицето 100 мл.
  Weleda Cleaning Care, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Водата за лице Weleda Cleaning Care е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:прекрасно ароматизира кожатаозарява кожатахидратира и освежава кожатапридава усещане за комфорт и чистотаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата. Повтаряйте процедурата докато тампонът не остане съвсем чист.
 • Weleda Cleaning Care почистващ тоник 2 в 1 100 мл.
  Weleda Cleaning Care, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Weleda Cleaning Care ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазниниоставя кожата фина, свежа и сияещаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Weleda Pregnancy and Lactation олио за масаж на перинеума 50 мл.
  Weleda Pregnancy and Lactation, 50 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Weleda Pregnancy and Lactation придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенаподхранва и се грижи за кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Weleda Baby and Child детско невеново масло 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:успокоява раздразнения и зачервяванияправи я нежна и омекотенаподхранва детската кожаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Weleda Baby and Child детски защитен крем за тяло и лице невен 75 мл.
  Weleda Baby and Child, 75 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:ефективно подхранвауспокоява раздразнения и зачервяванияНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Weleda Baby and Child бебешко олио с невен без парфюм 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:подхранва детската кожаима антиоксидантен ефектуспокоява раздразнениятаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Weleda Baby and Child защитен балсам с невен за деца 30 мл.
  Weleda Baby and Child, 30 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:поддържа равновесието на детската кожапредпазва кожата от вредните външни влиянияпази детската кожа от раздразнениеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Pregnancy and Lactation олио за масаж на коремчето, за кърмачета. 50 мл.
  Weleda Pregnancy and Lactation, 50 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Weleda Pregnancy and Lactation ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:лесно се разтрива и бързо попиваподходящиза чувствителна до алергична кожаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Weleda Dental Care паста за зъби срещу кървене на венците 75 мл.
  Weleda Dental Care, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Weleda Dental Care е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитеосвежава дъхапредотвратява образуване на зъбен кариесСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Weleda Baby and Child лосион за тяло с невен 200 мл.
  Weleda Baby and Child, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Weleda Baby and Child ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожаправи я нежна и омекотенаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Weleda Dental Care паста за зъби с морски соли 75 мл.
  Weleda Dental Care, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Weleda Dental Care се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:надеждно почиства зъбитепази от зъбен кариесограничава отлагането на зъбен камъкгрижи се за венцитеоставя в устата усещане за чистота и свежестСъстав:без химични оцветителинатурални екстрактине съдържа разпенващ агентНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Weleda Baby and Child крем за лице с невен 50 мл.
  Weleda Baby and Child, 50 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Weleda Baby and Child нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоправи кожата фина и коприненаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Hair Care шампоан с пшеница против пърхот 190 мл.
  Weleda Hair Care, 190 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Weleda Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапремахва пърхота от косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Weleda Hair Care подхранващ шампоан с просо за нормална коса 190 мл.
  Weleda Hair Care, 190 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Weleda Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Weleda Baby and Child подаръчен комплект III. за деца
  Weleda Baby and Child, 3 бр., Козметични комплекти за деца, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребаподходящ за успокояване на чувствителна и раздразнена кожаподходящо и за бебетаподаръчна опаковкаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Weleda Baby Derma успокояващ крем за лице за деца 50 мл.
  Weleda Baby Derma, 50 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Weleda Baby Derma нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Baby Derma успокояващ лосион за тяло за деца 200 мл.
  Weleda Baby Derma, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Weleda Baby Derma нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожауспокоява раздразнения и зачервяванияведнага облекчава сърбежНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Weleda Dental Care балсам за венци със салвия 30 мл.
  Weleda Dental Care, 30 мл., Специална грижа унисекс, Специалната грижа Weleda Dental Care чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:успокоява венцитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Weleda Baby and Child крем за бебета с невен против подсичане 75 мл.
  Weleda Baby and Child, 75 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Weleda Baby and Child е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанеуспокоява раздразнената кожаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Weleda Baby Derma успокояващ крем за бебета 50 мл.
  Weleda Baby Derma, 50 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Weleda Baby Derma е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанеуспокоява раздразнената кожапредпазва кожата от външни влиянияНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Weleda Men хидратиращ крем за мъже 30 мл.
  Weleda Men, 30 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Weleda Men предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Men крем за бръснене за мъже 75 мл.
  Weleda Men, 75 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Weleda Men гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненеуспокоява кожатапредотвратява раздразнение на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Weleda Winter подаръчен комплект I. за жени
  Weleda Winter, , Козметични комплекти за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект е подаръкХарактеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза поправяне и регенерация на кожатаза дехидратирана кожаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Weleda Cold Cream защитен крем за суха кожа 30 мл.
  Weleda Cold Cream, 30 мл., Сапуни за жени, Кремът за лице Weleda Cold Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапридава кадифена мекота на кожатананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Everon защитен балсам за устни SPF 4 4,8 гр.
  Weleda Everon, 4,8 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Weleda Everon е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Weleda Pomegranate стягащ серум 30 мл.
  Weleda Pomegranate, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Weleda Pomegranate е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:предпазва кожата от свободните радикалиефективно хидратира и подхранвапомага за изглаждане на бръчки и фини линииСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Weleda Rose изглаждащ околоочен крем 10 мл.
  Weleda Rose, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Weleda Rose е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Weleda Rose подхранващо олио 100 мл.
  Weleda Rose, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Weleda Rose придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатастяга отпуснатата кожаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Weleda Almond крем за чувствителен скалп 50 мл.
  Weleda Almond, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Weleda Almond идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекаухае приятнопредпазва кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Weleda Pomegranate стягащ нощен крем 30 мл.
  Weleda Pomegranate, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Pomegranate предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираподхранва в дълбочинавъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатапридава на кожата свежест и сияниеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Weleda Pomegranate стягащ околоочен крем 10 мл.
  Weleda Pomegranate, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Weleda Pomegranate е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкаозарява околоочната зонаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Weleda Birch душ пилинг 150 мл.
  Weleda Birch, 150 мл., Пилинг за тяло за жени, Душ пилингът Weleda Birch внимателно и ефективно избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и я прави красиво гладка.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиотлично изглажда кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество пилинг върху мокра кожа. Масажирайте с кръгови движения и после обилно изплакнете.
 • Weleda Almond олио за лице 50 мл.
  Weleda Almond, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Weleda Almond представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратираНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Weleda Pomegranate регенериращо олио 100 мл.
  Weleda Pomegranate, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Weleda Pomegranate придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенастяга отпуснатата кожазабавя стареенетоНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Weleda Rose масло за лице в ампули – 7-дневна изглаждаща процедура 7x0,8 мл.
  Weleda Rose, 7x0,8 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Weleda Rose представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:подхранва в дълбочинавъзстановява еластичността на лицеторевитализира и забавя процеса на стареене на кожатаоставя лицето кадифено мекиНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Weleda Pomegranate регенериращ душ крем 200 мл.
  Weleda Pomegranate, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Pomegranate ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Almond почистващо мляко 75 мл.
  Weleda Almond, 75 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Weleda Almond е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:вегански продукт
 • Weleda Almond душ крем за чувствителна кожа 200 мл.
  Weleda Almond, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Almond ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Pomegranate регенериращ крем за ръце 50 мл.
  Weleda Pomegranate, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Weleda Pomegranate идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатарегенерираухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Weleda Rose хидратиращ крем 30 мл.
  Weleda Rose, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Rose предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Pomegranate стягащ дневен крем 30 мл.
  Weleda Pomegranate, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Pomegranate предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбирапредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Weleda Rose нощен крем 30 мл.
  Weleda Rose, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Rose предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализираинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Weleda Almond хидратиращ крем 30 мл.
  Weleda Almond, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Almond предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Almond крем за лице 30 мл.
  Weleda Almond, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Almond предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Rose хармонизиращ душ крем 200 мл.
  Weleda Rose, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Rose ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Pomegranate регенериращ лосион за тяло 200 мл.
  Weleda Pomegranate, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Weleda Pomegranate гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинакожата видимо оздравяваНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Weleda Rose растителен сапун 100 гр.
  Weleda Rose, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Weleda Rose представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаподхранва и хидратираНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Weleda Rose изглаждащ дневен крем 30 мл.
  Weleda Rose, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Rose предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Birch олио против целутит 100 мл.
  Weleda Birch, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Weleda Birch придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенастяга отпуснатата кожапредотвратява образуването на последващ целулитНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Weleda Rose крем-грижа за тяло 200 мл.
  Weleda Rose, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Weleda Rose гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:предоставя комфорт и жизненост на кожатавъзвръща еластичността на кожатаефективно регенерира кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Weleda Almond лосион за тяло за чувствителна кожа 200 мл.
  Weleda Almond, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Weleda Almond гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваефективно регенерира кожатауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Weleda Evening Primrose дневен крем за зряла кожа 30 мл.
  Weleda Evening Primrose, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Evening Primrose предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Lavender успокояващо масло 100 мл.
  Weleda Lavender, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Weleda Levandule придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:видимо омекотява кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Weleda Foot Care Балсам за крака 75 мл.
  Weleda Foot Care, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Weleda Foot Care осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектоставя ходилата приятно ухаещиНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Weleda Evening Primrose ревитализиращ душ крем 200 мл.
  Weleda Evening Primrose, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Evening Primrose ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Lavender релаксиращ душ крем 200 мл.
  Weleda Lavender, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Levandule ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Evening Primrose ревитализиращ крем за ръце 50 мл.
  Weleda Evening Primrose, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Weleda Evening Primrose идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекабързо се абсорбирапредпазва кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Weleda Calendula растителен сапун 100 гр.
  Weleda Calendula, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Weleda Calendula представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаобразува богата пянаНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Weleda Iris хидратиращ дневен крем 30 мл.
  Weleda Iris, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Weleda Kosatec предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Weleda Citrus крем за ръце и нокти 50 мл.
  Weleda Citrus, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Weleda Citrus идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапредотвратява изсъхването на кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Weleda Evening Primrose стягащ крем за контура около очите и устните 10 мл.
  Weleda Evening Primrose, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Weleda Citrus душ крем 200 мл.
  Weleda Citrus, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Weleda Citrus ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Weleda Calendula масажно олио 100 мл.
  Weleda Calendula, 100 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Weleda Calendula придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенавидимо омекотява кожатаоставя кожата кадифено мекаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ.

Последно видяно

връх