Най-голямата модна платформа в България

Бижута за коса

1638
 • каталог
 • списък
Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
Отдел

Отдел

 • Rowenta Utimate Experience CV9820F0 професионален сешоар за коса с йонизатор
  Rowenta Utimate Experience CV9820F0, , Електроуреди за жени, Сешоарът за коса Rowenta Utimate Experience CV9820F0 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:сваляща се задна решетка за лесно почистванефункция йонизиранеелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатавъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • invisibobble Original Slim Urban Safari тънки ластици за коса In an Elephant Minute 3 бр.
  invisibobble Original Slim Urban Safari, 3 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Original Slim превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:задържа се на своето мястопродуктът е хигиениченслужи за удобно оформяне на прическатагарантира грижливост към косатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеСъстав:изработено от пластмасаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Nivea Care & Hold лак за коса 250 мл.
  Nivea Care & Hold, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Nivea Care & Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемсредно силна фиксацияНачин на употреба:За постигане на максимален обем насочете директно към корените. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
 • Nivea Care & Hold пяна втвърдител 150 мл.
  Nivea Care & Hold, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Nivea Care & Hold придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатане слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Lee Stafford CoCo LoCo лак за коса силна фиксация 250 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Lee Stafford CoCo LoCo фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не оставя в косата остатъци и лесно се разресвалесно и бързо прилаганесилна фиксацияСъстав:без аерозолиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
 • Lee Stafford CoCo LoCo хидратираща мъгла за всички видове коса 150 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford CoCo LoCo мъгла за топлинно третиране на косата 150 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 150 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Lee Stafford CoCo LoCo осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаулеснява стилизиранетоправи косата гладка и фина на допирСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Pantene Pro-V Keratin Protect Oil сухо олио За коса 100 мл.
  Pantene Pro-V Keratin Protect Oil, 100 мл., Маски за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Pantene Pro-V прави косата мека, нежна и блестяща.Характеристики:ухае прекраснопридава блясък на косатаподобрява структурата на косъмавидимо разкрасява косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Pantene Pro-V SOS Volume спрей за коса 150 мл.
  Pantene Pro-V SOS Volume, 150 мл., Маски за коса за жени, Грижата без изплакванеPantene Pro-V SOS Volume придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Pantene Ice Shine лак за коса с екстра силна фиксация 250 мл.
  Pantene Ice Shine, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Pantene Ice Shine фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкекстра силна фиксациялесно и бързо прилаганесолидно фиксира всички типове коса и прическиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth изглаждащо олио за непокорна коса 100 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 100 мл., Класически масла за коса за жени
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth изглаждащо мляко за непокорна коса 125 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 125 мл., Балсами и млека за коса за жени
 • invisibobble Sprunchie Rosie Fortescue еластичен ластик Fade Into Fab
  invisibobble Sprunchie Rosie Fortescue, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Sprunchie превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитегарантира грижливост към косатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Hairhalo Rosie Fortescue лента за глава Trendy Treasure
  invisibobble Hairhalo Rosie Fortescue, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Hairhalo Rosie Fortescue превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:гарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Wrapstar Urban Safari еластичен ластик Cat In The City
  invisibobble Wrapstar Urban Safari, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Wrapstar Urban Safari превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:създава лесна прическа или в съответствие с тенденциитезадържа се на своето мястогарантира грижливост към косатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Sprunchie Urban Safari еластичен ластик I Left My Heart In Buffalo
  invisibobble Sprunchie Urban Safari, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Sprunchie превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:задържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаслужи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитегарантира грижливост към косатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Hairhalo Urban Safari лента за глава What Happens in Safari
  invisibobble Hairhalo Urban Safari, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Hairhalo Urban Safari превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:гарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Original Urban Safari ластици за коса All Roads Lead To Rhino 3 бр.
  invisibobble Original Urban Safari, 3 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Original превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:задържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаслужи за удобно оформяне на прическатагарантира грижливост към косатапродуктът е подходящ и за хора, страдащи от алергииСъстав:изработено от пластмасаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Bellissima Imetec GT15 100 маша за коса
  Bellissima Imetec GT15 100, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima Imetec GT15 100 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:въртящ се кабелбързо загряваненавива косата без напрягане и чупенестуден връх за по-лесно боравенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Imetec C16 2000 сешоар
  Bellissima Imetec C16 2000, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Imetec C16 2000 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратащадящо изсушава косатасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Professional PC5 2500 сешоар
  Bellissima Professional PC5 2500, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Professional PC5 2500 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратащадящо изсушава косатасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Professional P11 2300 сешоар
  Bellissima Professional P11 2300, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Professional P11 2300 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратащадящо изсушава косатасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Professional P2 2200 сешоар
  Bellissima Professional P2 2200, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Professional P2 2200 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратащадящо изсушава косатасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • HASK Curl Care дефиниращ крем за чуплива и къдрава коса 198 мл.
  HASK Curl Care, 198 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Стилизиращият продукт HASK Curl Care подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формахидратирапридава привлекателен гланцукротява непокорната косаСъстав:без силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • HASK Curl Care оформящ гел за чуплива и къдрава коса 175 мл.
  HASK Curl Care, 175 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Гелът за коса HASK Curl Care осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатапридава привлекателен гланцкачествено подобрява структурата на косъмаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Nosko Baby Cradle Cap крем за млечни корички 40 мл.
  Nosko Baby Cradle Cap, 40 мл., Проблеми със скалпа за деца, Неприятностите, които се появяват на главичката на вашето бебе няма да ви притесняват дълго. Продуктът Nosko Baby Cradle Cap предлага щадяща и целенасочена грижа за кожата на детската главичка, за да забравите бързо за грижите.Характеристики:идеален продукт за измиване и грижа за фината детска коса и кожа на главатадопринася за премахването на люспичките от кожата на главатауспокоява кожата на главатахидратира и подхранва кожата на главата
 • Lee Stafford CoCo LoCo мултифункционален крем за всички видове коса 100 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотапридава привлекателен гланцСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford Curls стилизиращ гел за чуплива и къдрава коса 100 мл.
  Lee Stafford Curls, 100 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Lee Stafford Curls осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингне слепя косата и лесно се разресвалесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Lee Stafford CoCo LoCo защитен спрей за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 100 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт Lee Stafford CoCo LoCo поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:предоставя на косата невидима защита от слънцетопредпазва косата от неблагоприятното въздействие на хлорирана и солена водапредотвратява избледняване на боядисаната косаосигурява блясък на косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Pantene Pro-V Argan Infused Oil подхранващо масло за коса с арганово масло 100 мл.
  Pantene Pro-V Argan Infused Oil, 100 мл., Маски за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Pantene Pro-V прави косата мека, нежна и блестяща.Характеристики:подобрява структурата на косъмавидимо разкрасява косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатавъзстановява увредената структура на косъмаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Pantene Pro-V Intensive Repair серум За коса 3x15 мл.
  Pantene Pro-V Intensive Repair, 3x15 мл., Маски за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Pantene Pro-V Intensive Repair се грижи перфектно за косата, като ѝ вдъхва нов живот.Характеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинапрониква до скалпа и го укрепвавъзстановява естествения блясък на косатавъзстановява сухата, чуплива и увредена косапредоставя на косата топлинна защитаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата.
 • Pantene Pro-V SOS Shine спрей за коса за блясък 150 мл.
  Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл., Маски за коса за жени, Грижата без изплакванеPantene Pro-V SOS Shine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • invisibobble Waver Urban Safari фиби за коса Wildlife Nightlife 3 бр.
  invisibobble Waver Urban Safari, 3 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Waver превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитезадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатагарантира грижливост към косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Waver Rosie Fortescue фиби за коса Sold Out Soon 2 бр.
  invisibobble Waver Rosie Fortescue, 2 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Waver превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаслужи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • invisibobble Slim Rosie Fortescue ластици за коса Pink Glasses 8 бр.
  invisibobble Slim Rosie Fortescue, 8 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Slim превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитегарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Remington CI5519 Pro Tight Curl маша за коса
  Remington CI5519 Pro Tight Curl, , Маши за жени, Машата за коса Remington CI5519 Pro Tight Curl създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратабързо загряванезвукова сигнализациявъртящ се кабелфункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Edoti Women's headband ALR027
  Height: 13 cm Width: 12 cm Head circumference: 40 cm Color: ecru
 • Under Armour UA Mini Headbands (6pk)-BLK
  Women's elastic headbands made of soft material designed for still hair not only during sports. The airy moisture-edthing fabric remains dry and light for all-day comfort. The sliding of the headbands prevents the silicone stripe on the reverse side. In a pack of 6 headbands. The headbands are about 1cm wide. Design with Under Armour logo. Material: polyester, elastane
 • Little Green Lice Guard балсам против въшки 240 мл.
  Little Green Lice Guard, 240 мл., Проблеми със скалпа за деца, Неприятностите, които се появяват на главичката на вашето бебе няма да ви притесняват дълго. Продуктът Little Green Lice Guard предлага щадяща и целенасочена грижа за кожата на детската главичка, за да забравите бързо за грижите.Характеристики:помага за лесното сресване и изглаждане на косатадейства против въшки и гнидиуспокоява кожата на главатаСъстав:продуктът е хипоалергененвегански продукт
 • Lee Stafford CoCo LoCo защитен спрей срещу слънчеви лъчи за всички видове коса 100 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт Lee Stafford CoCo LoCo поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:предпазва от UV лъчитеправи косата леко ухаещапредоставя на косата невидима защита от слънцетоСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Zew Charcoal matte clay Оформяща матираща глина за коса 100 мл.
  Zew Charcoal matte clay, 100 мл., Глини за коса за мъже, Продуктът за стайлинг Zew Charcoal matte clay е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.Характеристики:оформя и стяга прическатапридава на косата матов видпридава текстура и форма на прическатаизглежда естествено върху косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху косата и оформете с пръсти желания вид.
 • ETA Fenité 8327 90000 маша за коса
  ETA Fenité 8327 90000, , Маши за жени, Машата за коса ETA Fenité 8327 90000 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелвъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Lee Stafford Hair Growth възстановяващ крем за увредена коса 100 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Hair Growth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford Bleach Blondes защитен спрей срещу слънчеви лъчи за блонд коса и коса с кичури 100 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Bleach Blondes придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предпазва от UV лъчитеправи косата леко ухаещапредоставя на косата невидима защита от слънцетоСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Big Fat пяна за обем за тънка коса без обем 150 мл.
  Lee Stafford Big Fat, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Lee Stafford Big Fat придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатебърз и лесен стайлингСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Lee Stafford Messed Up восък за коса в спрей 150 мл.
  Lee Stafford Messed Up, 150 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Lee Stafford Messed Up идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическанадеждно и силно моделира косатаоткроява естествения блясък на косаталесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Lee Stafford Heat Protection подхранващ и термозащитен крем 100 мл.
  Lee Stafford Heat Protection, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Lee Stafford Heat Protection осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранапридава хидратация и блясъкСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Beach Babe солен спрей за плажен ефект 150 мл.
  Lee Stafford Beach Babe, 150 мл., Солен спрейове за коса
 • BEPER 40400 маша за къдрици
  BEPER 40400, , Маши за жени, Машата за коса BEPER 40400 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:въртящ се кабелнежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • ETA Fenité 7327 90000 маша за коса
  ETA Fenité 7327 90000, , Маши за жени, Машата за коса ETA Fenité 9327 90000 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелвъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Lee Stafford Hair Growth почистващ пилинг за скалпа 100 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 100 мл., Пилинги за коса за жени, Изживейте ново усещане на перфектно чиста коса. Пилингът за коса Lee Stafford Hair Growth премахва замърсяванията, себума и остатъците от стилизиращи продукти още по-старателно от обикновен шампоан. Разликата ще усетите незабавно и определено ще ви хареса.Характеристики:премахва от косата остатъците от стилизиращи продуктиосвобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клеткиоставя косата перфектно чиста и сияйнастимулира кожата на главата и ѝ дава усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.
 • Lee Stafford Bleach Blondes хидратиращо олио за блонд коса и коса с кичури 50 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Lee Stafford Bleach Blondes ще я направи копринена, мека и блестяща.Характеристики:придава блясък на косатане натоварва косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин. Може да се използва всеки ден.
 • Lee Stafford CoCo LoCo масло за блясък и мекота на косата 75 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 75 мл., Сухи масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Lee Stafford CoCo LoCo прави косата мека, нежна и блестяща.Характеристики:придава блясък на косатапридава кадифена мекота на косатане натоварва косатаухае прекрасноСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин. Може да се използва всеки ден.
 • BEPER 40978 сешоар за коса за пътуване
  BEPER 40978, , Сешоари за мъже, Сешоарът за коса BEPER 40978 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранедифузерът е включенфункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Remington Keratin Protect AC8002 сешоар
  Remington Keratin Protect AC8002, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Remington Keratin Protect AC8002 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатавъзможност за регулиране на скоросттафункция йонизиранесваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • ETA Fenité 9327 90000 автоматична маша за коса
  ETA Fenité 9327 90000, , Маши за жени, Машата за коса ETA Fenité 9327 90000 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелвъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Macadamia Natural Oil Care процедура за всички видове коса 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Macadamia Natural Oil Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:изразително регенерира и предпазваведнага се абсорбира благодарение на своята фина консистенцияхидратира и придава на косата финеспридава блясък на косата
 • Sebastian Professional Whipped Cream стилизираща пяна за чуплива и къдрена коса 150 мл.
  Sebastian Professional Whipped Cream, 150 мл., Пени за коса за жени, Стилизиращият продукт Sebastian Professional Whipped Cream подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатане се втвърдява в косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Alterna My Hair My Canvas City Slay лак за коса с лека фиксация 210 гр.
  Alterna My Hair My Canvas City Slay, 210 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса Alterna My Hair My Canvas фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не оставя в косата остатъци и лесно се разресвапридава на косата жизненост и блясъкестествена фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
 • BEPER 40490 сешоар
  BEPER 40490, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BEPER 40490 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранедифузерът е включенсваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Alterna My Hair My Canvas New Beginnings почистващ пилинг за всички видове коса 1000 мл.
  Alterna My Hair My Canvas New Beginnings, 1000 мл., Пилинги за коса за жени, Изживейте ново усещане на перфектно чиста коса. Пилингът за коса Alterna My Hair My Canvas New Beginnings премахва замърсяванията, себума и остатъците от стилизиращи продукти още по-старателно от обикновен шампоан. Разликата ще усетите незабавно и определено ще ви хареса.Характеристики:грижливо почиства косата от замърсяванията и себумапремахва от косата остатъците от стилизиращи продуктиосвобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клеткистимулира кожата на главата и ѝ дава усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.
 • Australian Bodycare hair loss serum серум за укрепване на косата 100 мл.
  Australian Bodycare hair loss serum, 100 мл., Серуми за коса за мъже, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Australian Bodycare hair loss се грижи перфектно за косата, като ѝ вдъхва нов живот.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванепрониква до скалпа и го укрепва
 • Chanel Chance Eau Vive aромат за коса 35 мл.
  Chanel Chance Eau Vive, 35 мл., Парфюми за коса за жени, Въпреки че класическият парфюм придава аромат на косата ви, той я изсушава и нарушава структурата ѝ. Убедете се, че парфюмът за коса Chanel Chance Eau Vive е много по-добро решение. С него косата ухае невероятно, а е и подхранена.Характеристики:допълва аромата от същата серияизключително подходящ за подарък, заедно с ароматаще зарадва всяка жена
 • Hei Poa Milky Spray спрей за коса с подхранващ ефект 150 мл.
  Hei Poa Milky Spray, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеHei Poa Milky Spray придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Little Green Kids детски балсам за по-лесно разресване на косата 180 мл.
  Little Green Kids, 180 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Little Green Kids улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:помага за лесното сресване и изглаждане на косатахидратира и подхранва косатапридава блясък на косатаСъстав:продуктът е хипоалергененвегански продукт
 • Revolution Haircare Plex No.6 Bond Smoother регенерираща грижа без изплакване за увредена коса 100 мл.
  Revolution Haircare Plex No.6 Bond Smoother, 100 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеRevolution Haircare Plex No.6 Bond Smoother придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформяневъздейства срещу накъдряне на косатапредпазва косата от уврежданеСъстав:без сулфати и силиконивегански продуктНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце.
 • invisibobble Waver You're Pearlfect фиби за коса 3 бр.
  invisibobble Waver You're Pearlfect, 3 бр., Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Waver превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:създава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеслужи за удобно оформяне на прическатаима оригинална формазадържа се на своето мястогарантира грижливост към косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Moroccanoil Finish комплект за пътуване (за тъмна коса)
  Moroccanoil Finish, , Пасти за коса за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Moroccanoil Finish . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.Комплектът съдържа:Dry сух шампоан за тъмна коса 62 мл.FInish лак за коса със силна фиксация 75 мл.Hydration стилизиращ крем за всички видове коса 75 мл.Treatment грижа за косата за всички видове коса 25 мл.Характеристики:идеален за пътуванеза перфектно стилизиране на косатаза контрол на прическата през целия денСъстав:в добавка включва луксозна чантичкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Remington CI6525 Pro Soft Curl маша за коса
  Remington CI6525 Pro Soft Curl, , Маши за жени, Машата за коса Remington CI6525 Pro Soft Curl създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратабързо загряванезвукова сигнализациявъртящ се кабелфункция йонизиранестуден връх за по-лесно боравенефункция автоматично изключване след дълга неактивностцифров дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • The Bluebeards Revenge Synthetic Travel Beard Brush малка четка за брада
  The Bluebeards Revenge Synthetic Travel Beard Brush, , Гребени и четки за мъже, Продуктът The Bluebeards Revenge Synthetic Travel Beard Brush ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеелиминира заплитанетоудобно се държи в ръкатаотстранява падналите косми
 • Silk'n AutoTwist автоматична маша за коса
  Silk'n AutoTwist, , Маши за жени, Машата за коса Silk'n AutoTwist създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:автоматична машастуден връх за по-лесно боравеневъзможност за регулиране на температуратанежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Farmona Jantar регенериращ серум за силно увредена коса 100 мл.
  Farmona Jantar, 100 мл., Кондиционери и балсами за жени, Грижата без изплакванеFarmona Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинапрониква до скалпа и го укрепвапридава на косата нова силаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • Dr. Santé Cannabis спрей за коса с конопено масло 150 мл.
  Dr. Santé Cannabis, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Cannabis придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Australian Bodycare hair loss spray спрей против косопад 150 мл.
  Australian Bodycare hair loss spray, 150 мл., Спрейове за коса за мъже, Грижата без изплакванеAustralian Bodycare hair loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъма
 • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara шампоан и балсам 2 в1 за суха и увредена коса 150 мл.
  Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara, 150 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Шампоанът и балсам 2 в 1 Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:грижливо измива косата и едновременно улеснява сресванетоподхранва косата от корените до краищатаправи косата гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете. При необходимост повторете.
 • Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut подхранващо масло за коса 100 мл.
  Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut ще я направи копринена, мека и блестяща.Характеристики:придава блясък на косатапридава кадифена мекота на косатавъзстановява увредената структура на косъмаподхранва косата в дълбочинапредотвратява цъфтенето на краищатавидимо разкрасява косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, предимно по дължината и краищата.
 • BERANI Homme Wax Perfume стилизиращ восък за тяло 50 мл.
  BERANI Homme Wax Perfume, 50 мл., Масла за тяло за мъже, Продуктът BERANI Homme Wax Perfume е най-добрият избор в грижата за тялото!Характеристики:ухае приятнопридава усещане за сила и енергияпопива бързо и не оставя усещане за лепкавостдобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте при необходимост.
 • Alterna My Hair My Canvas Shine On луксозна пяна за обем за фиксиране и оформяне 145 гр.
  Alterna My Hair My Canvas Shine On, 145 гр., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Alterna My Hair My Canvas придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренителекото парфюмиране прави косата ви ухаещаповишава естествения блясък на косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Too Cool For School Egg Remedy Hair Oil олио за коса за подхранване и блясък 100 мл.
  Too Cool For School Egg Remedy Hair Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Too Cool For School Egg прави косата мека, нежна и блестяща.Характеристики:предотвратява цъфтенето на краищатадейства против накъсване на косатавидимо регенерира и предпазва косатаулеснява разресванетоНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата.
 • Tołpa Dermo Hair спрей за растеж на косата 100 мл.
  Tołpa Dermo Hair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеTołpa Dermo Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Не изплаквайте.
 • BEPER 40406 професионален сешоар за коса с йонизатор
  BEPER 40406, , Сешоари за мъже, Сешоарът за коса BEPER 40406 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Farmona Jantar пудра за коса 30 гр.
  Farmona Jantar, 30 гр., Пилинги за коса за жени, Дайте на косата си нещо повече още докато я миете. Пилингът за коса Farmona Jantar гарантира наистина старателно почистване, благодарение на което косата ви ще бъде ревитализирана, по-сияйна и подготвена още по-добре да приеме последващата грижа.Характеристики:грижливо почиства косата от замърсяванията и себумапремахва от косата остатъците от стилизиращи продуктиосвобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клеткистимулира кожата на главата и ѝ дава усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество върху скалпа и косата.
 • Moroccanoil Curl спрей без отмиване за чуплива и къдрава коса 160 мл.
  Moroccanoil Curl, 160 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Curl придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • The Bluebeards Revenge Pomade помада за коса 150 мл.
  The Bluebeards Revenge Pomade, 150 мл., Восъци за коса за мъже, Продуктът за стайлинг The Bluebeards Revenge Pomade е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.Характеристики:улеснява стилизиранетопредоставя екстра силна фиксациягарантира дълготрайна фиксация на прическатапридава текстура и форма на прическатапредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
 • Klorane Mango крем без отмиване за подхранване и хидратация 125 мл.
  Klorane Mango, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Mango придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаСъстав:съдържа най-малко 97% съставки с натурален произходНачин на употреба:Нанесете малко количество продукт само върху краищата и увредените части на косата.
 • BaByliss Curling Tong маша за коса ø 19 mm C450E
  BaByliss Curling Tong, , Електроуреди за жени, Машата за коса BaByliss Curling Tong създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратастуден връх за по-лесно боравенебързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Chanel Gabrielle Essence aромат за коса за жени 40 мл.
  Chanel Gabrielle Essence, 40 мл., Парфюми за коса за мъже, Обичате ли да слагате капка от любимия си парфюм и в косата си? Това може излишно да я изсуши и да наруши структурата ѝ. Решението е парфюмът за коса Chanel Gabrielle Essence. Той придава на косата невероятен аромат, без да я уврежда.Характеристики:допълва аромата от същата серияизключително подходящ за подарък, заедно с ароматаще зарадва всяка жена

Последно видяно

Всички се чувстваме по-добре, когато имаме хубава, нова прическа. Не случайно се казва, че ходенето в фризьорски салон може напълно да оправи настроението ви и да украси деня. Подобни ефекти могат да имат аксесоарите и бижутата за коса. Те могат да бъдат различни венци, панделки за коса, фиби или диадеми. Изборът е страхотен. Освен че позволяват да изразите стила си те дават възможноста да следите най-новите тенденции. Модните аксесоари за коса също са добри за прикриване на летящите косми или прическа, която не е както сте я замислили. Те също така са приятен начин да добавите елегантност, блясък и женственост към вашата комбинация и са добра алтернатива, ако не обичате да носите бижута. Нека да вземем няколко примера за това как да използвате модни аксесоари за коса, за да трансформирате прическите от дневни до вечерни. Това може да бъде много полезно, ако след работа или училище отивате на специална среща, парти или събиране и нямате време да се приберете у дома. Диадемите някога бяха само за деца, днес не е така, те се превърнаха в много модерен моден аксесоар за всяка възраст и всяка коса. Изберете турбан шал в черен цвят, червена кожа или красив колоритен модел и преврънете обикновената права коса в модерна прическа. С помощта на тънък гумен ластик и няколко фиби, превърнете вълнообразната си коса в палав кок. Коковете са много модерни и не е нужно да са абсолютно съвршени, магията е просто да бъде палав. Тя ще повдигне косата от шията и така идеално ще пасне с хубава рокля за романтична вечерна екскурзия или парти.
връх