Токчета и кожени обувки

 • каталог
 • списък
 • Обувки HÖGL - 8-104080 Blue 3200
  Елегантно предложение на марка HÖGL. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Лицева. Моделът е снабден с ток на височина 5 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Стилната украса придава на обувките чар: естествена кожа, позлатен метал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • На токчета WOJAS - 5395-54 Beż
  Елегантно предложение на марка Wojas. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Лицева. Моделът е снабден с ток на височина 9,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Благодарение на женствения модел на ток, фигурата е грациозна и издължена.
 • На токчета CARINII - B4333 360-000-000-B16
  Елегантно предложение на марка Carinii. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Набук. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 9,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметка - висококачествен материал. Стилната украса придава на обувките чар: позлатен метал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Обувки GEOX - D Bibbiana A D829CA 00066 C6002 Lt Brown
  Кокетен модел с ток от Geox. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Πокрита със синтетичен материал. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 6,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Geox Respira. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.

Последно видяно

Високите токчета се носят по различни поводи и се предлагат в различни модели, височини и цветове. Високите токчета и кожените обувки на ток могат да имат различни височини на тока. Така, имаме ток от няколко сантиметра, т. нар. „Котешки токчета“, които са идеални за партита или за наработа, където нямате нужда от допълнителна височина и ще бъдете на крака дълго време. Те са много елегантни и модерни и дават съблазнителен, ретро външен вид. Класическите кожени обувки са обикновено високи между пет и осем сантиметра. Най-често те имат много дълбока изрязка на прстите. През последните години една популярна тенденция е горната част на пръстите леко да наднича под ръба на обувките. Този модел се смята за много съблазнителен. Най-високият тип са токчетата, които достигат до двадесет сантиметра. Тези токчета най-вероятно ще предизвикат проблеми с ходенето, но те са изключително красиви за удължаване на фигурата. Много от тези високи токчета имат платформа. Платформата допълнително добавя височина, а тези токчета са по-стабилни и по-удобни за носене. Изберете такива високи токчета за случаите, когато няма да ходите много, неслучайно се казва, че това са токчета за седене. Класическите кожени токчета могат да имат и пълен ток. Има и различни височини а може да има много висока платформа. Този тип обувки улеснява ходенето дори и когато обувките са много високи. Пълната пета е по-стабилна, така че е и по-удобна да се носи. Също така много популярни са високите токчета, които имат ремъци около глезените. Тези ремъци могат да бъдат много тънки, да имат „Т“ форма или да са по-дебели. През последните няколко години популярните са по-дебелите метални ремъци, златните или сребърните. Каквито и високи токчета да изберете, обърнете внимание, че те са стабилни и добре направени, за да се избегне дискомфорт при ходенето или танците.
връх