Сандали за мъже

3
 • каталог
 • списък
Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
Отдел

Отдел

 • Dockers by Gerli Сандали тъмнокафяво
  Дизайн: Велкро; Модели: Един цвят; Материал: Кожа; Връх на обувка: Без пръсти; Материал: Гладка кожа; Начин на затваряне: Велкро; Допълнителни елементи: Нехлъзгаща се стелка, Гъвкава подметка
 • Crocs Сабо бяло / черно
  Начин на затваряне: С връзки; Връх на обувка: Заоблен връх; Модели: Животински принт; Дизайн: Без връзки, Подметка с грайфер; Допълнителни елементи: Пач/Табелка с бранд, Цялостен десен; Височина на подметка: Ниска подметка (0-3 cm)
 • Crocs Сабо 'Crocband' червено / сиво / бяло
  Връх на обувка: Заоблен връх; Модели: Два цвята; Дизайн: Каишки на глезена; Начин на затваряне: Закопчаване с тока; Допълнителни елементи: Релефно име на бранда; Височина на подметка: Ниска подметка (0-3 cm)

Последно видяно

Сандали за мъже - Сандалите са обувките, които носим през лятото. Те могат да бъдат повече или по-малко отворени, и има много модели между които можете да избирате. Има плоски сандали, сандали с пета и сандали с високи токове. Те могат да бъдат изработени от материали като кожа, различни тъкани, гума па дори и трикотаж. Те могат да бъдат с ремъци, да имат връзки или не. Изборът на цветове и шарки е огромен, а сандалите често имат различни орнаменти и аксесоари като копчета, лъскави камъни, нитове или ресни. Поради разнообразието от модели, можем да намерим сандали за почти всеки случай. За ежедневните градски разходки много популярни са сандалите-гладиаторки, сандалите с много ремъци, сандали тип „биркенсток“ с два големи ремъци с копчета, сандали-джапанки, сандали с блестящи аксесоари, сандали с ниски токчета с една по-дебела лента над пръстите и глезена каишка и т.н. Гладиаторките или римянките достигнаха върха на популярността си през последните години, особено много високите, с ремъци почти до коленете. За вечерни излети, партита и социални събирания обикновено се носят сандали с висок ток. Примерни такива са класическите сандали без ремъци с дебела дървена пета, сандалите с тънък висок ток и Т-образни ремъци с разнообразни циркони и блестящи аксесоари, много високите платформени сандали, които също са голяма тенденция, както и сандалите с тънка каишка над пръстите и дебела лента около глезена. Каквито и да изберете, уверете се че се чувствате комфортно и че петата, ако съществува, е твърда и не прекалено висока, за да запазите краката си от болка след ходенето или танците. Специален вид сандали са онези за вода, направени от специален материал, който улеснява ходенето по плажа и позволява да не се притеснявате за острите камъни, когато влизате във водата.
връх