Най-голямата модна платформа в България

Планински и дъждовни обувки за мъже

508
 • каталог
 • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
 • Willard CORRY 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Willard CORRY са идеални за излетите сред природата и за разходките в града. Защитават перфектно ходилата от влагата и студа с помощта на водоустойчивата мембрана HYDROGUARD и вътрешната междуслойна термоизолация. Езикът е пришит по цялата дължина и не позволява на водата или снега да навлязат в обувките.
 • Reaper RAZOR черно 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки до глезена Reaper RAZOR са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Топлинния комфорт в обувките се постига благодарение на подплатата с микрофлийс. Необходимо е да се импрегнират със специален препарат преди първата употреба.
 • Lotto ROCKET AMF MID CAMO CL SL 27 - Детски зимни обувки
  Детските обувки Lotto ROCKET AMF MID CAMO CL SL са създадени за ежедневна употреба. Стелките AMF омекотяват стъпките и същевременно предоставят максимален комфорт и подкрепа на ходилото. Разполагат с цип от вътрешна страна за по-лесно обуване.
 • Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки над глезена Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR са подходящи периода от есента до пролетта.Високата конструкция на обувките предлага отлична стабилност на краката, а подплата им дава комфортно затопляне. Стелките им са изработени от специалната пяна SoftFoam+, която се грижи за перфектното удобство и подкрепата при ходене.
 • Loap HOLDER 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Loap HOLDER са създадени от изключително качествен полиуретан. Подплатата от флийс гарантира максимална топлина. Благодарение на материала phylon MD подметките са леки, меки и гъвкави. Това помага за омекотяването на всяка стъпка. Идеални за ежедневна употреба от есента до пролетта.
 • Junior League SKOVDE синьо 34 - Детски високи обувки
  Детските обувки Junior League SKOVDE са добре затоплени с кожухче от вътрешна страна, което създава комфорт в зимните дни. Горната им част е създадена от полиуретан, който много добре имитира гладката естествена кожа. Обувките се закопчават много лесно с помощта на велкро лента в областта на глезена, с което могат да се справят лесно и малките деца.
 • Warner Bros CHILLIN синьо 35 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Warner Brothers CHILLIN ще впечатлят всяко дете от пръв поглед със своята графика на супер герои. Топлинният комфорт е гарантиран от подплатата от синтетично кожухче и водоустойчивата мембрана HYDROGUARD, която не позволява на влагата да проникне в обувката и защитава от неблагоприятните климатични условия. Системата за стягане помага на децата да се обуят и събуят по-лесно.
 • ALPINE PRO AGIM черно 41 - Мъжки обувки
  Мъжките обувки ALPINE PRO AGIM са идеални за употреба в града както през есента, така и през зимата. Благодарение на мембраната PTX са много добре дишащи и водоустойчиви. Разполагат с много лека конструкция, която ги прави идеални за дългите разходки.
 • ALPINE PRO MIRELO черно 33 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки ALPINE PRO MIRELO са изработени от качествен ветро и водно устойчив материал. В тях детските крачета ще имат приятно затопляне и ще бъдат на сухо. Освен това материала лесно се обработва. Горната част на обувките е допълнена от мека и затопляща подплата , която запазва от студа. Стабилността на краката е решена с помощта на здравите връзки и лентата от велкро. Разбира се не са забравени и отразителните елементи за по-добра видимост при намалена светлина. Подметката е издръжлива и приспособяваща се към повърхността.
 • Loap PERT синьо 29 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap PERT са изработени с горна част от високо качествен и издръжлив полиуретан. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина на детското краче. Обувките имат TPR подметка от качествен синтетичен каучук, който отлично противодейства на напрежението създадено при натиск.
 • Loap DUNBAR синьо 43 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Loap DUNBAR са изработени с горна част от полиуретан и мрежа. Обувките са леки и добре се пристягат. Подметките им са създадени от Phylon - супер лек материал, които омекотява стъпките.
 • Willard CASSANDRA II WP 34 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Willard CASANDRA са затоплени с мека подплата, затова са подходящи за хладните дни. Топлинният комфорт е осигурен от подплатата от флийс и затоплените стелки. Водоустойчивата мембрана TRIPLETEX защитава от навлизането на влага и защитава краката.
 • Willard ODIN 46 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Willard ODIN са затоплени с флийс за максимален топлинен комфорт. Те са със стилен дизайн и с издръжливи гумени подметки.
 • Warner Bros COOLIN BATMAN 29 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Warner Bros COOLIN BATMAN са с уникален дизайн с любимия герой на децата. Топлинният комфорт е осигурен от подплатата от изкуствено кожухче и заедно с водоустойчивата обработка предоставят перфектна защита от неблагоприятните климатични условия. Закопчават се лесно с помощта на велкро лепенка, която прави обуването и събуването лесно дори и за децата.
 • Lotto ROCKET AMF MID NU JR L 39 - Юношески кецове
  Юношеските обувки Lotto ROCKET AMF MID NU JR L са създадени за ежедневна употреба. Междинната подметка AMF омекотява стъпките и същевременно предоставя максимален комфорт и подкрепа на ходилото. Разполагат с цип от вътрешна страна за по-лесно обуване.
 • Lotto ROCKET AMF MID CL SL 34 - Детски зимни обувки
  Детските високи обувки Lotto ROCKET AMF MID CL SL са създадени за ежедневно носене. Стелката им е от пяна AMF, което омекотява стъпките и същевременно предоставя максимален комфорт с добра подкрепа на ходилото. За по-голямо удобство при обуване са допълнени ципове от вътрешната страна на краката.
 • Lotto SIERA AMF II HD 8 - Мъжки обувки
  Мъжките обувки Lotto SIERA AMF II HD предоставят максимален комфорт. Те разполагат с водоустойчива мембрана, която защитава краката от влагата. Стелките AMF омекотяват стъпките и същевременно предоставят максимален комфорт и подкрепа на ходилото.
 • Loap NERRO 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Loap NERRO са създадени от изключително качествен полиуретан. Подплатата от флийс гарантира максимална топлина. Подметките от phylon и TPU предоставят перфектна стабилност. Благодарение на phylon-а са леки, меки и гъвкави. Това помага за омекотяването на всяка стъпка. Материалът TPU се отличава с гъвкавост и устойчивост на износване.
 • Loap WING 31 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap WING са с камуфлажен дизайн. Изработени са от висококачествен полиуретан и текстил. Закопчаване с помощта на 2 велкро ленти. Подплатата им е от изкуствен косъм, който гарантира топлина. Подметките им са от термопластична гума - висококачествен синтетичен каучук, който е много издръжлив.
 • Loap CALDOR 46 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Loap CALDOR са създадени от изключително качествен полиуретан. Подплатата от флийс гарантира максимална топлина. Подметките TPR са изумително издръжливи и устойчиви на деформация. Използваните материали правят обувките много издръжливи.
 • Loap TUBE 42 - Мъжки туристически обувки
  Мъжките затоплени туристически обувки Loap TUBE са с издръжливи горни части от полиуретан и текстил. Синтетичното подсилване на петите и пръстите защитава от скъсване и от навлизането на сняг и кал. Междинната подметка от phylon предоставя лекота и омекотяване на всяка стъпка. Подплатата им е от флийс, който предоставя максимална топлина. Подметките TPR са изумително издръжливи и устойчиви на деформация.
 • Willard HADES II 44 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки с форма над глезена Willard HADES II са подходящи за ежедневно носене в хладно време. От вътре са затоплени със синтетична кожа.
 • Helly Hansen WOODLANDS 9 - Мъжки зимни обувки
  Ако защитата от студа и комфорта са важни за теб, тогава се нуждаеш от качествени зимни обувки. Точно такива са Helly Hansen WOODLANDS. Те са стилни и предоставят перфектна защита от неблагоприятните климатични условия през есента и зимата.
 • Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR 10.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки над глезена Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR са подходящи периода от есента до пролетта.Високата конструкция на обувките предлага отлична стабилност на краката, а подплата им дава комфортно затопляне. Стелките им са изработени от специалната пяна SoftFoam+, която се грижи за перфектното удобство и подкрепата при ходене.
 • Helly Hansen TORSHOV HIKER 9.5 - Обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen TORSHOV HIKER са изработени с подметка със здрава подметка с грайфери, който дава отлично съпротивление с повърхността. Обувките имат спортен стил с кожа , която текстурирана и отлична функционалност.
 • Puma DESIERTO V2 WTR 7 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Puma DESIERTO V2 WTR са с по-висока конструкция, която се грижи за защитата на краката в лошото време. Изработени са от изключително издръжлив материал. Стелките и вътрешните им части гарантират максимален комфорт и топлина на ходилата.
 • Junior League HIADE 28 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Junior League HIADE са изработени от здрав и качествен материал. Децата веднага ги харесват , благодарение на лесното им обуване без завързване. Против навлизането на снега до вътрешността са допълнени със пристягащ ластик в горният край.
 • Loap NAO черен 28 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap NAO са подходящи за разходки със семейството. Оборудвани са с дебела подметка, която омекотява натиска при скачане и стъпване. Вътрешната част на обувката е от гладка кожа и меко руно за затопляне. Комбинацията от кожа и руно в подплатата ще затопли детското краче. Дишащата част на обувката осигурява проветряване за малките крачета. Практичното закопчаване с велкро лента е удобно за всяко дете. Вземи на детето си зимните обувки NAO, с които то ще изживее най-хубавите си зимни игри.
 • Lotto CAPTAIN синьо 26 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Lotto CAPTAIN са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Топлинният комфорт на краката е осигурен от синтетичната кожа в подплатата и допълнената водоустойчива обработка, която не допуска влагата във вътрешността на обувките. Добавеният цип помага на дечицата за бързото обуване на обувките.
 • Puma GRAVITON MID 10 - Мъжки зимни обувки с висок профил
  Мъжките обувки над глезена Puma GRAVITON MID са подходящи периода пролет/ есен. Мериносовата вълна се грижи за перфектното затопляне. Обувките предлагат отличен комфорт и подкрепа при носене , благодарение на специалната им вътрешна стелка от SoftFoam+ пяна.
 • Skechers MEGA-CRAFT 30 - Зимни обувки за момчета
  Зимните обувки за момчета Skechers MEGA-CRAFT са затоплящи, във висока форма и допълнени с рисунката от Mega-craft. Страничният цип дава възможност за по-лесно обуване , а водоустойчивата обработка на повърхността гарантира, че влагата няма да прониква до вътрешността им.
 • Puma DESIERTO FUN 7.5 - Мъжки високи обувки
  Качествените кожени обувки Puma DESIERTO FUN са идеални за носене в студеното време при градски разходки. Благодарение на отличната топлинна изолация от синтетична кожа са идеални за тези , които търсят функционални, здрави и стилни обувки за зимният период.
 • Merrell HELIXER MORPH FROST 9.5 - Мъжки обувки
  Мъжките удобни туристически обувки Merrell HELIXER MORPH FROST гарантират комфорт както по време на туризъм, така и по време на разходките в града. Те са със спортен дизайн и с горни части от качествена кожа. Подметките им са с грайфери, които гарантират стабилност и омекотяване.
 • Puma REBOUND STREET V2 FUR 10.5 - Мъжки затоплени обувки
  Мъжките обувки с висок профил Puma REBOUND STREET V2 FUR са инспирирани от баскетболните модели. Устойчивата им гумена подметка предлага добро съпротивление с повърхностите, а комбинацията от материали в горната им част гарантира удобство при носене. Затоплящата подплата от синтетична кожа поддържа краката на топло в студените месеци от годината. Емблемата Puma на петата подчертава баскетболният им стил .
 • Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT черно 10.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT са изработени с мембраната Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT и термо отразяващата се подплата Omni-Heat™. Това е невероятно удобна и много добре затопляща обувка от колекцията Columbia Apres. Подходящи са за града, но няма да те изоставят и в планината.
 • Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT зелено 11.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT разполагат с водоустойчивата мембрана Omni-Tech™ и с терморефлексната подплата Omni-Heat™. Това са изключително удобни и перфектно затоплени обувки за зимата от лайфстайл колекцията Columbia Apres. Те са перфектни за употреба както в града, така и в планината.
 • Puma DESIERTO V2 WTR 9.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Puma DESIERTO V2 WTR са с по-висока конструкция, която се грижи за защитата на краката в лошото време. Изработени са от изключително издръжлив материал. Стелките и вътрешните им части гарантират максимален комфорт и топлина на ходилата.
 • Puma TARRENZ SB PURETEX бяло 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Puma TARRENZ SB PURETEX са с качествена и издръжлива горна чат от кожа. Разполагат с технологията PURE-TEX, която ги прави водоустойчиви и добре дишащи. Идеалният избор за дъждовно и ветровито време. Междинната подметка EVA се грижи за лекото омекотяване, а гумената подметка за доброто сцепление с настилката.
 • New Balance H754BY 10 - Мъжки обувки за свободното време
  Мъжките затоплящи обувки New Balance Balance H754BY са подходящи за зимният период.. Кожената горна част е здрава и дава на обувките луксозен вид. уморяват лесно краката и пази гръбначния стълб. Подметката ене плъзгащ сес грайфери със не се боите в пързалящите сеулици.
 • Salomon OUTSNAP CSWP черен 11 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Salomon OUTSNAP CSWP са леки, подходящи за 3 сезона и изработени в спортна форма , която ги прави подходящи за всекидневно носене в града или планината. Те са затоплени със защитна част около пръстите и омекотяваща междинна подметка. Подметката Contagrip® гарантира отлично приспособяване към твърда , мека , мокра и суха повърхност.
 • New Balance H754LLK черен 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки New Balance H754LLK са идеални за есента и зимата. Кожената горна част е здрава и придава на обувките луксозен вид. Омекотената междинна подметка премахва натоварването при ходене.
 • Helly Hansen MONASHEE ULLR HT кафяв 8.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen MONASHEE ULLR HT разполагат с водоустойчивата мембрана HellyTech Performance, благодарение на която предоставят максимален комфорт и защита. Истинската функционалност и техническата конструкция на обувките са скрити в красивата, гъвкава горна част от водоустойчив велур и хидрофобен текстил. Можеш да ги използваш дори и в планината благодарение на безконкурентната им водоустойчива мембрана HellyTech Performance. Междинната подметка от EVA и подметката HellyGrip подобряват защитата, стабилността и комфорта. Със сигурност ще останеш впечатлен от този уникален модел.
 • Nike PATH WNTR черно 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Nike PATH WNTR са с текстилна подплата, която топли перфектно. Същевременно са стилни и красиви. Конструкцията им е до глезена, за да предоставя по-голяма защита от студа. Кожената горна част е издръжлива. Гумената подметка гарантира устойчивост и сцепление. Наслади се на зимата със стил и топлина. Избери зимните обувки от марката Nike.
 • Westport SURTE кафяво 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Westport SURTE са леко затоплени и са подходящи както за есента, така и за по-топлите дни през зимата. Разполагат с удобна, изваждаща се стелка от пяна.
 • Westport STENUNGSUND кафяво 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките високи обувки Westport STENUNGSUND са с топла подплата, благодарение на която краката ти ще са винаги защитени от студа. Вадещата се стелка и топлата подплата са гаранция за максимален комфорт.
 • Salomon UTILITY WINTER CS WP 8.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Salomon UTILITY WINTER CS WP са изработени с допълнителна защита и водоустойчивост, отговарящи на най-високото ниво. UTILITY WINTER CS WP имат удобството на обувките за бягане. Горната им част е от кожа, а в комбинацията с топлата подплата обувките предоставят стил, издръжливост и комфорт.
 • Salomon UTILITY FREEZE CS WP черен 9.5 - Мъжки зимни обувки
  Зимни обувки за всекидневно носене. Изработени са в средна височина и предлагат пълна водоустойчивост. Обувките Salomon UTILITY FREEZE CS WP отлично прилягат към караката и предлагат удобство при бягане, модерен стил и добра защита в зимните месеци.
 • Helly Hansen TSUGA кафяво 10.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки Helly Hansen TSUGA са класически обувки за всички любители на планинските разходки. Набуковата кожа ще се постарае за за удобството при носене ,а здравата подметка HellyGrip е стабилна на всякаква повърхност. Ретро дизайна е подходящ за всякакъв стил спортно облекло.
 • Helly Hansen FREMONT кафяв 11 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen FREMONT предоставят високо ниво на комфорт и защита през целия ден. В края на деня краката ти остават сухи и топли. Дизайнът на обувките със сигурност ще подчертае стила ти. Горната им част е създадена от водоустойчива кожа, а подметката им от гума HellyGrip, която е издръжлива и гарантира перфектно сцепление. Подплатената текстилна част за глезена прави носенето на обувките по-удобно. Високата им конструкция не позволява на снега да навлезе в тях.
 • Reaper TEICON черно 42 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките високи обувки Reaper TEICON са изработени с горна част от високо качествен и издръжлив полиуретан. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина. Подметка от термопластична гума - това е вид високо качествен каучук с ниско деформиращо напрежение. Благодарение на качествените материали обувките имат голяма дълготрайност. Подметката им обгръща и пръстите и по-този начин защитава краката от студа и блатата , които ще срещнеш по пътя си. Обувките имат завързване с връзки и са подходящи за носене от есента до пролетта.
 • Helly Hansen FENDVARD BOOT 10.5 - Мъжки обувки
  Мъжките обувки за свободното време Helly Hansen FENDVARD BOOT са изработени с интересен дизайн. Качествените кожени обувки са атлетични и непропускат вода до вътрешността.
 • Puma TARRENZ SB 10.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките стилни обувки Puma TARRENZ SB са удобни , проветриви и допълнени с комбинираната кожа с велур. Подметката е изработена от качествена гума, която предлага отлично приспособяване към всякаква повърхност. Обувките са подходящи за всекидневно носене от есента до пролетта.
 • Lotto ARES сиво 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки до глезена Lotto ARES са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Подплатата от изкуствен косъм служи като термоизолационен слой.
 • Willard CENTRY син 33 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Willard CENTRY са затоплени с мека подплата, затова са подходящи за хладните дни. Закопчават се с цип и се стягат с каишка в горната част.
 • Willard HARRY черен 42 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките трекинг обувки до глезена Willard HARRY са подходящи за разходки из природата и града . Водоустойчивата мембрана HYDROGUARDО и подплатата от къс косъм защитават краката от неблагоприятните климатични условия. Езикът е зашит по цялата си дължина и така предотвратява проникването на вода в обувката. Вътрешната им част ги прави максимално удобни.
 • Salomon YALTA TS CSWP сив 8 - Мъжки зимни обувки
  Обувките Salomon YALTA TS CSWP са изработени с мембраната Thinsulate®, която дава отлично затопляне, защитата ClimaSalomon Waterproof от неблагоприятните климатични условия и подметката Contagrip® за добро сцепление при всякаква повърхност.
 • New Balance H754LLB кафяв 9.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки New Balance H754LLB са създадени от висококачествена естествена кожа, която гарантира комфорт. Текстилната стелка се грижи за правилната циркулация на въздуха, а подметката е подходяща за променливи климатични условия. Интересната комбинация от туристически стил и стил от обувки за бягане ги прави идеални за града.
 • Helly Hansen JAYTHEN X2 кафяв 11 - Мъжки зимни обувки
  Уникалните и качествени мъжки обувки Helly Hansen JAYTHEN X2 са идеални за снежното време. Горната им част е създадена от водоустойчив набук, за да осигуряват перфектна защита от снега, а текстилната част около глезена се грижи за комфорта. Меката междинна подметка EVA омекотява натиска при стъпване, а гумената подметка HellyGrip елиминира възможността от хлъзгане. Това са идеалните обувки за града, които ще подчертаят стила ти.
 • Helly Hansen FREMONT кафяв 9.5 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen FREMONT предоставят високо ниво на комфорт и защита през целия ден. В края на деня краката ти остават сухи и топли. Дизайнът на обувките със сигурност ще подчертае стила ти. Горната им част е създадена от водоустойчива кожа, а подметката им от гума HellyGrip, която е издръжлива и гарантира перфектно сцепление. Подплатената текстилна част за глезена прави носенето на обувките по-удобно. Високата им конструкция не позволява на снега да навлезе в тях.
 • Helly Hansen VANIR RAKE HT черен 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen VANIR RAKE HT са изработени с C-зона, която абсорбира ударите, TPU стабилен свод и водоустойчивата мембрана HellyTech. Подметката е специално проектирана да поеме по -голяма част от усукванията при неравномерен терен, докато еластичната смес е стратегически поместена за да създаде безопасност на движенията при всякаква повърхност.
 • Junior League HAVERDAL 30 - Детски зимни обувки
  Детските обувки Junior League HAVERDAL са идеални за студените зимни дни. Разполагат с по-висока форма и със затоплени вътрешни части и стелка. Меките и подплатени горни части в областта на глезените предоставят по-голям комфорт и подкрепа на краката. Обуването е много лесно благодарение на ципа от вътрешната им страна.
 • Westport JARNA 42 - Мъжки зимни обувки
  Високите мъжки обувки Westport JARNA са изработени в кафява гама и ще бъдат харесани от всеки стилен мъж, като едновременно с това ще му дават и невероятно удобство на краката. Обувките са затоплени със синтетична кожа с къс косим и са подходящи за носене от първите студени дни на есента до пролетта.
 • adidas HOOPS MID 2.0 I сиво 27 - Детски кецове
  Детските зимни обувки adidas HOOPS MID 2.0 I са вдъхновени от баскетболните модели и са идеални за хладното време. Имат здрава, средно висока конструкция и подплата с изкуствена кожа, която приятно загрява. Трите пришити ленти завършват спортния им имидж.
 • Puma DESIERTO V2 7.5 - Мъжки зимни обувки
  Стилните обувки Puma DESIERTO V2 са идеалният избор за зимата. Те топлят изключително добре и са много меки и удобни. Подходящи са както за града, така и за излетите сред природата. Стелките им са създадени от специалната пяна SoftFoam+, която се грижи за максималния комфорт и подкрепата при ходене.
 • Reaper TEICON кафяво 44 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките високи обувки Reaper TEICON са изработени с горна част от високо качествен и издръжлив полиуретан. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина. Подметка от термопластична гума - това е вид високо качествен каучук с ниско деформиращо напрежение. Благодарение на качествените материали обувките имат голяма дълготрайност. Подметката им обгръща и пръстите и по-този начин защитава краката от студа и блатата , които ще срещнеш по пътя си. Обувките имат завързване с връзки и са подходящи за носене от есента до пролетта.
 • Loap EVOS сиво 36 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap EVOS са изработени с високо качество и са подходящи за носене от есента до пролетта в студените дни. Подплата е направена от кардиран флийс и предлага целодневен комфорт на краката. Закопчаването е с ленти допълнени с велкро, което помага за лесното обуване от децата.
 • Loap EVOS кафяво 34 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap EVOS са изработени с високо качество и са подходящи за носене от есента до пролетта в студените дни. Подплата е направена от кардиран флийс и предлага целодневен комфорт на краката. Закопчаването е с ленти допълнени с велкро, което помага за лесното обуване от децата.
 • Loap CUSHINE зелено 33 - Детски обувки
  Детските зимни обувки Loap CUSHINE с големина над глезена ще затоплят детското краче в зимните дни. Закопчаването е с велкро лента. Каишката в задната част помага за бързо обуване. Кожата от вътрешната страна е мека и затопляща.
 • Willard COUGAR черен 28 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки до глезена Willad COUGAR са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Благодарение на водоустойчивата мембрана HYDROGUARD защитават ходилата от неблагоприятното време. Пришитият език по цялата дължина не позволява проникването на вода в обувките.
 • Willard CLAZO черен 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Willard CLAZO поддържат краката топли. Топлинният комфорт е осигурен от подплатата от изкуствен косъм. Те са модерни и стилни. Междинната им подметката е създадена от пяна и омекотява стъпките.
 • Ice Bug TORNE M RB9 GTX черен 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Ice Bug TORNE M RB9 GTX са с подплата, която комбинира овчата вълна и мембраната GORE-TEX®, за да осигури максимален комфорт. С тези обувки краката остават винаги сухи и топли. Горната им част е създадена от сертифицирания полиестерен материал Bluesign®, комбиниран с велур и водоустойчива мембрана GORE-TEX®. Това е гаранция за перфектна защита от неблагоприятните климатични условия и стабилност. Междинната подметка разполага с уникална смес от светлоотразителен алуминий. Същевременно е мека и вълнообразна, за да поддържа краката изолирани от студената земя. Подметката на тези обувки е създадена от каучуковата смес RB9 ICEBUG, която е осигурява перфектно сцепление и при минусови температури.
 • adidas HOOPS MID 2.0 I черно 20 - Детски обувки за свободното време
  Детските обувки adidas HOOPS MID 2.0 I са вдъхновени от баскетболните модели и са подходящи за хладно време. Имат здрава, средно висока конструкция и подплата от изкуствена кожа, която приятно загрява. Трите пришити ленти завършват спортния им вид.
 • Junior League EDVARD зелено 28 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Junior League EDVARD са направени за лесно закопчаване с лента от велкро , с което ще се справят и малките дечица. Допълнителната лента от велкро и бързо притягащите се връзки служат за доброто прилягане на обувките към малкото краче. Текстилния повърхностен материал е с мембрана и забранява проникването на влага в обувките. Подметката от пяна дава цялостна лекота на обувките , което ги прави много удобни за децата.
 • Westport RONNY черен 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Westport RONNY са с топла подплата, която няма да те разочарова в студените дни. Вадещата се стелка и топлата подплата са гаранция за максимален комфорт. Със сигурност ще се влюбиш в тези обувки.
 • Loap CUSHINE черен 28 - Детски обувки
  Детските зимни обувки Loap CUSHINE с големина над глезена ще затоплят детското краче в зимните дни. Закопчаването е с велкро лента. Каишката в задната част помага за бързо обуване. Кожата от вътрешната страна е мека и затопляща.
 • Westport JONKOPING 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Westport JONKOPING са създадени от изкуствена кожа, която ги прави много стилни. Същевременно са изключително удобни. Те са затоплени с флийс и са перфектният избор за ежедневна употреба от есента до пролетта.
 • Junior League TONY 34 - Детски зимни обувки
  Момчешките обувки Junior League TONY са идеални за студените зимни дни. Разполагат с по-висока форма и със затоплени вътрешни части и стелка. Меките и подплатени горни части в областта на глезените предоставят по-голям комфорт и подкрепа на краката. Обуването е много лесно благодарение на ципа от вътрешната им страна.
 • Westport WESEN 43 - Мъжки зимни обувки
  Високите зимни обувки Westport WESEN са с красив дизайн. Подходящи са за мъжете, които искат да бъдат стилни и да се чувстват комфортно. Подплатата от микрофлийс гарантира комфортна топлина в студените дни.
 • Westport TANGABERG 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Westport TANGABERG са красив дизайн. Подходящи са за мъжете, които искат да бъдат стилни и да се чувстват комфортно. Подплатата от флийс е подходяща за студените дни. Изваждащата се стелка е от пяна и ще се погрижи за комфорта на краката ти.
 • Reaper SINTRE 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките високи обувки Reaper SINTRE са изработени с горна част от високо качествен и издръжлив полиуретан. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина на детското краче. Подметките им са създадени от Phylon - супер лек материал, които омекотява стъпките. Материала е лек и устойчив, добре оформен и има двойно щампована стелка EVA. Подметката им обгръща и пръстите и по-този начин защитава краката от студа и блатата , които ще срещнеш по пътя си. Обувките имат завързване с връзки и са подходящи за носене от есента до пролетта.
 • Willard TORCA 29 - Детски зимни обувки
  Детските високи обувки Willard TORCA са изработени с горна част от високо издръжлив полиуретан и импрегниран лек найлон. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина на детското краче. Обувките имат подметка от TPR и phylonu. TPR (термопластична гума), това е вид високо качествен каучук с ниско деформиращо напрежение. Благодарение на качествените материали обувките имат голяма дълготрайност. Phylon е мек материал, който омекотява всякакви удари. Материала е лек и устойчив, добре оформен и има двойно щампована стелка EVA. Обувките се пристягат с ластик и са допълнени с лента от велкро, което помага за пълното им прилепване към краката.
 • Lotto ARES кафяво 44 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки до глезена Lotto ARES са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Подплатата от изкуствен косъм служи като термоизолационен слой.
 • adidas HOOPS MID 2.0 K тъмносин 31 - Детски зимни обувки
  Зимните обувки adidas HOOPS MID 2.0 K са модел , който е взаимстван от баскетболните обувки.Обувките са подходящи за зимното време. Имат здрава, средно висока конструкция и подплата с изкуствена кожа, която приятно загрява. Трите ленти подчертават спортният им вид.
 • ALPINE PRO HALILO сиво 29 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки ALPINE PRO HALILO са изработени от качествен ветро и водно устойчив материал. В тях детските крачета ще имат приятно затопляне и ще бъдат на сухо. Горната част на обувките е допълнена от мека и затопляща подплата , която запазва от студа. Стабилността на краката е решена с помощта на здравите връзки и лентата от велкро. Разбира се не са забравени и отразителните елементи за по-добра видимост при намалена светлина. TPR подметката е издръжлива и приспособяваща се към повърхността. Обувките са подходящи за носене в града, сред природата или при разходки в планината.
 • Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR JR 4 - Детски високи маратонки
  Детските обувки над глезена Puma X-RAY 2 SQUARE MID WTR са подходящи периода от есента до пролетта. Високата конструкция на обувките предлага отлична стабилност на краката, а подплата им дава комфортно затопляне. Стелките им са изработени от специалната пяна SoftFoam+, която се грижи за перфектното удобство и подкрепата при ходене.
 • Lotto ROCKET AMF MID JR L 36 - Юношески високи обувки
  Юношеските обувки Lotto ROCKET AMF MID JR L са създадени за ежедневна употреба. Междинната подметка AMF омекотява стъпките и същевременно предоставя максимален комфорт с добра подкрепа на ходилото. За по-голямо удобство при обуване са допълнени ципове от вътрешната страна на краката.
 • Puma REBOUND LAYUP FUR SD JR 5 - Детски обувки за свободното време
  Детските зимни обувки Puma REBOUND LAYUP FUR SD JR са с топла подплата от косъм, която ги прави идеални за хладните и ветровитите дни. Горната им част е създадена от издръжлив и гъвкав велур и кожа. Гумената подметка се грижи за перфектното сцепление. Средно високата конструкция защитава глезена и топли по-добре.
 • ALPINE PRO DARDAN сиво 43 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките обувки ALPINE PRO DARDAN са идеални за излетите сред природата и за изкачването на планинските върхове. Високата им форма стига до глезена. Подсилената предна част и петата предоставят перфектно фиксиране на крака заедно с връзките. Тези обувки предоставят перфектна защита от лошото време и стабилност върху неравните настилки. Материалът на горните части се почиства и поддържа много лесно.
 • Reaper PAOLO 46 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки до глезена Reaper PAOLO са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Топлинният комфорт в обувките се постигнат, благодарение на подплатата от микрофлийс. Необходимо е да бъдат импрегнирани със специален препарат преди първата им употреба.
 • Loap BUBBLE 35 - Детски зимни обувки
  Детските обувки Loap BUBBLE са създадени от изключително качествен полиуретан. Подплатата от флийс гарантира топлина на детето. Междинната подметка от phylon предоставя лекота и омекотяване на всяка стъпка. Обувките са с подметки от TPR - качествен синтетичен каучук, който е устойчив на износване.
 • Lotto ROCKET AMF MID LTH JR L 39 - Юношески кецове
  Юношеските обувки Lotto ROCKET AMF MID LTH JR L са създадени за ежедневна употреба. Междинната подметка AMF омекотява стъпките и същевременно предоставя максимален комфорт и подкрепа на ходилото. Разполагат с цип от вътрешна страна за по-лесно обуване.
 • Helly Hansen RICHMOND 10 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Helly Hansen RICHMOND предлагат отлично омекотяване , удобство и добро съпротивление с повърхността. Горната част на обувките е от водоустойчива кожа (набук)и хидрофобно обработен текстил.
 • Crossroad CLOUD 29 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Crossroad CLOUD са затоплящи от синтетични кожи , което ги прави подходящи за студеното време. Перфектното свързване между долната част на обувката и подметката гарантира непропускливост и защита от снега. Обувките могат да се регулират около прасеца с помощта на пристягащата се система.
 • Reaper PICARD 45 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките кецове Reaper PICARD са идеални за ежедневна употреба в града. Те са с класически дизайн, който лесно можеш да съчетаеш с облеклото си.
 • Reaper RAZOR кафяво 46 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки до глезена Reaper RAZOR са подходящи за ежедневна употреба в хладно време. Топлинния комфорт в обувките се постига благодарение на подплатата с микрофлийс. Необходимо е да се импрегнират със специален препарат преди първата употреба.
 • Loap DAFFY 33 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Loap DAFFY са издръжливи с горни части от качествен полиуретан. Закопчават се с велкро лепенка и се стягат с еластични връзки. Езикът и частта над петата са с каишки за по-лесно обуване. Подплатата от флийс гарантира топлина на детето. Благодарение на материала phylon MD подметките са леки, меки и гъвкави, което помага за омекотяването на всяка стъпка.
 • Willard HADES II 40 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки с форма над глезена Willard HADES II са подходящи за ежедневно носене в хладно време. От вътре са затоплени със синтетична кожа.
 • Loap DANY черно 41 - Мъжки зимни обувки
  Мъжките зимни обувки Loap DANY са идеални за зимните месеци, защото топлят много добре. Меката междинна подметка Phylon омекотява всяка крачка. Издръжливата горна част от полиуретан е подходяща и за по-тежки условия.
 • Warner Bros CHILLIN HIGH синьо 33 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки Warner Brothers CHILLIN HIGH ще впечатлят всяко дете от пръв поглед със своята графика със супер герои. Топлинният комфорт е гарантиран от подплатата от синтетично кожухче и водоустойчивата мембрана HYDROGUARD, която не позволява на влагата да проникне в обувката и защитава от неблагоприятните климатични условия. Системата за стягане помага на децата да се обуят и събуят по-лесно.
 • ALPINE PRO MIRELO сиво 36 - Детски зимни обувки
  Детските зимни обувки ALPINE PRO MIRELO са изработени от качествен ветро и водно устойчив материал. В тях детските крачета ще имат приятно затопляне и ще бъдат на сухо. Освен това материала лесно се обработва. Горната част на обувките е допълнена от мека и затопляща подплата , която запазва от студа. Стабилността на краката е решена с помощта на здравите връзки и лентата от велкро. Разбира се не са забравени и отразителните елементи за по-добра видимост при намалена светлина. Подметката е издръжлива и приспособяваща се към повърхността.

Последно видяно

Планински и дъждовни обувки за мъже - Обувките за планинарство и дъжд трябва да бъдат изработени от много твърди, висококачествени и водоустойчиви материали, за да предпазват краката от вода, дъжд, сняг, кал или влага и да осигурят защита срещу наранявания при катерене в труден терен. Те също трябва да бъдат достатъчно топли, за да предпазат краката от замръзване при по-ниски температури. Ето защо те са добре изолирани и подплатени с по-дебели топли материали като вълна. Ако планинските ботуши, които планирате да купувате, не са подплатени добре, не забравяйте да купите и добри термо чорапи, които ще поддържат краката ви топли. Непромокаемите обувки по-често са малко по-високи от глезена. Така водата или снегът трудно могат да проникнат в обувката, а водоустойчивият материал се грижи за останалото. Обувките могат да бъдат импрегнирани за да се предотврати проникването на влага, а има и специални импрегниращи спрейове, които можете да използвате върху кожените си ботуши. Тези ботуши обаче не се препоръчват за дейности като алпинизъм и излети в природа по време на студените или влажни месеци, както и по дъжд. Както и при всички останали обувки, важно е да обърнете внимание на качеството на материалите и изработката на планинарските и дъждовните обувки. Висококачествените обувки ще пасват на крака и ще поддържат глезена ви за по-лесно ходене и катерене. Добрият материал няма да бъде лесно повреден, счупен или отделен. Друго нещо на което да внимавате е, размерът на обувката. Добре е да изберете обувки с половин размер по-големи, защото най-вероятно ще ги носите с дебели чорапи. В противен случай по никакъв начин не е добре, обувките да са твърде големи, защото те ще създадат проблеми с ходенето, а ако са твърде стегнати или твърде малки, ще ви причинят болка и стягане.
връх