Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления над 20% от размер A

600
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Organic Shop Mango & Sugar сраб за тяло за копринена кожа 250 мл.
    Organic Shop Mango & Sugar, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Organic Shop Mango & Sugar ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: прави кожата фина и еластична премахва мъртвите кожни клетки ревитализира кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Lavera Bio Mint дълбоко почистваща маска 2x5 мл.
    Lavera Bio Mint, 2x5 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Lavera Bio Mint обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: ефективно почиства порите предотвратява прекомерното образуване на себум почиства кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Jeanne Arthes Colonial Club Signature тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Colonial Club Signature, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Не позволявайте на нищо да ви спре и изживейте всеки миг докрай. Мъжката тоалетна вода Jeanne Arthes Colonial Club Signature ще ви осигури мигновен прилив на енергия на сетивно ниво. Тя ще ви събуди и ще внесе яснота и лекота във всяко ваше действие. ароматично ухание с билкови нотки дървесен аромат за активния и енергичен мъж свеж аромат, идеален за по-топло време аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Country Candle Stardust Daylight чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Stardust Daylight, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Stardust Daylight сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цветен аромат зимен аромат празничен аромат ориенталски аромат пикантен аромат Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea хидратиращ балсам за суха и увредена коса 280 мл.
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 280 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Organic Shop Natural гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: предоставя необходимата хидратация подобрява структурата на косъма осигурява на косата ослепителен блясък Състав: без сулфати без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond душ крем 250 мл.
    Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond, 250 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • AHAVA Time To Clear пилинг маска за лице с кал 8 мл.
    AHAVA Time To Clear, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Clear ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
  • AHAVA Time To Treat възстановяващ пилинг за лице 8 мл.
    AHAVA Time To Treat, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Treat ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки озарява и уеднаквява кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Nivea Fresh Comfort дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Comfort, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Comfort предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест осигурява дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Men Deep шампоан за мъже 250 мл.
    Nivea Men Deep, 250 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Nivea Men Deep ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: продуктът е разработен специално за нуждите на мъже измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Nivea Men Deep душ-гел за мъже 250 мл.
    Nivea Men Deep, 250 мл., Шампоани за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Men Deep бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: продуктът е разработен специално за нуждите на мъже предоставя грижа за косата и кожата измива кожата и отстранява нечистотиите грижливо измива косата, но не дразни кожата на главата след употреба придава усещане за свежест и енергия вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Deep пяна за бръснене за мъже 200 мл.
    Nivea Men Deep, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Deep гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: лесно плъзгане на самобръсначката по кожата предотвратява раздразнение на кожата хидратира и не изсушава кожата приятно освежава Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Organic Shop Grapefruit & Lime активен душ-гел 280 мл.
    Organic Shop Grapefruit & Lime, 280 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Organic Shop Grapefruit & Lime ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: омекотява и повишава еластичността на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kringle Candle Aqua восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Aqua, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Aqua притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: свеж аромат пикантен аромат аромат на чист въздух Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Kringle Candle Fiji восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Fiji, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Fiji притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: свеж аромат аромат на чист въздух плодов аромат летен аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци.
  • Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream парфюмиран спрей за тяло за жени 250 мл.
    Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream, 250 мл., Спрейове за тяло за жени, Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамското парфюмното масло Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие. сладък аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • GLADE Romantic Vanilla Blossom ароматна свещ 70 гр.
    GLADE Romantic Vanilla Blossom, 70 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ GLADE Romantic Vanilla Blossom придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат сладък аромат идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Състав: памучен фитил съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing двуфазен лосион за грим за зоната около очите и устните 150 мл.
    Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing, 150 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим хидратира и омекотява кожата оставя кожата свежа идеално разтваря и водоустойчив грим Начин на употреба: Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии. Не изплаквайте.
  • Woodwick Trilogy Fruits of Summer ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Fruits of Summer придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат цитрусови аромати сладък аромат летен аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse парфюмна вода за жени 30 мл.
    Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse, 30 мл., Парфюмна вода за жени, Всяка жена заслужава букет прекрасни цветя. Парфюмната вода Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse е китка от най-прелестните цветни нотки, образуващи заедно съчетание, изпълнено с чувственост, женственост и капка романтика. цветен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Garnier Skin Naturals Pure Charcoal черна платнена маска с екстракт от морски водорасли 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Pure Charcoal, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Pure Charcoal обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва освобождава нечистотите в порите и ги изтегля този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Silky Smooth предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Rose Touch почистващ мицеларен гел 150 мл.
    Nivea Rose Touch, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице премахва и водоустойчив грим предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret душ масло 250 мл.
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 мл., Душ олио за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Jeanne en Provence Jasmin Secret е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kallos Spa Indulging Hand Cream крем за ръце 50 мл.
    Kallos Spa Indulging Hand Cream, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Kallos Spa идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предпазва от вредните влияния на външната среда Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Woodwick Lavender Spa ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick Lavender Spa, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки свеж аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Trilogy Calming Retreat ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Calming Retreat, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Calming Retreat придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки цветен аромат аромат на чист въздух по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert боя за вежди и мигли с апликатор цвят 1.1. Graphite 2 x 15 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 2 x 15 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики: оцветява слабо изразените вежди изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота гелова текстура Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Nivea Urban Skin Detox почистваща и детоксикираща маска с активен въглен 1 бр.
    Nivea Urban Skin Detox, 1 бр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Urban Skin Detox обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина детоксикира кожата на лицето озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Cellular Expert Lift платнена маска попълващ бръчките
    Nivea Cellular Expert Lift, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Cellular Expert Lift обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert спирала за вежди цвят Brown 4 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 4 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики: идеално изразява веждите придава цвят, форма и фиксация бързо и лесно прилагане Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
  • Kotex Active Normal тампони 16 бр.
    Kotex Active Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Kotex Active Super тампони 16 бр.
    Kotex Active Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Pro Comfort Normal тампони 16 бр.
    o.b. Pro Comfort Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Pro Comfort Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Normal тампони 16 бр.
    o.b. Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super тампони 16 бр.
    o.b. Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super Plus тампони 16 бр.
    o.b. Super Plus, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super Plus ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни с много силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Nivea Protect & Care рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Protect & Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Protect & Care предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Gabriella Salvete Tools наклонена пинсета за вежди 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., пинцети за жени, Пинсетата Gabriella Salvete Tools ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите. Характеристики: точно изтръгва косъмчетата без излишна болка захваща и най-малките косъмчета удобно се държи в ръката Начин на употреба: Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Apricot & Apricot Seed Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Creme Aloe душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Creme Aloe, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Creme Aloe ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-5 Platinum Lightener
    Syoss Intensive Blond, Бои за коса за жени, Боята за коса Syoss Intensive Blond придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: цветът дълго остава красив и наситен придава блясък на матова коса придава на косата подхранване и хидратация има дълготраен ефект изсветлява до няколко оттенъка Начин на употреба: Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.
  • Natura Siberica For Men Only защитен крем за лице и тяло 80 мл.
    Natura Siberica For Men Only, 80 мл., Кремове за ръце за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Natura Siberica For Men Only предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден. Характеристики: продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицето лесно се втрива и бързо попива може да се ползва за лицето, ръцете и тялото ефективно подхранва кожата не изсушава кожата Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения.
  • Woodwick Rosewood ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick Rosewood, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Rosewood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат дървесен аромат плодов аромат сладък аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • NIVEA MEN Protect & Care крем за бръснене за мъже 100 мл.
    NIVEA MEN Protect & Care, 100 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене NIVEA MEN Protect & Care гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата лесно плъзгане на самобръсначката по кожата осигурява се максимално гладко бръснене Начин на употреба: За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
  • Country Candle Tinsel Thyme чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Tinsel Thyme, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Tinsel Thyme сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цитрусови аромати дървесен аромат свеж аромат празничен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Country Candle Warm & Fuzzy чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Warm & Fuzzy, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Warm & Fuzzy сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: дървесен аромат аромат на чиста пудра греещ аромат Състав: продуктът може да се рециклира безоловен фитил памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Neutrogena Norwegian Formula® регенериращ крем за ръце 75 мл.
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Neutrogena Norwegian Formula® идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека регенерира предпазва от вредните влияния на външната среда Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • L’Oréal Paris Hyaluron Specialist платнена маска 28 гр.
    L’Oréal Paris Hyaluron Specialist, 28 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице L’Oréal Paris Hyaluron Specialist обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid хидратираща маска за коса 20 мл.
    Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid, 20 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаApivita Express Beauty Hyaluronic Acid е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils крем-грижа за тяло 250 мл.
    Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата успокоява и освежава кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli енергизираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма интензивно хидратира косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai подхранваща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Vibrant Raspberry & Acai е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Rose & Salt пилинг за тяло със сол 250 мл.
    Organic Shop Organic Rose & Salt, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Organic Shop Organic Rose & Salt ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Organic Shop Vanilla & Orchid пяна за тяло с ванилия 250 мл.
    Organic Shop Vanilla & Orchid, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Vanilla & Orchid , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата придава кадифена мекота на кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Organic Shop Algae & Sea Salt пилинг за тяло 250 мл.
    Organic Shop Algae & Sea Salt, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Algae & Sea Salt , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата успокоява и освежава кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Organic Shop Organic Fig & Rosehip интензивна маска за блясък и мекота на косата 250 мл.
    Organic Shop Organic Fig & Rosehip, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Organic Fig & Rosehip е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Banana & Jasmine маска за коса за обем 250 мл.
    Organic Shop Banana & Jasmine, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Banana & Jasmine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата възвръща естествения, здрав външен вид на косата Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey регенерираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Avocado & Honey е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма възстановява структурата на косата придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Aloe & Milk течен сапун-грижа за ръце 500 мл.
    Organic Shop Organic Aloe & Milk, 500 мл., Сапуни за жени, Течният сапун Organic Shop Organic пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите грижи се за кожата на ръцете практичен дозатор Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Kleenex Cosmetic хартиени кърпички 80 бр.
    Kleenex Cosmetic, 80 бр., Хартиени кърпички за мъже, Когато става въпрос за хигиена, забравете за текстилните носни кърпички и заложете на хартиените Kleenex Cosmetic . Те ще ви спестят множество неприятни ситуации у дома или навън. Важно е да са ви под ръка. Характеристики: кърпичките лесно и бързо се вадят от кутията картонена кутия с дизайнерски мотив кърпичките са много меки помагат при премахване на грима Състав: без парфюм
  • Garnier Skin Naturals Nutri Bomb подхранваща платнена маска за озаряване на лицето 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Nutri Bomb, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Nutri Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Woodwick White Honey Miel Blanc ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick White Honey Miel Blanc, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick White Honey Miel Blanc придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют Състав: дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Farmona Nivelazione Feet регенерираща маз за напукани крака 75 мл.
    Farmona Nivelazione Feet, 75 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Farmona Nivelazione Feet се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: заздравява напуканата кожа отлично омекотява и подхранва притежава регенеративен ефект оставя ходилата приятно ухаещи Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage серум за коса с арганово масло 150 мл.
    Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage, 150 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: осигурява на косата необходимата хидратация подхранва косата по цялата дължина прониква до скалпа и го укрепва възстановява сухата, чуплива и увредена коса придава на косата нова сила Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Delia Cosmetics Dermo System тонизираща мълга за лице 150 мл.
    Delia Cosmetics Dermo System, 150 мл., Води за лице за жени, Характеристики: хидратира и освежава кожата възстановява естествения баланс на кожата придава усещане за комфорт и чистота успокоява и предпазва кожата Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество продукт върху лицето. Използвайте по всяко време през деня.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion тонизираща мълга за лице със стягащ ефект 150 мл.
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion, 150 мл., Води за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява поддържа кожата в равновесие възстановява здравия и младежки вид на кожата Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • Organic Shop Organic Shea & Lily озаряващ балсам за блясък и лесно разресване на косата за боядисана коса 280 мл.
    Organic Shop Organic Shea & Lily, 280 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Organic Shop Organic Shea & Lily гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне осигурява на косата ослепителен блясък предоставя необходимата хидратация Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Raspberry & Acai витаминна пяна за вана 500 мл.
    Organic Shop Organic Raspberry & Acai, 500 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Organic Shop Organic Raspberry & Acai ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Organic Shop Orange & Sugar тониращ пилинг за тяло 250 мл.
    Organic Shop Orange & Sugar, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Organic Shop Orange & Sugar ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: перфектно омекотява премахва мъртвите кожни клетки увеличава притока на кръв към кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Lirene Hand Care крем за ръце 50 мл.
    Lirene Hand Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Lirene Hand Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Arcocere After Wax Hyaluronic Acid тоник преди епилация 150 мл.
    Arcocere After Wax Hyaluronic Acid, 150 мл., Продукти за след бръснене за жени, Характеристики: овлажнява кожата придава на кожата подхранване в дълбочина редуцира зачервяванията успокоява и регенерира кожата
  • Kringle Candle Stardust восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Stardust, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Stardust притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: цветен аромат плодов аромат дървесен аромат пикантен аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци.
  • Farmona My'Bio Canadian Regeneration стягащ балсам за нормална и суха кожа
    Farmona My'Bio Canadian Regeneration, Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Farmona My'Bio Canadian Regenerationсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява кожата видимо оздравява предоставя комфорт и жизненост на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Yankee Candle Red Apple Wreath восък за арома-лампа 22 гр.
    Yankee Candle Red Apple Wreath, 22 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Yankee Candle Red Apple Wreath притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: пикантен аромат сладък аромат коледен аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Radox Camomile Oil нежен душ гел 250 мл.
    Radox Camomile Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Radox Camomile Oil е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата подхранва и се грижи за кожата при измиване създава богата пяна Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Organic Shop Avocado & Olive регенерираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Avocado & Olive, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Avocado & Olive е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • BrushArt Hair Comb with a carbon finish гребен За коса 1 бр.
    BrushArt Hair Comb with a carbon finish, 1 бр., Гребени за жени
  • Arcocere Professional Wax Pink Titanium Епилиращ восък рол он резервен пълнител 100 мл.
    Arcocere Professional Wax Pink Titanium, 100 мл., Восъци за депилация за жени, Продуктът Arcocere Professional Wax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици лесно се използва има дълготраен ефект Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Arcocere Professional Wax Face Natural Honey Епилиращ восък за лице резервен пълнител 100 мл.
    Arcocere Professional Wax Face Natural Honey, 100 мл., Восъци за депилация за жени, Продуктът Arcocere Professional Wax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици лесно се използва има дълготраен ефект Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Zew For Men Soap Dish Кутия за сапун за мъже 1 бр.
    Zew For Men Soap Dish, 1 бр., Аксесоари за мъже, Стилният аксесоар Zew For Men Soap Dish ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.
  • Ziaja Yego гел за бръснене 65 мл.
    Ziaja Yego, 65 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Ziaja Yego гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата приятно освежава лесно плъзгане на самобръсначката по кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
  • Green Pharmacy Body Care Argan Oil & Figs хидратиращ душ гел 500 мл.
    Green Pharmacy Body Care Argan Oil & Figs, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Green Pharmacy Body Care Argan Oil & Figs ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kringle Candle Pumpkin Cheescake чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Pumpkin Cheescake, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Pumpkin Cheescake сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: пикантен аромат сладък аромат гурме аромат есенен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Lee Stafford Core Pink гребен за обем The Back Comber 1 бр.
    Lee Stafford Core Pink, 1 бр., Гребени за жени, Гребенът за коса Lee Stafford Core Pink е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг. Характеристики: служи за създаване на дълготрайна тупирана прическа за всички видове коса Състав: вегански продукт Начин на употреба: С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
  • Faith In Nature Dragon Fruit натурален течен сапун за ръце с ревитализиращ ефект 400 мл.
    Faith In Nature Dragon Fruit, 400 мл., Течни сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Faith In Nature Dragon Fruit щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите предотвратява изсушаване на кожата освежава и придава жизненост на кожата Състав: вегански продукт не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Faith In Nature Coconut натурален течен сапун за ръце с кокосово масло 400 мл.
    Faith In Nature Coconut, 400 мл., Течни сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Faith In Nature Coconut щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите придава на кожата копринен финес уравновесява pH на кожата Състав: вегански продукт не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл.
    Faith In Nature Coconut, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Faith In Nature Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: регенерира и подхранва косата интензивно хидратира намалява чупенето на косата прави косата гладка придава на косата фин аромат Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Nivea Care & Hold пяна втвърдител 150 мл.
    Nivea Care & Hold, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Nivea Care & Hold придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: придава обем от корените фиксира прическата не слепвя косата и не я смачква бърз и лесен стайлинг Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Kneipp Goodbye Stress крем за ръце 75 мл.
    Kneipp Goodbye Stress, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Kneipp Goodbye Stress идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека бързо се абсорбира ухае приятно Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Wet n Wild Wild Shine горен лак за нокти с матиращ ефект 12,3 мл.
    Wet n Wild Wild Shine, 12,3 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Wet n Wild Wild Shine само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: предотвратява лющене на цветния лак подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющене удобно се нанася Начин на употреба: Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
  • Wet n Wild Brush скосена четчица за очна линия 1 бр.
    Wet n Wild Brush, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Wet n Wild Brush е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи за употреба както на сухо, така и на мокро чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
  • Wet n Wild Brush кръгла четка за сенки за очи 1 бр.
    Wet n Wild Brush, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Wet n Wild Brush е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи за употреба както на сухо, така и на мокро чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
  • Garnier Skin Naturals Hydra Bomb подхранваща платнена маска за нощ 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Hydra Bomb, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Hydra Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата копринено мека на допир отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Yankee Candle Crisp Campfire Apple ароматна свещ 411 гр.
    Yankee Candle Crisp Campfire Apple, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Yankee Candle Crisp Campfire Apple придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат сладък аромат греещ аромат есенен аромат дълъг период на горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow сенки за очи цвят Amorous Alloy 1,3 гр.
    MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow, 1,3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: дълготрайна издръжливост не се размива в гънките на клепача нанася се лесно лесно се разнася притежава много интензивна пигментация сатенен ефект метален ефект Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Yankee Candle A Calm & Quiet Place восък за арома-лампа 22 гр.
    Yankee Candle A Calm & Quiet Place, 22 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Yankee Candle A Calm & Quiet Place притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: свеж аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

Отстъпки 20%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх