Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления от размер B

3391
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Vivian Gray Crystals Brown тоалетно мляко за тяло 250 мл.
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Vivian Gray Crystals Brownсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина оставя кожата кадифено фина на допир Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Fenjal Body Care крем сапун 100 гр.
    Fenjal Body Care, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Fenjal Body Care е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата не дразни и не изсушава кожата подхранва и хидратира ухае приятно Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Fenjal Classic крем-олио за вана 200 мл.
    Fenjal Classic, 200 мл., Олио за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Маслото за вана Fenjal Classic ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна маслена баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Ще се радвате не само на заслужена почивка, но и на красива и ароматизирана кожа. Характеристики: подхранва и омекотява сухата кожа успокоява изсушената кожа действа релаксиращо Начин на употреба: Налейте във ваната и разбъркайте.
  • Sebamed Baby Care балсам за устни 4.8 гр.
    Sebamed Baby Care, 4.8 гр., Грижа за кожата за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Sebamed Baby Care е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: осигурява интензивна грижа регенерира устните осигурява защита на кожата на устните намалява раздразнението и зачервяването около устните Начин на употреба: Нанасяйте леко върху устните с кръгови движения.
  • MIXA Anti-Imperfection почистващ гел за лице без сапун 200 мл.
    MIXA Anti-Imperfection, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето MIXA Anti-Imperfection ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава регулира образуването на себум Състав: без сапунени съставки Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • MIXA Anti-Imperfection почистваща вода за лице без алкохол 200 мл.
    MIXA Anti-Imperfection, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Водата за лице MIXA Anti-Imperfection свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: почиства порите в дълбочина оставя кожата матова и мека на допир предоставя защита от изсушаване може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.
  • Regina Professional Care BB крем 5 в 1 цвят 01 Light 40 гр.
    Regina Professional Care, 40 гр., Тониращи кремове за жени, Търсите продукт, който в една стъпка да предлага на кожата както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа? Тониращият продукт Regina Professional Care е правилният за вас, защото събира в себе си предимствата на декоративната козметика и тази за грижа. Придава на кожата необходимата доза хидратация, но в същото време прикрива евентуалните несъвършенства и цялостно изравнява тена ѝ. Характеристики: уеднаквява цветовия тон лесно се нанася и разтрива придава на кожата необходимата хидратация Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
  • Bione Cosmetics Antakne пилинг за лице и тяло 200 гр.
    Bione Cosmetics Antakne, 200 гр., Пилинг за тяло за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Bione Cosmetics Antakne ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум почиства запушените пори може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 крем за лице с хиалуронова киселина 51 мл.
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 нощен крем за лице 51 мл.
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина намалява бръчките и предотвратява появята им придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff шампоан против пърхот 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира премахва пърхота от косата подсилва косъма Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Delia Cosmetics Glamour спирала за удъжаване, извиване и обем цвят Black 11 мл.
    Delia Cosmetics Glamour, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Glamour придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите удивително извива миглите осигурява пълен обем само с един слой Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Bielenda Expert Pure Skin Soothing мицеларна почистваща вода 3 в 1 400 мл.
    Bielenda Expert Pure Skin Soothing, 400 мл., Мицеларни води за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Bielenda Expert Pure Skin Soothing ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста има освежаващ и успокояващ ефекти придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето на допир кожата е фина и омекотена Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.
  • Maternea Mother Care успокояващ балсам за зърна 20 мл.
    Maternea Mother Care, 20 мл., Грижа за гърдите за жени, Грижете се за гърдите си, за да не ви болят. Продуктът Maternea Mother Care омекотява кожата на гърдите, отпуска от неприятното усещане за опъване и намалява раздразнението. Характеристики: хидратира и омекотява кожата успокоява и намалява раздразнението за употреба по време на бременност и в периода на кърмене
  • Colgate Plax Ice вода за уста без алкохол 500 мл.
    Colgate Plax Ice, 500 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Colgate Plax Ice не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: убива бактериите осигурява свеж дъх защита от зъбния налеп бори се срещу възникване на зъбен кариес Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Lactacyd Sensitive емулсия за интимна хигиена 200 мл.
    Lactacyd Sensitive, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Lactacyd Sensitive се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Dove Men+Care Antiperspirant антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Men+Care Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Dove Original Antiperspirant твърд антиперспирант 40 мл.
    Dove Original Antiperspirant, 40 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Original Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване неутрализира миризмата предоставя дълговременно усещане за свежест Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Dove Men+Care Antiperspirant антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Men+Care Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Dove Men+Care Clean Comfort душ гел 250 мл.
    Dove Men+Care Clean Comfort, 250 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът Dove Men+Care Clean Comfort ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите прави кожата кадифено фина и мека интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата дерматологично тествано Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch овлажняващ душ гел 450 мл.
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 450 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dove Go Fresh Fresh Touch ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: прави кожата кадифено фина и мека възстановява усещането за комфорт на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Dove Men+Care Antiperspirant твърд антиперспирант 48 часа 50 мл.
    Dove Men+Care Antiperspirant, 50 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Men+Care Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Dove Go Fresh Revive антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Dove Go Fresh Revive, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Dove Go Fresh Revive предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • MIXA Anti-Dryness крем за ръце и нокти за много суха кожа 100 мл.
    MIXA Anti-Dryness, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът MIXA Anti-Dryness . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: регенерира хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • MIXA Intense Nourishment крем за ръце за много суха кожа 100 мл.
    MIXA Intense Nourishment, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът MIXA Intense Nourishment . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предотвратява изсъхването на кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Rexona Men Antiperspirant антиперспирант-спрей Dry Quantum 150 мл.
    Rexona Men Antiperspirant, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Men Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Dermacol Nail Care Express лакочистител без ацетон 120 мл.
    Dermacol Nail Care Express, 120 мл., Нокти за жени, Лакочистителят за нокти Dermacol Nail Care Express лесно и бързо отстранява лака от повърхността на ноктите. Характеристики: бързо и ефективно отстранява лака подхранва ноктите предотвратява изсъхване на ноктите може да се ползва и на изкуствени нокти без ацетон Начин на употреба: Нанесете лакочистител върху памучен тампон и с кратко докосване до нокътя, леко отстранете лака.
  • Eveline Cosmetics Celebrities течни очни линии цвят Black 3 мл.
    Eveline Cosmetics Celebrities, 3 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Celebrities подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава атрактивен драматичен вид ултра тънък апликатор линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят очертава точна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Garnier Essentials освежаващ продукт за почистване на грим от зоната около очите за нормална към смесена кожа 125 мл.
    Garnier Essentials, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Garnier Essentials ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим идеално разтваря и водоустойчив грим оставя кожата свежа има успокояващ ефект Начин на употреба: Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
  • Aromatica Tradice z přírody Kosmín regenerative for lips регенерираща маз за устни 25 мл.
    Aromatica Tradice z přírody Kosmín regenerative for lips, 25 мл., Специална грижа за кожата унисекс, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Aromatica Tradice z přírody Kosmín regenerative for lips е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави устните меки и нежни поправя напуканите устни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Ziaja Cocoa Butter балсам за устни с какаово масло 10 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 10 мл., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Ziaja Cocoa Butter е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва поправя напуканите устни прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Palmer’s Face & Lip Cocoa Butter Formula хидратиращ балсам за устни SPF 15 вкус Original Cocoa Butter 4 гр.
    Palmer’s Face & Lip Cocoa Butter Formula, 4 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Palmer’s Face & Lip Cocoa Butter Formula е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния поправя напуканите устни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Regenerum Lip Care регенериращ серум за устни SPF 15 5 гр.
    Regenerum Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Regenerum Lip Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва предоставя на сухите устни моментално облекчение предпазва от слънчевите лъчи осигурява защита на устните от външните влияния прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Fenjal Sensitive дезодорант в спрей за чувствителна кожа 150 мл.
    Fenjal Sensitive, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Fenjal Sensitive предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: подхранва кожата и се грижи за нея предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Soaphoria Lip Care балсам за устни Meduňkový sen 5 гр.
    Soaphoria Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Soaphoria Lip Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Weleda Men крем за бръснене за мъже 75 мл.
    Weleda Men, 75 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Weleda Men гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: позволява лесно бръснене успокоява кожата предотвратява раздразнение на кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
  • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ крем за лие 51 мл.
    Bione Cosmetics Cannabis, 51 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bione Cosmetics Cannabis подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира бързо се абсорбира интензивно хидратира подхранва в дълбочина придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Soaphoria Care бентонит глина 150 мл.
    Soaphoria Care, 150 мл., Крем-маски за жени, Характеристики: почиства кожата в дълбочина ефективно почиства порите предотвратява прекомерното образуване на себум Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Men Protect & Care афтършейв за мъже 100 мл.
    Nivea Men Protect & Care, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Protect & Care успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: освежава уморената кожа на лицето намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 серум против бръчки с хиалуронова киселина 40 мл.
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 40 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява свежестта и младежката красота на кожата ефективно хидратира и подхранва помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Bione Cosmetics Men Cannabis кремообразен балсам след бръснене 200 мл.
    Bione Cosmetics Men Cannabis, 200 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Bione Cosmetics Men Cannabis успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Eveline Cosmetics Art Scenic очна линия цвят Deep Black 6 мл.
    Eveline Cosmetics Art Scenic, 6 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Art Scenic подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: очертава точна линия създава широка и тясна линия създава атрактивен драматичен вид линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Fenjal Vitality ревитализиращ душ крем 200 мл.
    Fenjal Vitality, 200 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Fenjal Vitality е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Fenjal Vitality подхранващ и стягащ лосион за тяло 200 мл.
    Fenjal Vitality, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Fenjal Vitality се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: кожата видимо оздравява успокоява и освежава кожата интензивно подхранва и омекотява добре се нанася, лесно абсорбира хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Purity Vision Deo Krystal минерален дезодорант 120 гр.
    Purity Vision Deo Krystal, 120 гр., дезодоранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Purity Vision Deo Krystal предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита не раздразва кожата не блокира естествените телесни процеси Състав: без парфюм без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Jack N’ Jill Silicone детска четка за зъби и венци софт 1 бр.
    Jack N’ Jill Silicone, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Jack N’ Jill Silicone задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: леко и надеждно почиства зъбите щадящо се грижи за венците Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Oral B Super Floss дентален концец за брекети и импланти 50 бр.
    Oral B Super Floss, 50 бр., Конци за зъби за мъже, Конецът за зъби Oral B Super Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне. Характеристики: премахва зъбната плака под линията на венците има предварително нарязани влакна отстранява отпадъците от храна лесно се плъзга между зъбите Начин на употреба: Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
  • Nivea Baby кремообразна пяна за вана 500 мл.
    Nivea Baby, 500 мл., Къпане на деца за деца, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Nivea Baby ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа хидратира и подхранва кожата не причинява раздразнение предотвратява изсушаване на кожата Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
  • Nivea Men Protect & Care антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Protect & Care, 150 мл., Душ гелове за мъже, Продуктът Nivea Men Protect & Care е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Men Protect & Care рол-он и антиперспирант за мъже 50 мл.
    Nivea Men Protect & Care, 50 мл., Душ гелове за мъже, Продуктът Nivea Men Protect & Care е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: не раздразва кожата предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Kringle Candle Watercolors чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Watercolors, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Watercolors сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: плодов аромат свеж аромат аромат на чист въздух Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Dr. Santé Keratin регенериращ спрей за крехка коса без блясък 150 мл.
    Dr. Santé Keratin, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма предоставя на косата хидратация и подхранване увеличава гъстотата и здравината на косата прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Dr. Santé Keratin регенериращ и хидратиращ шампоан за крехка коса без блясък 250 мл.
    Dr. Santé Keratin, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Keratin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира регенерира и подхранва косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Bioliq Clean почистващ гел с анти-бръчков ефект 125 мл.
    Bioliq Clean, 125 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Bioliq Clean ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице има антиоксидантен ефект приятно освежава Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Farmona Herbal Care Burdock шампоан за мазен скалп и сухи краища на косата 330 мл.
    Farmona Herbal Care Burdock, 330 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Farmona Herbal Care Burdock ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Pierre René Eyes Eyeliner водоустойчива очна линия цвят Black 2,5 мл.
    Pierre René Eyes Eyeliner, 2,5 мл., Очна линия за жени, Очната линия Pierre René Eyes Eyeliner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава атрактивен драматичен вид ултра тънък апликатор сит и интензивен цвят продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Pierre René Eyes Mascara спирала за по-голям обем и извиване на вежди 15 мл.
    Pierre René Eyes Mascara, 15 мл., Спирали за жени, Спиралата Pierre René Eyes Mascara придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой удивително извива миглите изтъква формата на очите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Revlon Professional Equave Kids хипоалергенен шампоан 2 в 1 за деца над 3 г. 300 мл.
    Revlon Professional Equave Kids, 300 мл., Детски балсами за деца, Шампоанът Revlon Professional Equave Kids отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка улеснява разресването на фината коса интензивно хидратира придава на косата фин аромат подсилва естествения блясък на косичката Състав: без сулфати Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
  • Bielenda Florina лакочистител без ацетон 50 мл.
    Bielenda Florina, 50 мл., Нокти за жени, Лакочистителят за нокти Bielenda Florina лесно и бързо отстранява лака от повърхността на ноктите. Характеристики: без ацетон бързо и ефективно отстранява лака не дразни плочката на нокътя Начин на употреба: Нанесете лакочистител върху памучен тампон и с кратко докосване до нокътя, леко отстранете лака.
  • Johnson's® Bedtime масло да добър сън 200 мл.
    Johnson's® Bedtime, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Johnson's® Bedtime обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: хидратира в дълбочина прави кожата гъвкава и омекотена предотвратява изсушаване на кожата подходящиза чувствителна до алергична кожа Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Friendly Soap Shea Butter натурален сапун за лице с масло от шеа 95 гр.
    Friendly Soap Shea Butter, 95 гр., Почистване на кожата за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Friendly Soap Shea Butter е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: успокоява раздразненията фино почиства кожата не дразни и не изсушава кожата подхранва и хидратира облекчава усещането за напрежение на кожата има неутрално pH продуктът е подходящ за чувствителна кожа хипоалергенни има успокояващ ефект действа срещу несъвършенства Състав: без парфюм вегански продукт дерматологично тествано Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Bübchen Baby нежна билкова вана 400 мл.
    Bübchen Baby, 400 мл., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Bübchen Baby помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: отмива нечистотиите ухае приятно не причинява раздразнение поддържа естественото pH на кожата хидратира и омекотява създава фина пяна Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка. Постъпвайте според приложената инструкция.
  • Bübchen Kids Sensitive шампоан и душ гел 2 в 1 230 мл.
    Bübchen Kids Sensitive, 230 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Bübchen Kids Sensitive оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: подхранва детската кожа при къпане прави кожата фина и еластична измива и косичката има хидратиращ ефект регенерира кожата предотвратява изсъхването на кожата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Bübchen Baby Baby Powder пудра против подсичане 100 гр.
    Bübchen Baby Baby Powder, 100 гр., При подсичане за деца, Триене, влага и недостатъчен достъп на въздух – всичко това води до появата на подсичане. То често се появява в зоната на пелените, където кожата остава покрита. Продуктът Bübchen Baby Baby Powder обаче поглъща излишната непроветрена влага и по този начин гарантира на детето ви кожа без раздразнение, зачервяване и усещане за сърбеж. Освен това, че предотвратява появата на подсичане чрез абсорбиране на влагата, създава върху детската кожа защитен филм, успокоява я и ускорява регенерацията ѝ. Характеристики: успокоява раздразнената кожа предпазва кожата от външни влияния възстановява усещането за комфорт на кожата пази от подсичане омекотява и прави кожата нежна Начин на употреба: Нанасяйте при необходимост тънък слой върху чиста кожа.
  • Bübchen Baby Sensitive нежен сапун 125 гр.
    Bübchen Baby Sensitive, 125 гр., Къпане на деца за деца
  • Bübchen Baby масло за чувствителна кожа 200 мл.
    Bübchen Baby, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Bübchen Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: успокоява раздразнения и зачервявания прави я нежна и омекотена поддържа естествената защитна способност на кожата подходящиза чувствителна до алергична кожа подхранва детската кожа ефективно регенерира Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето. Постъпвайте според приложената инструкция.
  • Bübchen Calendula Body Lotion тоалетно мляко за тяло за деца 200 мл.
    Bübchen Calendula Body Lotion, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Bübchen Calendula Body Lotion придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: предотвратява изсушаване на кожата успокоява раздразнения и зачервявания поддържа естествената защитна способност на кожата подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Bübchen Special Protection Cream защитен крем за деца от раждането им 75 мл.
    Bübchen Special Protection Cream, 75 мл., При подсичане за деца, Детската кожа в областта на пелените е особено склонна към раздразнение и заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова при всяка смяна на пелените продуктът Bübchen Special Protection Cream предлага най-нежната грижа, която помага в битката с подсичането. Незабавно успокоява натоварената кожа, хидратира я, намалява зачервяването и носи облекчение от усещането за сърбеж или друг дискомфорт. Освен това укрепва естествената кожна бариера и образува върху детската кожа защитен слой, който намалява риска от поява на ново подсичане. Характеристики: успокоява раздразнения и зачервявания хидратира и омекотява детската кожа веднага облекчава сърбеж ограничава раздразнение, зачервяване и сърбеж на кожата ефективно регенерира отстранява зачервяванията и раздразненията на кожата подобрява еластичността на кожата и придава усещане за комфорт Начин на употреба: Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже Black Carbon Amazonia 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже Black Carbon Espresso 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: осигурява оптимално абсорбиране на потта предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Men Pure Impact душ-гел за мъже 500 мл.
    Nivea Men Pure Impact, 500 мл., Душ гелове за мъже, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Men Pure Impact ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите след употреба придава усещане за свежест и енергия може да се ползва за тяло и коса Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil регенериращ серум за суха до чувствителна кожа 10 мл.
    Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: ефективно хидратира и подхранва регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване възстановява свежестта и младежката красота на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Biorepair Junior Medium/Soft четка за зъби за деца 1 бр.
    Biorepair Junior Medium/Soft, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Biorepair Junior Medium/Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите достига и до труднодостъпните места Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Canpol babies Exotic Animals A 0-6 m биберон Pink 2 бр.
    Canpol babies Exotic Animals A 0-6 m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Canpol babies Exotic Animals A 0-6 m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: изключително добре се обезвъздушава пръстенът на биберона свети на тъмно лесно може да се прикрепи към клипс фин биберон Състав: силикон
  • Canpol babies Exotic Animals B 6-18 m биберон Grey 2 бр.
    Canpol babies Exotic Animals B 6-18 m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Canpol babies Exotic Animals B 6-18 m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: изключително добре се обезвъздушава пръстенът на биберона свети на тъмно лесно може да се прикрепи към клипс фин биберон Състав: силикон
  • Canpol babies Royal Baby B 6-18 m биберон Pink 2 бр.
    Canpol babies Royal Baby B 6-18 m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Canpol babies Royal Baby B 6-18 m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: симетрична форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето изключително добре се обезвъздушава лесно може да се прикрепи към клипс разработен в сътрудничество с педиатри и зъболекари Състав: силикон
  • Canpol babies Royal Baby бебешко шише 0m+ Pink 120 мл.
    Canpol babies Royal Baby, 120 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Canpol babies Royal Baby . Специално пригодената форма на биберона и шишето дава на детето усещане, което прилича на това при кърмене. Характеристики: широко гърло за лесно пълнене и почистване система за ефикасно отвеждане на въздуха стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето позволява на детето да пие спокойно и отпуснато без поемане на въздух
  • Dermacol Eye Shadow Base основа под сенки за очи 7,5 мл.
    Dermacol Eye Shadow Base, 7,5 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Dermacol Eye Shadow Base подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност. Характеристики: постоянно фиксира сенките за очи до премахването на грима предотвратява размиване на сенките за очи изглажда фините линии допълва перфектния външен вид на очния грим изразява цвета на сенките за очи Начин на употреба: Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
  • Dermacol BT Cell интензивна лифтинг маска еднократна 2x8 гр.
    Dermacol BT Cell, 2x8 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Dermacol BT Cell обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
  • Nivea Face Cleansing почистваща вода за лице за суха до чувствителна кожа 200 мл.
    Nivea Face Cleansing, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Nivea Face ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина успокоява и предпазва кожата оставя кожата матова и мека на допир Начин на употреба: Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.
  • Maybelline Expression молив за очи цвят 33 Black 2 гр.
    Maybelline Expression, 2 гр., Очна линия за жени, Очната линия Maybelline Expression подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава широка и тясна линия сит и интензивен цвят Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Dermacol Sensitive продукт за почистване на грим за чувствителни очи 150 мл.
    Dermacol Sensitive, 150 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Dermacol Sensitive ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим хидратира и омекотява кожата предотвратява раздразнение на лицето има успокояващ ефект оставя кожата свежа офталмологично тествано Състав: без парфюм без алкохол Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
  • Nivea Fresh Pure рол-он 48h 50 мл.
    Nivea Fresh Pure, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Pure предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: осигурява дълготрайно усещане за свежест предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Pearl & Beauty рол-он и антиперспирант за жени 48h 50 мл.
    Nivea Pearl & Beauty, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Pearl & Beauty предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Rexona Dry & Fresh Antiperspirant антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Rexona Dry & Fresh Antiperspirant, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Dry & Fresh Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Lacalut Junior четка за зъби за деца много мека 1 бр.
    Lacalut Junior, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Lacalut Junior задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: леко и надеждно почиства зъбите щадящо се грижи за венците закачлив дизайн за деца Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • L’Oréal Paris Skin Perfection мицеларна почистваща вода 3 в 1 200 мл.
    L’Oréal Paris Skin Perfection, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода L’Oréal Paris Skin Perfection е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните има освежаващ и успокояващ ефекти почиства порите в дълбочина може да се ползва и за чувствителна кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Avon Planet Spa Heavenly Hydration хидратираща и подхранваща маска 75 мл.
    Avon Planet Spa Heavenly Hydration, 75 мл., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Avon Planet Spa Heavenly Hydration обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: този продукт не дразни кожата хидратира в дълбочина и интензивно подхранва озарява и освежава Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Nivea Diamond Volume пяна втвърдител за обем и блясък 150 мл.
    Nivea Diamond Volume, 150 мл., Блясъци за коса за жени, Фиксиращият препарат Nivea Diamond Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: придава обем от корените повишава естествения блясък на косата фиксира прическата осигурява гъвкавост на косата Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Dermedic Normacne Preventi почистващ гел за лице с антибактериална добавка 200 мл.
    Dermedic Normacne Preventi, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Dermedic Normacne ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице регулира образуването на себум прави кожата матова предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Dermedic Hydrain3 Hialuro мицеларна вода 200 мл.
    Dermedic Hydrain3 Hialuro, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Dermedic Hydrain3 Hialuro е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните не оставя мазен филм по кожата има освежаващ и успокояващ ефекти предпазва от прекомерно изсушаване на кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Fenjal Miss Classic флуид за тяло парфюмиран за жени 100 мл.
    Fenjal Miss Classic, 100 мл., Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Fenjal Miss Classic ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява оставя кожата кадифено фина на допир добре се нанася, лесно абсорбира ще зарадва всяка жена
  • Ziaja Eye Creams & Gels успокояващ нощен крем 15 мл.
    Ziaja Eye Creams & Gels, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Ziaja Eye Creams & Gels се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: успокоява раздразненията около очите хидратира в дълбочина Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry спрей за тяло с орхидея и боровинка 100 мл.
    Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry, 100 мл., Спрейове за тяло за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за тяло Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry. Събужда кожата ви по всяко време на деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: освежава и придава енергия ухае приятно освежава и придава приятно усещане за чистота Начин на употреба: Прилагайте по всяко време на деня.
  • Kallos Banana подсилваща маска с мултивитаминен комплекс 1000 мл.
    Kallos Banana, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Banana е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина предпазва от вредните влияния на околната среда косата е гладка на допир улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Kallos LAB 35 защитен серум за цъфтяща коса 50 мл.
    Kallos LAB 35, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos LAB 35 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма предотвратява цъфтене на краищата притежава регенеративен ефект Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Kallos Chocolate Repair регенериращ шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
    Kallos Chocolate Repair, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Chocolate Repair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира регенерира и подхранва косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Colgate Max White Luminous паста за зъби за искрящи бели зъби 75 мл.
    Colgate Max White Luminous, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Max White Luminous е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: избелва зъбите бори се против зъбен кариес и плака освежава дъха гарантира защита на зъбния емайл Начин на употреба: Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
  • Kallos Blueberry възстановяващ шампоан за суха, увредена и химически третирана коса 1000 мл.
    Kallos Blueberry, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Blueberry ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: подсилва косъма измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх