Модни марки 1
Цена
лв лв

Yasumi облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Yasumi 45 продукти
 • Yasumi M2 крем-гел след бръснене 75 мл.
  Yasumi M2, 75 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Yasumi M2 ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаелиминира усещанията за паренепредотвратява раздразнение на лицетоосвежава уморената кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Yasumi Face Care освежаващ почистващ пилинг за всички типове кожа на лицето 100 мл.
  Yasumi Face Care, 100 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Yasumi Face Care почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid почистващ тоник за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 200 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:незабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваизбавя кожата от нечистотии и мазниниНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Dermo&Medical Azelaic Acid успокояващ крем за чувствителна кожа склонна към акне 50 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Azelaic Acid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Dermo&Medical Azelaic Acid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Dermo&Medical C-True крем с витамини с анти-бръчков ефект 50 мл.
  Yasumi Dermo&Medical C-True, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Dermo&Medical C-True предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Състав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Dermo&Medical Mandelic Acid озаряващ хидратиращ крем за възобновяване на повърхността на кожата 50 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Mandelic Acid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Dermo&Medical Mandelic Acid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниезатваря разширените пориНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Yasumi Dermo&Medical Red Off крем за редуциране на зачервявания 50 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Red Off, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Dermo&Medical Red Off предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:действа срещу несъвършенстваНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid почистващ гел за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 200 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваима антиоксидантен ефектможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid крем за лице за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 50 мл.
  Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Dermo&Medical Lactobionic Acid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:действа срещу несъвършенстваСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Body Care хидратиращ крем за всички видове кожа 200 мл.
  Yasumi Body Care, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Yasumi Body Care Body Care се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапридава кадифена мекота на кожатананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Yasumi Face Care пяна за почистване и премахване на грим 150 мл.
  Yasumi Face Care, 150 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Yasumi Face Care напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
 • Yasumi Body Care регенериращ и хидратиращ крем за всички видове кожа 200 мл.
  Yasumi Body Care, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Yasumi Body Care Body Care се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяварегенерира кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Yasumi Body Care оформящ крем против целулит 200 мл.
  Yasumi Body Care, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Yasumi Body Care Body Care помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатапомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Yasumi Face Care почистващ гел за озаряване на лицето 200 мл.
  Yasumi Face Care, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Yasumi Face Care е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матоваприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицето
 • Yasumi Body Care стягащ хидратиращ крем за тяло и бюст 200 мл.
  Yasumi Body Care, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Кремът за тяло Yasumi Body Care Body Care се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинананася се добре, лесно абсорбира и не се лепидейства против стареенепридава кадифена мекота на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Yasumi Face Care нежно почистващ пилинг за всички типове кожа на лицето 100 мл.
  Yasumi Face Care, 100 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Yasumi Face Care почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткипочиства запушените пориНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Yasumi Body Care крем за сухи и напукани ходила с подхранващ ефект 100 гр.
  Yasumi Body Care, 100 гр., Кремове за крака за жени, Кремът Yasumi Body Care Body Care осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:отлично омекотява и подхранвазаздравява напуканата кожаима подсилващ ефектНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.
 • Yasumi Konjak Aloe Vera нежна измиваща гъба за суха и чувствителна кожа размер S
  Yasumi Konjak Aloe Vera, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Aloe Vera е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Face Care крем за очи и устни с анти-бръчков ефект 10 мл.
  Yasumi Face Care, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Yasumi Face Care е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Yasumi Konjak Pure нежна измиваща гъба за чувствителна и раздразнена кожа размер S
  Yasumi Konjak Pure, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Pure е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Acne-Prone почистваща пудра за лице 50 мл.
  Yasumi Acne-Prone, 50 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Yasumi Acne-Prone е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатапредотвратява изсушаването на кожата на лицеторегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Yasumi Konjak Lycopene нежна измиваща гъба за суха и чувствителна кожа размер L
  Yasumi Konjak Lycopene, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Lycopene е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Konjak Pearl нежна измиваща гъба за всички видове кожа, включително и чувствителна размер S
  Yasumi Konjak Pearl, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Pearl е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Konjak Green Tea нежна измиваща гъба за мазна кожа склонна към акне размер S
  Yasumi Konjak Green Tea, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Green Tea е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Konjak Lavender нежна измиваща гъба за всички типове кожа на лицето размер L
  Yasumi Konjak Lavender, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Lavender е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Natural Argan Oil подхранващо масло за лице, тяло и коса 50 мл.
  Yasumi Natural Argan Oil, 50 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Yasumi Natural Argan Oil придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:грижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Yasumi Konjak Collagen нежна измиваща гъба за всички типове кожа на лицето размер S
  Yasumi Konjak Collagen, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Yasumi Konjak Collagen е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримпредставлява начин за почистване, щадящ околната средаНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Yasumi Moisture хидратиращ крем за суха кожа с хиалуронова киселина 50 мл.
  Yasumi Moisture, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Moisture предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Anti-Redness успокояващ крем за чувствителна кожа, склонна към зачервяване 50 мл.
  Yasumi Anti-Redness, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Anti-Redness предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Acne-Prone матов крем за мазна кожа склонна към акне 50 мл.
  Yasumi Acne-Prone, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:действа срещу несъвършенства
 • Yasumi Discoloration изсветляващ крем за пигментни петна 50 мл.
  Yasumi Discoloration, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:уеднаквява тона на кожатадейства срещу несъвършенства
 • Yasumi Anti-Aging регенериращ крем с анти-бръчков ефект 50 мл.
  Yasumi Anti-Aging, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратира
 • Yasumi Moisture интензивен хидратиращ гел за суха кожа 50 мл.
  Yasumi Moisture, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Moisture предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Anti-Wrinkle нощна регенерираща маска с изглаждащ ефект 30 мл.
  Yasumi Anti-Wrinkle, 30 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Yasumi Anti-Wrinkle ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Yasumi Anti-Aging регенериращ и хидратиращ серум с анти-бръчков ефект 50 мл.
  Yasumi Anti-Aging, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Yasumi Anti-Aging е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява еластичността на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатарегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Yasumi Moisture подхранващ регенериращ крем за дехидратирана суха кожа 50 мл.
  Yasumi Moisture, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi Moisture предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi Med Box Anti-Acne подаръчен комплект I. за жени
  Yasumi Med Box Anti-Acne, 7 бр., Козметични комплекти за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Yasumi Med Box Anti-Acneе подаръкХарактеристики:подходящ за кожа с несъвършенстваподходящ за мазна кожаза проблемна кожаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Yasumi Body Care Angel Touch млечна пудра за вана с хидратиращ ефект 200 гр.
  Yasumi Body Care Angel Touch, 200 гр., Други продукти за жени, Продуктът Yasumi Body Care Angel Touch ще направи приятна ежедневната рутина къпане.Характеристики:хидратира в дълбочина и подхранва кожатаухае прекраснопридава финес на кожатарелаксира тялото и мисълтаНачин на употреба:Разтворете в топлата вана и релаксирайте. След банята старателно изплакнете тялото с чиста вода.
 • Yasumi Dermo&Medical C-True интензивна грижа за освежаване и изглаждане на кожата 10 мл.
  Yasumi Dermo&Medical C-True, 10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Yasumi Dermo&Medical C-True е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранваСъстав:не съдържа маслоНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Yasumi Stop the Clock серум за лице против признаци на стареене 50 мл.
  Yasumi Stop the Clock, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Yasumi Stop the Clock е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за отстраняване на признаците за стареене на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Yasumi M1 почистващ гел 3 в 1 за мъже 150 мл.
  Yasumi M1, 150 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Душ гелът Yasumi M1 ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване.Характеристики:нежно измива кожата на цялото тялоизмива косата и кожата на главатанежно измива лицето и брадатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии.
 • Yasumi me Rose мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 200 мл.
  Yasumi me Rose, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Yasumi me Rose ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаима освежаващ и успокояващ ефектиможе да се ползва и за чувствителна кожаредуцира несъвършенствата на кожатахидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Yasumi me Rose разкрасяващ еликсир с розово масло 30+ 30 мл.
  Yasumi me Rose, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Yasumi me Rose е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Yasumi me Rose крем против първи признаци на стареене 30+ 50 мл.
  Yasumi me Rose, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yasumi me Rose предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yasumi M2 1/2 масло-грижа за брада 30 мл.
  Yasumi M2 1/2, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Yasumi M2 1/2 гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатаправи брадата финапредотвратява раздразнение и сърбеж на кожатапридава фин свеж ароматНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.

Последно видяно

връх