Модни марки 1
Цена
лв лв

Woodwick облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Woodwick 186 продукти
 • Woodwick Rose восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Rose, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Rose ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:цветен ароматпролетен ароматлетен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Pomegranate ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Pomegranate, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Pomegranate придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Pure Comfort ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Pure Comfort, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Pure Comfort придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухсвеж ароматдълъг период на горенепо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Sweet Lime Gelato восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Sweet Lime Gelato, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Sweet Lime Gelato , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:сладък ароматгурме ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Fig восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Fig, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Fig , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:плодов ароматдървесен ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Coastal Sunset ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Coastal Sunset, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Coastal Sunset придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Artisan Ebony Woods ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Artisan Ebony Woods, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Artisan Ebony Woods придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматлуксозен аксесоар за всеки интериорпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Evening Onyx ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Evening Onyx, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Evening Onyx придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Lilac ароматна свещ с дървен фитил 85 гр.
  Woodwick Lilac, 85 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lilac придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Sand & Driftwood ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Sand & Driftwood, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Sand & Driftwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Lavender Spa ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Lavender Spa, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкисвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Lavender Spa ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Lavender Spa, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Lemongrass & Lily вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Lemongrass & Lily, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Lemongrass & Lily придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:цитрусови ароматицветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Cinnamon Chai ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Cinnamon Chai, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Cinnamon Chai придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Linen ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Linen, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Linen придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Linen восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Linen, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Linen , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:аромат на чист въздухНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Linen ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Linen, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Linen придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Coastal Sunset восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Coastal Sunset, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Coastal Sunset , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:цветен ароматсладък ароматлетен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Warm Wool восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Warm Wool, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Warm Wool , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:свеж ароматгреещ ароматцветен ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick White Tea & Jasmine восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick White Tea & Jasmine, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick White Tea & Jasmine , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:цветен ароматаромат на билкисвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Cinnamon Chai восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Cinnamon Chai, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Cinnamon Chai , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:пикантен ароматсладък ароматгреещ ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Pomegranate восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Pomegranate, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Pomegranate , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:плодов ароматгурме ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Fig ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Fig, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Fig придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматслед изгарянето на продуктапо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Pure Comfort ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Pure Comfort, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Pure Comfort придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Trilogy Café Sweets ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Café Sweets, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Café Sweets придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:сладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Trilogy Fruits of Summer ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Fruits of Summer придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматцитрусови ароматисладък ароматлетен ароматлуксозен аксесоар за всеки интериорпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютслед изгарянето на продуктадълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Warm Woods ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Warm Woods, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Warm Woods придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Fig ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Fig, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Fig придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick English Lavender восък за арома-лампа Artisan 22,7 гр.
  Woodwick English Lavender, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick English Lavender , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци.
 • Woodwick Trilogy Calming Retreat ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Calming Retreat, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Calming Retreat придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Oudwood ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Oudwood, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Oudwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматсладък ароматСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick White Tea & Jasmine ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick White Tea & Jasmine, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick White Tea & Jasmine придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматаромат на билкисвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Fruits of Summer ароматна свещ голяма 609,5 гр.
  Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Fruits of Summer придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматцитрусови ароматисладък ароматлетен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Nautical Escape ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Trilogy Nautical Escape, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Nautical Escape придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:летен ароматплодов ароматсладък ароматаромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Warm Wool ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Warm Wool, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Warm Wool придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматгреещ ароматцветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Coastal Sunset ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Coastal Sunset, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Coastal Sunset придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсладък ароматлетен ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Warm Woods ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Trilogy Warm Woods, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Warm Woods придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматгреещ ароматесенен ароматзимен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Magnolia ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Magnolia, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Magnolia придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматпролетен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Soft Chambray ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Soft Chambray, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Soft Chambray придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухцветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютслед изгарянето на продуктадълъг период на горенелуксозен аксесоар за всеки интериорСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Rose ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Rose, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Rose придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматпролетен ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Wood Smoke ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Wood Smoke, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Wood Smoke придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматесенен ароматзимен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick At The Beach ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick At The Beach, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick At The Beach придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматплодов ароматсладък ароматдълъг период на горенелуксозен аксесоар за всеки интериорпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:дървен фитилсъдържа соев восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Rose ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Rose, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Rose придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Island Coconut ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Island Coconut, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Island Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:сладък ароматплодов ароматлетен ароматдълъг период на горенепо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Black Cherry ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Black Cherry, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Black Cherry придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматсладък ароматгурме ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Soft Chambray ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Soft Chambray, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Soft Chambray придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухцветен ароматслед изгарянето на продуктадълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Wood Smoke ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Wood Smoke, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Wood Smoke придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматгреещ ароматзимен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick At The Beach ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick At The Beach, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick At The Beach придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматсладък ароматлетен ароматсвеж ароматдълъг период на горенепо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютлуксозен аксесоар за всеки интериорСъстав:дървен фитилсъдържа соев восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Magnolia ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Magnolia, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Magnolia придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсладък ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Evening Onyx ароматна свещ с дървен фитил 284 гр.
  Woodwick Evening Onyx, 284 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Evening Onyx придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Botanical Gardens ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Trilogy Botanical Gardens, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Botanical Gardens придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматпролетен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Evening Onyx восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Evening Onyx, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Evening Onyx , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick At The Beach вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick At The Beach, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick At The Beach придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматлетен ароматплодов ароматсладък ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Fern вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Fern, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Fern придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Red Wood вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Red Wood, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Red Wood придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматгреещ ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Sand & Driftwood вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Sand & Driftwood, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Sand & Driftwood придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа етерични масладървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Rose вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Rose, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Rose придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсвеж ароматпролетен ароматлетен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа етерични масладървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick At The Beach восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick At The Beach, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick At The Beach ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:плодов ароматсвеж ароматлетен ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Magnolia восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Magnolia, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Magnolia ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:цветен ароматпролетен ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Oudwood восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Oudwood, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Oudwood ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Palm Leaf восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Palm Leaf, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Palm Leaf ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:плодов ароматсвеж ароматлетен ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Pure Comfort восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Pure Comfort, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Pure Comfort ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:аромат на чист въздухсвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Sand & Driftwood восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Sand & Driftwood, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Sand & Driftwood ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:дървесен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Sea Salt & Cotton восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Sea Salt & Cotton, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Sea Salt & Cotton ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:аромат на чист въздухлетен ароматдървесен ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Cinnamon Chai ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Cinnamon Chai, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Cinnamon Chai придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматгурме ароматсладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Wood Smoke восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Wood Smoke, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Wood Smoke ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:дървесен ароматориенталски ароматгреещ ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick English Lavender восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick English Lavender, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick English Lavender ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:аромат на билкисвеж ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Nautical Escape ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Nautical Escape, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Nautical Escape придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Oudwood ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Oudwood, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Oudwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматсладък ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Palm Leaf ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Palm Leaf, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Palm Leaf придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматсвеж ароматсладък ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Soft Chambray восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Soft Chambray, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Soft Chambray ,подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:аромат на чист въздухцветен ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Sea Salt & Cotton ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Sea Salt & Cotton, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Sea Salt & Cotton придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на чист въздухдървесен ароматлетен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Woodland Shade ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Woodland Shade, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Woodland Shade придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цитрусови ароматиаромат на билкипикантен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютлуксозен аксесоар за всеки интериордълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Woodland Shade ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Trilogy Woodland Shade, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Woodland Shade придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цитрусови ароматидървесен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Woven Comforts ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Woven Comforts, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Woven Comforts придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на чиста пудраплодов ароматцветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенелуксозен аксесоар за всеки интериорСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Vanilla Bean ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Vanilla Bean, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Vanilla Bean придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:гурме ароматсладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Amber & Incense ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Amber & Incense, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Amber & Incense придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматдървесен ароматориенталски ароматдълъг период на горенепо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:дървен фитилсъдържа соев восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Lemongrass & Lily ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Lemongrass & Lily, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lemongrass & Lily придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цитрусови ароматицветен ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Palm Leaf ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
  Woodwick Palm Leaf, 275 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Palm Leaf придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматсвеж ароматлетен ароматсладък ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Vanilla Bean ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Vanilla Bean, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Vanilla Bean придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:гурме ароматсладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Linen вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Linen, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Linen придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Coastal Sunset вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Coastal Sunset, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Coastal Sunset придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматлетен ароматцветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Pure Comfort вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Pure Comfort, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Pure Comfort придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Fig вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Fig, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Fig придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматлетен ароматСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Fireside вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Fireside, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Fireside придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматгреещ ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Island Coconut вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Island Coconut, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Island Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:сладък ароматлетен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Sea Salt & Cotton вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Sea Salt & Cotton, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Sea Salt & Cotton придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматаромат на чист въздухлетен ароматсвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Vanilla & Sea Salt вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Vanilla & Sea Salt, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Vanilla & Sea Salt придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:сладък ароматсвеж ароматаромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Amber & Incense ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Amber & Incense, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Amber & Incense придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматдървесен ароматориенталски ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Sea Salt & Cotton ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Sea Salt & Cotton, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Sea Salt & Cotton придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматдървесен ароматаромат на чист въздухлетен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютлуксозен аксесоар за всеки интериордълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Soft Chambray вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Soft Chambray, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Soft Chambray придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматаромат на чист въздухпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Palm Leaf вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Palm Leaf, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Palm Leaf придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматплодов ароматлетен ароматсладък ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Warm Wool вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Warm Wool, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Warm Wool придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Lavender Spa вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Lavender Spa, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкисвеж ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Amber & Incense вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Amber & Incense, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Amber & Incense придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматдървесен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютлуксозен аксесоар за всеки интериорСъстав:дървен фитилсъдържа соев восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Black Cherry восък за арома-лампа 22,7 гр.
  Woodwick Black Cherry, 22,7 гр., восък за арома-лампа Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Woodwick Black Cherry , подобно на ароматните свещи, е чудесна алтернатива за ухание във вашия интериор. С разтапянето му в арома-лампата постигате максимален ароматен ефект и така създавате свое ухание според своите представи и настроение.Характеристики:плодов ароматсладък ароматНачин на употреба:Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Vanilla & Sea Salt ароматна свещ с дървен фитил 609,5 гр.
  Woodwick Vanilla & Sea Salt, 609,5 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Vanilla & Sea Salt придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматсладък ароматлетен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Lilac вотивна свещ с дървен фитил 31 гр.
  Woodwick Lilac, 31 гр., вотивна свещ Ароматизатори за дома, Вотивната свещWoodwick Lilac придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Woodwick Trilogy Garden Oasis ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Trilogy Garden Oasis, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Garden Oasis придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматцитрусови ароматиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Woodwick Lilac ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453,6 гр.
  Woodwick Lilac, 453,6 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lilac придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдълъг период на горенеСъстав:съдържа соев восъкдървен фитилНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

връх