Модни марки 1
Цена
лв лв

Whitewash облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Whitewash 7 продукти
 • Whitewash Pink Ribbon Foundation четка за зъби медиум
  Whitewash Pink Ribbon Foundation, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Whitewash Pink Ribbon Foundation поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Whitewash Professional четка за зъби медиум
  Whitewash Professional, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Whitewash Professional поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Whitewash Nano четка за зъби за профилактика и премахване на петна медиум
  Whitewash Nano, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Whitewash Nano Nano поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Whitewash Nano Anti-Stain конец за зъби с избелващ ефект 25 м
  Whitewash Nano Anti-Stain, 25 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Whitewash Nano Anti-Stain е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:лесно се плъзга между зъбитепремахва зъбната плака под линията на венцитегарантира грижливост към венцитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Whitewash Professional избелваща паста за зъби със сребърни частици 125 мл.
  Whitewash Professional, 125 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Whitewash Professional е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Whitewash Nano вода за уста за възстановяване на зъбния емайл и щадящо избелване 300 мл.
  Whitewash Nano, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Whitewash Nano Nano усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:поддържа избелването на зъбитеукрепва емайланамалява чувствителността на зъбитебори се срещу възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • Whitewash Nano конец за зъби с избелващ ефект 25 м
  Whitewash Nano, 25 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Whitewash Nano Nano е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:лесно се плъзга между зъбитегарантира грижливост към венцитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.

Последно видяно

връх