Модни марки 1
Цена
лв лв

Viking облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Viking 6 продукти
 • Гумени ботуши VIKING - Lyn 1-18130-3531 Blue/Orange
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Viking. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши VIKING - Jolly 1-12150-1701 Fuchsia/White
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Viking. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши VIKING - New Splash 1-10160-1009 Red/Pink
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Viking. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши VIKING - Classic Indie 1-13200-17 Fuchsia
  Гумени ботуши марка Viking. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Моделът има стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши VIKING - Seilas 1-46000-71 Tomato
  Гумени ботуши марка Viking. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши VIKING - Mimosa 1-18120-2150 Violet/Multi
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Viking. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.

Последно видяно

връх