Модни марки 1
Цена
лв лв

Valera облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Valera 16 продукти
 • Valera Hairdryers Silent Power 2400 Ionic сешоар (545.14)
  Valera Hairdryers Silent Power 2400 Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Hairdryers Silent Power 2400 Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор за обем и блясък
  Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатадифузерът е включенвъзможност за регулиране на скоросттаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Diffuser DSN дифузер за сешоар за модели SXJ, SX, SN, 584
  Valera Diffuser DSN, , Дифузери за жени, Дифузерът Valera Diffuser DSN ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатаНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • Valera Swiss Light 3300 Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Light 3300 Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Light 3300 Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Diffuser Volume дифузер за сешоар за модели 543, 545
  Valera Diffuser Volume, , Дифузери за жени, Дифузерът Valera Diffuser Volume ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатаочертава вълните и къдрицитегарантира равномерно сушене на косатапредотвратява прекомерно изсушаване и накъдрянеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord сешоар (ST 7000 RC)
  Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор за защита на цветовете
  Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Hair Straighteners Volumissima за изправяне на косата (Volumissima 647.01)
  Valera Hair Straighteners Volumissima, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Valera Hair Straighteners Volumissima лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратакабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Valera Beauty Trim тример за косми в носа и ушите (619.01)
  Valera Beauty Trim, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът Valera Beauty Trim ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:лесно се грижи за нежеланото окосмяванезахранване на батериисменяеми приставкиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Turbo Style 1000 Tourmaline airstyler с йонизатор (603.01B)
  Valera Turbo Style 1000 Tourmaline, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса Valera Turbo Style 1000 Tourmaline създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на скоросттаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss'X Agility Ionic за изправяне на косата тип 100.20/I
  Valera Swiss'X Agility Ionic, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Valera Swiss'X Agility Ionic лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Valera Swiss´X Brush and Shine за изправяне на косата
  Valera Swiss´X Brush and Shine, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Valera Swiss´X Brush and Shine лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:функция автоматично изключване след дълга неактивносткабел с въртящ се накрайниквъзможност за регулиране на температуратаотлично изправя косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss'X Agility за изправяне на косата
  Valera Swiss'X Agility, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Valera Swiss'X Agility лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратаLED дисплейкабел с въртящ се накрайникстуден връх за по-лесно боравенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Последно видяно

връх