Модни марки 1
Цена
лв лв

Travalo облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Travalo 15 продукти
 • Travalo Travalo Classic HD 5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Travalo Classic HD Зареждаем флакон 5 ml Нюанс Pink TRAVALO TRAVALO Classic HD е много удобен флакон с който се изпомпва съдържанието на вашия любим аромат, за да може винаги да бъде с вас. Този малък флакон ще Ви следва навсякъде. Употреба: Свалете капачката на пулверизатора на големия флакон на Вашия аромат TRAVALO и върху разкритата тръбичка поставете отвора за пълнене на флакона TRAVALO Classic HD, който се намира от долната страна. Натиснете няколко пъти, за да напълните малкия флакон.
 • Travalo Ice 5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Ice Зареждаем флакон 5 ml Нюанс Blue Travalo Ice е много удобен флакон, с който се изпомпва съдържанието на Вашия любим аромат, за да може винаги да бъде с Вас. Начин на използване: Свалете капачката на парфюма и е допрете до върха на Travalo. Започнете да пълните флакона, така този малък флакон ще Ви следва навсякъде.
 • Travalo Perfumepod 5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Perfumepod Зареждаем флакон 5 ml Нюанс Blue
 • Travalo Milano 3x5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Milano Зареждаем флакон 3x5 ml Нюанс Black Travalo Milano е практичен флакон, с който просто изпомпате част от съдържание на вашия любим парфюм. Начин на приложение: Свалете капачката и пулверизатора, наложете на Travalo Milano и нежно издърпайте от течността.
 • Travalo Milano пълнещ се разпръсквач унисекс Pink 5 мл.
  Travalo Milano, 5 мл., пълнещ се разпръсквач унисекс, Пълнещият се разпръсквач на парфюми Travalo Milano гарантира, че любимият аромат ще е винаги с вас. Разпръсквачът е лек и компактен и можете да го вземете при пътуване или в дамската чанта.
 • Travalo Mini Refillable Spray 4 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Mini Refillable Spray Зареждаем флакон 4 ml Mini Refillable Spray е наистина практичен флакон, към който просто изпомпвате съдържанието на любимия си аромат и е навсякъде с вас. Употреба: Свалете капачката на пулверизатора на големия флакон на Вашия аромат TRAVALO и върху разкритата тръбичка поставете отвора за пълнене на флакона, който се намира от долната страна. Натиснете няколко пъти, до напълване на малкия флакон като изпомпвате течността.
 • Travalo Travalo Excel 5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Travalo Excel Зареждаем флакон 5 ml Нюанс Silver Travalo Excel е точното допълнение към класическия парфюм. Travalo Excel представлява преносим пулвелизатор – мини шишенце за парфюм, чийто размер не е по-голям от размера на червило. Наличен е в няколко различни цвята, подходящ е както за жени, така и за мъже. Travalo се побира във всяка дамска чанта и е идеален за път.
 • Travalo Signature 5 ml зареждаем флакон unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Signature Зареждаем флакон 5 ml Нюанс Black
 • Travalo Divine пълнещ се разпръсквач с кристали swarovski унисекс Silver 5 мл.
  Travalo Divine, 5 мл., пълнещ се разпръсквач унисекс, Пълнещият се разпръсквач на парфюми Travalo Divine гарантира, че любимият аромат ще е винаги с вас. Разпръсквачът е лек и компактен и можете да го вземете при пътуване или в дамската чанта.
 • Travalo Roma пълнещ се разпръсквач унисекс 5 мл. Gold
  Travalo Roma, 5 мл., пълнещ се разпръсквач унисекс, Пълнещият се разпръсквач на парфюми Travalo Roma гарантира, че любимият аромат ще е винаги с вас. Разпръсквачът е лек и компактен и можете да го вземете при пътуване или в дамската чанта.
 • Travalo Classic Pink пълнещ се разпръсквач унисекс pink 5 мл.
  Travalo Classic Pink, 5 мл., пълнещ се разпръсквач унисекс, Пълнещият се разпръсквач на парфюми Travalo Classic гарантира, че любимият аромат ще е винаги с вас. Разпръсквачът е лек и компактен и можете да го вземете при пътуване или в дамската чанта.
 • Travalo Refill Atomizer Pure Essential пълнещ се разпръсквач (Transparent, Pink) 5 мл.
  Travalo Refill Atomizer Pure Essential, 5 мл., пълнещ се разпръсквач за жени, Пълнещият се разпръсквач на парфюми Travalo Refill Atomizer Pure Essential гарантира, че любимият аромат ще е винаги с вас. Разпръсквачът е лек и компактен и можете да го вземете при пътуване или в дамската чанта.
 • Travalo Perfumepod Crystal подаръчен комплект зареждаем флакон златен 5 ml + зареждаем флакон сребърен 5 ml + несесер unisex
  Best products on Parfimo.bg: Travalo Perfumepod Crystal Подаръчен комплект зареждаем флакон златен 5 ml + зареждаем флакон сребърен 5 ml + несесер
 • Travalo Classic HD подаръчен комплект Gold унисекс
  Travalo Classic HD, 4 бр., подаръчен комплект унисекс
 • Travalo Milano Case U-change
  Travalo Milano Case U-change, , метален калъф за пълнещ се флакон за парфюм унисекс, Металният калъф за пълнещ се разпръсквач на парфюми Travalo Milano Case U-change е практично и стилово допълнение за всеки любител на парфюми. Пази разпръсквача от повреждане и можете да ползвате своя обичан аромат винаги и навсякъде.

Последно видяно

връх