Модни марки 1
Цена
лв лв

TePe облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: TePe 15 продукти
 • TePe Classic четка за зъби extra soft
  TePe Classic, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби TePe Classic поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • TePe X-Soft четка за зъби extra soft
  TePe X-Soft, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби TePe X-Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • TePe Angle четки за междузъбно пространство 6 бр. 0,8 mm 6 бр.
  TePe Angle, 6 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Angle е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира лесно боравене и употребаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Extra Soft четки за междузъбно пространство 8 бр. 0,5 mm 8 бр.
  TePe Extra Soft, 8 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Extra Soft е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира лесно боравене и употребаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Compact Tuft единична четка за зъби нюанси
  TePe Compact Tuft, , Единични четки унисекс, Единичната четка за зъби TePe Compact Tuft позволява наистина цялостно почистване на отделните зъби. Представлява идеален начин и за грижа за скоби, мостове или импланти.Характеристики:почиства всеки зъб поотделноосигурява превенция от възпаляване на венцитеголям досег на влакнатаНачин на употреба:Леко натиснете с четката на зъба, за да се разтворят влакната във формата на ветрило и с кръгово движение почистете зъба.
 • TePe Original четки за междузъбно пространство 8 бр. 1,1 mm 8 бр.
  TePe Original, 8 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Original е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:напълно премахва нечистотите от междузъбните пространствагарантира предотвратяване на пародонтозапочиства труднодостъпните места в устатаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Original четки за междузъбно пространство смес 8 бр.
  TePe Original, 8 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Original е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира предотвратяване на пародонтозанамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Extra Soft четки за междузъбно пространство смес 6 бр.
  TePe Extra Soft, 6 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Extra Soft е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира лесно боравене и употребане дразни и не уврежда зъбите или венцитепродуктът е подходящ и за ползване на импланти, скоби и мостовеНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Angle четки за междузъбно пространство смес 6 бр.
  TePe Angle, 6 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Angle е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира лесно боравене и употребаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Mini Illustration четка за зъби за деца с малък тънък накрайник много мека
  TePe Mini Illustration, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби TePe Mini Illustration задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитеудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • TePe Extra Soft четки за междузъбното пространство 8 бр. смес 8 бр.
  TePe Extra Soft, 8 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство TePe Extra Soft е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопочиства труднодостъпните места в устатанапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстваНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • TePe Tongue Cleaner стъргалка за език
  TePe Tongue Cleaner, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ TePe Tongue Cleaner ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.Характеристики:прецизно премахва налепа по езикапредотвратява образуването на бактерии в устатапредоставя ефективна превенция срещу заболяване на венцитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • TePe Kids детска четка за зъби extra soft 4 бр. нюанси 4 бр.
  TePe Kids, 4 бр., Четки за зъби за деца, Четката за зъби TePe Kids поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • TePe Bridge & Implant Floss специален конец за зъби за почистване на импланти 30 бр.
  TePe Bridge & Implant Floss, 30 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби TePe Bridge & Implant Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеотстранява отпадъците от хранаНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • TePe Easy Pick клечки за зъби XS/S 36 бр.
  TePe Easy Pick, 36 бр., Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена TePe Easy Pick ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:отстранява зъбната плака в междузъбните пространстваподсилва устойчивостта срещу зъбния камъкНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

връх