Модни марки 1
Цена
лв лв

Syoss облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Syoss 63 продукти
 • Syoss Salonplex регенериращ серум 100 мл.
  Syoss Salonplex, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Salonplex придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Syoss Max Hold гел за коса със силна фиксация за мъже 250 мл.
  Syoss Max Hold, 250 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Гелът за коса Syoss Max Hold осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингпредоставя екстра силна фиксацияима дълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
 • Syoss Ceramide Complex лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Syoss Ceramide Complex, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Ceramide Complex Ceramide Complex фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косаталесно и бързо прилаганедълговременен ефектне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Men Power Hold оформящ гел с екстра силна фиксация 250 мл.
  Syoss Men Power Hold, 250 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Гелът за коса Syoss Men Power Hold осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлинггарантира прическа, която ще издържи през целия денфиксира прическата в желаната формаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
 • Syoss Big Sexy Volume спрей за обем при използване на сешоар 150 мл.
  Syoss Big Sexy Volume, 150 мл., спрей за обем за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Syoss Big Sexy Volume осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепази от външни влиянияфиксира прическатаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Syoss Oleo 21 детско душ-масло с невен 100 мл.
  Syoss Oleo 21, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Oleo 21 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Syoss Pure Volume пяна втвърдител за дълготраен обем 250 мл.
  Syoss Pure Volume, 250 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Syoss Pure Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.
 • Syoss Smooth & Silky сух балсам в спрей 200 мл.
  Syoss Smooth & Silky, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Syoss Smooth & Silky е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянелесен за приложениеСъстав:без сулфати и силикониНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • Syoss Salonplex спрей преди боядисване 100 мл.
  Syoss Salonplex, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Salonplex придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Syoss Max Hold лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Syoss Max Hold, 300 мл., Защита на косата от слънце за жени, Лакът за коса Syoss Max Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресвапредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Colorist Tools спрей против жълти оттенъци 100 мл.
  Syoss Colorist Tools, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Colorist Tools придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Syoss Keratin защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Syoss Keratin, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Keratin подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждаулеснява стилизиранетоне слягва косатапредоставя здрав блясъкдълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Syoss Beauty Elixir грижа с масло за увредена коса 100 мл.
  Syoss Beauty Elixir, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Beauty Elixir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Syoss Keratin лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Syoss Keratin, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Keratin фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксацияима подхранващ ефектпредпазва от UV лъчитене оставя в косата остатъци и лесно се разресване слепя косата и придава на прическата естествен видпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Syoss Volume Lift лак за коса със силна фиксация 48 часа 300 мл.
  Syoss Volume Lift, 300 мл., Защита на косата от слънце за жени, Лакът за коса Syoss Volume Lift фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемзапазва гъвкавостта и не смачква косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресвапредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Invisible Hold стилизираща паста 100 мл.
  Syoss Invisible Hold, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Invisible Hold подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:не слягва косатапредоставя здрав блясъкзаглаждане оставя следиНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Syoss Re-Style гума за стайлинг За коса 100 мл.
  Syoss Re-Style, 100 мл., Гуми за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Re-Style подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкзаглаждаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Syoss Matt Fiber стилизираща паста 100 мл.
  Syoss Matt Fiber, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Matt Fiber подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:не слягва косатапридава формазаглаждасъздава матиран външен видсредна фиксация Начин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Syoss Curl Me балсам за подчертаване на къдрава коса 150 мл.
  Syoss Curl Me, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Curl Me придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • Syoss Pure Hold лак за коса със силна фиксация 200 мл.
  Syoss Pure Hold, 200 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Pure Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъксилна фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Full Hair 5 лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Syoss Full Hair 5, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Full Hair 5 Full Hair 5 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиекстра силна фиксациямоментално придава на косата обемНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Salonplex лак за коса със силна фиксация 48 часа 300 мл.
  Syoss Salonplex, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Salonplex фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Syoss Pure Fresh освежаващ мицеларен шампоан за нормална коса 500 мл.
  Syoss Pure Fresh, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Pure Fresh ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage балсам за укрепване на косата 500 мл.
  Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage шампоан за укрепване на косата 500 мл.
  Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Pure Fresh освежаващ сух шампоан 200 мл.
  Syoss Pure Fresh, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Syoss Pure Fresh ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкосвежава и изпълва с въздухСъстав:не съдържа силиконипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Syoss Keratin дълбоко регенериращ шампоан срещу късане на косата 500 мл.
  Syoss Keratin, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Keratin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Syoss Salonplex подаръчен комплект III.
  Syoss Salonplex, , Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Syoss Salonplex . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребагрижа за красива косаза регенерация и подхранване на косатаза интензивна хидратацияза увредена косаза контрол на прическата през целия денизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Syoss Salonplex шампоан за химически и механично третирана коса 500 мл.
  Syoss Salonplex, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Salonplex ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Salonplex балсам 500 мл.
  Syoss Salonplex, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Salonplex гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Volume Collagen & Lift шампоан за тънка коса без обем 500 мл.
  Syoss Volume Collagen & Lift, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Volume Collagen & Lift ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Anti Grease сух шампоан 200 мл.
  Syoss Anti Grease, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Syoss Anti Grease ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаудължава ефекта на измитата косаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Syoss Full Hair 5 Density & Volume шампоан за оредяваща и сплескана коса 500 мл.
  Syoss Full Hair 5 Density & Volume, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Full Hair 5 Density & Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Color Luminance & Protect балсам за боядисана коса 500 мл.
  Syoss Color Luminance & Protect, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Color Luminance & Protect гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Renew 7 Complete Repair шампоан за увредена коса 500 мл.
  Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Renew 7 Complete Repair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Color Luminance & Protect шампоан за боядисана коса 500 мл.
  Syoss Color Luminance & Protect, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Color Luminance & Protect ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Renew 7 Complete Repair балсам за увредена коса 500 мл.
  Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Renew 7 Complete Repair гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Repair Therapy интензивен възстановяващ балсам за увредена коса 500 мл.
  Syoss Repair Therapy, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Repair Therapy гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Repair Therapy интензивен регенериращ шампоан за увредена коса 500 мл.
  Syoss Repair Therapy, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Repair Therapy ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Volume Collagen & Lift балсам за тънка коса без обем 500 мл.
  Syoss Volume Collagen & Lift, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Volume Collagen & Lift гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Keratin балсам за суха коса 500 мл.
  Syoss Keratin, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Keratin гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Curl Me балсам за гъста, груба или къдрава коса 500 мл.
  Syoss Curl Me, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Curl Me гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияудължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Colorist Tools добавяне на серум срещу късане на коса в течение на боядисването 3,8 мл.
  Syoss Colorist Tools, 3,8 мл., Перманентни бои за коса за жени, Характеристики:придава на косата подхранване и хидратацияНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.
 • Syoss Pure Fresh освежаващ балсам за нормална коса 500 мл.
  Syoss Pure Fresh, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Pure Fresh гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без силиконипродуктът е хипоалергененне съдържа изкуствени оцветителиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Pure Volume балсам за обем за фина коса 500 мл.
  Syoss Pure Volume, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без силиконине съдържа изкуствени оцветителипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Pure Volume мицеларен шампоан за обем за слаба коса 500 мл.
  Syoss Pure Volume, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Pure Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Syoss Pure Smooth подхранваща маска за гладка и лъскава коса 300 мл.
  Syoss Pure Smooth, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаSyoss Pure Smooth е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъздейства в дълбочина на косъмаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Syoss Purify & Care шампоан за мазен скалп и сухи краища на косата 500 мл.
  Syoss Purify & Care, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Purify & Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатанамалява чупенето на косатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Fresh & Uplift сух шампоан 200 мл.
  Syoss Fresh & Uplift, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Syoss Fresh & Uplift ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемне оставя бели следи в косатаудължава ефекта на измитата косаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Syoss Texture спрей за текстура, съдържаща сол 150 мл.
  Syoss Texture, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Syoss Texture подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формадълготраен ефектне се втвърдява в косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Syoss Root Retoucher тонираща боя за израстнали корени в спрей цвят Brown 120 мл.
  Syoss Root Retoucher, 120 мл., Бои за израснали корени в спрей за жени, Спреят за израснали корени Syoss Root Retoucher ще ви помогнеХарактеристики:гарантира естествен ефектлесно измиванелесно нанасянеНачин на употреба:Разклатете преди употреба. Оставете известно време да изсъхне.
 • Syoss Men Power & Strength шампоан за укрепване на косата 500 мл.
  Syoss Men Power & Strength, 500 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Syoss Men Power & Strength ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Anti-Dandruff Control шампоан против пърхот 500 мл.
  Syoss Anti-Dandruff Control, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Anti-Dandruff Control ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Men Clean & Cool шампоан за нормална към омазняваща се коса 500 мл.
  Syoss Men Clean & Cool, 500 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Syoss Men Clean & Cool ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Syoss Volume Whip стилизираща сметана за обем 100 мл.
  Syoss Volume Whip, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Syoss Volume Whip подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация предоставя здрав блясъкзаглаждане слягва косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Syoss Texture стилизираюа глина с екстра силна фиксация 100 мл.
  Syoss Texture, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Texture подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванесъздава матиран външен видулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Syoss Curl Me хидратиращ шампоан за чуплива и къдрава коса 500 мл.
  Syoss Curl Me, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Curl Me ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Syoss Colorist Tools продукт за отстраняване на цвета от скалпа 100 мл.
  Syoss Colorist Tools, 100 мл., Продукти за премахване на боя от косата за жени, Грижата без изплакванеSyoss Colorist придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.
 • Syoss Hair Mascara мехлем при подсичане цвят Dark Blond 16 мл.
  Syoss Hair Mascara, 16 мл., Отмиващи се бои за коса за жени
 • Syoss Pure Smooth изглаждащ и стимулиращ балсам 500 мл.
  Syoss Pure Smooth, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Syoss Pure Smooth гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкизглажда и въздейства срещу накъдрянеСъстав:без силиконине съдържа изкуствени оцветителипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Pure Smooth подхранващ мицеларен шампоан 500 мл.
  Syoss Pure Smooth, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Syoss Pure Smooth ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаСъстав:не съдържа силиконипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Syoss Men Volume шампоан за нормална към нежна коса 500 мл.
  Syoss Men Volume, 500 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Syoss Men Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава на косата блясък и обемпридава на косата мъжествен ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и после обилно изплакнете.
 • Syoss Men Control шампоан и балсам 2 в1 500 мл.
  Syoss Men Control, 500 мл., Балсами за мъже, Шампоанът Syoss Men Control ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава на косата мъжествен ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх