Модни марки 1
Цена
лв лв

Splat облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Splat 37 продукти
 • Splat Junior So' Natural паста за зъби за деца 6 - 11 години вкус Berry Coctail 55 мл.
  Splat Junior So' Natural, 55 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:подсилва зъбния емайлотстранява зъбната плакаефективно предпазва зъбитеСъстав:без флуориди
 • Splat Professional Stress Off паста за зъби-гел за щадящо избелване и защита на зъбния емайл 75 мл.
  Splat Professional Stress Off, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Stress Off се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:възстановява структурата на емайлаосвежава дъхагарантира нежност към зъбите и венцитеСъстав:без флуориднатурални екстрактиНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Splat Special Gold избелваща паста за зъби вкус Rose Champagne 75 мл.
  Splat Special Gold, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Gold е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Sea Minerals избелваща паста за зъби вкус Sea Mint 75 мл.
  Splat Special Sea Minerals, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Sea Minerals е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхаминерализира зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Splat Professional Maximum биоактивна паста за зъби за максимално свеж дъх и щадящо избелване на зъбния емайл 100 мл.
  Splat Professional Maximum, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Maximum е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхапремахва зъбен камък и плакаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Splat Professional Biocalcium биоактивна паста за зъби за възстановяване на зъбния емайл и щадящо избелване 100 мл.
  Splat Professional Biocalcium, 100 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиSplat Professional Biocalcium заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:укрепва зъбния емайлизбелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional Lavendersept биоактивна паста за зъби за намаляване чувствителността на зъбите и здрави венци 100 мл.
  Splat Professional Lavendersept, 100 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Splat Professional Lavendersept гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеуспокоява и заздравява венцитепредпазва от зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте при необходимост. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Black Lotus избелваща паста за зъби с активен въглен без флуорид Lotus Mint 75 мл.
  Splat Special Black Lotus, 75 мл., Без флуорид унисекс, Пастата за зъби Splat Special Black Lotus не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци.Характеристики:осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариесосвежава дъхагарантира нежност към зъбите и венцитенадеждно почиства зъбитеСъстав:не съдържа флуоридиНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Blackwood четка за зъби с активен въглен медиум
  Splat Special Blackwood, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Splat Special Blackwood поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Splat Special Extreme White избелваща паста за зъби вкус Fresh Mint 75 мл.
  Splat Special Extreme White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Extreme White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional Likvum-Gel биоактивна паста за зъби за защита от кариес и свеж дъх 100 мл.
  Splat Professional Likvum-Gel, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Likvum-Gel предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:ограничава отлагането на зъбен камъкограничава образуване на зъбна плаканадеждно почиства зъбитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Splat Professional Sensitive биоактивна паста за намаляване чувствителността на зъби и възстановяване на зъбни емайл 100 мл.
  Splat Professional Sensitive, 100 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за чувствителни зъби Splat Professional Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлпредпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional Whitening четка за зъби + малка паста за зъби
  Splat Professional Whitening, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Splat Professional Whitening поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Splat Special Blackwood избелваща паста за зъби вкус Dark Mint 75 мл.
  Splat Special Blackwood, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Blackwood е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаревитализира и се грижи за венцитеСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Wonder White избелваща паста за зъби Purple Mint 75 мл.
  Splat Special Wonder White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Wonder White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Splat Special Siberry подсилваща паста за зъби вкус Berry Mint 75 мл.
  Splat Special Siberry, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиSplat Special Siberry заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:укрепва зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.
 • Splat Special Magnolia избелваща паста за зъби за чувствителни зъби вкус Magnolia Mint 75 мл.
  Splat Special Magnolia, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Splat Special Magnolia гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаподсилва зъбния емайлподдържа свеж дъхСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Ползвайте при необходимост. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional Ultracomplex биоактивна паста за зъби за цялостна грижа и избелване на чувствителни зъби 100 мл.
  Splat Professional Ultracomplex, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Ultracomplex е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлподдържа свеж дъхподсилва зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаревитализира и се грижи за венцитеСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Love избелваща паста за зъби вкус Raspberry Mint 75 мл.
  Splat Special Love, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Love е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Organic подсилваща паста за зъби вкус Soft Mint 75 мл.
  Splat Special Organic, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Splat Special Organic се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкоставя в устата усещане за чистота и свежестСъстав:без флуоридНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Splat Special Dream избелваща паста за зъби вкус Strawberry Mint 75 мл.
  Splat Special Dream, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Special Dream е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитепремахва зъбен камък и плакагарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional White Plus козметичен комплект I. унисекс
  Splat Professional White Plus, 2 бр., Kомплекти унисекс
 • Splat Professional White Plus биоактивна паста за зъби за щадящо избелване и защита на зъбния емайл 100 мл.
  Splat Professional White Plus, 100 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Splat Professional White Plus е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плаканамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Professional Medical Herbs биоактивна паста за зъби за защита на зъбите и венците 100 мл.
  Splat Professional Medical Herbs, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Medical Herbs предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкподсилва зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Splat Professional Aromatherapy биоактивна паста за зъби за цялостна защита през нощта 100 мл.
  Splat Professional Aromatherapy, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Aromatherapy предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Splat Professional Green Tea биоактивна паста за зъби за защита на зъбите и венците 100 мл.
  Splat Professional Green Tea, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Green Tea предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:грижи се за венцитенадеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Splat Professional Active биоактивна паста за зъби за здрави венци и цялостна грижа за зъбите 100 мл.
  Splat Professional Active, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Active предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Splat 2 in 1 Mint пяна за уста 2 в 1 за почистване на зъби и венци без четка и вода 50 мл.
  Splat 2 in 1 Mint, 50 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби и водата за уста 2 в 1 Splat 2 in 1 Mint съчетават качеството на пастата и свежестта на водата за уста. Гарантират перфектна и лесна грижа за вашите зъби.Характеристики:предпазва от зъбен кариесотстранява зъбната плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Splat Kids натурална детска паста за зъби вкус Strawberry & Cherry 50 мл.
  Splat Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:предотвратява възникване на зъбен кариесСъстав:без флуориди
 • Splat Baby натурална детска паста за зъби с масажна четка за зъби вкус Vanilla 40 мл.
  Splat Baby, 40 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариесСъстав:без флуориди
 • Splat Professional Sensitive White биоактивна паста за зъби с избелващ ефект 100 мл.
  Splat Professional Sensitive White, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Splat Professional Sensitive White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлнамалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлподдържа свеж дъхНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Splat Special Silver паста за зъби-гел за свеж дъх Intense Mint 75 мл.
  Splat Special Silver, 75 мл., за свеж дъх унисекс, Пастата за зъби Splat Special Silver комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:освежава дъхапочиства зъбитепредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Splat Professional Herbal Complex вода за уста 275 мл.
  Splat Professional Herbal Complex, 275 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Splat Professional Herbal Complex не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Splat Professional Total Care вода за уста за дълготраен свеж дъх 275 мл.
  Splat Professional Total Care, 275 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Splat Professional Total Care не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:премахва дълготрайно дъха от устатаосигурява свеж дъхзащита от зъбния налепНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Splat Special Blackwood конец за зъби с антибактериална добавка 30 м
  Splat Special Blackwood, 30 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Splat Special Blackwood е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитегарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Splat Special Chilli паста за зъби Hot Mint 75 мл.
  Splat Special Chilli, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Splat Special Chilli предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Splat Professional Healthy Gums вода за уста за здрави венци и против зъбна плака 275 мл.
  Splat Professional Healthy Gums, 275 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Splat Professional Healthy Gums не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравизащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Последно видяно

връх