Модни марки 1
Цена
лв лв

Soraya облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Soraya 39 продукти
 • Soraya Studio Matt матиращ фон дьо тен с витамин Е цвят 01 Light Beige 30 мл.
  Soraya Studio Matt, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Soraya Studio Matt уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностизглажда повърхността на кожатаправи кожата матоваНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Soraya Collagen & Elastin почистващ тоник с витамини А и Е 200 мл.
  Soraya Collagen & Elastin, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Soraya Collagen & Elastin ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнининезабавно успокоява кожатаоставя кожата фина, свежа и сияещаподдържа pH на кожата в равновесиеНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте. С леки движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Lactissima свеж гел за интимна хигиена алое вера 300 мл.
  Soraya Lactissima, 300 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Soraya Lactissima гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялоторедуцира раздразненията и зачервяваниятаинтензивно хидратирапридава дълготрайно усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Soraya Lactissima успокояващ гел за интимна хигиена лайка 300 мл.
  Soraya Lactissima, 300 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Soraya Lactissima гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоинтензивно хидратирапридава дълготрайно усещане за свежестограничава множенето на бактерииНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Soraya Studio Cover фон дьо тен с витамин Е цвят 03 Natural 30 мл.
  Soraya Studio Cover, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Soraya Studio Cover уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностизглажда повърхността на кожатадълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Soraya Body Diet 24 стягащ лифтинг серум против целулит 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 гарантира специална грижа за вашата кожа. След употреба тя ще е по-гладка, по-силна и интензивно хидратирана.Характеристики:заздравява и изглажда кожатаредуцира целулитаизбягва проявите на целулитстимулира процеса на разграждане на мастните тъканиНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Soraya Lactissima гел за интимна хигиена за активни жени 300 мл.
  Soraya Lactissima, 300 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Soraya Lactissima гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоподдържа естествената стойност на pH и го обновяваинтензивно хидратирапридава дълготрайно усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Soraya Body Diet 24 стягащ серум против стрии 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиповишава еластичността на кожатаизпъва кожатапомага за предотвратяване на възникване на стриизаздравява кожатаНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • Soraya Body Diet 24 серум за отслабване против целулит 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаизглажда кожатапредотвратява образуването на последващ целулитлесен за приложениеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Soraya Body Diet 24 моделиращ крем за стягане на шията 150 мл.
  Soraya Body Diet 24, 150 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 изпъва кожата на бюста и вашето деколте ще изглежда по-стегнато.Характеристики:подсилва кожата на бюстаувеличава еластичността и запазва кожата мекавъзстановява младежките форми, кожата е мека и гъвкавапридава push-up ефектНачин на употреба:Прилагайте в цялата зона на деколтето и гърдите с помощта на леки кръгови движения. Оставете да абсорбира.
 • Soraya Body Diet 24 балсам за отслабване за стягане на кожата 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатапонижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаподпомага образуването на колагенвъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Soraya Art & Diamonds регенериращ дневен крем за подновяване на кожните клетки 60+ 50 мл.
  Soraya Art & Diamonds, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Soraya Art & Diamonds предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Art & Diamonds подмладяващ дневен крем с диамантен прах 50+ 50 мл.
  Soraya Art & Diamonds, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатабързо се абсорбираинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Collagen & Elastin регенериращ крем за лие с витамини 50 мл.
  Soraya Collagen & Elastin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Soraya Collagen & Elastin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection регенериращ крем с хиалуронова киселина 40+ 50 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection стягащ крем с хиалуронова киселина 50+ 50 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатабързо се абсорбираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection подхранваща грижа за регенерация и възстановяване на кожата 70+ 50 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализираинтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection крем против бръчки с хиалуронова киселина 60+ 50 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Collagen & Elastin хидратиращ крем с витамини 50 мл.
  Soraya Collagen & Elastin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Soraya Collagen & Elastin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаправи кожата на лицето кадифено мека на допиринтензивно хидратирарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection изглаждащ крем с хиалуронова киселина 30+ 50 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Art & Diamonds стягащ дневен крем с лифтинг ефект 40+ 50 мл.
  Soraya Art & Diamonds, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Soraya Body Diet 24 нощна концентрирана грижа против целулит 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаизглажда кожатаувеличава еластичността на кожатаНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Soraya Body Diet 24 нощна концентрирана грижа за интензивно отслабване 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатапонижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно. Ползвайте редовно.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection околоочен крем против бръчки с хиалуронова киселина 15 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Soraya Hyaluronic Microinjection е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитепридава еластичност не кожатахидратира в дълбочинаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Soraya Hyaluronic Microinjection изглаждащ серум с мигновен ефект 30 мл.
  Soraya Hyaluronic Microinjection, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Soraya Hyaluronic Microinjection е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапредотвратява появата на бръчкиНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Soraya Family Fresh кремообразен душ-гел с екстракт от коприна 1000 мл.
  Soraya Family Fresh, 1000 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Soraya Family Fresh е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекаомекотява и повишава еластичността на кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Soraya Family Fresh крем душ гел с мед 1000 мл.
  Soraya Family Fresh, 1000 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Soraya Family Fresh е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Soraya Family Fresh душ гел и шампоан 2 в 1 за деца с екстракт от овес 1000 мл.
  Soraya Family Fresh, 1000 мл., Шампоани за деца, Продуктът Soraya Family Fresh е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииизмива и косичкатапочиства кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
 • Soraya Collagen & Elastin хидратираща мицеларна вода без парфюм 200 мл.
  Soraya Collagen & Elastin, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Soraya Collagen & Elastin ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:минимизира прекомерното образуване на себумпредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиподготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
 • Soraya Art & Diamonds изглаждаща маска с анти-бръчков ефект 2 x 5 мл.
  Soraya Art & Diamonds, 2 x 5 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Soraya Art & Diamonds ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Начин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Soraya Body Diet 24 отслабващ серум против целулит със затоплящ ефект 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:ефективно редуцира целулитаима затоплящ ефектпонижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Soraya Collagen & Ceramides подхранващ регенериращ крем с масло от шеа 50 мл.
  Soraya Collagen & Ceramides, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Soraya Collagen & Ceramides предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Collagen & Elastin балсам за тяло с хидратиращ ефект 200 мл.
  Soraya Collagen & Elastin, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soraya Collagen & Elastin се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявадопринася за копринено гладка кожаподобрява здравината на кожатаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Soraya Body Diet 24 подхранващ балсам против целулит 200 мл.
  Soraya Body Diet 24, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soraya Body Diet 24 се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатавъзвръща еластичността на кожатаинтензивно подхранва и омекотяваНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло. Ползвайте сутрин и/или вечер.
 • Soraya Ideal Beauty озаряващ лосион за тяло 200 мл.
  Soraya Ideal Beauty, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Soraya Ideal Beauty гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожапредоставя комфорт и жизненост на кожатауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Soraya Care & Control почистващ тоник за кожа с акне 200 мл.
  Soraya Care & Control, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Soraya Care & Control е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративно
 • Soraya Care & Control дълбоко почистваща маска за мазна и проблемна кожа 50 мл.
  Soraya Care & Control, 50 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Soraya Care & Control ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soraya Ideal Beauty дневен озаряващ крем с хидратиращ ефект 50 мл.
  Soraya Ideal Beauty, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Soraya Ideal Beauty предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:придава на кожата свежест и сияниевъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Soraya Care & Control почистващ гел, пилинг и маска за лице за смесена и мазна кожа 150 мл.
  Soraya Care & Control, 150 мл., почистване на кожата за жени, Характеристики:прави кожата копринено мека на допир

Последно видяно

връх