Модни марки 1
Цена
лв лв

Somatoline облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Somatoline 7 продукти
 • Somatoline Slimming 50 Plus крем за отслабване за жени след менопауза 150 мл.
  Somatoline Slimming 50 Plus, 150 мл., Сапуни за жени, Продуктът Somatoline Slimming 50 Plus помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:подобрява сухата кожапонижава мастната тъканпридава кадифена мекота на кожатавидимо изглажда кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Somatoline Anti-Cellulite интензивен крем против упорит целулит 150 мл.
  Somatoline Anti-Cellulite, 150 мл., Сапуни за жени, Продуктът Somatoline Anti-Cellulite ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаизглажда кожатаподобрява микроциркулацията на кръвталесен за приложениеНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира.
 • Somatoline Use&Go отслабваща емулсия в спрей 200 мл.
  Somatoline Use&Go, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Somatoline Use&Go помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:помага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратапонижава мастната тъканлесно се абсорбира в кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Somatoline Body Care интензивен нощен крем с бърз отслабващ ефект 400 мл.
  Somatoline Body Care, 400 мл., Сапуни за жени, Продуктът Somatoline Body Care помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:понижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаомекотява и помага за копринено гладка кожахидратира кожата в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Somatoline Body Care серум за отслабване в проблемните зони 100 мл.
  Somatoline Body Care, 100 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Somatoline Body Care помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:понижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратазаздравява и изглажда кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Somatoline Body Care гел за отслабване и изглаждане на крака 200 мл.
  Somatoline Body Care, 200 мл., Гелове за тяло за жени, Продуктът Somatoline Body Care помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:понижава мастната тъканзаздравява кожатастимулира микроциркулациятаомекотява и изглаждаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Somatoline Detox нощна грижа за отслабване с детоксикиращ ефект 400 мл.
  Somatoline Detox, 400 мл., Гелове за тяло за жени, Продуктът Somatoline Detox помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:помага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратапонижава мастната тъканвидимо изглажда кожатаНачин на употреба:Нанасяйте достатъчно количество гел всеки ден по местата, които искате да оформите (бедра, ханш, корем, ръце). Масажирайте леко.

Последно видяно

връх