Модни марки 1
Цена
лв лв

Soaphoria облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Soaphoria 81 продукти
 • Soaphoria Innocence органичен кремообразен дезодорант 50 мл.
  Soaphoria Innocence, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Soaphoria Innocence ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатаСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Soaphoria In Black мъжки органичен кремообразен дезодорант 50 мл.
  Soaphoria In Black, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Дезодорантът Soaphoria In Black ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипредоставя дълготрайна защитаСъстав:без алкохолбез алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Soaphoria Pure Power минерален дезодорант 125 гр.
  Soaphoria Pure Power, 125 гр., дезодоранти за жени, Дезодорантът Soaphoria Pure Power ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапредоставя дълготрайна защитане блокира естествените телесни процесине оставя петна върху облеклотоСъстав:без алуминиеви солибез алкохолпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Soaphoria Venetian Night крем-дезодорант 50 мл.
  Soaphoria Venetian Night, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Soaphoria Benátska Noc ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипридава дълговременно усещане за комфорт и чистотане раздразва кожатаСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Soaphoria Soapgasm Woman крем-дезодорант 50 мл.
  Soaphoria Soapgasm Woman, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Soaphoria Soapgasm Woman ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатаСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Soaphoria Lavender Fields бластер за вана с регенериращ ефект 85 гр.
  Soaphoria Lavender Fields, 85 гр., Бомбички за вана за жени, Солите за вана Soaphoria Lavender Fields създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:подобрява метаболизма на кожатарегенерира кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Soaphoria In White дамски органичен кремообразен дезодорант 50 мл.
  Soaphoria In White, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Soaphoria In White ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатаСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Soaphoria Hair Care течен органичен шампоан за мазна коса 250 мл.
  Soaphoria Hair Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Soaphoria Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатибез парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Soaphoria Organic арганово масло 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:влияе благоприятно на екземи и проблемна кожаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаефективно хидратира и омекотяваподхранва в дълбочинаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Hair Care органичен балсам за мазна коса 250 мл.
  Soaphoria Hair Care, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Soaphoria Hair Care гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатибез силиконине съдържа изкуствени оцветителиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Soaphoria Universa Бабин балсам 125 мл.
  Soaphoria Universa, 125 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soaphoria Universal се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Soaphoria Organic подхранващо олио с морков за лице, тяло и коса 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратираподхранва и се грижи за кожатаразкрасява и изглажда несъвършенстватаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Care Мароканска глина 100 гр.
  Soaphoria Care, 100 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Soaphoria Care ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинадетоксикира кожата на лицетопредотвратява прекомерното образуване на себумхидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Lavender Fields суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Lavender Fields, 125 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Lavender Fields се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаинтензивно подхранва и омекотявавъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Soaphoria Happiness суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Happiness, 125 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Happiness се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаподобрява сухата кожарегенерира кожатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Soaphoria Milky Touch био кокосово масло 125 мл.
  Soaphoria Milky Touch, 125 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Milky Touch представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:грижи се за лицето, кожата и косатаефективно хидратира и омекотяваподхранва в дълбочинаоставя лицето кадифено мекиСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Magical Christmas подхранващо суфле за тяло 250 мл.
  Soaphoria Magical Christmas, 250 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Magical Christmas се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Milky Touch регенериращ комплект за вана със стягащ ефект 85 гр.
  Soaphoria Milky Touch, 85 гр., Стягаща грижа за жени, Солите за вана Soaphoria Milky Touch създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира кожатаомекотява и придава нежностНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Soaphoria Inhale Exhale бластер за вана с регенериращ ефект 85 гр.
  Soaphoria Inhale Exhale, 85 гр., Бомбички за вана за жени, Солите за вана Soaphoria Inhale Exhale създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:регенерира кожатадетоксикира кожатаНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Soaphoria Magical Christmas естествен твърд сапун 100 гр.
  Soaphoria Magical Christmas, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Soaphoria Magical Christmas представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаподхранва и хидратираухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Soaphoria Babyphoria масло за масаж и вана за добър сън за деца 150 мл.
  Soaphoria Babyphoria, 150 мл., Масажни масла за деца, Олиото за тяло Soaphoria Babyphoria придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатауспокоява изсушената кожане оставя мазнен филм по кожатадейства релаксиращоСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Налейте във ваната и разбъркайте.
 • Soaphoria Nutriphoria натурална маска за лице 150 мл.
  Soaphoria Nutriphoria, 150 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Soaphoria Herbaphoria ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинапредотвратява прекомерното образуване на себумотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Chilliphoria натурална маска за лице 150 мл.
  Soaphoria Chilliphoria, 150 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Soaphoria Nutriphoria ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирпочиства кожата в дълбочинаотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Royal Tooth Serum кралски прахов серум за зъби 50 мл.
  Soaphoria Royal Tooth Serum, 50 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Soaphoria Royal Tooth Serum се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеСъстав:натурални екстрактибез флуоридибез химични оцветителиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Soaphoria Magical Christmas етерично ароматно масло 10 мл.
  Soaphoria Magical Christmas, 10 мл., ароматично масло Ароматизатори за дома, Ароматизиращото масло Soaphoria Magical Christmas ще направи дома ви приятно ухаещ и превръща всеки интериор в хармонично и уютно място.Характеристики:плодов ароматпикантен ароматпразничен ароматСъстав:съдържа етерични маслаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Soaphoria Flower Water органична вода за лице дамаска роза 50 мл.
  Soaphoria Flower Water, 50 мл., Води за лице за жени, Тонизиращият продукт Soaphoria Flower Water ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:облекчава проявите на акнезатваря поритенезабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваСъстав:без алкохолбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Soaphoria Lip Care розов органичен балсам за устни 5 гр.
  Soaphoria Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Soaphoria Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Soaphoria Universa балсам за тяло с лавандула 125 мл.
  Soaphoria Universa, 125 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soaphoria Universal се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Soaphoria Lip Care балсам за устни от маточина 5 гр.
  Soaphoria Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Soaphoria Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Soaphoria Innocence суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Innocence, 125 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Innocence се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожапридава кадифена мекота на кожатарегенерира кожатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Soaphoria Lavender Fields пилинг за тяло 255 мл.
  Soaphoria Lavender Fields, 255 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Soaphoria Lavender Fields избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиизмива всички нечистотииперфектно омекотяваревитализира кожатаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Soaphoria Happiness душ пяна 250 мл.
  Soaphoria Happiness, 250 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Soaphoria Happiness ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Soaphoria Carbone почистващ сапун 110 гр.
  Soaphoria Carbone, 110 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Soaphoria Carbone е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумдейства регенеративнопредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Soaphoria Milky Touch пилинг за тяло 255 мл.
  Soaphoria Milky Touch, 255 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Soaphoria Milky Touch избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиизмива всички нечистотииперфектно омекотяваревитализира кожатаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Soaphoria Chocolate Heaven душ пяна 255 мл.
  Soaphoria Chocolate Heaven, 255 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Soaphoria Chocolate Heaven ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираСъстав:без парфюмНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Soaphoria Milky Touch суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Milky Touch, 125 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Milky Touch се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Soaphoria Chocolate Heaven суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Chocolate Heaven, 125 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Soaphoria Chocolate Heaven се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяварегенерира кожатаомекотява и помага за копринено гладка кожаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Soaphoria Organic масло от черен кимион за проблемна кожа, акне 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:влияе благоприятно на екземи и проблемна кожарегенерира и хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Organic маково олио 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ревитализира и забавя процеса на стареене на кожатавлияе благоприятно на екземи и проблемна кожаефективно хидратира и омекотяварегенерира и хидратираСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Organic бадемово олио 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:влияе благоприятно на екземи и проблемна кожарегенерира и хидратираподхранва в дълбочинаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Organic козметично масло от кафе 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:влияе благоприятно на екземи и проблемна кожаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатарегенерира и хидратирагрижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Organic авокадово олио 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:забавя стареенетохидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Magical Christmas релаксиращ комплект за вана 85 гр.
  Soaphoria Magical Christmas, 85 гр., Бомбички за вана за жени
 • Soaphoria Magical Christmas подхранващ балсам за устни 5 гр.
  Soaphoria Magical Christmas, 5 гр., балсами за устни за жени
 • Soaphoria Organic хидратиращо масло за ръце 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Soaphoria Organic идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсъхването на кожатарегенерираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Soaphoria Organic масло от шеа 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за тяло за жени, Кремът за тяло Soaphoria Organic се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапонижава сърбежа и паренето по кожатарегенерира кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Soaphoria Magical Christmas масло за тяло с регенериращ ефект 50 мл.
  Soaphoria Magical Christmas, 50 мл., Масла за тяло за жени, Кремът за тяло Soaphoria Magical Christmas се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяварегенерира кожатаНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Romantic Rose антистресов комплект за вана с регенериращ ефект 85 гр.
  Soaphoria Romantic Rose, 85 гр., Бомбички за вана за жени, Солите за вана Soaphoria Romantic Rose създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:интензивно хидратираомекотява и придава нежнострегенерира кожатаНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Soaphoria Soapgasm Woman релаксиращ комплект за вана 85 гр.
  Soaphoria Soapgasm Woman, 85 гр., Бомбички за вана за жени, Солите за вана Soaphoria Soapgasm Woman създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:интензивно хидратираомекотява и придава нежнострегенерира кожатаНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Soaphoria Organic масло от малини за тяло 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатахидратира в дълбочиназабавя стареенетоНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Magical Christmas душ гел за мека и гладка кожа 250 мл.
  Soaphoria Magical Christmas, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Soaphoria Magical Christmas е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Soaphoria Babyphoria органичен сапун за деца от раждането им 110 гр.
  Soaphoria Babyphoria, 110 гр., Сапуни за деца, Твърдият сапун Soaphoria Babyphoria представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатауспокоява раздразнениятапредпазва кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Soaphoria Babyphoria органичен защитен балсам против подсичане за деца от раждането им 50 мл.
  Soaphoria Babyphoria, 50 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Soaphoria Babyphoria е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанегрижи се за вече възникналото подсичанесъздава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмуспокоява раздразнената кожаукрепва естествените процеси в кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху чиста кожа. Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Soaphoria Care успокояващо желе с алое вера и морски водорасли 50 мл.
  Soaphoria Care, 50 мл., Гелове за тяло за жени, Продуктът Soaphoria Care много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира кожатауспокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява усещането за комфорт на кожатауспокоява кожата, страдаща от екзема, облекчава сърбеж и раздразнениеНачин на употреба:Нанасяйте върху засегнатите места и леко масажирайте. Ползвайте винаги при необходимост.
 • Soaphoria Royal Tooth Serum серум за зъби с активен въглен 50 мл.
  Soaphoria Royal Tooth Serum, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Soaphoria Royal Tooth Serum е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Soaphoria Hair Care органичен твърд шампоан за суха и увредена коса 60 гр.
  Soaphoria Hair Care, 60 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Soaphoria Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъманамалява чупенето на косатарегенерира и подхранва косатаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатибез парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Soaphoria Hair Care органичен твърд шампоан за мазна коса 60 гр.
  Soaphoria Hair Care, 60 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Soaphoria Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаСъстав:без сулфатибез парфюмне съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Soaphoria Soapgasm Woman суфле за тяло 125 мл.
  Soaphoria Soapgasm Woman, 125 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soaphoria Soapgasm Woman се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Soaphoria Care бяла глина 150 мл.
  Soaphoria Care, 150 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Soaphoria Care ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткипочиства кожата в дълбочинадетоксикира кожата на лицетовъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Pure Aloe органично суфле за тяло 250 мл.
  Soaphoria Pure Aloe, 250 мл., Сапуни за жени, Продуктът Soaphoria Pure Aloe се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваукрепва кожната бариерауспокоява и освежава кожатаоставя кожата кадифено фина на допирСъстав:без парфюмпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Soaphoria Askam почистваща маска за дехидратирана суха кожа 50 мл.
  Soaphoria Askam, 50 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Soaphoria Askam ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клетки
 • Soaphoria Organic масло от вечерна иглика 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатаправи кожата гъвкава и омекотеназабавя стареенетоСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Organic рициново олио 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяваревитализира и забавя процеса на стареене на кожатагрижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Organic масло от бял трън 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенавидимо омекотява кожатаподхранва и се грижи за кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Organic масло от памучно семе 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаоставя лицето кадифено мекивъзстановява еластичността на лицетоефективно хидратира и омекотяваНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Lip Care овощен органичен балсам за устни 5 гр.
  Soaphoria Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Soaphoria Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Soaphoria Organic кокосово масло 125 мл.
  Soaphoria Organic, 125 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ефективно хидратира и омекотявавлияе благоприятно на екземи и проблемна кожаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаправи кожата гъвкава и омекотенаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Care бентонит глина 150 мл.
  Soaphoria Care, 150 мл., Крем-маски за жени, Продуктът Soaphoria Care много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаефективно почиства поритепредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Innocence душ пяна 255 мл.
  Soaphoria Innocence, 255 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Soaphoria Innocence ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Soaphoria Citrus Bomb пилинг за тяло 250 мл.
  Soaphoria Citrus Bomb, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Soaphoria Citrus Bomb избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиувеличава притока на кръв към кожатахидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и еластичнаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Soaphoria Chocolate Heaven био кокосово масло 125 мл.
  Soaphoria Chocolate Heaven, 125 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Soaphoria Chocolate Heaven придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ефективно хидратира и омекотявавлияе благоприятно на екземи и проблемна кожаразкрасява и изглажда несъвършенстватагрижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Organic олио от грозде за стягане на кожата 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ревитализира и забавя процеса на стареене на кожатавлияе благоприятно на екземи и проблемна кожарегенерира и хидратирабързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнотаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Soaphoria Organic масажно олио с ванилия 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинабързо се абсорбираправи кожата гъвкава и омекотенане оставя мазнен филм по кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Organic лавандулово успокояващо масло 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Soaphoria Organic придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатаправи кожата гъвкава и омекотенаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Soaphoria Organic сапун за проблемна кожа 150 гр.
  Soaphoria Organic, 150 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Soaphoria Organic е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаватози продукт не дразни кожатаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Soaphoria Bronztone активатор за тен 3 в 1 150 мл.
  Soaphoria Bronztone, 150 мл., Продукти преди излагане на слънце за жени, Продуктът Soaphoria Bronztone ви гарантира още по-красив тен.Характеристики:подготвя кожата за излагане на слънцеподдържа здравословен тенудължава загорелия видСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.
 • Soaphoria Organic кокосово масло на път 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:подхранва в дълбочинарегенерира и хидратираревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Soaphoria Magical Christmas душ гел 200 мл.
  Soaphoria Magical Christmas, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Soaphoria Magical Christmas ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Soaphoria Organic почистваща прахообразна маска с активен въглен 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Soaphoria Organic ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиизбавя кожата от черни точкиосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Soaphoria Care хидратираща и успокояваща пяна за чувствителна кожа 150 мл.
  Soaphoria Care, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Soaphoria Care е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративноприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Soaphoria Organic шипково масло 50 мл.
  Soaphoria Organic, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Soaphoria Organic представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:разкрасява и изглажда несъвършенстватаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатавлияе благоприятно на екземи и проблемна кожауеднаквява цветовия оттенъкрегенерира и хидратираСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.

Последно видяно

връх