Модни марки 1
Цена
лв лв

Smells Like Spells облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Smells Like Spells 29 продукти
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya ароматна свещ с дървен фитил (love/relationship) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Freya придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag ароматна свещ с дървен фитил (purification/protection) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Hag придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir ароматна свещ с дървен фитил (relaxation/meditation) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Mimir придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga ароматна свещ с дървен фитил (Home/Partnership) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Frigga придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:сладък ароматориенталски ароматпикантен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag aроматизиращ дифузер с пълнител (purification/protection) 80 мл.
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 80 мл., aроматизиращ дифузер с пълнител Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Smells Like Spells Norse Magic Hag представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.Характеристики:пикантен ароматгреещ ароматНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga aроматизиращ дифузер с пълнител (home/partnership) 80 мл.
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 80 мл., aроматизиращ дифузер с пълнител Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Smells Like Spells Norse Magic Frigga представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.Характеристики:сладък ароматдървесен ароматНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya aроматизиращ дифузер с пълнител (love/relationship) 80 мл.
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 80 мл., aроматизиращ дифузер с пълнител Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Smells Like Spells Norse Magic Freya представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr aроматизиращ дифузер с пълнител (wealth/abundance) 80 мл.
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 80 мл., aроматизиращ дифузер с пълнител Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Smells Like Spells Norse Magic Freyr представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir aроматизиращ дифузер с пълнител (relaxation/meditation) 80 мл.
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 80 мл., aроматизиращ дифузер с пълнител Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Smells Like Spells Norse Magic Mimir представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.Характеристики:свеж ароматаромат на билкиНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Thor ароматна свещ с дървен фитил (concentration/career) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Thor, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Thor придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматдървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr ароматна свещ с дървен фитил (Wealth/Abundance) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Freyr придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Eir ароматна свещ с дървен фитил (healing/health) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Eir, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Eir придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цитрусови ароматиаромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Norns ароматна свещ с дървен фитил (luck/success) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Norns, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Norns придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:плодов ароматпикантен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga чаена свещ (Home/Partnership) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Frigga сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:пикантен ароматсладък ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr чаена свещ (Wealth/Abundance) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Freyr сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:дървесен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag чаена свещ (Purification/Protection) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Hag сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:аромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Norns чаена свещ (luck/success) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Norns, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Norns сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:пикантен ароматплодов ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Thor чаена свещ (Concentration/Career) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Thor, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Thor сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Eir чаена свещ (Healing/Health) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Eir, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Eir сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:аромат на билкицитрусови ароматиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya чаена свещ (Love/Relationship) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Freya сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:цветен ароматаромат на билкисвеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir чаена свещ (Relaxation/Meditation) 6 бр.
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 6 бр., Чаена свещ Ароматизатори за дома, Чаената свещ Smells Like Spells Norse Magic Mimir сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус.Характеристики:дървесен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga подаръчен комплект I.
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, , ароматна свещ Ароматизатори за дома, Характеристики:пикантен ароматсладък ароматвегански продуктНачин на употреба:Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
 • Smells Like Spells Massage Candle свещ за масаж 170 гр.
  Smells Like Spells Massage Candle, 170 гр., Масажни масла Ароматизатори за дома
 • Smells Like Spells Norse Magic Bragi ароматна свещ с дървен фитил (inspiration/creativity) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Bragi, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Bragi придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на билкивегански продуктпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенечисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиннетоксично съдържаниедървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Dellingr ароматна свещ с дървен фитил (vivacity/recreation) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Dellingr, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Dellingr придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкисвеж ароматвегански продуктпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенечисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиннетоксично съдържаниедървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr ароматна свещ с дървен фитил (protection/defence) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкипо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютвегански продуктдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенечисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиннетоксично съдържаниедървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Idunn ароматна свещ с дървен фитил (beauty/sexuality) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Idunn, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Idunn придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматвегански продуктпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенечисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиннетоксично съдържаниедървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Kvasir ароматна свещ с дървен фитил (harmony/wisdom) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Kvasir, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Kvasir придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматвегански продуктпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенеръчно произведеночисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиндървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Smells Like Spells Norse Magic Odin ароматна свещ с дървен фитил (focus/self-confidence) 200 гр.
  Smells Like Spells Norse Magic Odin, 200 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Smells Like Spells Norse Magic Odin придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматсвеж ароматвегански продуктпо време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уютдизайнерска опаковкаидеален подаръкслед изгарянето на продуктадълъг период на горенечисто горенеСъстав:100% соев восък100% натурални съставкине съдържа синтетични оцветителине съдържа ГМОне съдържа парафиннетоксично съдържаниедървен фитилорганично качествоНачин на употреба:За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

Последно видяно

връх