Модни марки 1
Цена
лв лв

Signal облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Signal 41 продукти
 • Signal Anti Tartar паста за зъби срещу кариес 75 мл.
  Signal Anti Tartar, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Signal Anti Tartar предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкгрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Signal Herbal Fresh паста за зъби 75 мл.
  Signal Herbal Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Signal Herbal Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:освежава дъхапочиства зъбитепредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Signal Anti-Plaque четки за зъби medium 2 бр 2 бр.
  Signal Anti-Plaque, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Anti-Plaque поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Micro-Granules паста за зъби 75 мл.
  Signal Micro-Granules, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Signal Micro-Granules предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Signal Daily White паста за зъби с избелващ ефект 125 мл.
  Signal Daily White, 125 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal Daily White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Deep Fresh паста за зъби за свеж дъх вкус Aqua Mint 75 мл.
  Signal Deep Fresh, 75 мл., за свеж дъх унисекс, Пастата за зъби Signal Deep Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:освежава дъхапочиства зъбитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Signal Anti-Plaque Action четки за зъби софт 4 бр. 4 бр.
  Signal Anti-Plaque Action, 4 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Anti-Plaque Action поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal White Now Triple Power Gold паста за зъби с избелващ ефект 50 мл.
  Signal White Now Triple Power Gold, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Triple Power Gold е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal White Now Glossy Chic избелваща паста за зъби с мигновен ефект 50 мл.
  Signal White Now Glossy Chic, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Glossy Chic е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal White System Revitalize реминализираща паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Signal White System Revitalize, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаминерализира зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal White System четка за зъби медиум
  Signal White System, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal White System White System поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal White Now Glossy Fresh избелваща паста за зъби с мигновен ефект 50 мл.
  Signal White Now Glossy Fresh, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Glossy Fresh е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Slim Care четка за чувствителни зъби софт
  Signal Slim Care, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Slim Care поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакадостига и до труднодостъпните месталесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Signal White Now Touch избелващ молив за зъби
  Signal White Now Touch, , Избелващи писалки унисекс, Избелващият молив Signal White Now Touch е уникален продукт за избелване на зъбите. Представлява несложна и бърза процедура с видими резултати.Характеристики:избелва зъбния емайлотстранява органичното оцветяване на зъбитебързо постига отлични резултатиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Signal White Now CC избелваща паста за цялостна грижа 75 мл.
  Signal White Now CC, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now CC е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Natural Elements Bamboo Salt четка за зъби soft за чувствителни венци
  Signal Natural Elements Bamboo Salt, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Natural Elements Bamboo Salt поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Kids паста за зъби за деца от 3 – 6 години вкус Mint 50 мл.
  Signal Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Signal Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:подсилва зъбния емайлпредотвратява възникване на зъбен кариесотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Signal Junior четка за зъби за деца
  Signal Junior, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Signal Junior Junior задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитеудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Expert Comfort четка за зъби медиум
  Signal Expert Comfort, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Expert Comfort поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Shiny White четка за зъби soft
  Signal Shiny White, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Shiny White поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal White Now Carbon + Correct четка за зъби медиум
  Signal White Now Carbon + Correct, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal White Now Carbon + Correct поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal White Now Forever White избелваща паста за зъби 75 мл.
  Signal White Now Forever White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Forever White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Signal Long Active Natural Elements избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл.
  Signal Long Active Natural Elements, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal Long Active Natural Elements е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal White Now Detox Charcoal избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл.
  Signal White Now Detox Charcoal, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Detox е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:премахва зъбен камък и плакаизбелва зъбитеосвежава дъхаСъстав:натурални екстрактиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Signal White Now Men Super Pure паста за зъби за мъже с избелващ ефект 75 мл.
  Signal White Now Men Super Pure, 75 мл., За пушачи унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Men Super Pure е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Kids паста за зъби за деца вкус Strawberry Flavour (2-6) 50 мл.
  Signal Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Signal Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:предотвратява възникване на зъбен кариесотстранява зъбната плакаподсилва зъбния емайлНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Signal Junior паста за зъби за деца Mild Mint (7-13) 75 мл.
  Signal Junior, 75 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Signal Junior Junior отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакаефективно предпазва зъбитеприятен вкусНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Signal White Now паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Signal White Now, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now White Now е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Long Active Intensive Cleaning паста за зъби с микрогранули за съвършено миене на зъби 75 мл.
  Signal Long Active Intensive Cleaning, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Signal Long Active Intensive Cleaning предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Signal Long Active Fresh Breath паста за зъби за свеж дъх 75 мл.
  Signal Long Active Fresh Breath, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Signal Long Active Fresh Breath комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Signal White System Pure избелваща паста за зъби 75 мл.
  Signal White System Pure, 75 мл., пасти за зъби унисекс, Пастата за зъби Signal White System Pure е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Signal Gel Liquide Actif вода за уста за цялостна грижа за зъбите и свеж дъх без алкохол 500 мл.
  Signal Gel Liquide Actif, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Signal Gel Liquide Actif не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:защита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Signal White Now Triple Power Gold козметичен комплект I. унисекс
  Signal White Now Triple Power Gold, , Избелващи пасти унисекс
 • Signal Long Active Natural Elements Паста за зъби за защита на венците 75 мл.
  Signal Long Active Natural Elements, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Signal Long Active Natural Elements гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:предпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхима щадящ съставНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Signal Long Active Natural Elements паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Signal Long Active Natural Elements, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Signal Long Active Natural Elements гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеима щадящ съставподдържа свеж дъхНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Signal Long Active Natural Elements паста за зъби 75 мл.
  Signal Long Active Natural Elements, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Signal Long Active Natural Elements е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:премахва зъбен камък и плакаизбелва зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Signal Natural Elements Bamboo Salt четка за зъби soft
  Signal Natural Elements Bamboo Salt, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Natural Elements Bamboo Salt поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Natural Elements Himalayan Rock Salt четка за зъби soft
  Signal Natural Elements Himalayan Rock Salt, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Natural Elements Himalayan Rock Salt поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Signal Natural Elements Silver Charcoal четка за зъби soft
  Signal Natural Elements Silver Charcoal, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Signal Natural Elements Silver Charcoal поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбитедостига и до труднодостъпните местапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Signal White Now Detox Coconut избелваща паста за зъби 75 мл.
  Signal White Now Detox Coconut, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Signal White Now Detox Coconut е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:премахва зъбен камък и плакаизбелва зъбитеосвежава дъхаСъстав:натурални екстрактиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.

Последно видяно

връх