Модни марки 1
Цена
лв лв

Sigma Beauty облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Sigma Beauty 46 продукти
 • Sigma Beauty F03 четка за озарител
  Sigma Beauty F03, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F03 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty 3DHD® четка за грим Kabuki
  Sigma Beauty 3DHD®, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty 3DHD® гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудрапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty 4DHD™ кабуки четка за коректор 4DHD
  Sigma Beauty 4DHD™, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty 4DHD™ гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty F23 четка за контури
  Sigma Beauty F23, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F23 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Sigma Beauty Sigma Spa Express почистваща подложка за четки
  Sigma Beauty Sigma Spa Express, , Почистване на четки за жени, Продуктът Sigma Beauty Sigma Spa Express поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:продуктът е подходящ за почистване на малки и големи четкиизбавя четките от остатъци на гримпревенция за размножаване на бактерии във влакнатаНачин на употреба:Ползвайте заедно с вашия обичаен продукт за цялостно измиване на четките.
 • Sigma Beauty Warm Neutrals палитра от сенки за очи 13,23 гр.
  Sigma Beauty Warm Neutrals, 13,23 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Sigma Beauty Warm Neutrals ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранебляскав и матов ефектза дневен и вечерен гриместествени цветовеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Sigma Beauty F50 четка за течен фон дьо тен
  Sigma Beauty F50, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F50 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty F10 четка за пудра и руж
  Sigma Beauty F10, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F10 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрапрецизно и лесно приложение
 • Sigma Beauty F30 голяма четка за пудра
  Sigma Beauty F30, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F30 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty F35 четка за озарител
  Sigma Beauty F35, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F35 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Sigma Beauty Brush Cleanser Trio комплект за почистване на четки
  Sigma Beauty Brush Cleanser Trio, , Комплекти четки за грим за жени, Продуктът Sigma Beauty Brush Cleanser Trio поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:превенция за размножаване на бактерии във влакнатазапазва четките в отлично състояниестарателно почиства четкитекомплект на изгодна ценаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Sigma Beauty E06 четка за очна линия
  Sigma Beauty E06, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E06 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • Sigma Beauty B12 скосена четчица за очна линия
  Sigma Beauty B12, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty B12 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаза пътуване и дамска чантаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • Sigma Beauty E25 четка за нанасяне на сенки за очи
  Sigma Beauty E25, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E25 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримаНачин на употреба:Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Sigma Beauty E55 четка за сенки и преходи между нюансите
  Sigma Beauty E55, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E55 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримананася оптимален слой сенки за очиНачин на употреба:Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Sigma Beauty 3DHD® четка за нанасяне на течни и пудрови продукти
  Sigma Beauty 3DHD®, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty 3DHD® гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty 3DHD® кабуки четка за фон дьо тен голям
  Sigma Beauty 3DHD®, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty 3DHD® гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудрачудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty F80 плоска кабуки четка
  Sigma Beauty F80, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F80 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty F87 скосена кабуки четка
  Sigma Beauty F87, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F87 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудрапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty Brush Value комплект четки за жени
  Sigma Beauty Brush Value, 5 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Sigma Beauty Brush Value ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Sigma Beauty SigMagic™ шампоан за почистване на козметични четки 150 мл.
  Sigma Beauty SigMagic™, 150 мл., Почистване на четки за жени, Продуктът Sigma Beauty SigMagic™ поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитедезинфекцираизбавя четките от остатъци на гримНачин на употреба:Измийте четката под течаща топла вода и после измийте със сапун. След това леко изсушете и оставете бавно (най-добре през нощта) и напълно да изсъхне.
 • Sigma Beauty Chroma Glow палитра с озарители 28,14 гр.
  Sigma Beauty Chroma Glow, 28,14 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Sigma Beauty Chroma Glow придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаосигурява на лицето отпочинал и спокоен видНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Sigma Beauty 3DHD™ BLENDER гъба за фон дьо тен черна
  Sigma Beauty 3DHD™ BLENDER, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Sigma Beauty 3DHD™ BLENDER осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо теносигурява удобно нанасяне и в гънките на лицеторезултатът е гладък завършекудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Преди употреба навлажнете гъбата. Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето. Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни.
 • Sigma Beauty Fill + Blend Brow Pencil автоматичен молив за вежди с четка цвят Light 0,06 гр.
  Sigma Beauty Fill + Blend Brow Pencil, 0,06 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Sigma Beauty Fill + Blend Brow Pencil ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формадълготраен ефектвключително практична четчицаНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Sigma Beauty Tint + Tame Brow Gel гел за вежди цвят Clear 2,56 гр.
  Sigma Beauty Tint + Tame Brow Gel, 2,56 гр., Спирали и гелове за вежди за жени
 • Sigma Beauty Blush палитра с ружове 27,48 гр.
  Sigma Beauty Blush, 27,48 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Sigma Beauty Blush ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузикрасиви пигментирани цветовеширока гама нюансиНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Sigma Beauty F42 четка за озарител
  Sigma Beauty F42, , Четка за лице за жени, Четката Sigma Beauty F42 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Sigma Beauty SigMagic Scrub почистваща подложка за четки
  Sigma Beauty SigMagic Scrub, , Почистване на четки за жени, Продуктът Sigma Beauty SigMagic Scrub поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитедезинфекцирапродуктът е подходящ за почистване на малки и големи четкипрактична опаковкаНачин на употреба:Измийте четката под течаща топла вода и после измийте със сапун. След това леко изсушете и оставете бавно (най-добре през нощта) и напълно да изсъхне.
 • Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer основа под сенки за очи Persuade 1,14 гр.
  Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer, 1,14 гр., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Sigma Beauty Eyeshadow Base Primer подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:изразява цвета на сенките за очипостоянно фиксира сенките за очи до премахването на гримауеднаквява цветовия тонНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Sigma Beauty Clean Up + Highligh Brow Crayon озаряващ молив под вежди цвят Flash 1,5 гр.
  Sigma Beauty Clean Up + Highligh Brow Crayon, 1,5 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Sigma Beauty Clean Up + Highligh Brow Crayon ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота
 • Sigma Beauty Travel Kit комплект за пътуване за жени
  Sigma Beauty Travel Kit, 8 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Sigma Beauty Travel Kit ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чанта
 • Sigma Beauty E40 четка за сенки и преходи между нюансите
  Sigma Beauty E40, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E40 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • Sigma Beauty Gel Eyeliner гел очна линия цвят Wicked 2 гр.
  Sigma Beauty Gel Eyeliner, 2 гр., Очна линия за жени, Очната линия Sigma Beauty Gel Eyeliner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвятлинията е устойчива на изтриванеочертава точна линияНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Sigma Beauty E42 четка за точно нанасяне на сенки за очи
  Sigma Beauty E42, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E42 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • Sigma Beauty E33 четка за смесване
  Sigma Beauty E33, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Sigma Beauty E33 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримананася оптимален слой сенки за очиНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • Sigma Beauty Timeless Beauty Brush Set комплект четки
  Sigma Beauty Timeless Beauty Brush Set, , Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Sigma Beauty Timeless Beauty Brush Set ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.Характеристики:предоставя възможност за разнообразен гримпрецизно и лесно приложениеза перфектен вид на кожатакрасива опаковкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Sigma Beauty Everlasting Eyes Trio козметичен комплект за жени
  Sigma Beauty Everlasting Eyes Trio, , основа за сенки за очи за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Sigma Beauty. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:за перфектен външен вид през целия денза перфектно подчертани очиизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Sigma Beauty Georgeous Gaze Trio подаръчен комплект за жени
  Sigma Beauty Georgeous Gaze Trio, , Очна линия за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Sigma Beauty Georgeous Gaze Trio . Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:перфектен за ежедневен гримза перфектно подчертани очиизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Sigma Beauty Sculpt контурираща палитра за лице 27,48 гр.
  Sigma Beauty Sculpt, 27,48 гр., Палитри за контуриране за жени
 • Sigma Beauty PALMAT® почистваща подложка за четки
  Sigma Beauty PALMAT®, , Почистване на четки за жени
 • Sigma Beauty Dimensional Brush Set комплект четки за жени
  Sigma Beauty Dimensional Brush Set, , Комплекти четки за грим за жени
 • Sigma Beauty 3DHD® Perfect Complexion Set комплкет четки с калъф
  Sigma Beauty 3DHD® Perfect Complexion Set, , Комплекти четки за грим за жени
 • Sigma Beauty Kismatte комплект червила
  Sigma Beauty Kismatte, , Козметични комплекти за жени
 • Sigma Beauty Glam N Go Комплект четки с чантичка
  Sigma Beauty Glam N Go, , Комплекти четки за грим за жени

Последно видяно

връх