Модни марки 1
Цена
лв лв

Shu Uemura облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Shu Uemura 51 продукти
 • Shu Uemura Clay Definer оформящ продукт за коса 75 мл.
  Shu Uemura Clay Definer, 75 мл., Моделираща глина за жени, Восъкът за коса Shu Uemura Clay Definer идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:придава всякакъв стил и форма на прическатанадеждно и силно моделира косатадълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Shu Uemura Volume Maker пудра за обем на косата в четка 2 гр.
  Shu Uemura Volume Maker, 2 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Shu Uemura Volume Maker придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатаслед прилагане косата изглежда ефирномикрочастиците въздействат точно на мястото, където трябвапрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • Shu Uemura Blow Dry Beautifier ББ крем за фина коса 150 мл.
  Shu Uemura Blow Dry Beautifier, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Blow Dry Beautifier осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмабори се срещу накъдрянеулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса. Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Master Wax восък за коса за фиксиране и оформяне 75 гр.
  Shu Uemura Master Wax, 75 гр., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Shu Uemura Master Wax идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:откроява естествения блясък на косатазаглажда елегантнолесно създава желаната прическаНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Shu Uemura Essence Absolue подхранващ балсам за много суха коса без силикони и сулфати 250 мл.
  Shu Uemura Essence Absolue, 250 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Балсамът Shu Uemura Essence Absolue гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Essence Absolue подхранващ изглаждащ крем За коса 150 мл.
  Shu Uemura Essence Absolue, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Essence Absolue придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Shu Uemura Muroto Volume текстурираща мъгла с хидратиращ ефект за фина коса 100 мл.
  Shu Uemura Muroto Volume, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Muroto Volume придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Satin Design изглаждащо и подхранващо термозащитно мляко 250 мл.
  Shu Uemura Satin Design, 250 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Satin Design осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:осигурява лесна фиксацияпридава хидратация и блясъкправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Shu Uemura Kaze Wave пяна за коса за оформяне на къдрици 150 мл.
  Shu Uemura Kaze Wave, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Shu Uemura Kaze Wave придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапредпазва косата при топлинно оформянене слепвя косата и не я смачкваустойчивост при всякакво времеповишава естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Shu Uemura Urban Moisture хидратиращ серум за суха коса 100 мл.
  Shu Uemura Urban Moisture, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Urban Moisture придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Essence Absolue нощен серум за суха и непокорна коса 100 мл.
  Shu Uemura Essence Absolue, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Essence Absolue придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапредотвратява цъфтене на краищатапридава привлекателен гланцукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Sheer Lacquer лак за коса за чуплива коса 300 мл.
  Shu Uemura Sheer Lacquer, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Shu Uemura Sheer Lacquer фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видпредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Shu Uemura Essence Absolue подхранващо и хидратиращо олио За коса 150 мл.
  Shu Uemura Essence Absolue, 150 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Essence Absolue придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Оформете косата както обикновено. Срешете.
 • Shu Uemura Color Lustre подхранващ термооактивен лосион за боядисана коса 150 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Color Lustre придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеизразява интензивността на цветаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Kengo Feather лек стилизиращ крем За коса 100 мл.
  Shu Uemura Kengo Feather, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Kengo Feather осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:изглажда косъмакосата остава блестяща и хидратиранабори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Fiber Lift защитен гел за обем и блясък 150 мл.
  Shu Uemura Fiber Lift, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Shu Uemura Fiber Lift осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлинггарантира прическа, която ще издържи през целия денне слягва косатаНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Shu Uemura Ultimate Reset серум за силно увредена коса 30 мл.
  Shu Uemura Ultimate Reset, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Ultimate Reset придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Blow Dry Beautifier подхранващ и термозащитен крем за гъста и непокорна коса 150 мл.
  Shu Uemura Blow Dry Beautifier, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Blow Dry Beautifier осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмабори се срещу накъдрянеулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Оформете косата както обикновено. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Muroto Volume маска за обем с морски минерали 200 мл.
  Shu Uemura Muroto Volume, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Muroto Volume е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатапридава на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo почистващ маслов шампоан 400 мл.
  Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo, 400 мл., Шампоани за жени, Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo почистващ маслов шампоан против пърхот 400 мл.
  Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Wonder Worker мултифункционална грижа за коса 150 мл.
  Shu Uemura Wonder Worker, 150 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Shu Uemura Wonder Worker придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:повишава естествения блясък на косатафиксира прическатапридава обем от коренитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Shu Uemura Shusu Sleek шампоан за груба и непокорна коса 300 мл.
  Shu Uemura Shusu Sleek, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Shusu Sleek ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Urban Moisture балсам за суха коса
  Shu Uemura Urban Moisture, , Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Urban Moisture гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеизглажда и въздейства срещу накъдрянеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Color Lustre балсам за защита на цветовете 250 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Color Lustre гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветаулеснява разресването и следващото оформянепредпазва от негативните въздействия на външната средаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Color Lustre маска за защита на цветовете 200 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Color Lustre е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:удължава издръжливостта на цветарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Shusu Sleek маска за груба и непокорна коса 200 мл.
  Shu Uemura Shusu Sleek, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Shusu Sleek е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапредпазва от вредните влияния на околната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Shu Uemura Urban Moisture маска за суха коса 200 мл.
  Shu Uemura Urban Moisture, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Urban Moisture е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапредпазва от вредните влияния на околната средакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Silk Bloom балсам за увредена и боядисана коса 250 мл.
  Shu Uemura Silk Bloom, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Silk Bloom гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданиязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Silk Bloom шампоан за увредена боядисана коса 300 мл.
  Shu Uemura Silk Bloom, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Silk Bloom ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмарегенерира и подхранва косатанамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Silk Bloom регенерираща и възстановяваща маска за увредена коса 200 мл.
  Shu Uemura Silk Bloom, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Silk Bloom е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:възстановява структурата на косатавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Instant Replenisher регенериращ серум за коса с мигновенен ефект 100 мл.
  Shu Uemura Instant Replenisher, 100 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Instant Replenisher гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданиязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Color Lustre сух шампоан за боядисана коса 136 гр.
  Shu Uemura Color Lustre, 136 гр., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Shu Uemura Color Lustre ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:подхранва и подсилване оставя бели следи в косатапоглъща излишната мазнинаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Shu Uemura Color Lustre Балсам за подчертаване на цвета на косата (Cool Blonde) 200 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 200 мл., Балсами за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Color Lustre е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:удължава издръжливостта на цветапридава на косата ослепителен блясъкрегенерира косата по цялата й дължинаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Cotton Uzu стилизиращ крем за чуплива коса 75 мл.
  Shu Uemura Cotton Uzu, 75 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Гелът за коса Shu Uemura Cotton Uzu осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлинггарантира прическа, която ще издържи през целия денне слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.
 • Shu Uemura Ultimate Reset шампоан за боядисана, химически третирана и изрусявана коса 300 мл.
  Shu Uemura Ultimate Reset, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Ultimate Reset ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Ultimate Reset балсам за химически третирана, изрусена или увредена коса 250 мл.
  Shu Uemura Ultimate Reset, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Ultimate Reset гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Ultimate Reset маска за силно увредена коса 200 мл.
  Shu Uemura Ultimate Reset, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Ultimate Reset е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Color Lustre Балсам за руса коса 200 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 200 мл., Балсами за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Color Lustre е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:придава на косата ослепителен блясъкподсилва косъмаудължава издръжливостта на цветаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Essence Absolue крем за тяло и коса 150 мл.
  Shu Uemura Essence Absolue, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Essence Absolue придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцприятно ароматизира косатаподобрява сухата кожапредоставя комфорт и жизненост на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Shu Uemura Muroto Volume балсам за обем на нежна коса с морски минерали 250 мл.
  Shu Uemura Muroto Volume, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Shu Uemura Muroto Volume гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Muroto Volume шампоан за обем на фина коса с морски минерали 300 мл.
  Shu Uemura Muroto Volume, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Muroto Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Shu Uemura Pokémon почистващ шампоан за всички видове коса 400 мл.
  Shu Uemura Pokémon, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Pokémon ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Shu Uemura Urban Moisture шампоан за суха коса
  Shu Uemura Urban Moisture, , Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Urban Moisture ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo шампоан за мазна коса 400 мл.
  Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo, 400 мл., Шампоани за жени
 • Shu Uemura Color Lustre шампоан за запазване на цвета 300 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Shu Uemura Color Lustre ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Shu Uemura Color Lustre съживяваща маска за руса коса 200 мл.
  Shu Uemura Color Lustre, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Color Lustre е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирподсилва косъмаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Pokémon подхранваща маска за коса 200 мл.
  Shu Uemura Pokémon, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаShu Uemura Pokémon е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Pokémon блестящо масло за коса и тяло 100 мл.
  Shu Uemura Pokémon, 100 мл., Сухи масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Shu Uemura Pokémon прави косата мекаХарактеристики:придава блясък на косатаподхранва косата в дълбочинаосигурява на косата здравина и еластичностне натоварва косатавидимо разкрасява косатавидимо регенерира и предпазва косатаухае прекраснобързо се абсорбираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса Не изплаквайте.

Последно видяно

връх