Модни марки 1
Цена
лв лв

Sensodyne облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Sensodyne 22 продукти
 • Sensodyne Sensitivity & Gum Паста за зъби за защита на венците 75 мл.
  Sensodyne Sensitivity & Gum, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Sensodyne Sensitivity & Gum Sensitivity & Gum гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподдържа свеж дъхима щадящ съставНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh паста за зъби за защита на зъбите и венците 75 мл.
  Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Sensodyne Complete Protection паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Sensodyne Complete Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Complete Protection Complete Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитепонижава кървенето на венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Sensodyne Repair & Protect Whitening избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Repair & Protect Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Repair & Protect Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитебори се против зъбен кариес и плакаподсилва зъбитеподдържа свеж дъхизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Sensodyne Repair & Protect паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Repair & Protect, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Sensodyne Repair & Protect Repair & Protect гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаподсилва зъбитеподдържа свеж дъхНачин на употреба:Ползвайте при необходимост. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Sensodyne Pro-Namel Whitening избелваща паста за зъби вкус Mint 75 мл.
  Sensodyne Pro-Namel Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Pro-Namel Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Sensodyne Pro-Namel Junior паста за зъби за деца 50 мл.
  Sensodyne Pro-Namel Junior, 50 мл., пасти за зъби унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Pro-Namel Junior отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:поддържа правилния pH фактор в устната кухинапредотвратява възникване на зъбен кариесподсилва зъбния емайлотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата. Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
 • Sensodyne Fluoride паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Fluoride, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Fluoride предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Sensodyne Dental Care вода за уста за чувствителни зъби вкус Cool Mint 500 мл.
  Sensodyne Dental Care, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Sensodyne Dental Care не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариеснамалява чувствителността на зъбитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Sensodyne Pro-Namel Daily Protection паста, подсилваща зъбния емайл за ежедневна употреба Mint 75 мл.
  Sensodyne Pro-Namel Daily Protection, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Pro-Namel Daily Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитенеутрализира вредните киселинипремахва зъбен камък и плаканамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Sensodyne Expanding Floss конец за зъби 30 м
  Sensodyne Expanding Floss, 30 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Sensodyne Expanding Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитегарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от хранаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Sensodyne Pro-Namel Multi-Action мултиактивна за да се засили зъбния емайл Refreshing Mint 75 мл.
  Sensodyne Pro-Namel Multi-Action, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Pro-Namel Multi-Action предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитенеутрализира вредните киселиниограничава образуване на зъбна плакаукрепва зъбния емайлНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Sensodyne True White Extra Fresh избелваща паста против петна по зъбния емайл за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne True White Extra Fresh, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Sensodyne True White Extra Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плаканамалява чувствителността на зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Sensodyne Advanced Clean паста за зъби с флуорид за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Sensodyne Advanced Clean, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Advanced Clean комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Sensodyne Rapid паста за зъби с флуорид за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Rapid, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Sensodyne Rapid гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепоправя нарушените места на зъбния емайлима щадящ съставподсилва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Sensodyne Extra Whitening избелваща паста за зъби с флуорид за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Extra Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Extra Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:гарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плаканамалява чувствителността на зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Sensodyne Rapid Extra Fresh паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Sensodyne Rapid Extra Fresh, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Rapid е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:гарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхапредотвратява кървене на венцитепредотвратява кървене на венцитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Sensodyne Gentle Care четки за зъби soft 3 бр.
  Sensodyne Gentle Care, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Sensodyne Gentle Care поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Sensodyne Repair & Protect четка за зъби extra soft за чувствителни зъби 3 бр.
  Sensodyne Repair & Protect, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Sensodyne Repair & Protect Repair & Protect поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Sensodyne Complete Protection Extra Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Sensodyne Complete Protection Extra Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Sensodyne Complete Protection Extra Fresh предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакапонижава кървенето на венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening избелваща паста за зъби за защита на зъбите и венците 75 мл.
  Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподдържа свеж дъхима щадящ съставизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Sensodyne Rapid Whitening избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 3x75 мл.
  Sensodyne Rapid Whitening, 3x75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Sensodyne Rapid гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитенамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.

Последно видяно

връх