Модни марки 1
Цена
лв лв

Sebamed облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Sebamed 68 продукти
 • SebaMed For Men Energizing Hair & Body Wash 200 ml шампоан за мъже
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed For Men Energizing Hair & Body Wash Шампоан за мъже 200 ml
 • SebaMed For Men Balsam 50 ml дезодорант за мъже Без алкохол; Без алуминий
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed For Men Balsam Дезодорант за мъже 50 ml
 • Sebamed For Men рол-он балсам за чувствителна кожа 50 мл.
  Sebamed For Men, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Дезодорантът Sebamed For Men ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестне раздразва кожатаосигурява дълготрайно усещане за свежестне блокира естествените телесни процесиСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Sebamed For Men балсам за след бръснене 100 мл.
  Sebamed For Men, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Sebamed For Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатаукрепва защитната бариера на лицетопредотвратява раздразнение на лицетоНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • SebaMed Sensitive Skin Balsam 50 ml дезодорант за жени Без алкохол; Без алуминий
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Balsam Дезодорант за жени 50 ml
 • SebaMed Hair Care Anti-Dandruff 200 ml шампоан за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Hair Care Anti-Dandruff Шампоан за жени 200 ml
 • Sebamed Body Care дезодорант в спрей 24 часа 75 мл.
  Sebamed Body Care, 75 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sebamed Body Care ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапредоставя дълготрайна защитапридава свежестне блокира естествените телесни процесипридава дълговременно усещане за комфорт и чистотаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • SebaMed Hair Care Everyday 200 ml шампоан за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Hair Care Everyday Шампоан за жени 200 ml
 • SebaMed Hair Care Repair 200 ml шампоан за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Hair Care Repair Шампоан за жени 200 ml
 • SebaMed Hair Care Anti-Hairloss 200 ml шампоан за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Hair Care Anti-Hairloss Шампоан за жени 200 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Intimate Wash 50+ 200 ml интимна козметика за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Intimate Wash 50+ Интимна козметика за жени 200 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Fresh Deodorant 50 ml дезодорант за жени Без алкохол; Без алуминий
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Fresh Deodorant Дезодорант за жени 50 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Care Deodorant 24H 50 ml дезодорант за жени Lime Без алкохол; Без алуминий
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Care Deodorant 24H Дезодорант за жени 50 ml Нюанс Lime
 • SebaMed Sensitive Skin Balsam Sensitive 50 ml дезодорант за жени Без алкохол; Без алуминий
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Balsam Sensitive Дезодорант за жени 50 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Micellar Water Oily Skin 200 ml мицеларна вода за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Micellar Water Oily Skin Мицеларна вода за жени 200 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Hydrating 75 ml крем за ръце за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Hydrating Крем за ръце за жени 75 ml
 • Sebamed Body Care нежен рол-он балсам за чувствителна и депилирана кожа 50 мл.
  Sebamed Body Care, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sebamed Body Care ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестпредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатане блокира естествените телесни процесиСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Sebamed Body Care рол-он 24 часа 50 мл.
  Sebamed Body Care, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sebamed Body Care ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестпредоставя дълготрайна защитаосигурява дълготрайно усещане за свежестСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Sebamed Body Care рол-он 50 мл.
  Sebamed Body Care, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sebamed Body Care ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестпридава дълговременно усещане за комфорт и чистотаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • SebaMed Baby Protective Facial Cream 50 ml дневен крем за лице
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Baby Protective Facial Cream Дневен крем за лице за деца 50 ml
 • SebaMed Baby Body Milk 200 ml лосион за тяло
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Baby Body Milk Лосион за тяло за деца 200 ml
 • SebaMed Sensitive Skin Gentle Facial Cleanser Oily Skin 150 ml почистващ гел за жени
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Sensitive Skin Gentle Facial Cleanser Oily Skin Почистващ гел за жени 150 ml
 • Sebamed Baby Care балсам за устни 4,8 гр.
  Sebamed Baby Care, 4,8 гр., балсами за устни за деца, Балсамът за устни Sebamed Baby Care се грижи отлично за детските устни.Характеристики:осигурява интензивна грижарегенерира устнитеосигурява защита на кожата на устнитенамалява раздразнението и зачервяването около устнитеНачин на употреба:Нанасяйте леко върху устните с кръгови движения.
 • Sebamed Baby Wash пяна за вана 500 мл.
  Sebamed Baby Wash, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Sebamed BabyWash внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:хидратира и омекотяваподхранва кожатане причинява раздразнениене уврежда защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Sebamed Baby Wash пяна за вана за деца от раждането им 200 мл.
  Sebamed Baby Wash, 200 мл., За баня за деца, Продуктът Sebamed BabyWash внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:не причинява раздразнениевнимателно се грижи за детската кожаНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
 • SebaMed Baby Gentle Wash 200 ml душ гел
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Baby Gentle Wash Душ гел за деца 200 ml
 • SebaMed Baby Extra Soft Cream 50 ml крем за тяло
  Best products on Parfimo.bg: SebaMed Baby Extra Soft Cream Крем за тяло за деца 50 ml
 • Sebamed Wash душ масло за суха и чувствителна кожа 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Душ олио за жени, Душ маслото Sebamed Wash придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост.Характеристики:нежно измива и почиства кожата на цялото тялоинтензивно хидратирапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеомекотява и подобрява еластичността на кожатадерматологично тестваноСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Sebamed Baby Care фини почистващи кърпички 72 бр.
  Sebamed Baby Care, 72 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Sebamed Baby Care лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:дълготрайно се грижи за детската кожапремахва замърсяваниятауспокоява раздразнениятаомекотява детската кожаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
 • Sebamed Wash нежна миеща емулсиця за тяло и лице за чувствителна кожа 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Sebamed Wash е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратирапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениевъзстановява усещането за комфорт на кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Sebamed Wash нежна миеща емулсиця за тяло и лице с маслинено олио 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Sebamed Wash е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираомекотява и повишава еластичността на кожатапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениедерматологично тестваноСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Sebamed Baby Care детски кърпички с масло 70 бр.
  Sebamed Baby Care, 70 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Sebamed Baby Care лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:дълготрайно се грижи за детската кожапремахва замърсяваниятауспокоява раздразнениятаомекотява детската кожаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
 • Sebamed Hair Care изключително нежен шампоан за ежедневна употреба 200 мл.
  Sebamed Hair Care, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Sebamed Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Sebamed Baby Care крем против подсичане 100 мл.
  Sebamed Baby Care, 100 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Sebamed Baby Care предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанерегенерира вече възникналото подсичанесъздава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмуспокоява раздразнената кожавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Sebamed Baby Wash шампоан за фина коса 150 мл.
  Sebamed Baby Wash, 150 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Sebamed Baby Wash отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:измива косичкатапочиства кожатаправи косата копринено фина и здрава на видне люти в очитеНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
 • Sebamed Baby Care хидратиращо мляко за тяло 200 мл.
  Sebamed Baby Care, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Sebamed Baby Care ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаподхранва детската кожаукрепва кожната бариераподкрепя естествените функции на кожатаНачин на употреба:Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
 • Sebamed Hair Care шампоан против пърхот 200 мл.
  Sebamed Hair Care, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Sebamed Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Sebamed Baby Care защитен крем за лице 50 мл.
  Sebamed Baby Care, 50 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Sebamed Baby Care нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетосъздава защитна бариера на кожатаподдържа равновесието на детската кожапомага за възстановяване на функцията на кожната бариерапази детската кожа от раздразнениеНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.
 • Sebamed Baby Wash изключително нежна миеща емулсия за тяло и коса 200 мл.
  Sebamed Baby Wash, 200 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Sebamed Baby Wash е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнаима подхранващ ефектподдържа естественото pH на кожатазапазва естествената защитна способност на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Sebamed Wash емулсия за интимна хигиена при менопауза pH 6,8 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Sebamed Wash гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоподдържа естествената стойност на pH и го обновяваредуцира раздразненията и зачервяваниятаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Sebamed Wash освежаващ душ гел 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Sebamed Wash е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави кожата кадифено фина и мекаомекотява и повишава еластичността на кожатаинтензивно хидратирапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениедерматологично тестваноСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Sebamed Hair Care регенериращ шампоан за суха и увредена коса 200 мл.
  Sebamed Hair Care, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Sebamed Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Sebamed Wash емулсия за интимна хигиена pH 3,8 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Sebamed Wash гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоподдържа естествената стойност на pH и го обновявапридава дълготрайно усещане за свежестограничава множенето на бактерииНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Sebamed Wash душ-гел Spa 200 мл.
  Sebamed Wash, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Sebamed Wash е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави кожата кадифено фина и мекаомекотява и повишава еластичността на кожатаинтензивно хидратирапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениедерматологично тестваноСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Sebamed Hair Care балсам За коса 200 мл.
  Sebamed Hair Care, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Sebamed Hair Care гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средапредоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемСъстав:без силиконине съдържа изкуствени оцветителиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Sebamed Anti-Ageing околоочен лифтинг крем с коензим Q 10 15 мл.
  Sebamed Anti-Ageing, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Sebamed Anti-Ageing е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкаозарява околоочната зонапридава младежки вид около очитеофталмологично тестванодерматологично тестваноНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Sebamed Anti-Ageing крем против бръчки с коензим Q 10 50 мл.
  Sebamed Anti-Ageing, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sebamed Anti-Ageing предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sebamed Clear Face тониращ крем против акне 10 мл.
  Sebamed Clear Face, 10 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Sebamed Clear Face хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:прикрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонлесно се нанася и разтриваНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Sebamed Clear Face гел против акне 10 мл.
  Sebamed Clear Face, 10 мл., концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа Sebamed Clear Face помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.Характеристики:лекува локално проявите на проблемната кожаизбавя кожата от черни точкипотиска проявите на акнеоблекчава зачервяванията на кожатаредуцира образуването на пъпкиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.
 • Sebamed Anti-Dry нощен интензивен крем с фитостероли 50 мл.
  Sebamed Anti-Dry, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sebamed Anti-Dry предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:прави кожата на лицето кадифено мека на допиринтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка вечер. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sebamed Clear Face синдет за проблемна кожа 100 гр.
  Sebamed Clear Face, 100 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sebamed Clear Face е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумхидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Sebamed Clear Face нежен пилинг на кожата 150 мл.
  Sebamed Clear Face, 150 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Sebamed Clear Face почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеефективно регенерира кожатапремахва черните точки и излишния себумозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Sebamed Baby Wash детски синдет 100 гр.
  Sebamed Baby Wash, 100 гр., Почистване на кожа за деца, Продуктът Sebamed Baby Wash е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнаима подхранващ ефектинтензивно хидратираподдържа естественото pH на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Sebamed Clear Face матов крем 50 мл.
  Sebamed Clear Face, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sebamed Clear Face предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирадейства срещу несъвършенстваподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sebamed Clear Face почистваща пяна 150 мл.
  Sebamed Clear Face, 150 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sebamed Clear Face е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетохидратира в дълбочинаможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • Sebamed Clear Face дълбоко почистващ лосион за лице 150 мл.
  Sebamed Clear Face, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Водата за лице Sebamed Clear Face е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:минимизира прекомерното образуване на себумпремахва нечистотиите и грима от кожатапомага за предотвратяване на образуването на акнепочиства порите в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.
 • Sebamed Face Care регенериращ балсам за устни с UVA и UVB филтри 4,7 гр.
  Sebamed Face Care, 4,7 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Sebamed Face Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияпредоставя на сухите устни моментално облекчениепредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Sebamed Extreme Dry Skin регенериращ крем за крака 10% Urea 100 мл.
  Sebamed Extreme Dry Skin, 100 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Sebamed Extreme Dry Skin осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатаотлично омекотява и подхранваподдържа еластичността на кожатаима подсилващ ефектНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Sebamed Face Care хидратиращ крем за лице 75 мл.
  Sebamed Face Care, 75 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sebamed Face Care предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята импредпазва кожата от свободните радикалибързо се абсорбираинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sebamed Extreme Dry Skin регенериращ лосион за тяло за много суха кожа 10% Urea 200 мл.
  Sebamed Extreme Dry Skin, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Sebamed Extreme Dry Skin гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожаоставя кожата кадифено фина на допирдерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Sebamed Extreme Dry Skin успокояващ шампоан за много суха коса 5% Urea 200 мл.
  Sebamed Extreme Dry Skin, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Sebamed Extreme Dry Skin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Sebamed Extreme Dry Skin успокояващ крем за много суха кожа 5% Urea 50 мл.
  Sebamed Extreme Dry Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:интензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sebamed Anti-Ageing регенериращ нощен крем с коензим Q 10 75 мл.
  Sebamed Anti-Ageing, 75 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sebamed Anti-Ageing предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализирарегенерира защитната бариера на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Sebamed Wash синдет за чувствителна кожа 100 мл.
  Sebamed Wash, 100 мл., Сапуни за жени, Твърдият сапун Sebamed Wash представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатапредпазва кожатаможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Sebamed Wash синдет за чувствителна, нормална към мазна кожа 150 мл.
  Sebamed Wash, 150 мл., Сапуни за жени, Твърдият сапун Sebamed Wash представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатапредпазва кожатаможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Sebamed Body Care крем за тяло за профилактика и редуциране на стрии 200 мл.
  Sebamed Body Care, 200 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Sebamed Body Care се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиповишава еластичността на кожатаредуцира дълбоки и нови стриипредпазва кожата по време на бременностНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • Sebamed Baby Care детски екстра нежен крем 50 мл.
  Sebamed Baby Care, 50 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Sebamed Baby Care ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влиянияподдържа естественото pH на кожатахидратира и омекотява детската кожалесно се разтрива и бързо попиваНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Sebamed Sun Care слънцезащитен крем SPF 50 75 мл.
  Sebamed Sun Care, 75 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Sebamed Sun Care е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеподпомага естествения процес за придобиване на тенподхранва кожата и се грижи за неяпредотвратява възникване на алергични реакции към слънцетопродуктът е некомедогененНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Последно видяно

връх