Модни марки 1
Цена
лв лв

Rodial облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Rodial 33 продукти
 • Rodial Glamoxy Snake Mask 50 ml маска за лице ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: Rodial Glamoxy Snake Mask Маска за лице за жени 50 ml ТЕСТЕР
 • Rodial Super Fit хидратиращ лосион за тяло за стягане на кожата 300 мл.
  Rodial Super Fit, 300 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Rodial Super Fit помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатахидратира кожата в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Rodial Super Fit крем за отслабване на ръцете 100 мл.
  Rodial Super Fit, 100 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Rodial Super Fit помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Ползвайте редовно. Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Rodial Pink Diamond крем-гел 50 мл.
  Rodial Pink Diamond, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rodial Pink Diamond предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Rodial Dragon's Blood хидратираща мъгла 100 мл.
  Rodial Dragon's Blood, 100 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Rodial Dragon's Blood ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатапридава еластичност не кожатаосвежава и озаряваНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • Rodial Rose Gold дневен озаряващ крем с хидратиращ ефект 50 мл.
  Rodial Rose Gold, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rodial Rose Gold предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниебързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Rodial Rose Gold хидратиращ серум за лице 30 мл.
  Rodial Rose Gold, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Rose Gold е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетопридава на лицето стегнатостефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Rodial Dragon's Blood хидратиращ флуид SPF 15 50 мл.
  Rodial Dragon's Blood, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Rodial Bee Venom серум за лице с пчелна отрова 30 мл.
  Rodial Bee Venom, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Bee Venom е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Rodial Glamoxy™ освежаваща маска със змийска отрова 50 мл.
  Rodial Glamoxy™, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Rodial Glamoxy™ ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Rodial Dragon's Blood охлаждащ гел за очи 15 мл.
  Rodial Dragon's Blood, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Rodial Dragon's Blood е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаосвежава и изглажда зоната около очитеотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеизглажда фините линии и леките бръчкиуеднаквява тона на кожата и я озарява приятноНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Rodial Dragon's Blood ремоделиращ гел с регенериращ ефект 50 мл.
  Rodial Dragon's Blood, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Rodial Glamoxy™ серум за освежаване и изглаждане на кожата 30 мл.
  Rodial Glamoxy™, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Glamoxy™ е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Rodial Dragon's Blood околоочна маска против отоци и тъмни кръгове 8 бр.
  Rodial Dragon's Blood, 8 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Rodial Dragon's Blood перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:изглажда фините линии и намалява леките бръчкиувеличава еластичността на кожатавъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицетонамалява отоците и тъмните кръговеНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Rodial Glamoxy™ маска за шия и деколте 8 бр.
  Rodial Glamoxy™, 8 бр., Спрей за деколте за жени, Маската за лице Rodial Glamoxy™ ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт
 • Rodial Pink Diamond лифтинг серум 30 мл.
  Rodial Pink Diamond, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Pink Diamond е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатапридава на лицето стегнатостуеднаквява цветовия тон на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Rodial Vit C озаряващ почистващ гел 135 мл.
  Rodial Vit C, 135 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Rodial Vit C е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Rodial Vit C платнена маска за озаряване и виталитет на кожата с витамин С 4 x 20 мл.
  Rodial Vit C, 20 мл., Mаски за лице за жени, Маската за лице Rodial Vit C ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Rodial Pink Diamond балсам за почистване и премахване на грим 100 мл.
  Rodial Pink Diamond, 100 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Rodial Pink Diamond напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаподхранва кожатапридава на кожата хидратация
 • Rodial Pink Diamond нощен гел за лице 50 мл.
  Rodial Pink Diamond, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rodial Pink Diamond предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Rodial Bee Venom хидратиращ крем за лице с пчелна отрова 50 мл.
  Rodial Bee Venom, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rodial Bee Venom предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Rodial Dragon's Blood нощен подмладяващ крем 50 мл.
  Rodial Dragon's Blood, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rodial Dragon's Blood предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеуеднаквява тона на кожатаподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка вечер. Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте.
 • Rodial Super Fit стягаща грижа за деколтето и бюста 120 мл.
  Rodial Super Fit, 120 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Rodial Super Fit изпъва кожата на бюста и вашето деколте ще изглежда по-стегнато.Характеристики:подсилва кожата на бюстаувеличава еластичността и запазва кожата мекахидратира в дълбочинадейства против стареенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Rodial Pink Diamond лифтинг маска 8 бр.
  Rodial Pink Diamond, 8 бр., Крем-маски за жени, Маската за лице Rodial Pink Diamond ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Rodial Glamoxy™ масло за лице против бръчки 30 мл.
  Rodial Glamoxy™, 30 мл., Масла за лице за жени, Характеристики:регенерира и хидратира
 • Rodial vit c подмладяваща и озаряваща маска с витамин С 50 мл.
  Rodial vit c, 50 мл., Mаски за лице за жени, Маската за лице Rodial vit c ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Rodial Vit C почистващи тампони с витамин С 50 бр.
  Rodial Vit C, 50 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Rodial Vit C е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежава
 • Rodial Rose Gold грижа за попълване на дълбоки бръчки 9 мл.
  Rodial Rose Gold, 9 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Rose Gold е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линии
 • Rodial Glycolic Drops изглаждащ концентрат за лице с 10% гликолова киселина за нощ 31 мл.
  Rodial Glycolic Drops, 31 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Glycolic Drops е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатаукрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Преди употреба разклатете добре.
 • Rodial Collagen Drops концентрат против бръчки с колаген 31 мл.
  Rodial Collagen Drops, 31 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Collagen Drops е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапридава на лицето стегнатоствъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Rodial Retinol Drops концентрирана грижа с ретинол 31 мл.
  Rodial Retinol Drops, 31 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Retinol Drops е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожата
 • Rodial Vit C концентрирана грижа с витамин С 31 мл.
  Rodial Vit C, 31 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rodial Vit C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапредпазва кожата от свободните радикалиотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх