Модни марки 1
Цена
лв лв

RoC облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: RoC 25 продукти
 • RoC Multi Correxion 5in1 Anti Age Restoring 50 ml дневен крем за лице ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: RoC Multi Correxion 5in1 Anti Age Restoring Дневен крем за лице за жени 50 ml ТЕСТЕР
 • RoC Soleil Protexion+ SPF50 200 ml слънцезащитен продукт за тяло ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: RoC Soleil Protexion+ SPF50 Слънцезащитен продукт за тяло за жени 200 ml ТЕСТЕР
 • RoC Keops дезодорант стик 24h 40 мл.
  RoC Keops, 40 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът RoC Keops Keops ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатаСъстав:без парфюмбез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • RoC Keops рол-он 48h 30 мл.
  RoC Keops, 30 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът RoC Keops Keops ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапредоставя дълготрайна защитане раздразва кожатаСъстав:без парфюмбез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • RoC Keops дезодорант в спрей 48 часа 100 мл.
  RoC Keops, 100 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът RoC Keops Keops ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предоставя дълготрайна защитапредпазва от неприятната миризмапридава свежестСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • RoC Keops дезодорант в спрей 24 часа 150 мл.
  RoC Keops, 150 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът RoC Keops Keops ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предоставя дълготрайна защитане раздразва кожатапредпазва от неприятната миризмаСъстав:без парфюмбез алкохолпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • RoC Keops Sensitive рол-он за чувствителна кожа 48h 30 мл.
  RoC Keops Sensitive, 30 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът RoC Keops Sensitive ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предоставя дълготрайна защитане блокира естествените телесни процесипредпазва от неприятната миризмане раздразва кожатаСъстав:без алкохолбез парфюмпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • RoC Hydrating Make-Up Remover Milk 200 ml премахване на грим ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: RoC Hydrating Make-Up Remover Milk Премахване на грим за жени 200 ml ТЕСТЕР
 • RoC Démaquillant двуфазен продукт за отстраняване на грим от очите 125 мл.
  RoC Démaquillant, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим RoC Démaquillant ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримидеално разтваря и водоустойчив гримпредотвратява раздразнение на лицетоофталмологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
 • RoC Hydra+ хидратиращ крем за нормална към смесена кожа 40 мл.
  RoC Hydra+, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RoC Hydra+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:прави кожата на лицето кадифено мека на допирпридава на кожата свежест и сияниеинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • RoC Hydra+ подхранващ крем за суха кожа 50 мл.
  RoC Hydra+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RoC Hydra+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:прави кожата на лицето кадифено мека на допиринтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • RoC Enydrial възобновяващ балсам за устни 5,7 гр.
  RoC Enydrial, 5,7 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни RoC Enydrial е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапредоставя на сухите устни моментално облекчениеправи устните меки и нежниСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • RoC Démaquillant мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 400 мл.
  RoC Démaquillant, 400 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода RoC Démaquillant ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаотстранява и издръжливия гримпредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:продуктът е хипоалергененбез алкохолНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • RoC Pro-Renove уеднаквяващ подхранващ крем анти стареене 50 мл.
  RoC Pro-Renove, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RoC Pro-Renove предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • RoC Pro-Correct интензивен серум против бръчки 30 мл.
  RoC Pro-Correct, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице RoC Pro-Correct е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатапридава на лицето стегнатостукрепва контурите на лицетоНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • RoC Pro-Define стягащ серум 50 мл.
  RoC Pro-Define, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице RoC Pro-Define е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • RoC Pro-Correct флуид против бръчки 40 мл.
  RoC Pro-Correct, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RoC Pro-Correct предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имуеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратирабързо се абсорбираНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • RoC Pro-Define стягащ крем 50 мл.
  RoC Pro-Define, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RoC Pro-Define предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинабързо се абсорбираинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте.
 • RoC Pro-Sublime околоочен крем против бръчки 15 мл.
  RoC Pro-Sublime, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата RoC Pro-Sublime е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкапридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • RoC Soleil Protect лек защитен флуид против тъмни петна SPF 50+ 50 мл.
  RoC Soleil Protect, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът RoC Soleil Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеуспокоява и омекотява кожатапредотвратява неравномерната пигментация на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
 • RoC Soleil Protect защитен озаряващ флуид против стареене на кожата SPF 50 50 мл.
  RoC Soleil Protect, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът RoC Soleil Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредпазва кожата от преждевременно стареенепредотвратява неравномерната пигментация на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Не излагайте малки деца пряко на слънцето. Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества.
 • RoC Soleil Protect защитен флуид за изключително чувствителна кожа SPF 50 50 мл.
  RoC Soleil Protect, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът RoC Soleil Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредпазва кожата от преждевременно стареенебързо се абсорбираСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа. Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.
 • RoC Soleil Protect защитно хидратиращо мляко в спрей SPF 30 200 мл.
  RoC Soleil Protect, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт RoC Soleil Protect е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепродуктът е водоустойчивпридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.
 • RoC Soleil Protect защитно хидратиращо мляко в спрей SPF 50+ 200 мл.
  RoC Soleil Protect, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт RoC Soleil Protect е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепродуктът е водоустойчивдейства превантивно срещу стареенето на кожатапридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Не излагайте малки деца пряко на слънцето. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно.
 • RoC Soleil Protect прозрачен защитен спрей против стареене на кожата SPF 30 150 мл.
  RoC Soleil Protect, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт RoC Soleil Protect е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитедейства превантивно срещу стареенето на кожаталесно се разтрива и не оставя мазен филмпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.

Последно видяно

връх