Модни марки 1
Цена
лв лв

Rilastil облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Rilastil 26 продукти
 • Rilastil Progression подхранващ крем против бръчки за зряла кожа 50 мл.
  Rilastil Progression, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rilastil Progression предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализираподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Rilastil Aqua хидратиращ крем за лице SPF 15 50 мл.
  Rilastil Aqua, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кожата на лицето е ежедневно изложена на голям брой фактори, които могат да я изсушат. Хидратиращият крем Rilastil Aqua й връща обратно цялата необходима влажност.Характеристики:предоставя на кожата дълготрайна и интензивна хидратациявъзстановява на кожата усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете крема върху почистено лице и втривайте с леки, кръгови движения.
 • Rilastil Micro хидратиращ флуид против първите признаци на стареене на кожата 50 мл.
  Rilastil Micro, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rilastil Micro предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:прави кожата на лицето кадифено мека на допирвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имуеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Rilastil Progression хидратиращ крем против бръчки за зряла кожа 50 мл.
  Rilastil Progression, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Rilastil Progression предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Rilastil Progression HD озаряващ серум против бръчки за зряла кожа 30 мл.
  Rilastil Progression HD, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rilastil Progression HD е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Rilastil Aqua лек хидратиращ крем 50 мл.
  Rilastil Aqua, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rilastil Aqua предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Rilastil Aqua почистваща емулсия за лице 200 мл.
  Rilastil Aqua, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Rilastil Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежава
 • Rilastil Progression околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 15 мл.
  Rilastil Progression, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Rilastil Progression е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеуеднаквява тона на кожата и я озарява приятноНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Rilastil Elasticizing стягащ крем за тяло 200 мл.
  Rilastil Elasticizing, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Rilastil Elasticizing помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:възвръща еластичността на кожаталесно се абсорбира в кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Rilastil Progression HD изглаждащ крем против бръчки за зряла кожа 50 мл.
  Rilastil Progression HD, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rilastil Progression HD предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имуеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Rilastil Hydrotenseur околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 15 мл.
  Rilastil Hydrotenseur, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Rilastil Hydrotenseur е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеизглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитеуспокоява раздразненията около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Rilastil Hydrotenseur хидратиращ крем за лице против бръчки 50 мл.
  Rilastil Hydrotenseur, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кожата на лицето е ежедневно изложена на голям брой фактори, които могат да я изсушат. Хидратиращият крем Rilastil Hydrotenseur й връща обратно цялата необходима влажност.Характеристики:предоставя на кожата дълготрайна и интензивна хидратацияподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниевъзстановява на кожата усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете крема върху почистено лице и втривайте с леки, кръгови движения.
 • Rilastil Hydrotenseur подхранващ крем за лице против бръчки 50 мл.
  Rilastil Hydrotenseur, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Rilastil Hydrotenseur предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Rilastil Hydrotenseur серум за лице против бръчки 30 мл.
  Rilastil Hydrotenseur, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Rilastil Hydrotenseur е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за отстраняване на признаците за стареене на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаукрепва контурите на лицетоНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Rilastil Regenerating ревитализиращ крем за лице против бръчки 50 мл.
  Rilastil Regenerating, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Rilastil Regenerating ще ви помогне по пътя към красивата кожа без бръчки.Характеристики:помага за премахване на бръчкихидратира и подхранва кожата на лицетопредотвратява образуване на нови бръчкиНачин на употреба:Нанасяйте тънък слой върху лицето.
 • Rilastil Micro околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 15 мл.
  Rilastil Micro, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Rilastil Micro е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитепридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Rilastil Stretch Marks хидратиращ крем против стрии 200 мл.
  Rilastil Stretch Marks, 200 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Rilastil Stretch Marks се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиповишава еластичността на кожатаизпъва кожатахидратира и подхранва в дълбочинабързо се абсорбираНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • Rilastil Intensive нощен крем против преждевременно стареене на кожата 50 мл.
  Rilastil Intensive, 50 мл., Кремове за лице за жени, За лицето е необходима грижа също и вечер. Нощната грижа Rilastil Intensive подпомага кожата по време на сън и й придава всичко необходимо.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияинтензивно хидратирарегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху почистено лице и масажирайте леко.
 • Rilastil Intensive околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 15 мл.
  Rilastil Intensive, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Rilastil Intensive е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:придава младежки вид около очитеизглажда фините линии и леките бръчкиуспокоява раздразненията около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Rilastil Stretch Marks изглаждащ серум против стрии в ампули 10 x 5 мл.
  Rilastil Stretch Marks, 10 x 5 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Rilastil Stretch Marks се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиповишава еластичността на кожатаизпъва кожатабързо се абсорбираНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • Rilastil Breast стягащ серум за деколте и бюст в ампули 15x5 мл.
  Rilastil Breast, 15x5 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Rilastil Breast изпъва кожата на бюста и вашето деколте ще изглежда по-стегнато.Характеристики:подсилва кожата на бюстаувеличава еластичността и запазва кожата мекавъзстановява младежките форми, кожата е мека и гъвкаваНачин на употреба:Прилагайте в цялата зона на деколтето и гърдите с помощта на леки кръгови движения. Оставете да абсорбира.
 • Rilastil Aqua хидратираща маска с хиалуронова киселина 75 мл.
  Rilastil Aqua, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Rilastil Aqua ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Rilastil Daily Care мицеларна почистваща вода за лице и очи 250 мл.
  Rilastil Daily Care, 250 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Rilastil Daily Care ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримзаздравява и регенерираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Rilastil Sun System защитен балсам за устни и чувствителни места SPF 50+ 8,5 мл.
  Rilastil Sun System, 8,5 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Rilastil Sun System ефективно защитава и най-чувствителната кожа на вашето лице от слънчевите лъчи.Характеристики:предоставя защита от UV лъчитехидратира и подхранвалесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди излагане на слънце равномерно нанесете върху устните. Повторете по всяко време през деня при необходимост.
 • Rilastil Sun System защитен крем SPF 30 50 мл.
  Rilastil Sun System, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:осигурява много висока слънцезащитабързо се абсорбираможе да се ползва за лице и тялоНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
 • Rilastil Lipofusion флуид за тяло против целулит 250 мл.
  Rilastil Lipofusion, 250 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Rilastil Lipofusion ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаинтензивно хидратираувеличава еластичността на кожатаизглажда кожатабързо се абсорбираСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

връх