Модни марки 1
Цена
лв лв

Revolution PRO облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Revolution PRO 82 продукти
 • Revolution PRO Brush 150 малка четка за нанасяне на течни, кремообразни и прахообразни продукти
  Revolution PRO Brush 150, , Четки за сенки за очи за жени, Четката Revolution PRO Brush 150 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудрапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнавегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Refill контуриращи пудри за поставяне в палитра цвят Light 6 гр.
  Revolution PRO Refill, 6 гр., Бронзанти за жени, Бронзантът Revolution PRO Refill усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:продуктът е подходящ също за контуриранепридава на кожата бронзов оттенъкизглежда естествено на лицетонапълно се слива с кожата и не прави зацапванияНачин на употреба:За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • Revolution PRO Brush 330 голяма четка за пудра
  Revolution PRO Brush 330, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 330 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Brush 200 четка за кремообразен и течен фон дьо тен
  Revolution PRO Brush 200, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 200 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнавегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Supreme подхранващ и хидратиращ балсам за устни с масло от шеа 15 мл.
  Revolution PRO Supreme, 15 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Revolution PRO Supreme е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:поправя напуканите устнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеправи устните меки и нежниСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Revolution PRO Supreme палитра от сенки за очи цвят Intoxicate 8 x 1 гр.
  Revolution PRO Supreme, 1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO Supreme ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:нанася се леснолесно се разнасяпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Supreme блясък за устни цвят Ultimatum 2,5 мл.
  Revolution PRO Supreme, 2,5 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Revolution PRO Supreme гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава на устните ситен цвятНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Revolution PRO Brush 160 плоска четка за сенки за очи
  Revolution PRO Brush 160, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Revolution PRO Brush 160 е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очичудесно приляга в ръкатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • Revolution PRO Brush 260 пилинг за душ, преди нанасяне на продукт за тен
  Revolution PRO Brush 260, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 260 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Revolution PRO Brush 310 четка за фон дьо тен и крем-руж
  Revolution PRO Brush 310, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 310 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнавегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Supreme червило цвят Attraction 3,2 гр.
  Revolution PRO Supreme, 3,2 гр., Червила за жени, Червилото Revolution PRO Supreme красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациянанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Revolution PRO Eye Elements основа под сенки за очи цвят Central 3,4 гр.
  Revolution PRO Eye Elements, 3,4 гр., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Revolution PRO Eye Elements подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:изразява цвета на сенките за очиулеснява гримирането на очитепредотвратява размиване на сенките за очидопълва перфектния външен вид на очния гримНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Revolution PRO Conceal Kit палитра коректори цвят Light/ Medium 12 гр.
  Revolution PRO Conceal Kit, 12 гр., Палитри с коректори за жени, Коректорът Revolution PRO Conceal Kit маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранекремообразна текстуракомбинации на цветове за различни проблеми на кожатаНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място. Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Revolution PRO Pressed Finishing Powder прозрачна компактна пудра 6,5 гр.
  Revolution PRO Pressed Finishing Powder, 6,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Revolution PRO Pressed Finishing Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектедин универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожатанапълно прозрачна текстураНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Revolution PRO Featherweight Primer изглаждаща основа под фон дьо тен 25 мл.
  Revolution PRO Featherweight Primer, 25 мл., основи за жени, Основата идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримпредпазва кожатаНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Brush четка за течен фон дьо тен
  Revolution PRO Brush, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Brush 410 екстра голяма четка за лице
  Revolution PRO Brush 410, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 410 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO The Illuminator озарител цвят Distinctive 5,5 мл.
  Revolution PRO The Illuminator, 5,5 мл., Хайлайтъри за жени, Озарителят Revolution PRO The Illuminator придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетонежно изтъква избраните части на лицетоозарява и изтъква очитеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Revolution PRO Brush Shower продукт за почистване на четки 100 мл.
  Revolution PRO Brush Shower, 100 мл., Почистване на четки за жени, Продуктът Revolution PRO Brush Shower поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитеизбавя четките от остатъци на гримзапазва четките в отлично състояниеНачин на употреба:Напръскайте от спрея върху четката, леко избършете четината с чиста кърпа и така премахнете натрупания грим.
 • Revolution PRO New Neutral озаряващ коректор в писалка против тъмни кръгове под очите цвят Almond 2,2 мл.
  Revolution PRO New Neutral, 2,2 мл., Коректори за жени, Коректорът Revolution PRO New Neutral маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранеима лека текстура, която не очертава бръчкитеозарява кожаталесен за приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • Revolution PRO 4K Highlighter Palette палитра с озарители цвят Gold 4 x 4 гр.
  Revolution PRO 4K Highlighter Palette, 4 x 4 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Revolution PRO 4K Highlighter Palette придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:озарявапудрена текстураинтензивна пигментацияпридава свежест на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Revolution PRO Supreme палитра с озарители цвят Ice 3,7 гр.
  Revolution PRO Supreme, 3,7 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Revolution PRO Supreme придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:озаряваинтензивна пигментацияпудрена текстурапридава свежест на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.
 • Revolution PRO Eyebrow Cushion боя за вежди в гъба цвят Dark Brown 2,2 гр.
  Revolution PRO Eyebrow Cushion, 2,2 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Продуктът Revolution PRO Eyebrow Cushion изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:сгъстява и допълва липсващите миглиизглежда естественобързо и лесно прилаганепридава дълбок израз на вашия погледНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Loose Finishing Powder прозрачна насипна пудра 8 гр.
  Revolution PRO Loose Finishing Powder, 8 гр., Пудри за жени, Пудрата Revolution PRO Loose Finishing Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:придава на кожата кадифен ефектнапълно прозрачна текстураперфектно матира кожатаедин универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожатаНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Revolution PRO Blur Stick основа под фон дьо тен в стик 30 гр.
  Revolution PRO Blur Stick, 30 гр., основи за жени, Основата Revolution PRO Blur Stick идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримматираизглажда бръчкитезапълва поритеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Revolution PRO Supreme матиращ и фиксиращ спрей върху фон дьо тен 100 мл.
  Revolution PRO Supreme, 100 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Revolution PRO Supreme е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримаредуцира лъскавинатапредотвратява размазване и избледняване на гримагарантира безупречен външен видНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Revolution PRO Correcting Primer озаряваща база под фон дьо тен цвят Radiant Cool Pink 30 мл.
  Revolution PRO Correcting Primer, 30 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Correcting Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримповишава устойчивостта на гримаима дълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Pore Primer основа за минимизиране на порите 25 мл.
  Revolution PRO Pore Primer, 25 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Pore Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримматиразапълва поритеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Brow Pomade помада за вежди цвят Chocolate 2,5 гр.
  Revolution PRO Brow Pomade, 2,5 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Продуктът Revolution PRO Brow Pomade изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:помага за оформяне, очертаване и фиксиране на веждитеизглежда естественобързо и лесно прилаганепридава на веждите обем и формаНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Microblading молив за вежди цвят Ebony 0,04 гр.
  Revolution PRO Microblading, 0,04 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Revolution PRO Microblading ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времевключително практична четчицаНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Supreme молив-гел за очи цвят White 1,2 гр.
  Revolution PRO Supreme, 1,2 гр., Моливи и очни линии за жени, Моливът за очи Revolution PRO Supreme идеално подчертава всеки грим и гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:дълготрайна издръжливостсъдържа интензивен пигментизразява погледаНачин на употреба:Нанесете линия с постепенно издърпване по горния или долния клепач на окото. При необходимост нанесете сенки на горните клепачи.
 • Revolution PRO Supreme матиращо течно червило цвят Elevation 2,5 мл.
  Revolution PRO Supreme, 2,5 мл., Червила за жени, Червилото Revolution PRO Supreme красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациядълготрайна издръжливостнанася се лесноматиращ ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Revolution PRO Full Cover водоустойчив фон дьо тен цвят F7 25 мл.
  Revolution PRO Full Cover, 25 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Revolution PRO Full Cover уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Revolution PRO Full Cover покриващ коректор цвят C8 8,5 мл.
  Revolution PRO Full Cover, 8,5 мл., Коректори за жени, Коректорът Revolution PRO Full Cover маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:силно пигментиранелесен за приложениекремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Revolution PRO Foundation Drops течен фон дьо тен с пипета цвят F1 18 мл.
  Revolution PRO Foundation Drops, 18 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Revolution PRO Foundation Drops уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатадълготраен ефектлесно приложениеНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Revolution PRO Foundation Mixer пигментни капки цвят Darkening 18 мл.
  Revolution PRO Foundation Mixer, 18 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Revolution PRO Foundation Mixer уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожаталесно приложениеНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Revolution PRO Prime & Hydrate хидратираща основа под фон дьо тен 30 мл.
  Revolution PRO Prime & Hydrate, 30 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Prime & Hydrate идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаима дълготраен ефектпредотвратява размазване на гримаНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Supreme очна линия маркер 1 мл.
  Revolution PRO Supreme, 1 мл., Очна линия за жени, Очната линия Revolution PRO Supreme подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линияултра тънък апликаторНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Revolution PRO Refill сенки за очи за поставяне в палитра цвят Tame 6 гр.
  Revolution PRO Refill, 6 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостпритежава много интензивна пигментацияНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Regeneration палитра от сенки за очи цвят Goldmine 14,4 гр.
  Revolution PRO Regeneration, 14,4 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO Regeneration ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостнанася се леснопритежава много интензивна пигментацияНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Brush Четка за грим
  Revolution PRO Brush, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Lipstick Collection комплект червила 5 бр цвят Bare 5 бр.
  Revolution PRO Lipstick Collection, 5 бр., Козметични комплекти за жени, Червилото Revolution PRO Lipstick Collection красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациянанася се леснодълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Revolution PRO Refill брокат за поставяне в палитра със сенки за очи цвят Glisten Up 6 гр.
  Revolution PRO Refill, 6 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Revolution PRO Refill ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:блестящ ефектпритежава много интензивна пигментацияза дневен и вечерен гримСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Refill празна магнитна палитра за декоративна козметика размер L
  Revolution PRO Refill, , кутии за декоративна козметика за жени, Кутията за декоративна козметика Revolution PRO Refill предоставя пространство за подреждане на любимите продукти за грим по ваше желание. Най-добрите ще са ви винаги под ръка.Характеристики:възможност за променливост и комбиниранеможе отново да се зареждасъдържанието на кутията се придържа здраво заради магнититеотделното съдържание трябва да се закупи самостоятелноНачин на употреба:Поставете в кутията избраните от вас продукти и подредете според вашите предпочитания.
 • Revolution PRO Prime Oil олио-основа 18 мл.
  Revolution PRO Prime Oil, 18 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Prime Oil идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримомекотяваНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Correcting Primer основа против зачервяване 30 мл.
  Revolution PRO Correcting Primer, 30 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Correcting Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримпредпазва кожатаНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Matte Primer матираща основа под фон дьо тен 25 мл.
  Revolution PRO Matte Primer, 25 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Matte Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаматираотлично подготвя кожата за нанасяне на гримНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Revolution PRO Prime and Perfect основа под червило
  Revolution PRO Prime and Perfect, , Основи и фиксатори за жени, Моливът за устни Revolution PRO Prime and Perfect предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.Характеристики:отлично се придържа към кожатахидратира устнитеприятна кремообразна текстураподходящо за всички цветове червилоНачин на употреба:Можете също да изпълните целите устни.
 • Revolution PRO Lip Scrub пилинг за устни
  Revolution PRO Lip Scrub, , Пилинги за устни за жени, Специалната грижа за устни Revolution PRO Lip Scrub гарантира, че вашите устни ще бъдат още по-красиви.Моливът за устни Revolution PRO Lip Scrub предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.Характеристики:прави устните еластични и кадифено финихидратира устнитеизбавя устните от мъртвите клеткиподходящо за всички цветове червилостимулира обмена на кръв в устнитепридава на устните свеж цвятНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху влажните устни и нежно масажирайте. Можете също да изпълните целите устни. При необходимост, повторете.
 • Revolution PRO Supreme течни очни линии цвят Black
  Revolution PRO Supreme, , Очна линия за жени, Очната линия Revolution PRO Supreme подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвятлинията е устойчива на изтриванеочертава точна линияНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Revolution PRO Undereye Primer хидратираща основа за околоочния контур
  Revolution PRO Undereye Primer, , основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Revolution PRO Undereye Primer подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:улеснява гримирането на очитеомекотява кожата на клепачитеизглажда фините линиидопълва перфектния външен вид на очния гримНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Revolution PRO Undereye Primer озаряваща база против тъмни кръгове под очите 10 мл.
  Revolution PRO Undereye Primer, 10 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Revolution PRO Undereye Primer подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:омекотява кожата на клепачитедопълва перфектния външен вид на очния гримизразява цвета на сенките за очиНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Revolution PRO Pigment Pomade маска за очи цвят Hot Pink 2,5 гр.
  Revolution PRO Pigment Pomade, 2,5 гр., Очна линия за жени, Сенките за очи Revolution PRO Pigment Pomade ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:сит и интензивен цвятизразява цвета на сенките за очиочертава точна линиясъздава широка и тясна линиялесно се разнасяоцветява слабо изразените веждиСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенките
 • Revolution PRO The Illustrator многофункционални молив за очи, устните и скули цвят Versatile 2,5 гр.
  Revolution PRO The Illustrator, 2,5 гр., Моливи и очни линии за жени, Характеристики:матиращ ефект
 • Revolution PRO Nath палитра сенки за очи 15 x 1,1 гр.
  Revolution PRO Nath, 15 x 1,1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO Nath ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:притежава много интензивна пигментациянанася се лесноза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO 4K Blush Palette палитра с ружове цвят Peach 4 x 4 гр.
  Revolution PRO 4K Blush Palette, 4 x 4 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Revolution PRO 4K Blush Palette ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузипостига естествен видкрасиви пигментирани цветовеприспособява се към тона на кожатаНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Revolution PRO Skin Finish озарител цвят Golden Glare 11 гр.
  Revolution PRO Skin Finish, 11 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Revolution PRO Skin Finish придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаподчертава естествения чар на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Revolution PRO Brush 320 ветрилообразна четка
  Revolution PRO Brush 320, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 320 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрапрецизно и лесно приложениеима фина четинаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Brush 220 плоска четка за грим
  Revolution PRO Brush 220, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 220 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Brush 400 екстра голяма четка за лице
  Revolution PRO Brush 400, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 400 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнавегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO 4K Bronzer Palette бронзираща палитра цвят Cool 4 x 4 гр.
  Revolution PRO 4K Bronzer Palette, 4 x 4 гр., Бронзанти за жени, Палитрата за контуриране за лицето Revolution PRO 4K Bronzer Palette изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:придава на кожата бронзов оттенъкфино придава тон на лицетоподчертава контурите на лицетоНачин на употреба:За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице. За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • Revolution PRO Priming Water основа под фон дьо тен 100 мл.
  Revolution PRO Priming Water, 100 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Priming Water идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримповишава устойчивостта на гримапредотвратява размазване на гримаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Revolution PRO Powder Foundation Грим на прах цвят F1 8 гр.
  Revolution PRO Powder Foundation, 8 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Revolution PRO Powder Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностуеднаквява цветовия тон на кожатаправи кожата матовалесно приложениеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Revolution PRO Brow Fix Kit комплект за вежди 8 ml + 2 гр.
  Revolution PRO Brow Fix Kit, 2 гр., Спирали и гелове за вежди за жени
 • Revolution PRO Brush 250 четка за лице
  Revolution PRO Brush 250, , Четка за лице за жени, Четката Revolution PRO Brush 250 гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четиначудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнавегански продуктНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Revolution PRO Wide Eye Effect Pencil двустранен молив за очи 3 гр.
  Revolution PRO Wide Eye Effect Pencil, 3 гр., Моливи и очни линии за жени, Моливът за очи Revolution PRO Wide Eye Effect Pencil идеално подчертава всеки грим и гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:дълготрайна издръжливостподчертава красотата на очитеизразява погледаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете линия с постепенно издърпване по горния или долния клепач на окото.
 • Revolution PRO New Neutral матиращо хидратиращо червило цвят Velvet 3,2 гр.
  Revolution PRO New Neutral, 3,2 гр., Червила за жени, Червилото Revolution PRO New Neutral красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравидълготрайна издръжливоствисока пигментацияхидратира и се грижи за устнитематиращ ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Revolution PRO New Neutral палитра сенки за очи 18x1 гр.
  Revolution PRO New Neutral, 18x1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO New Neutral ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостнанася се леснопритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаСъстав:вегански продуктогледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Sculpt And Glow контурираща палитра за лице цвят Sands of Time 2x2 гр.
  Revolution PRO Sculpt And Glow, 2x2 гр., Бронзанти за жени, Палитрата за контуриране за лицето Revolution PRO Sculpt And Glow изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоозарявапудрена текстуранежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Revolution PRO Goddess Glow озаряваща основа под фон дьо тен 30 мл.
  Revolution PRO Goddess Glow, 30 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Goddess Glow идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:има дълготраен ефектповишава устойчивостта на гримапроясняваотлично подготвя кожата за нанасяне на гримСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Revolution PRO New Neutral прозрачна компактна пудра 7,5 гр.
  Revolution PRO New Neutral, 7,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Revolution PRO New Neutral идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектедин универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожатапридава илюзия за перфектна кожанапълно прозрачна текстураСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Revolution PRO Hydra Matte хидратираща основа под фон дьо тен 30 мл.
  Revolution PRO Hydra Matte, 30 мл., основи за жени, Основата Revolution PRO Hydra Matte идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:има дълготраен ефектповишава устойчивостта на гримаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримматираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel гел за вежди за обем и форма цвят Ash Brown 6 мл.
  Revolution PRO Brow Volume And Sculpt Gel, 6 мл., Спирали и гелове за вежди за жени
 • Revolution PRO Colour Focus Palette палитра сенки за очи цвят Earth And Stone 10x1,5 гр.
  Revolution PRO Colour Focus Palette, 10x1,5 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO Colour Focus Palette ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаматова текстураметален ефектза дневен и вечерен гримСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеогледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Revolution PRO Define And Fill Brow Pencil прецизен молив за вежди цвят Dark Brown 0,1 гр.
  Revolution PRO Define And Fill Brow Pencil, 0,1 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Revolution PRO Define And Fill Brow Pencil ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времевключително практична четчицаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Hydra Matte матираща транспарантна пудра 5,5 гр.
  Revolution PRO Hydra Matte, 5,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Revolution PRO Hydra Matte идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектедин универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожатаабсорбира излишната мазнина без да изсушава кожатанапълно прозрачна текстураСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Revolution PRO Day & Night двустранен молив за вежди цвят Dark Brown 1,6 мл.
  Revolution PRO Day & Night, 1,6 мл., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Revolution PRO Day & Night ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формаоцветява слабо изразените веждиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Day & Night двустранен молив за очи цвят Black 1,6 мл.
  Revolution PRO Day & Night, 1,6 мл., Очна линия за жени, Моливът за вежди Revolution PRO Day & Night ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формаоцветява слабо изразените веждиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Revolution PRO Ultimate Coverage Crease Proof Concealer коректор с хиалуронова киселина цвят C1 12 мл.
  Revolution PRO Ultimate Coverage Crease Proof Concealer, 12 мл., Коректори за жени, Коректорът Revolution PRO Ultimate Coverage Crease Proof Concealer маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:силно пигментиранелесен за приложениекремообразна текстураредуцира несъвършенствата на кожатадълготраен ефектпродуктът е водоустойчивима лека текстура, която не очертава бръчкитепомага за бързо изчезване на несъвършенстватаНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Revolution PRO All That Glistens хидратиращ блясък за устни с блясък цвят Bitten 8 мл.
  Revolution PRO All That Glistens, 8 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Revolution PRO All That Glistens гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитехидратира и омекотява устнитеблестипридава на устните ситен цвятНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • Revolution PRO All That Glistens палитра сенки за очи 18x1 гр.
  Revolution PRO All That Glistens, 18x1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Revolution PRO All That Glistens ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаматова текстураметален ефектза дневен и вечерен гримСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеогледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Последно видяно

връх