Модни марки 1
Цена
лв лв

René Furterer облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: René Furterer 77 продукти
 • René Furterer Volumea спрей за обем 125 мл.
  René Furterer Volumea, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Volumea придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаукротява непокорната косапритежава антистатичен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Karité Hydra хидратираща грижа за блясък за суха и крехка коса 100 мл.
  René Furterer Karité Hydra, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Karité Hydra придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Style фиксиращ гел За коса 150 мл.
  René Furterer Style, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса René Furterer Style осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:силно фиксирасъздава перфектен стайлингза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете на суха коса. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • René Furterer Volumea пяна втвърдител за обем 200 мл.
  René Furterer Volumea, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат René Furterer Volumea придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатаповишава естествения блясък на косатадълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • René Furterer Melaleuca ексфолиращ гел против пърхот 75 мл.
  René Furterer Melaleuca, 75 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Melaleuca придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Karité Nutri интензивно подхранващо масло за много суха коса 100 мл.
  René Furterer Karité Nutri, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Rene Furterer Karité Nutri предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинаизразително регенерира и предпазване слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • René Furterer Style Finish лак за коса 300 мл.
  René Furterer Style Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса René Furterer Style Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатаима подхранващ ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • René Furterer Complexe 5 регенериращ растителен екстракт за скалпа 50 мл.
  René Furterer Complexe 5, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Complexe 5 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Solaire хидратиращ спрей за коса след слънчеви бани 100 мл.
  René Furterer Solaire, 100 мл., Грижа след слънчеви бани и къпане за жени, Продуктът René Furterer Solaire предоставя на косата грижа в дълбочина след излагане на слънчеви лъчиХарактеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • René Furterer Karité Nutri интензивна нощна грижа за много суха коса 75 мл.
  René Furterer Karité Nutri, 75 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Karité Nutri придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • René Furterer Okara Color балсам в спрей без отмиване за боядисана коса 150 мл.
  René Furterer Okara Color, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Балсамът без изплакване René Furterer Okara Color е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:изразява интензивността на цветаулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допирлесен за приложениеНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • René Furterer Style стилизиращ защитен спрей за коса 150 мл.
  René Furterer Style, 150 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата René Furterer Style осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаосигурява лесна фиксацияНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • René Furterer Style Finish спрей за фиксация 150 мл.
  René Furterer Style Finish, 150 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса René Furterer Style фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • René Furterer Style оформяща пяна За коса 200 мл.
  René Furterer Style, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат René Furterer Style придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • René Furterer Karité крем без отмиване за суха и увредена коса 100 мл.
  René Furterer Karité, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Karité Karité придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Astera успокояващ серум за раздразнен скалп 75 мл.
  René Furterer Astera, 75 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Astera придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектприятно ароматизира косатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Sublime Curl грижа без отмиване за чуплива коса 100 мл.
  René Furterer Sublime Curl, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Sublime Curl придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотаукротява непокорната косаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Sublime Curl активиращ спрей за чуплива коса 150 мл.
  René Furterer Sublime Curl, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Sublime Curl придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Okara Blond озаряващ спрей за подчертаване на цветния нюанс 150 мл.
  René Furterer Okara Blond, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Okara Blond придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • René Furterer Absolue Kératine възстановяващ грижа за увредена коса 30 мл.
  René Furterer Absolue Kératine, 30 мл., Балсами и млека за коса за жени
 • René Furterer Style финален фиксиращ спрей 100 мл.
  René Furterer Style, 100 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса René Furterer Style фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видсилна фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • René Furterer Okara Color подсилващ спрей за боядисана коса 50 мл.
  René Furterer Okara Color, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Okara Color придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Style Finish спрей за блясък 100 мл.
  René Furterer Style Finish, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Style Finish придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • René Furterer Curbicia шампоан за мазна кожа на скалпа 100 мл.
  René Furterer Curbicia, 100 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Curbicia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • René Furterer Curbicia почистващ шампоан за мазна коса 150 мл.
  René Furterer Curbicia, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Curbicia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Volumea шампоан за обем 200 мл.
  René Furterer Volumea, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Volumea ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатанамалява чупенето на косатаправи косата гладкаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Solaire интензивна подхранваща маска за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 100 мл.
  René Furterer Solaire, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Маската за коса René Furterer Solaire осигурява правилната грижа за излаганата на слънце коса и ефективно я възстановява.Характеристики:регенерира косата в дълбочинапредпазва косата от изсушаванеподсилва косъмапридава на косата копринена финес и лъскавинаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Absolue Kératine интензивна възстановяваща маска за увредена и крехка коса 100 мл.
  René Furterer Absolue Kératine, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Absolue Kératine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Naturia сух шампоан за всички видове коса 150 мл.
  René Furterer Naturia, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан René Furterer Naturia ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:освежава и изпълва с въздухпоглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • René Furterer Tonucia шампоан за зряла коса 200 мл.
  René Furterer Tonucia, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Tonucia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Karité подхранваща маска за изключително суха и увредена коса 100 мл.
  René Furterer Karité, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Karité Karité е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата красив ароматСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Karité подхранващ шампоан за суха и увредена коса 150 мл.
  René Furterer Karité, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Karité Karité ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Volumea балсам за обем 150 мл.
  René Furterer Volumea, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Volumea гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемизглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Naturia шампоан за всички видове коса 200 мл.
  René Furterer Naturia, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Naturia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Melaleuca шампоан против сух пърхот 150 мл.
  René Furterer Melaleuca, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Melaleuca ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Lissea изглаждаща течност за непокорна коса 125 мл.
  René Furterer Lissea, 125 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт René Furterer Lissea подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждапредоставя здрав блясъкулеснява стилизиранетохидратираСъстав:без парабениНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • René Furterer Astera успокояващ шампоан за раздразнен скалп 200 мл.
  René Furterer Astera, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Astera ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Initia шампоан за обем и жизненост 250 мл.
  René Furterer Initia, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Initia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Initia шампоан за блясък и мекота на косата 250 мл.
  René Furterer Initia, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Initia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Lissea изглаждащ шампоан за непокорна коса 50 мл.
  René Furterer Lissea, 50 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Lissea ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Solaire овлажняващ душ гел за коса и тяло 200 мл.
  René Furterer Solaire, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за жени, Душ гелът и шампоан 2 в 1 René Furterer Solaire бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатапридава на косата необходимата хидратация и блясъкомекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • René Furterer Solaire защитно масло за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 100 мл.
  René Furterer Solaire, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт René Furterer Solaire поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмапредпазва от UV лъчитеСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Absolue Kératine възстановяваща маска за силно изтощена коса 200 мл.
  René Furterer Absolue Kératine, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Absolue Kératine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирвъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапредпазва от вредните влияния на околната средаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Lumicia озаряващ балсам за блясък и лесно разресване на косата 150 мл.
  René Furterer Lumicia, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Lumicia гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянеосигурява на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Sublime Curl балсам за подчертаване на естествени къдрици 150 мл.
  René Furterer Sublime Curl, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Sublime Curl гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Sublime Curl шампоан за поддържане на естествени къдрици 200 мл.
  René Furterer Sublime Curl, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Sublime Curl ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Karinga хидратиращ шампоан за чуплива и къдрава коса 250 мл.
  René Furterer Karinga, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Karinga ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer 5 Sens подсилващ балсам за по-лесно разресване на косата 150 мл.
  René Furterer 5 Sens, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer 5 Sens гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеосигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer 5 Sens подсилващ шампоан 200 мл.
  René Furterer 5 Sens, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer 5 Sens ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемправи косата гладкаинтензивно хидратираСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Karinga хидратираща маска за чуплива коса 200 мл.
  René Furterer Karinga, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Karinga е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирподсилва косъмаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Karinga хидратиращ стилизиращ крем за чуплива коса 150 мл.
  René Furterer Karinga, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт René Furterer Karinga подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:хидратиразаглаждаулеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкСъстав:без парабениНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • René Furterer Forticea шампоан против косопад 250 мл.
  René Furterer Forticea, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Forticea ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмастимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Triphasic стимулиращ шампоан против косопад 200 мл.
  René Furterer Triphasic, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Triphasic ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:стимулира растежа на косатаподсилва косъмаизмива косата и кожата на главатаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Forticea енергизиращ шампоан за растеж на косата 50 мл.
  René Furterer Forticea, 50 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Forticea ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмастимулира растежа на косатапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • René Furterer Okara Blond шампоан за блясък за блонд коса и коса с кичури 200 мл.
  René Furterer Okara Blond, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Okara Blond ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • René Furterer Okara Color маска-грижа за боядисана коса 100 мл.
  René Furterer Okara Color, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Okara Color е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаудължава издръжливостта на цветаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Okara Color шампоан за запазване на цвета 200 мл.
  René Furterer Okara Color, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Okara Color ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Okara Color балсам за защита на цвета 150 мл.
  René Furterer Okara Color, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Okara Color гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:прави цвета на косата по-наситеносигурява на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Absolue Kératine възстановяващ шампоан с кератин за увредена коса 200 мл.
  René Furterer Absolue Kératine, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Absolue Kératine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъманамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • René Furterer Melaleuca шампоан против мазен пърхот 150 мл.
  René Furterer Melaleuca, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Melaleuca ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Style Create моделираща паста за матиране 50 мл.
  René Furterer Style Create, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт René Furterer Style Create подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава формасъздава матиран външен видулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • René Furterer Initia душ гел за тяло и коса 200 мл.
  René Furterer Initia, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът René Furterer Initia е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • René Furterer Lissea изглаждащ балсам за непокорна коса 150 мл.
  René Furterer Lissea, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Lissea гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянеСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Astera шампоан за чувствителна кожа на скалпа 200 мл.
  René Furterer Astera, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Astera ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконипродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • René Furterer Solaire подхранващ шампоан за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 200 мл.
  René Furterer Solaire, 200 мл., Защита на косата от слънце за жени, Шампоанът René Furterer Solaire е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща.Характеристики:старателно измива косата и кожата на главатапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Леко нанасяйте шампоана с масажиране върху влажна коса и след това обилно изплакнете.
 • René Furterer Solaire защитен флуид за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 100 мл.
  René Furterer Solaire, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт René Furterer Solaire поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмапредпазва от UV лъчитепридава на косата финес и мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Initia душ гел и шампоан 2 в 1 с охлаждащ ефект 200 мл.
  René Furterer Initia, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за жени, Душ гелът и шампоан 2 в 1 René Furterer Initia бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатапридава на косата необходимата хидратация и блясъкподхранва и се грижи за кожатапридава усещане за свежестСъстав:неутрално pHНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
 • René Furterer 5 Sens подсилващо сухо олио за тяло и коса 50 мл.
  René Furterer 5 Sens, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеподхранва и се грижи за кожатапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • René Furterer Triphasic Progressive цялостна грижа при хроничен косопад 8x5,5 мл.
  René Furterer Triphasic Progressive, 8x5,5 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Triphasic Progressive придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Karité Hydra хидратиращ шампоан за блясък за суха и крехка коса 50 мл.
  René Furterer Karité Hydra, 50 мл., Шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Karité Hydra ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • René Furterer Forticea енергизиращ тоник за укрепване на косата 100 мл.
  René Furterer Forticea, 100 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Forticea придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Karité Hydra хидратираща маска за коса 30 мл.
  René Furterer Karité Hydra, 30 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRené Furterer Karité Hydra е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Okara Silver тониращ шампоан за сива коса 200 мл.
  René Furterer Okara Silver, 200 мл., Тониращи шампоани за жени, Шампоанът René Furterer Okara Silver ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • René Furterer Okara Blond озаряващ балсам за блонд коса и коса с кичури 150 мл.
  René Furterer Okara Blond, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Okara Blond гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • René Furterer Triphasic Reactional цялостна грижа при реактивен косопад 12 x 5 мл.
  René Furterer Triphasic Reactional, 5 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Triphasic Reactional придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Okara Silver тониращ балсам за сива коса 30 мл.
  René Furterer Okara Silver, 30 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът René Furterer Okara гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх