Модни марки 1
Цена
лв лв

REF облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: REF 16 продукти
 • REF Styling спрей за коса за фиксиране и оформяне 300 мл.
  REF Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса REF Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациялесно и бързо прилаганедълговременен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • REF Styling лак за коса за гъвкава фиксация 300 мл.
  REF Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса REF Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациялесно и бързо прилаганепродуктът е щадящ към косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • REF Styling оформящ продукт за коса за блясък 85 мл.
  REF Styling, 85 мл., Восък за коса унисекс, Восъкът за коса REF Styling идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:естествено фиксиралесно създава желаната прическаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • REF Styling стилизиращ восък в спрей 250 мл.
  REF Styling, 250 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса REF Styling идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаоткроява естествения блясък на косатадълготраен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • REF Styling пяна за коса за обем в корените 75 мл.
  REF Styling, 75 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат REF Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксацияпридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • REF Styling изглаждащ крем за непокорна коса 125 мл.
  REF Styling, 125 мл., Изглаждащи кремове за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем REF Styling ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:изглажда повърхността на косъмапридава на косата естествен блясъкпредотвратява нежеланото начупване на косатаСъстав:вегански продуктбез сулфатиНачин на употреба:Нанесете върху мокра или суха коса. Изсушете косата със сешоар докато стане гладка.
 • REF Styling луксозна пяна за обем за дълготрайно фиксиране 75 мл.
  REF Styling, 75 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат REF Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатадълготраен ефект, на който можете да разчитатеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • REF Styling спрей за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  REF Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса REF Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациясолидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • REF Cool Silver сребърен шампоан неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 285 мл.
  REF Cool Silver, 285 мл., Шампоани за жени, Шампоанът REF Cool Silver ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратираудължава трайността на цвета на косатапридава блясък и обемСъстав:вегански продуктбез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • REF Illuminate Colour озаряващ и подсилващ балсам за боядисана коса 245 мл.
  REF Illuminate Colour, 245 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът REF Illuminate Colour гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без сулфатибез силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • REF Ultimate Repair възстановяваща маска за увредена коса 200 мл.
  REF Ultimate Repair, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаREF Ultimate Repair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • REF Illuminate Colour подхранваща маска за коса за сияен блясък 200 мл.
  REF Illuminate Colour, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаREF Illuminate Colour е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • REF Hair & Body шампоан и душ гел 2 в 1 285 мл.
  REF Hair & Body, 285 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 унисекс, Душ гелът и шампоан 2 в 1 REF Hair & Body бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатавариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуванепридава усещане за свежестСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • REF Styling сух шампоан 200 мл.
  REF Styling, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан REF Styling ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • REF Weightless Volume балсам за тънка коса без обем за обем в корените 245 мл.
  REF Weightless Volume, 245 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът REF Weightless Volume гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемпредпазва косата от уврежданеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • REF Intense Hydrate интензивна маска за суха коса 60 мл.
  REF Intense Hydrate, 60 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаREF Intense Hydrate е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх