Модни марки 1
Цена
лв лв

Radox облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Radox 23 продукти
 • Radox Feel Calm 250 ml душ крем за жени
  Best products on Parfimo.bg: Radox Feel Calm Душ крем за жени 250 ml
 • Radox Feel Bubbly подаръчен комплект душ гел Feel Bubbly 250 ml + душ крем Feel Gorgeous 250 ml + козметична чанта за жени
  Best products on Parfimo.bg: Radox Feel Bubbly Подаръчен комплект за жени душ гел Feel Bubbly 250 ml + душ крем Feel Gorgeous 250 ml + козметична чанта
 • Radox Feel Enchanted 250 ml душ гел за жени
  Best products on Parfimo.bg: Radox Feel Enchanted Душ гел за жени 250 ml
 • Radox Moisturising + Antibacterial Handwash Chamomile 250 ml течен сапун unisex
  Best products on Parfimo.bg: Radox Moisturising + Antibacterial Handwash Chamomile Течен сапун 250 ml
 • Radox Men Feel Wild душ гел и шампоан 2 в 1 Blackberry & Ginger 250 мл.
  Radox Men Feel Wild, 250 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Radox Men Feel Wild бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатапридава на косата мъжествен ароматслед употреба придава усещане за свежест и енергияНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Radox Feel Restored Feel Relaxed пяна за вана Lavender & Waterlilly 500 мл.
  Radox Feel Restored Feel Relaxed, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Radox Feel Restored Feel Relaxed осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:успокоява тялото и мисълтахидратира и подхранва кожатапредоставя усещане за комфорт и спокойствиесъздава богата пянаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Radox Men Muscle Therapy пяна за вана Black Pepper & Ginseng 500 мл.
  Radox Men Muscle Therapy, 500 мл., Продукти за вана за мъже, Пяната за вана Radox Men Muscle Therapy осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:отпуска мускулитепредоставя усещане за комфорт и спокойствиепридава на кожата приятен мъжки ароматНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Radox Feel Luxurious Feel Pampered пяна за вана Shea Butter & Ginger 500 мл.
  Radox Feel Luxurious Feel Pampered, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Radox Feel Luxurious Feel Pampered осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:предоставя усещане за комфорт и спокойствиехидратира и подхранва кожатаомекотява кожата на цялото тялосъздава богата пянаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Radox Feel Restored Stress Relief пяна за вана Rosemary & Eucalyptus 500 мл.
  Radox Feel Restored Stress Relief, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Radox Feel Restored Stress Relief осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:успокоява тялото и мисълтапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеомекотява кожата на цялото тялоНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Radox Feel Luxurious Feel Blissful пяна за вана Calendula & Rose 500 мл.
  Radox Feel Luxurious Feel Blissful, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Radox Feel Luxurious Feel Blissful осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:предоставя усещане за комфорт и спокойствиеухае приятноомекотява кожата на цялото тялоНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Radox Muscle Soak сол за вана за възстановяване на мускули Thyme 400 гр.
  Radox Muscle Soak, 400 гр., сол за вана за жени, Солите за вана Radox Muscle Soak създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:регенерира кожатаомекотява и придава нежностухае приятноНачин на употреба:Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата. Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори.
 • Radox Stress Relief сол за релаксираща вана Eucalyptus 400 гр.
  Radox Stress Relief, 400 гр., сол за вана за жени, Солите за вана Radox Stress Relief създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:регенерира кожатаомекотява и придава нежностухае приятноНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Radox Men Fresh душ гел и шампоан 2 в 1 за мъже 250 мл.
  Radox Men Fresh, 250 мл., Продукти за душ за мъже, Душ гелът Radox Men Fresh ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване.Характеристики:нежно измива кожата на цялото тялоизмива косата и кожата на главатаслед употреба придава усещане за свежест и енергияНачин на употреба:Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
 • Radox Feel Hygienic Replenished течен сапун пълнител 500 мл.
  Radox Feel Hygienic Replenished, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Течният сапун Radox Feel Hygienic Replenished пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:отстранява нечистотиите и бактериитегрижи се за кожата на ръцетеосвежава и придава жизненост на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • Radox Feel Hygienic Moisturise течен сапун пълнител 500 мл.
  Radox Feel Hygienic Moisturise, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Течният сапун Radox Feel Hygienic Moisturise пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетепредотвратява изсушаване на кожатагрижи се за кожата на ръцетеНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • Radox Feel Hygienic Moisturise течен сапун за ръце 250 мл.
  Radox Feel Hygienic Moisturise, 250 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун Radox Feel Hygienic Moisturise пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитепредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • Radox Feel Free душ гел Matcha Green Tea & Coconut Water 200 мл.
  Radox Feel Free, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Radox Feel Free е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеомекотява и повишава еластичността на кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Fresh 12h Scent Touch душ гел Artic Bluberry & Patchouli 200 мл.
  Radox Feel Fresh 12h Scent Touch, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Radox Feel Fresh 12h Scent Touch е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеомекотява и повишава еластичността на кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Bright пяна-грижа за душ Mango & Mandarin Scent 200 мл.
  Radox Feel Bright, 200 мл., Продукти за бръснене за жени, Душ кремът Radox Feel Bright ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаосигурява прецизно и бързо бръсненеНачин на употреба:Нанесете върху кожата оптимално количество от продукта, разтрийте равномерно и леко разпенете. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Vibrant пяна-грижа за душ Blood Orange & Ginger Scent 200 мл.
  Radox Feel Vibrant, 200 мл., Продукти за бръснене за жени, Душ кремът Radox Feel Vibrant ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаосигурява прецизно и бързо бръсненеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Vivacious пяна-грижа за душ Apple Blossom & Cranberry Scent 200 мл.
  Radox Feel Vivacious, 200 мл., Продукти за бръснене за жени, Душ кремът Radox Feel Vivacious ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаосигурява прецизно и бързо бръсненеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Gorgeous душ гел Coconut Kiss 250 мл.
  Radox Feel Gorgeous, 250 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Radox Feel Gorgeous ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Radox Feel Lively душ гел - грижа Wild Peony & Lychee 200 мл.
  Radox Feel Lively, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Radox Feel Lively е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Последно видяно

връх