Модни марки 1
Цена
лв лв

QUAZI облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: QUAZI 1060 продукти
 • Чанта за кръст QUAZI - QZ-46-03-000375 646
  Чантата се затваря с копче, магнитен клипс, цип.
 • Чанта за кръст QUAZI - QZ-46-03-000375 601
  Чантата се затваря с копче, магнитен клипс, цип.
 • Чанта за кръст QUAZI - QZ-46-03-000375 634
  Затваря се с копче, магнитен клипс, цип, за да можете да се чувствате в безопасност във всяка сутиация.
 • Дамска чанта QUAZI - QZ-55-04-000493 204
  Представяме Ви чанта на марката QUAZI с изключително удобна форма, която придава оригиналност на продукта. Класиката винаги ще бъде на мода. Ако не можете да си представите как изглежда стилизацията Ви без чанта, и ако това е важна част от вашия живот, ние гарантираме, че моделът, който представяме ще отговаря на всички ваши изисквания.
 • Дамска чанта QUAZI - QZ-55-04-000493 203
  Искате ли да си подобрите настроението? Представяме Ви чанта на световната марка QUAZI, перфектна за този момент! Продукт, който ще осигури комфорт при носене, независимо от това време я носите. Ако не можете да си представите как изглежда стилизацията Ви без чанта, и ако това е важна част от вашия живот, ние гарантираме, че моделът, който представяме ще отговаря на всички ваши изисквания.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000073 203
  Класическо предложение на марката QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Bелур. Имат подплата - тя е кожа. Стелката е кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Дамска чанта QUAZI - QZ-55-04-000494 203
  Привлечете вниманието на хората, нека да не свалят поглед от Вас! Представяме Ви уникалната чанта на марката QUAZI, която впечатлява не само с външния си вид, но също и със своята практичността! Универсалният и класически модел прави тази чанта идеална за съчетаване със стила Ви по време на официални или всекидневни събития.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000023 680
  Приковаващи вниманието обувки на марка QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Bелур. Имат подплата - тя е кожа. Стелката е кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Моделът става по-атрактивен благодарение на украшенията: естествена кожа. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Боти QUAZI - QZ-05-01-000014 632
  Модно предложение на марка QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Flex Sole . Стилни и приятни за носене.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000068 413
  Приковаващи вниманието обувки на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Набук. Имат подплата - тя е кожа. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 487
  Сред предложенията на марка QUAZI детски боти с връзки. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Набук. Отвътре кожа, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Вътре в обувките има стелки: кожа. В подметката е използван висококачествен материал. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 413
  Сред предложенията на марка QUAZI детски боти с връзки. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Набук. За вътрешността на обувките е използван материал кожа. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000071 404
  Приковаващи вниманието обувки на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Обувки QUAZI - QZ-01-01-000002 101
  QUAZI предлага класика в освежен вариант. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Официален модел с класически завършек.
 • Сникърси QUAZI - QZ-01-01-000001 401
  Класическо предложение на марката QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Набук. Вътрешната подплата е кожа, плат. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000017 604
  Елегантни обувки на фирма QUAZI. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Лицева, Bелур. Обувките са с подплата, която е кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Стилни и удобни, много приятни за носене.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000017 601
  Елегантни обувки на фирма QUAZI. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Стилни и удобни, много приятни за носене.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000022 685
  Класическо предложение на марката QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Благодарение на детайла: естествена кожа обувките придобиват индивидуалност. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000020 101
  Сред предложенията на марка QUAZI мъжки обувки с перфектен завършек. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Имат хастар, който се състои от кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал, приляга на характера на модела. Това е непреходен, шикозен модел.
 • Обувки QUAZI - QZ-11-01-000058 438
  Удобни обувки на марка QUAZI. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Набук, Текстил - Tекстил. Обувките са с подплата, която е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Сникърси QUAZI - QZ-13-01-000086 654
  Класическо предложение на марката QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Набук, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Обувки QUAZI - QZ-03-01-000027 407
  Приковаващи вниманието обувки на марка QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Благодарение на детайла: естествена кожа обувките придобиват индивидуалност. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000050 201
  Ново в предложенията на марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур. Ботите са на ток с височина 9 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Стелката е кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Ботите са с подплата, която е естествена кожа, посребрен метал. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000052 101
  Ново в предложенията на марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Цялата обувка се държи на ток с височина 9,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа, отоплена, филц. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът позлатен метал. Интересен фасон за студените дни.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000049 209
  Удобни боти марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Bелур. Ботите са на ток с височина 8,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Ботите са с подплата, която е естествена кожа. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Обувки QUAZI - QZ-11-01-000058 607
  Елегантни обувки на фирма QUAZI. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Набук, Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Издържани в урбанистичен стил са много подходящи за всеки ден.
 • Боти QUAZI - QZ-14-01-000115 132
  Удобни боти марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е кожа, плат. Стелката е кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Идеални за студени дни.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-01-000053 105
  Приковаващи вниманието обувки на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-01-000053 654
  Класическо предложение на марката QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Набук. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-01-000054 105
  Модно предложение на марка QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Имат подплата - тя е кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: екологична кожа, изкуствен материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000043 101
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 3,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Стелката е кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа, посребрен метал, изкуствен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000068 452
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000073 204
  Класическо предложение на марката QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000073 104
  Модно предложение на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Декорацията: естествена кожа разчупва модела. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000073 102
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Благодарение на детайла: естествена кожа обувките придобиват индивидуалност. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000066 407
  Класическо предложение на марката QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000069 418
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000070 649
  Модно предложение на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева, Набук. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000071 403
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Имат подплата - тя е кожа. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000071 415
  Модно предложение на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Обувки QUAZI - QZ-10-02-000072 409
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000073 208
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 654
  Леки обувки с връзки марка QUAZI. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева, Набук. Отвътре кожа, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. В подметката е използван висококачествен материал. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 649
  Удобни детски боти с връзки марка QUAZI. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева, Набук. Отвътре кожа, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Вътре в обувките има стелки: кожа. В подметката е използван висококачествен материал. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 480
  Удобни детски боти с връзки марка QUAZI. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Набук. За вътрешността на обувките е използван материал кожа. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката е: висококачествен материал. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.
 • Обувки QUAZI - QZ-10-02-000072 407
  Класическо предложение на марката QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа, плат. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Лоуфъри QUAZI - QZ-15-02-000127 301
  Предложение на марка QUAZI. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Πолирана кожа. Малкият ток е 2,5 cm. Отвътре стелка: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа, посребрен метал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000068 408
  Модно предложение на марка QUAZI. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Имат подплата - тя е кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000074 481
  Предложение на марка QUAZI. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Набук. Малкият ток е 2 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Обувки QUAZI - QZ-04-01-000012 207
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Кокетен модел с ток от QUAZI. Добре прилягащата на крака горна част е естествена кожа - велур. Моделът е снабден с ток на височина 8,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Обувки QUAZI - QZ-04-01-000013 234
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Кокетен модел с ток от QUAZI. Горна част е приятно оформена - естествена кожа - велур. Моделът е снабден с ток на височина 9 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметката е висококачествен материал. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000033 301
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Ново в предложенията на марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е естествена кожа - полирана кожа. Ботите са на ток с височина 3 cm. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000033 302
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Ново в предложенията на марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е естествена кожа - лицева. Ботите са на ток с височина 3 cm. Във вътрешната част на обувките отоплена, филц. Стелката е материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000035 105
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Пленителни боти на фирма QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е естествена кожа - лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 4 cm. Във вътрешната част на обувките отоплена, плат, тип кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000035 101
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Ново в предложенията на марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от естествена кожа - лицева. Цялата обувка се държи на ток с височина 4 cm. Вътрешната подплата е отоплена, плат, тип кожух. Стелката е материал. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000033 334
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Ново в предложенията на марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е естествена кожа - полирана кожа. Цялата обувка се държи на ток с височина 3 cm. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000034 101
  Удобни боти марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 4 cm. Вътрешната подплата е кожа, отоплена, плат, филц. Стелката е материал. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Боти QUAZI - QZ-04-01-000007 401
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Пленителни боти на фирма QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е естествена кожа - лицева, набук. Ботите са на ток с височина 3 cm. Във вътрешната част на обувките отоплена, филц. Вътре в обувките има стелки: отоплена, филц. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Ботите са с подплата, която е посребрен метал. Интересен фасон за студените дни.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000031 101
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Пленителни боти на фирма QUAZI. Външната част на обувката изработена от естествена кожа - лицева. Ботите са на ток с височина 4 cm. Ботите са с подплата, която е екологична кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: екологична кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000032 162
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Пленителни боти на фирма QUAZI. Външната част на обувката изработена от естествена кожа - набук. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 5 cm. Ботите са с подплата, която е екологична кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: екологична кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Ботуши QUAZI - QZ-06-01-000029 101
  За студените дни ботуши от марка QUAZI. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Лицева. Моделът придобива изтънченост, благодарение на високите токчета 4 cm. Вътрешната подплата е отоплена, тип кожух. Вътре в обувките има стелки: екологична кожа. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Непреходна класика в жанра.
 • Боти QUAZI - QZ-06-01-000030 101
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Удобни боти марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е естествена кожа - лицева. Цялата обувка се държи на ток с височина 3,5 cm. Вътрешната подплата е екологична кожа, плат. Стелката е екологична кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа, посребрен метал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-04-01-000009 268
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Удобни боти марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от естествена кожа - велур. Ботите са на ток с височина 8,5 cm. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Вътре в обувките има стелки: отоплена, филц. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Туристически oбувки QUAZI - QZ-11-01-000055 607
  Солидно изработен модел о QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Набук, Bелур. Във вътрешната част кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Този модел се справя с различни настилки.
 • Сникърси QUAZI - QZ-13-01-000087 619
  Модно предложение на марка QUAZI. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Bелур, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е плат. Стелката е материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Оксфордки QUAZI - QZ-05-01-000016 601
  Удобна модна марка QUAZI. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Bелур. Моделът е обогатен с малък ток с височина 2 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е цирконии. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000037 101
  Удобни боти марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 9,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа, посребрен метал. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000043 201
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Bелур. Ботите са на ток с височина 3,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа, посребрен метал, пайети. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000051 101
  Удобни боти марка QUAZI. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Цялата обувка се държи на ток с височина 4 cm. Вътрешната подплата е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът позлатен метал. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000042 101
  Ново в предложенията на марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Ботите са на ток с височина 3,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът метал, естествена кожа. Идеални за студени дни.
 • Офицерки QUAZI - QZ-02-01-000046 601
  Кокетни ботуши марка QUAZI. Горната външна част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур. Обувките имат ток 3,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Стъпалото лежи върху стелката, която е кожа. Подметката изолира от студената настилка, тя е висококачествен материал. Обувките подхождат на дрехи в различен стил.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000049 201
  Ново в предложенията на марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Bелур. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 8,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа. Идеални за студени дни.
 • Туристически oбувки QUAZI - QZ-11-01-000055 412
  Ново предложение на марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Набук, Bелур. Вътрешността, гарантираща удобство при носене е кожа, плат. Стелката е материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Този модел се справя с различни настилки.
 • Офицерки QUAZI - QZ-02-01-000039 601
  Кокетни ботуши марка QUAZI. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Лицева, Bелур. Обувките имат ток 2 cm. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - екологична кожа, плат. Стъпалото лежи върху стелката, която е кожа. Подметката изолира от студената настилка, тя е висококачествен материал. Обувките подхождат на дрехи в различен стил.
 • Туристически oбувки QUAZI - QZ-11-01-000055 434
  Солидно изработен модел о QUAZI. Горната част на обувката представлява Естествена кожа - Набук, Bелур. Във вътрешната част кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Добро предложение, ако цениш стабилните и трайни обувки.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000049 213
  Удобни боти марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 8,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа. Идеални за студени дни.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000050 207
  Ново в предложенията на марка QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 8,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа, посребрен метал. Идеални за студени дни.
 • Туристически oбувки QUAZI - QZ-11-01-000055 413
  Подходящи за труден терен обувки марка QUAZI. Горна част на обувката типична за модела, доминира Естествена кожа - Набук, Bелур. Във вътрешната част кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. С тези обувки си подготвена за всяка ситуация.
 • Туристически oбувки QUAZI - QZ-14-01-000115 146
  Ново предложение на марка QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Във вътрешната част кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Добро предложение, ако цениш стабилните и трайни обувки.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000041 601
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Лицева, Bелур. Ботите са на ток с височина 3,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа, посребрен метал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000044 601
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 3,5 cm. Вътрешната подплата е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа, посребрен метал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Ботуши QUAZI - QZ-02-01-000045 101
  Женствен модел от QUAZI. Горната външна част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева. Моделът придобива изтънченост, благодарение на високите токчета 3,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Важна роля при модела играе украшението: естествена кожа, посребрен метал, изкуствен материал, камъни. Обувките подхождат на дрехи в различен стил.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000038 207
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур. Ботите са на ток с височина 9 cm. Ботите са с подплата, която е кожа, плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти QUAZI - QZ-02-01-000050 209
  Пленителни боти на фирма QUAZI. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Bелур. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 9 cm. Вътрешната подплата е кожа, плат. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа, посребрен метал. Интересен фасон за студените дни.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000071 407
  Модно предложение на марка QUAZI. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000075 149
  Предложение на марка QUAZI. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Лицева. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 484
  Удобни детски обувки с връзки маркаQUAZI. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Набук. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. В подметката е използван висококачествен материал. Обувките гарантират ежедневно удобство и не ограничават движението на крака.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000085 412
  Леки обувки с връзки марка QUAZI. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Набук. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.
 • Чехли QUAZI - QZ-15-02-000126 617
  Чехли марка QUAZI. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Bелур. Добре премереният ток е: 9 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката на обувките е висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • На токчета QUAZI - QZ-15-02-000128 111
  Модел с ток QUAZI. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Лицева. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 9,5 cm. Вътрешността кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • На токчета QUAZI - QZ-15-02-000128 103
  Елегантно предложение на марка QUAZI. Добре прилягащата на крака горна част е Естествена кожа - Лицева. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 9,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Сандали QUAZI - QZ-15-02-000131 801
  Класическо предложение на марката QUAZI. Шикозни сандали, в които доминиращият материал е Естествена кожа - Bелур. Добре премереният ток е: 9,5 cm. Вътрешността гарантира удобство при носене – кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Горната част на обувките е захваната за подметката: висококачествен материал. Обувки с официален, но необвързващ характер.
 • На токчета QUAZI - QZ-15-02-000142 471
  Елегантно предложение на марка QUAZI. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Bелур. Моделът е снабден с ток на височина 9,5 cm. Вътрешността кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметка - висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000074 484
  Нов модел на марк QUAZI. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Набук. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали QUAZI - QZ-16-02-000135 711
  Класическо предложение на марката QUAZI. За цялостния ефект решаващо значение играе горната външна част на обувката: Естествена кожа - Лицева. Силуетът се издължава от ток: 11 cm. Вътрешността гарантира удобство при носене – кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Добавят шик на всеки тоалет.
 • Сандали QUAZI - QZ-16-02-000135 201
  Ново предложение на марка QUAZI. Шикозни сандали, в които доминиращият материал е Естествена кожа - Bелур. Силуетът се издължава от ток: 11 cm. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Сандалите са със съответна за елегантните обувки подметка: висококачествен материал. Обувки с официален, но необвързващ характер.
 • Мокасини QUAZI - QZ-10-02-000074 486
  Предложение на марка QUAZI. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Набук. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Отвътре стелка: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Сандали QUAZI - QZ-16-02-000135 208
  Ново в офертата на марката QUAZI. Шикозни сандали, в които доминиращият материал е Естествена кожа - Bелур. Токът е с височина 11 cm. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Горната част на обувките е захваната за подметката: висококачествен материал. Красиви и елегантни, гарантират стилен външен вид.
 • Сандали QUAZI - QZ-15-02-000125 801
  Ново в офертата на марката QUAZI. Шикозни сандали, в които доминиращият материал е Естествена кожа - Bелур. Силуетът се издължава от ток: 9 cm. Вътрешната подплата е кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Сандалите са със съответна за елегантните обувки подметка: висококачествен материал. Красиви и елегантни, гарантират стилен външен вид.
 • Обувки QUAZI - QZ-15-02-000130 803
  Елегантно предложение на марка QUAZI. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Bелур. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 8 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметка - висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.

Последно видяно

връх