Модни марки 1
Цена
лв лв

Pyunkang Yul облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Pyunkang Yul 9 продукти
 • Pyunkang Yul Moisture Serum интезивен хидратиращ серум 100 мл.
  Pyunkang Yul Moisture Serum, 100 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Pyunkang Yul Moisture Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранварегенерира кожата и предотвратява нейното раздразваневъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Pyunkang Yul Moisture Ampoule есенция с хидратиращ ефект 100 мл.
  Pyunkang Yul Moisture Ampoule, 100 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Pyunkang Yul Moisture Ampoule е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:придава на лицето стегнатостефективно хидратира и подхранварегенерира кожата и предотвратява нейното раздразваневъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Pyunkang Yul Nutrition Cream подхранващ крем за лице 100 мл.
  Pyunkang Yul Nutrition Cream, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Pyunkang Yul Nutrition Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Pyunkang Yul Cleansing Foam дълбокопочистваща пяна за разширени пори 150 мл.
  Pyunkang Yul Cleansing Foam, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Pyunkang Yul Cleansing Foam е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинадейства регенеративнонежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • Pyunkang Yul Nutrition Oil хидратиращо олио за лице 26 мл.
  Pyunkang Yul Nutrition Oil, 26 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Pyunkang Yul Nutrition Oil представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяварегенерира и хидратираподхранва в дълбочинаоставя лицето кадифено мекиНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pad Памучни тампони за премахване на грим и почистване на лице 1/3 160 бр.
  Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pad, 160 бр., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pad ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.
 • Pyunkang Yul Mist Toner тоник за лице в спрей 200 мл.
  Pyunkang Yul Mist Toner, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Pyunkang Yul Mist Toner ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицеторегулира образуването на себумнезабавно успокоява кожатарегенерира кожатаНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Pyunkang Yul Essence Toner есенциален успокояващ тоник с хидратиращ ефект 200 мл.
  Pyunkang Yul Essence Toner, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Pyunkang Yul Essence Toner ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещарегенерира кожатауспокоява и тонизираНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Pyunkang Yul Moisture Cream хидратиращ крем за лице 100 мл.
  Pyunkang Yul Moisture Cream, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Pyunkang Yul Moisture Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Последно видяно

връх