Модни марки 1
Цена
лв лв

Purito облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Purito 10 продукти
 • Purito ABP Triple Synergy ексфолиращ почистващ тоник с троен ефект 160 мл.
  Purito ABP Triple Synergy, 160 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Purito ABP Triple Synergy почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинирегулира образуването на себумоставя кожата фина, свежа и сияещазатваря поритеподдържа pH на кожата в равновесиепремахва черните точки и излишния себумпремахва мъртвите кожни клеткиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Ползвайте при необходимост. Избягвайте зоната на очите.
 • Purito BHA Dead Skin Moisture ексфолиращ почистващ гел с хидратиращ ефект 100 мл.
  Purito BHA Dead Skin Moisture, 100 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Purito BHA Dead Skin Moisture почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:почиства запушените пористарателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатапремахва черните точки и излишния себумСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Ползвайте по 1–3 пъти седмично. Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Purito Pure Vitamin C интензивен серум против бръчки и хидратация с витамин С 60 мл.
  Purito Pure Vitamin C, 60 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Purito Pure Vitamin C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Purito Deep Sea Pure Water хидратиращ крем за лице с анти-бръчков ефект 50 гр.
  Purito Deep Sea Pure Water, 50 гр., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Purito Deep Sea Pure Water предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратирарегенерира защитната бариера на кожатауспокоява раздразненията и зачервяваниятаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Purito Defence Barrier почистващ гел pH 5,5 150 мл.
  Purito Defence Barrier, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Purito Defence Barrier е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваможе да се ползва и за чувствителна кожарегулира образуването на себумСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Purito Centella Green Level ексфолиращи тампони за лице 70 бр.
  Purito Centella Green Level, 70 бр., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Purito Centella Green Level почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва черните точки и излишния себумизглажда и омекотява кожатапремахва мъртвите кожни клеткиредуцира несъвършенствата на кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Ползвайте при необходимост. Избягвайте зоната на очите.
 • Purito Centella Green Level хидратиращ и изглаждащ очен крем 30 мл.
  Purito Centella Green Level, 30 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Purito Centella Green Level е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкапридава младежки вид около очитеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Purito Centella Green Level възстановяващ крем за подхранване на кожата на лицето 50 мл.
  Purito Centella Green Level, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Purito Centella Green Level предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатапредпазва кожата от вредните външни влияниярегенерира и витализираинтензивно хидратираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Purito Centella Green Level ултра лек слънцезащитен крем за лице и тяло SPF 50+ 60 мл.
  Purito Centella Green Level, 60 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Purito Centella Green Level предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитебързо се абсорбираинтензивно хидратираможе да се ползва за лице и тялоСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
 • Purito Centella Green Level регенериращ серум, защитаващ от външното замърсяване 60 мл.
  Purito Centella Green Level, 60 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Purito Centella Green Level е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:придава на лицето стегнатострегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванепредпазва кожата от вредните външни влиянияефективно хидратира и подхранваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх