Модни марки 1
Цена
лв лв

ProWater облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: ProWater 8 продукти
 • Обувки PROWATER - PRO-20-34-011 Black
  Сполучливо предложение на марката ProWater. Устойчивата на влага горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Вътре в обувките подплата: плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката на обувките е: висококачествен материал. Това са обувки, които ще ви потрябват край водни басейни.
 • Обувки PROWATER - PRO-20-34-012 Navy
  Сполучливо предложение на марката ProWater. Устойчивата на влага горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: плат. Стелката е материал. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Обувки, издръжливи на вредното влияние на влагата, за любителите на водни спортове.
 • Обувки PROWATER - PROB-20-37-041 Pink
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка ProWater. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил. Обувките имат подплата - тя е плат. Абсорбиращата стелка: материал, увеличава удобството при носенето на обувките. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки PROWATER - PROK-20-34-021B Blue
  Очарователен модел на марка ProWater. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил - гарантира удобство при носене. Вътрешната подплата е плат. Абсорбиращата стелка: материал, увеличава удобството при носенето на обувките. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки PROWATER - PROB-20-37-042 Blue
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаProWater лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Тoва са удобно оформени обувки за всеки ден.
 • Обувки PROWATER - PROK-20-34-011B Pink
  Поредното интересно предложение на марката ProWater. Лицевата горна част на обувките представлява Текстил - Tекстил - при носене се приспособява към формата на крака. Обувките имат подплата - тя е плат. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е материал. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки PROWATER - PROL-20-34-011 Black
  Привличащи вниманието обувки ProWater. Устойчивата на влага горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Вътре в обувките подплата: плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е: висококачествен материал. Идеални обувки за любителите на водните спортове.
 • Обувки PROWATER - PROL-20-34-014 Yellow
  Модно предложение на марка ProWater. Устойчивата на влага горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Удобството при носене се увеличава от подплатата: плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Идеални обувки за любителите на водните спортове.

Последно видяно

връх