Модни марки 1
Цена
лв лв

Pollini облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Pollini 164 продукти
 • Раница POLLINI - TE8412PP03Q2110A Ghiacc
  Раницата е един от дамските аксесоари, който може да се съчетава с различни облекла. Представяме Ви този оригинален модел на марката Pollini, който определено отговаря на Вашия стил! Този продут е създаден за истинските любители на активния начин на живот!
 • Дамска чанта POLLINI - TE8405PP02Q2100A Embossed/Vit.Nero
  Чантите са като нашите приятелки - грижим се за тях, искаме те да ни придружават във всички най-важни за нас моменти и вярваме, че ще пазят всички наши тайни. Чантите на марката Pollini, благодарение на високото качество на изработка, ще се погрижат за вашия комфорт, като същевременно гарантират чудесен външен вид. Какво още можете да си пожелаете? Универсалният и класически модел прави тази чанта идеална за съчетаване със стила Ви по време на официални или всекидневни събития.
 • Дамска чанта POLLINI - TE8405PP02Q1100A Nero/Vit.Nero
  Привлечете вниманието на хората, нека да не свалят поглед от Вас! Представяме Ви уникалната чанта на марката Pollini, която впечатлява не само с външния си вид, но също и със своята практичността! Чрез този модел можете да избягате от скуката. Това предложение е подходящо за всяка дама, която желае да къде в крак със световните тенденции.
 • Раница POLLINI - TE8412PP03Q2100A Vit.Nero
  Раницата е един от дамските аксесоари, който може да се съчетава с различни облекла. Представяме Ви този оригинален модел на марката Pollini, който определено отговаря на Вашия стил! Истинската жена се определя от аксесоарите, които тя носи със себе си, Този модел ще Ви накара да заблестите. Нека всеки ден бъде по-щастлив и невероятен не само за Вас, но и за околните.
 • Дамска чанта POLLINI - TE8414PP03Q2100A Nero
  Искате ли да си подобрите настроението? Представяме Ви чанта на световната марка Pollini, перфектна за този момент! Продукт, който ще осигури комфорт при носене, независимо от това време я носите. Този модел ще Ви осигури удоволствието да имате най-необходимите неща винаги до себе си, като същевременно получавате и удобство при употребата му.
 • Дамска чанта POLLINI - TE8414PP03Q2110A Embossed/Vit.Ghiacc
  Искате ли да си подобрите настроението? Представяме Ви чанта на световната марка Pollini, перфектна за този момент! Продукт, който ще осигури комфорт при носене, независимо от това време я носите. Да бъдеш жена означава да си променлива, не спирайте да създавате имиджа си дори за момент. Представяме Ви уникална и в същото време стилна чанта, която ще бъде интересно допълнение към стила Ви.
 • Дамска чанта POLLINI - TE8410PP02Q1100A Nero/Vit Nero
  Животът е един, моделите - много. Вземете един от тях под формата на класическа чанта на марката Pollini и придайте характер към стила си всеки ден. Универсалният и класически модел прави тази чанта идеална за съчетаване със стила Ви по време на официални или всекидневни събития.
 • Боти POLLINI - PB21073G08UC0000 Nero
  Класическо предложение на марката Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Боти POLLINI - PB21073G08UD0301 Tmoro
  Боти „Ролингстонки“ на фирма Pollini. Типичната за модела горна част се състои от Естествена кожа - Велур. Вътрешността, гарантираща удобство при носене е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Това е удобен, универсален модел.
 • Обувки POLLINI - PB10053M08UA0000 Nero
  Сред предложенията на марка Pollini мъжки обувки с перфектен завършек. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Имат хастар, който се състои от кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Типичната за модела подметка е висококачествен материал. Официален модел с класически завършек.
 • Обувки POLLINI - PB10053M08UD0301 Tmoro
  Приковаващи вниманието обувки на марка Pollini. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Bелур. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал, кожа. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Обувки POLLINI - PB21053G08UA0000 Nero
  Елегантни обувки на фирма Pollini. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Стелката - кожа - има добри хигиенни свойства. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки POLLINI - PB10023G08UA0301 Tmoro
  Модно предложение на марка Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Имат подплата - тя е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Обувки POLLINI - PB10073M08UD0301 Velour Tmoro
  Модно предложение на марка Pollini. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Обувки POLLINI - PB10073M08UD0750 Velour Blu
  Класическо предложение на марката Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Обувки POLLINI - PB10093G08UD0750 Velour Blu
  Класическо предложение на марката Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Обувки POLLINI - SB10013C0AUC0000 Nero
  Сред предложенията на марка Pollini мъжки обувки с перфектен завършек. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал, кожа. Това е непреходен, шикозен модел.
 • Обувки POLLINI - SB10082C0AUD0301 Camoscio Tmoro
  Приковаващи вниманието обувки на марка Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Имат подплата - тя е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е кожа. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Обувки POLLINI - SA10104G00TF090A Bott Bronzo
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева. Малкият ток е 3,5 cm. Отвътре стелка: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA21113G00TJ0000 Nero
  Ново в предложенията на марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Сникърси POLLINI - SA15073G12TN190B Nero
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева, Набук. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA21012G13TK112A Sca.Nod.20Ci Cro/Cr.Pri.Iceberg
  Удобни боти марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 3 cm. Във вътрешната част на обувките плат. Стелката е материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Гуменки POLLINI - SA15013G13TY100A Nero
  Предложение на марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Отвътре стелка: кожа. Подметка - гума. На обувките финес придава оригиналната украса: естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Обувки POLLINI - SA15033G13TV290A Scarpad. Gomma30 Arg. Ne/Npu.Ne/Va.Ne
  Предложение на марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева, Текстил - Tекстил. Отвътре стелка: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сандали POLLINI - SA1605AC15TA0019 Camoscio Pietra
  Ново в офертата на марката Pollini. За цялостния ефект решаващо значение играе горната външна част на обувката: Естествена кожа - Bелур. Силуетът се издължава от ток: 9,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Сандалите са със съответна за елегантните обувки подметка: кожа. Красиви и елегантни, гарантират стилен външен вид.
 • Боти POLLINI - SA21116G16TK100A W.Ankle B
  Ново в предложенията на марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Ботите са на ток с височина 6 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: брокат. Идеални за студени дни.
 • Обувки POLLINI - SA1016AG16TE100A Nero
  Модел с ток Pollini. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Лицева. Моделът е снабден с ток на височина 10 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Стелката е кожа. Подметка - висококачествен материал. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.
 • Боти POLLINI - SA21116G16TK155A Burg/Gli.Mag
  Удобни боти марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Цялата обувка се държи на ток с височина 6 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът брокат. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Сникърси POLLINI - SA15022G16T1755A Six Lp.Bur/Vt.Ne/Qu
  Предложение на марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лачена, Лицева, Текстил - Tекстил. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е естествена кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA2126AC16TC300A Vit/Maglia Nero
  Пленителни боти на фирма Pollini. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Цялата обувка се държи на ток с височина 10 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Изолиращата подметка е от кожа. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Сандали POLLINI - SA16188C17TD510A Vit.Gh/Ne
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Силуетът се издължава от ток: 8 cm. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал, кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA1626AC17TF191B Btl.Qua/Bt.Bia 1
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева. Добре премереният ток е: 10 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: кожа. Силата им е в детайла - тук той е естествена кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Обувки POLLINI - SA1017AC17TR0000 Nero
  Елегантно предложение на марка Pollini. Добре прилягащата на крака горна част е Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Фигурата се подчертава от тока с височина 10 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметката е кожа. Обувките печелят интригуващ вид заради украсата: брокат, посребрен метал, изкуствен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Лоуфъри POLLINI - SA10181C17TN100A Ner/Cm/Me/Ne
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Моделът е обогатен с малък ток с височина 1,5 cm. Стелката е кожа. Подметка - висококачествен материал, кожа. Силата им е в детайла - тук той е естествена кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Обувки POLLINI - SA10378C17TE460A Nude
  Модел с ток Pollini. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Лицева. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 8,5 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал, кожа. Обувките се отличават с украса брокат, посребрен метал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Сандали POLLINI - SA10058C17TA0609 Nude
  Ново в офертата на марката Pollini. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Bелур. Токът е с височина 8,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Горната част на обувките е захваната за подметката: кожа. Обувки с официален, но необвързващ характер.
 • Обувки POLLINI - SA10368C17TD260A Nude/Nude
  Кокетен модел с ток от Pollini. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Лицева. Фигурата се подчертава от тока с височина 8,5 cm. Вътрешността кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал, кожа. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Чехли POLLINI - SA28128C17TD200A Nero/Azz
  Чехли марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева. Силуетът се издължава от ток: 9 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Подметка - висококачествен материал, кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Чехли POLLINI - SA28090C17TF191A Mule
  Чехли марка Pollini. Горната част на обувките се приспособява към крака Естествена кожа - Лицева. Добре премереният ток е: 1 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е екологична кожа. Подметка - висококачествен материал, кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Лоуфъри POLLINI - SA10181C17TN160A W.S
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Обувките имат малък ток с височина 1,5 cm. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Чехли POLLINI - SA28038C17TN160B Mul
  Чехли марка Pollini. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Токът е с височина: 8,5 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Подметка - кожа. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сандали POLLINI - SA16388C07T7100A Nero
  Класическо предложение на марката Pollini. Шикозни сандали, в които доминиращият материал е Естествена кожа - Лицева. Токът е с височина 8,5 cm. Вътрешността гарантира удобство при носене – кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Горната част на обувките е захваната за подметката: кожа. Цялостния вид се освежава от декорацията: плат. Красиви и елегантни, гарантират стилен външен вид.
 • Чехли POLLINI - SA28160C07TA460B Mule
  Чехли марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Силуетът се издължава от ток: 1 cm. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16051C17TD200A Nero/Azz
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Токът е с височина: 1 cm. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. На сандалите придава финес оригиналната украса: изкуствен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Еспадрили POLLINI - SA10422G07RD0853 Kaki
  Удобна модна марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Отвътре стелка: изкуствен материал, кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. На обувките финес придава оригиналната украса: естествена кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16793G07T8190A Arg/Bia
  Сандали марка Pollini. За ежедневния характер на обувките говори подметката: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Стелката е екологична кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16793G07T8191A Qua/Nud
  Сандали марка Pollini. За ежедневния характер на обувките говори подметката: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Вътре в обувките има стелки: екологична кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сандали POLLINI - SA16498C07T8191A Qua/Nud
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Токът е с височина: 8 cm. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16506C07T8190A Arg/Bia
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Силуетът се издължава от ток: 6 cm. Стелката е кожа. Подметка - кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16538I07T5190A Arge/El
  Сандали марка Pollini. Солидно изработена горна част - Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил. Силуетът се издължава от ток: 7,5 cm. Стелката е кожа. Подметка - висококачествен материал. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Еспадрили POLLINI - SA1673CI07RF0904 Intreccio/Bronzo
  Сандали марка Pollini. За ежедневния характер на обувките говори подметката: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Силуетът се издължава от ток: 12 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Чехли POLLINI - SA28158C07TA460B Nud/Ra
  Поредното сполучливо предложение на марката Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Добре премереният ток е: 8 cm. Стелката е кожа, материал. Подметката на обувките е кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Еспадрили POLLINI - SA10442G07RF0904 Intreccio/Bronzo
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Екологична кожа - Eкологична кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: изкуствен материал, кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16458C07T6191A Nud
  Ново в офертата на марката Pollini. За цялостния ефект решаващо значение играе горната външна част на обувката: Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Токът е с височина 8,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Горната част на обувките е захваната за подметката: кожа. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа, изкуствен материал. Обувки с официален, но необвързващ характер.
 • Еспадрили POLLINI - SA28192G07RD0000 Crosta Nero
  Чехли марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Bелур. Повишен комфорт при носене заради стелките: изкуствен материал, кожа. Подметка - висококачествен материал. Модела подчертават следните детайли: естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Еспадрили POLLINI - SA10422G07RD0753 Oceano
  Нов модел на марк Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Стелката е изкуствен материал, кожа. Подметка - висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Обувки POLLINI - SA10318C18TT0000 Nero
  Модел с ток Pollini. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Текстил - Tекстил. Фигурата се подчертава от тока с височина 9 cm. Вътрешността кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметка - висококачествен материал. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.
 • Боти POLLINI - SA21218G18TA0753 Cam.Oceano
  Удобни боти марка Pollini. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур. Ботите са на ток с височина 8,5 cm. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти POLLINI - SA2124AC18TO0000 Nero
  Пленителни боти на фирма Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 10 cm. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: брокат. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Боти POLLINI - SA2102AC18TA100A Nero
  Удобни боти марка Pollini. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур. Ботите са на ток с височина 10 cm. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е кожа. Идеални за студени дни.
 • Боти POLLINI - SA2102AC18TC100A Nero
  Удобни боти марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева, Bелур. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 10 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Изолиращата подметка е от кожа. Идеални за студени дни.
 • Боти POLLINI - SA21118G18TC300A Nero
  Ново в предложенията на марка Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 8,5 cm. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа. Идеални за студени дни.
 • Сникърси POLLINI - SA15153G08T61000 Ner
  Предложение на марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Bелур, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка - висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е брокат. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA21328G08TA0000 Nero
  Удобни боти марка Pollini. Горната част, защитаваща от студ, е Естествена кожа - Bелур. Цялата обувка се държи на ток с височина 8,5 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Украшение на модела представлява орнаментът: естествена кожа, позлатен метал. Идеални за студени дни.
 • На токчета POLLINI - SA10145C08TC0753 Oceano
  Кокетен модел с ток от Pollini. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Лицева. Фигурата се подчертава от тока с височина 6 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Стелката е кожа. Подметка - кожа. Стилната украса придава на обувките чар: естествена кожа, плат. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.
 • Сникърси POLLINI - SA15143G08TX2100 Bia/Gl. Bo
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Екологична кожа - Eкологична кожа. Стелката е кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA21134G08TMJ956 Кафяв Цветен
  Пленителни боти на фирма Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - C косъм, Лицева, Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Ботуши POLLINI - SA26128G08T80109 Mousse Terra
  Женствен модел от Pollini. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Лицева. Токът в този модел е с височина 8,5 cm. Вътрешната подплата е кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Идеални за студени дни.
 • Сникърси POLLINI - SA15106G08T4400A Mix Nero
  Предложение на марка Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Bелур, Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - TA15034G07Q1A00H Ne/Bt.Pl/Bia
  Нов модел на марк Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Лицева, Екологична кожа - Eкологична кожа. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15106G08T4300A Mix Nero
  Предложение на марка Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Bелур, Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Сникърси POLLINI - TA15034G07Q1A00A Ne/Bt.Ne/Bia
  Удобна модна марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Екологична кожа - Eкологична кожа. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • На токчета POLLINI - SA10145C08TC0000 Nero
  Модел с ток Pollini. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Лицева. Фигурата се подчертава от тока с височина 6 cm. Вътрешността кожа. Стелката е кожа. Подметка - кожа. Стилната украса придава на обувките чар: естествена кожа, плат. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Обувки POLLINI - SA11021C08TA0622 Cam.Cameo
  Удобна модна марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е позлатен метал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Боти POLLINI - SA21064G08TDY000 Bot.Nero
  Ново в предложенията на марка Pollini. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Ботите са с подплата, която е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Туристически oбувки POLLINI - SA24074G08TE0907 Acciaio
  Ново предложение на марка Pollini. Горната част на обувката представлява Естествена кожа - Лицева. Вътрешността, гарантираща удобство при носене е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Специфичен характер придава на обувките орнаментът естествена кожа, посребрен метал. Този модел се справя с различни настилки.
 • Туристически oбувки POLLINI - SA24104G08TD0000 Nero
  Подходящи за труден терен обувки марка Pollini. Горната част на обувката представлява Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Нехлъзгаща подметка с грайфер от висококачествен материал. С тези обувки си подготвена за всяка ситуация.
 • Ботуши POLLINI - SA26128G08T80000 Mousse Nero
  Кокетни ботуши марка Pollini. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Лицева. Обувките имат ток 8,5 cm. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Непреходна класика в жанра.
 • Ботуши POLLINI - SA26114G08TD0000 Nero
  Кокетни ботуши марка Pollini. Високата горна част предпазва от вятър и студ и е Естествена кожа - Лицева. Моделът придобива изтънченост, благодарение на високите токчета 4 cm. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - екологична кожа. Стъпалото лежи върху стелката, която е кожа. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Важна роля при модела играе украшението: естествена кожа, посребрен метал. Идеални за студени дни.
 • Обувки POLLINI - SA11021C08TC475A Vit.Ocean/Borgo
  Нов модел на марк Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева. Малкият ток е 2 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка - висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: позлатен метал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Боти POLLINI - SA21134G08TDW000 Bot.Nero/Lap.Mul
  Пленителни боти на фирма Pollini. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - C косъм, Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Обувки POLLINI - PB10063M08UA0000 Nero
  Pollini предлага класика в освежен вариант. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Подметката е висококачествен материал, кожа, приляга на характера на модела. Официален модел с класически завършек.
 • На токчета POLLINI - SA10078C1ATQ100A Ma/Ph/Si/Oc/Nero
  Елегантно предложение на марка Pollini. Горна част е приятно оформена - Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Моделът е снабден с ток на височина 8,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Стелката е кожа. Подметка - кожа. Стилната украса придава на обувките чар: брокат. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • На токчета POLLINI - SA10078C1ATQ160A Nu/Si/Go/Su/Phar
  Кокетен модел с ток от Pollini. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Моделът е снабден с ток на височина 8,5 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Стелката е кожа. Подметката е кожа. Обувките печелят интригуващ вид заради украсата: брокат. Благодарение на женствения модел на ток, фигурата е грациозна и издължена.
 • Сандали POLLINI - SA10085C1ATQ100B Sk/Go/Ir/Oc/Nero
  Ново в офертата на марката Pollini. За цялостния ефект решаващо значение играе горната външна част на обувката: Естествена кожа - Bелур, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Токът е с височина 5,5 cm. Вътрешната подплата е кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Сандалите са със съответна за елегантните обувки подметка: висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: брокат. Красиви и елегантни, гарантират стилен външен вид.
 • Обувки POLLINI - SA11011C1ATA0019 Cam.Pietra
  Удобна модна марка Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Bелур. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Стелката е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: позлатен метал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Балеринки POLLINI - SA11051C1ATF0000 Nero
  Удобни и винаги на мода - балеринки марка Pollini. Горната част на обувката в този модел е Естествена кожа - Лицева. Дишаща подплата: кожа. Стелката е кожа. Декорациите са метал. Балеринките са отличен избор за всеки ден.
 • Обувки POLLINI - SA11051C1ATF0110 Ivory
  Нов модел на марк Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева. Моделът е обогатен с малък ток с височина 1,5 cm. Отвътре стелка: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. На обувките финес придава оригиналната украса: естествена кожа, позлатен метал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сникърси POLLINI - SA15034G1AT4100A Nero/Cream/Bianco
  Предложение на марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Bелур, Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15063G1AT1140A Re/Neo/Gia
  Нов модел на марк Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Bелур, Текстил - Tекстил. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15063G1AT1160A Re/Neo/Fux
  Предложение на марка Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Лицева, Bелур, Текстил - Tекстил. Стелката е екологична кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали POLLINI - SA16175G1ATD0019 Pietra
  Сандали марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сникърси POLLINI - SA15063G1AT1200A Rete/Vit.Ner
  Нов модел на марк Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Лицева, Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е брокат. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Чехли POLLINI - SA28038C1ATL0901 St/Pit/Lam/Gold
  Универсално предложение на марката Pollini. Горната част на обувките се приспособява към крака Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур. Силуетът се издължава от ток: 8 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е кожа. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15084G1AT6010A Bianko/Nero
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Лицева, Екологична кожа - Eкологична кожа. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Чехли POLLINI - SA28050C1ATA0000 Nero
  Универсално предложение на марката Pollini. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Токът е с височина: 1,5 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е екологична кожа. Подметка - висококачествен материал. Цялостния вид се освежава от декорацията: цирконии. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15084G1AT6010C Bianco/Rosso
  Нов модел на марк Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Лицева, Екологична кожа - Eкологична кожа. Отвътре стелка: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Сникърси POLLINI - SA15084G1AT6110A Bia/Sat.Pu Plat
  Нов модел на марк Pollini. Удобно оформената горна част e Екологична кожа - Eкологична кожа. Отвътре стелка: кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15084G1AT6110B Bia/Sat.Pu Silv
  Удобна модна марка Pollini. Удобно оформената горна част e Екологична кожа - Eкологична кожа. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сникърси POLLINI - SA15094G1AT7060A Neo.Phar/Pu Bi Phar
  Предложение на марка Pollini. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.

Последно видяно

връх