Модни марки 1
Цена
лв лв

Plantur облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Plantur 10 продукти
 • Plantur 39 структурираща грижа за по-лесно разресване на косата 30 мл.
  Plantur 39, 30 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеPlantur 39 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Plantur 39 хидратиращ спрей против косопад 125 мл.
  Plantur 39, 125 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеPlantur 39 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Plantur 39 шампоан с кофеин за фина коса 250 мл.
  Plantur 39, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Plantur 39 ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатапридава блясък и обемнамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Plantur 39 тоник за растеж на косата и укрепване от корените 200 мл.
  Plantur 39, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеPlantur 39 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:елиминира чупенето на косатаактивира дейността на корените на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Plantur 21 нутри-кофеинов шампоан за боядисана и увредена коса 250 мл.
  Plantur 21, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Plantur 21 ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмапридава блясък и обемстимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Plantur 39 балсам с кофеин за фина коса 150 мл.
  Plantur 39, 150 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът Plantur 39 гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеулеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Plantur 39 шампоан с кофеин за боядисана и увредена коса 250 мл.
  Plantur 39, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Plantur 39 ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Plantur 21 нутри-кофеинов еликсир За коса 200 мл.
  Plantur 21, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеPlantur 21 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:елиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Plantur 21 подхранващ кофеинов балсам за боядисана и увредена коса 150 мл.
  Plantur 21, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Plantur 21 гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкпоправя както механични, така и химични уврежданияизглажда и въздейства срещу накъдрянеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Plantur 39 балсам с кофеин за боядисана и увредена коса 150 мл.
  Plantur 39, 150 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът Plantur 39 гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданеподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх