Модни марки 1
Цена
лв лв

Phyto облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Phyto 62 продукти
 • Phyto Specific Curl Legend стилизиращ спрей за дефиниране на вълни с хидратиращ ефект 200 мл.
  Phyto Specific Curl Legend, 200 мл., спрей за обем за жени, Грижата без изплакванеPhyto Specific Curl Legend придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеукротява непокорната косаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин. Не изплаквайте.
 • Phyto Specific Child Care спрей за по-лесно разресване на косата 200 мл.
  Phyto Specific Child Care, 200 мл., Продукти за разресване на косата за деца, Продуктът Phyto Specific Child Care улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепомага за лесното сресване и изглаждане на косатаслед употреба косата е фина и мекапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Laque лак за коса силна фиксация 100 мл.
  Phyto Laque, 100 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Phyto Laque фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическисилна фиксацияпридава на косата жизненост и блясъкне оставя в косата остатъци и лесно се разресва
 • Phyto Phytoelixir интензивно подхранващо олио за много суха коса 75 мл.
  Phyto Phytoelixir, 75 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Phyto Phytoelixir прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмаподхранва косата в дълбочинапридава кадифена мекота на косатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса
 • Phyto Phytomillesime грижа без отмиване за блясък и защита на боядисана коса 150 мл.
  Phyto Phytomillesime, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytomillesime придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Keratine възстановяващ спрей за топлинно третиране на косата 150 мл.
  Phyto Keratine, 150 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Phyto Keratine осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Phyto Specific Specialized Care регенерираща процедура против косопад 50 мл.
  Phyto Specific Specialized Care, 50 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеPhyto Specific Specialized Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Laque лак за коса средна фиксация 100 мл.
  Phyto Laque, 100 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Phyto Laque фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектне оставя в косата остатъци и лесно се разресвалесно и бързо прилагане
 • Phyto Phytokératine Extrême възстановяващ крем за силно увредена и тънка коса 100 мл.
  Phyto Phytokératine Extrême, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytokératine Extreme придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатапридава привлекателен гланцпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Phytodensia укрепващ серум за изтощена коса 30 мл.
  Phyto Phytodensia, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytodensia придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto RE30 регенерираща грижа за сива коса 50 мл.
  Phyto RE30, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto RE30 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Phyto Phytovolume спрей за обем за топлинно третиране на косата 150 мл.
  Phyto Phytovolume, 150 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Phyto Phytovolume осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаувеличава обемаизглажда косъмаНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Huile d'Alès интезивен хидратиращ серум за суха коса 5x10 мл.
  Phyto Huile d'Alès, 5x10 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Phyto Huile d'Ales прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаподобрява структурата на косъмавидимо разкрасява косата
 • Phyto Phytonovathrix енергизираща грижа против косопад 150 мл.
  Phyto Phytonovathrix, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени
 • Phyto Phytoprogenium мляко за по-лесно разресване на косата 150 мл.
  Phyto Phytoprogenium, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytoprogenium придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
 • Phyto Detox освежаваща мъгла за коса, изложена на замърсен въздух 150 мл.
  Phyto Detox, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Detox придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Phyto Phytojoba хидратиращ гел за суха коса 150 мл.
  Phyto Phytojoba, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytojoba придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Phyto Specific Baobab Oil козметика за коса за суха коса 100 мл.
  Phyto Specific Baobab Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Phyto Specific Baobab Oil прави косата мекаХарактеристики:придава блясък на косатаподхранва косата в дълбочинапридава кадифена мекота на косатавъзстановява увредената структура на косъмаСъстав:без силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Phyto Laque лак за коса за естествена фиксация 100 мл.
  Phyto Laque, 100 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Phyto Laque фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатане слепя косата и придава на прическата естествен видпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Phyto Phytomillesime защитен спрей за боядисана коса и коса с кичури 150 мл.
  Phyto Phytomillesime, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytomillesime придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцизразява интензивността на цветапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Phyto Color грижа без отмиване за блясък и защита на боядисана коса 150 мл.
  Phyto Color, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Color придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • Phyto Phytokératine обновяващ серум за връхчетата на косата 30 мл.
  Phyto Phytokératine, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytokératine Phytokératine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотапредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Phytocyane ревитализиращ серум против косопад 12 бр.
  Phyto Phytocyane, 12 бр., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytocyane придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатапридава привлекателен гланцкачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Phyto Phytolium подсилващ шампоан против косопад 125 мл.
  Phyto Phytolium, 125 мл., Проблеми с косата и кожата за мъже, Продуктът Phyto Phytolium надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса.Характеристики:подсилва косъмаобновява гъстотата на косатадейства превантивно срещу косопадстимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху мокра коса и нежно масажирайте в косата и кожата на косата. После обилно изплакнете с вода.
 • Phyto PhytoPlage шампоан и душ гел 2 в 1 200 мл.
  Phyto PhytoPlage, 200 мл., Защита на косата от слънце за жени, Шампоанът Phyto PhytoPlage е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща.Характеристики:старателно измива косата и кожата на главатапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водаинтензивно хидратира косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Phytodéfrisant Балсам за непокорна коса 100 мл.
  Phyto Phytodéfrisant, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Балсамът без изплакване Phyto Phytodéfrisant е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допиросигурява мекота
 • Phyto Phytopolléine серум за растеж за възобновяване на скалпа 25 мл.
  Phyto Phytopolléine, 25 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytopolléine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизнена
 • Phyto Phytoneutre шампоан за всички видове коса 125 мл.
  Phyto Phytoneutre, 125 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytoneutre ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytargent шампоан за сива коса 200 мл.
  Phyto Phytargent, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytargent ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytocédrat подсилващ шампоан за мазна кожа на скалпа 250 мл.
  Phyto Phytocédrat, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytocédrat ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Specific Child Care детски шампоан за по-лесно разресване на косата 400 мл.
  Phyto Specific Child Care, 400 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Phyto Specific Child Care отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаулеснява разресването на фината косаправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Specific Styling Care масло от шеа за суха и увредена коса 100 мл.
  Phyto Specific Styling Care, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Грижата без изплакванеPhyto Specific Styling Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцподсилва косъмапридава кадифена мекотапредпазва от вредните влияния на околната среда
 • Phyto Phytokératine Extrême възстановяваща маска за силно увредена и крехка коса 200 мл.
  Phyto Phytokératine Extrême, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Phytokératine Extreme е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподобрява гъвкавостта на косъмаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytokératine Extrême възстановяващ шампоан за силно увредена и тънка коса 200 мл.
  Phyto Phytokératine Extrême, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytokératine Extreme ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytoelixir интензивно подхранваща маска за суха и пореста коса 200 мл.
  Phyto Phytoelixir, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Phytoelixir е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytodensia подсилващ и ревитализиращ шампоан 200 мл.
  Phyto Phytodensia, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytodensia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytodensia подсилваща маска за изтощена коса 175 мл.
  Phyto Phytodensia, 175 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Phytodensia е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytomillesime маска за боядисана коса и коса с кичури 200 мл.
  Phyto Phytomillesime, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за коса е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytomillesime грижа за използване преди нанасянето на шампоан за боядисана коса и коса с кичури 100 мл.
  Phyto Phytomillesime, 100 мл., Маска за коса за жени, Характеристики:удължава издръжливостта на цветапредпазва от вредните влияния на околната средаподсилва косъмаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytoelixir почистващ крем за много суха коса 75 мл.
  Phyto Phytoelixir, 75 мл., Шампоани за жени, Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладка
 • Phyto Phytomillesime шампоан за защита на цветовете 200 мл.
  Phyto Phytomillesime, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytomillesime ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаинтензивно хидратираСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytomillesime почистващ крем за боядисана коса 75 мл.
  Phyto Phytomillesime, 75 мл., Шампоани за жени, Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косата
 • Phyto Phytokératine Extrême почистващ крем за силно увредена, късаща се и суха коса 75 мл.
  Phyto Phytokératine Extrême, 75 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytokératine Extreme ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратиранамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Color боя за коса без амоняк цвят 1 Noir
  Phyto Color, , Перманентни бои за коса за жени, Боята за коса Phyto Color Color придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък.Характеристики:цветът дълго остава красив и наситенпридава блясък на матова косаскрива побелялата косаСъстав:без амонякНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.
 • Phyto Cyane Шампоан възстановяващ плътността на косата 250 мл.
  Phyto Cyane, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Cyane ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемстимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytosquam хидратиращ шампоан против пърхот 250 мл.
  Phyto Phytosquam, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytosquam ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytoprogenium шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Phyto Phytoprogenium, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytoprogenium ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytosquam дълбоко почистващ шампоан за мазен скалп против пърхот 250 мл.
  Phyto Phytosquam, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytosquam ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Phytopanama шампоан за възстановяване на баланса на мазния скалп 250 мл.
  Phyto Phytopanama, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytopanama ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Phytovolume шампоан за обем за тънка коса без обем 250 мл.
  Phyto Phytovolume, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytovolume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обеминтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Phytojoba хидратираща маска за суха коса 150 мл.
  Phyto Phytojoba, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Phytojoba е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Keratine интензивна възстановяваща маска за увредена и крехка коса 150 мл.
  Phyto Keratine, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Keratine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Color маска за фина боядисана коса или коса с кичури за защита на цветовете 150 мл.
  Phyto Color, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Color е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:подсилва косъмаудължава издръжливостта на цветавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytosquam шампоан против пърхот за раздразнен скалп 125 мл.
  Phyto Phytosquam, 125 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytosquam ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Color шампоан за запазване на цвета за боядисана коса и коса с кичури 250 мл.
  Phyto Color, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Color ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Phytojoba хидратиращ шампоан за суха коса 250 мл.
  Phyto Phytojoba, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytojoba ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Detox почистващ шампоан за коса, изложена на замърсен въздух 125 мл.
  Phyto Detox, 125 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Detox ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Phyto Detox почистваща маска за преди измиване за коса, изложена на замърсен въздух 125 мл.
  Phyto Detox, 125 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Detox е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапредпазва от вредните влияния на околната средавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Phytovolume гел маска за обем 150 мл.
  Phyto Phytovolume, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаPhyto Phytovolume е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:възстановява структурата на косатакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Phyto Keratine възстановяващ шампоан с кератин за увредена и крехка коса 250 мл.
  Phyto Keratine, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Keratine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytonovathrix укрепващ шампоан против косопад 200 мл.
  Phyto Phytonovathrix, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Phyto Phytonovathrix ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмапредотвратява преждевременен косопадстимулира растежа на косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Phyto Phytonovathrix целенасочена грижа против косопад 3,5 мл.
  Phyto Phytonovathrix, 3,5 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата за коса Phyto Phytonovathrix ефикасно стимулира растежа на нови космиХарактеристики:удължава жизнения цикъл на косъмаспира косопадаправи косата силна и подхраненаНачин на употреба:Нанесете след измиване на косата. Не изплаквайте.

Последно видяно

връх