Модни марки 1
Цена
лв лв

Perricone MD облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Perricone MD 36 продукти
 • Perricone MD No Makeup Bronzer течен бронзант 10 мл.
  Perricone MD No Makeup Bronzer, 10 мл., Бронзанти за жени, Бронзантът Perricone MD No Makeup Bronzer усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:придава на лицето здрав и свеж видпридава на кожата бронзов оттенъкозарява лицетоНачин на употреба:За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • Perricone MD High Potency Classics интензивен хидратиращ гел с хиалуронова киселина 30 мл.
  Perricone MD High Potency Classics, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Perricone MD High Potency Classics предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD High Potency Classics тониращ хидратиращ крем за стягане на кожата SPF 30 59 мл.
  Perricone MD High Potency Classics, 59 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Кремът за лице Perricone MD High Potency Classics предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Perricone MD No:Rinse интензивен тоник за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 118 мл.
  Perricone MD No:Rinse, 118 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Perricone MD No:Rinse ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинирегулира образуването на себумзатваря поритеоставя кожата матова и мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. С леки движения прилагайте по лицето.
 • Perricone MD No:Rinse мицеларна почистваща вода 118 мл.
  Perricone MD No:Rinse, 118 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Perricone MD No:Rinse ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинахидратира в дълбочиназаздравява и регенерираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Perricone MD Cold Plasma Plus+ подхранващ серум за лице 30 мл.
  Perricone MD Cold Plasma Plus+, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD Cold Plasma Plus+ е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатауеднаквява цветовия тон на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линииНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione хидратиращ и подмладяващ крем против бръчки 30 мл.
  Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione, 30 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатапредпазва кожата от вредните външни влияниябързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Perricone MD Vitamin C Ester почистваща грижа 177 мл.
  Perricone MD Vitamin C Ester, 177 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Perricone MD Vitamin C Ester е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетоприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Perricone MD Vitamin C Ester озаряващ серум 59 мл.
  Perricone MD Vitamin C Ester, 59 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD Vitamin C Ester е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione хидратиращ нощен крем 59 мл.
  Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione, 59 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинавъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD No Makeup Highlighter течен хайлайтър 10 мл.
  Perricone MD No Makeup Highlighter, 10 мл., Хайлайтъри за жени, Озарителят Perricone MD No Makeup придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:нежно изтъква избраните части на лицетоосигурява на лицето отпочинал и спокоен видподмладява лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.
 • Perricone MD No Makeup Foundation дълготраен фон дьо тен SPF 30 цвят Light 30 мл.
  Perricone MD No Makeup Foundation, 30 мл., За лице за жени, Фон дьо тенът Perricone MD No Makeup уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаправи кожата матовапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Perricone MD No Makeup Lipstick подхранващо червило 4,2 гр.
  Perricone MD No Makeup Lipstick, 4,2 гр., Червила за жени, Червилото Perricone MD No Makeup Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:хидратира и се грижи за устнитеустните изглеждат пълни и здравинанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Perricone MD No Makeup Mascara спирала за удължаване и увеличаване обема на миглите 8 гр.
  Perricone MD No Makeup Mascara, 8 гр., Спирали за жени, Спиралата Perricone MD No Makeup Mascara придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:осигурява пълен обем само с един слойудължава дължината на миглитеподхранва и възстановява миглитегрижи се за миглите и ги подсилваНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Perricone MD High Potency Classics стягащ крем за кожа с хидратиращ ефект 59 мл.
  Perricone MD High Potency Classics, 59 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Perricone MD High Potency Classics предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Perricone MD High Potency Classics интензивен стягащ серум за нощ 59 мл.
  Perricone MD High Potency Classics, 59 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD High Potency Classics е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетоефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD Hypoallergenic подхранващ хидратиращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 59 мл.
  Perricone MD Hypoallergenic, 59 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Perricone MD Hypoallergenic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаинтензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятадерматологично тестванопродуктът е некомедогененСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Perricone MD High Potency Classics почистващ гел с подхранващ ефект 177 мл.
  Perricone MD High Potency Classics, 177 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Perricone MD High Potency Classics е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаподхранва кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione изглаждащ и озаряващ крем за около очите 15 мл.
  Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитехидратира в дълбочинаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Perricone MD Vitamin C Ester озаряващ серум за лице 30 мл.
  Perricone MD Vitamin C Ester, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD Vitamin C Ester е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Perricone MD No:Rinse ексфолиращи тампони за лице със стягащ ефект 60 бр.
  Perricone MD No:Rinse, 60 бр., Механични пилинги за жени, Характеристики:укрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Perricone MD Vitamin C Ester дневен озаряващ крем с хидратиращ ефект SPF 30 59 мл.
  Perricone MD Vitamin C Ester, 59 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Кремът за лице Perricone MD Vitamin C Ester предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниепредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione хидратиращ серум против дълбоки бръчки 30 мл.
  Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранвапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione очен серум против бръчки 15 мл.
  Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:ефективно изглажда фините линии и леките бръчкиинтензивно подхранва зоната около очитеподхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетоНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.
 • Perricone MD Vitamin C Ester Интензивна грижа за озаряване на лицето 4 x 10 мл.
  Perricone MD Vitamin C Ester, 4 x 10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Perricone MD Vitamin C Ester е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатауеднаквява цветовия тон на кожатаотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD Cold Plasma Plus+ Eye подхранващ крем за околоочния контур против отоци и тъмни кръгове 15 мл.
  Perricone MD Cold Plasma Plus+ Eye, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Perricone MD Cold Plasma Plus+ е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеизглажда фините линии и леките бръчкипридава младежки вид около очитеоставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck подхранващ крем за шия и деколте 30 мл.
  Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck, 30 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Продуктът Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:подхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD No Makeup Instant Blur основа против несъвършенства на кожата 10 гр.
  Perricone MD No Makeup Instant Blur, 10 гр., основи за жени, Основата Perricone MD No Makeup Instant Blur идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:изглажда бръчкитезапълва поритематираповишава устойчивостта на гримаНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Perricone MD No Makeup Lipgloss блясък за устни 3,3 мл.
  Perricone MD No Makeup Lipgloss, 3,3 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Perricone MD No Makeup Lipgloss гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:изглажда фините линии на устнитехидратира и омекотява устнителеко оцветява устнитеНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Perricone MD Cold Plasma Plus+ Sub-D/Neck стягащ крем за шия и деколте 59 мл.
  Perricone MD Cold Plasma Plus+ Sub-D/Neck, 59 мл., Стягаща грижа за жени, Кремът за лице Perricone MD Cold Plasma Plus+ Sub-D/Neck предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Perricone MD No Makeup Foundation Serum лек фон дьо тен за естествен вид цвят Nude 30 мл.
  Perricone MD No Makeup Foundation Serum, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Perricone MD No Makeup Foundation Serum уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаадаптира се към цвета на кожаталесно приложениепредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Perricone MD No Makeup Concealer крем-коректор SPF 20 цвят Medium 9 гр.
  Perricone MD No Makeup Concealer, 9 гр., Коректори за жени, Коректорът Perricone MD No Makeup Concealer маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатауеднаквява тона на кожата на лицетоозарява кожатакремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Perricone MD No Makeup Blush кремообразен руж 10 мл.
  Perricone MD No Makeup Blush, 10 мл., Руж за жени, Ружът Perricone MD No Makeup Blush придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятсъздава естествена руменинаизразява чертите на лицетоима приятно фина, лека текстураНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Perricone MD No Makeup Foundation овлажняващ крем SPF 20 цвят Ivory 30 мл.
  Perricone MD No Makeup Foundation, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Perricone MD No Makeup Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатахидратираозарява кожатапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Perricone MD No Makeup Lipstick червило - грижа SPF 15 цвят Original Pink 4,2 гр.
  Perricone MD No Makeup Lipstick, 4,2 гр., Червила за жени, Червилото Perricone MD No Makeup Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:хидратира и се грижи за устнитеустните изглеждат пълни и здравикремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Perricone MD Cold Plasma Plus+ Fragile Skin Therapy интензивно мляко за тяло за чувствителна кожа 177 мл.
  Perricone MD Cold Plasma Plus+ Fragile Skin Therapy, 177 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Perricone MD Cold Plasma Plus+ гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичностефективно регенерира кожатаукрепва кожната бариераНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Последно видяно

връх