Модни марки 1
Цена
лв лв

Parodontax облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Parodontax 13 продукти
 • Parodontax Interdental четки за зъби 3 бр. много мека 3 бр.
  Parodontax Interdental, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Parodontax Interdental поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:лесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Parodontax Classic паста за зъби против кървене на венци без флуорид 75 мл.
  Parodontax Classic, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Classic е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:пази от образуване на зъбна плакапонижава кървенето на венцитеосвежава дъхапредотвратява образуване на зъбен кариесНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Parodontax Classic четка за зъби много мека
  Parodontax Classic, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Parodontax Classic поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Parodontax Ultra Clean паста за зъби против кървене на венци и пародонтоза 75 мл.
  Parodontax Ultra Clean, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Ultra Clean е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитеосвежава дъхапази от образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Parodontax Fluoride паста за зъби против кървене на венци 75 мл.
  Parodontax Fluoride, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Fluoride е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитеоблекчава при пародонтозапредотвратява образуване на зъбен кариесподсилва зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Parodontax Extra Fresh паста за зъби срещу кървене на венците 75 мл.
  Parodontax Extra Fresh, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Extra Fresh е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитепази от образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Parodontax Complete Protection Extra Fresh паста за зъби с флуорид за здрави зъби и венци 75 мл.
  Parodontax Complete Protection Extra Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Parodontax Complete Protection Extra Fresh предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитепонижава кървенето на венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Parodontax Complete Protection Whitening избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Parodontax Complete Protection Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Parodontax Complete Protection Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте според приложената инструкция.
 • Parodontax Interdental четка за зъби много мека
  Parodontax Interdental, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Parodontax Interdental поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:придава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Parodontax Herbal Fresh паста за зъби против кървене на венци и пародонтоза 75 мл.
  Parodontax Herbal Fresh, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Herbal Fresh е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитепредотвратява образуване на зъбен кариесоблекчава при пародонтозанеутрализира вредните киселиниосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Parodontax Whitening избелваща паста за зъби срещу кървене на венците 75 мл.
  Parodontax Whitening, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Parodontax Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакапонижава кървенето на венцитеподсилва зъбния емайлоблекчава при пародонтозаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh вода за уста за здрави зъби и венци Extra Fresh 500 мл.
  Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:осигурява свеж дъхподдържа венците здравибори се срещу възникване на зъбен кариесНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint вода за уста за цялостна защита на зъбите Fresh Mint 500 мл.
  Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:осигурява свеж дъхподдържа венците здравибори се срещу възникване на зъбен кариесНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Последно видяно

връх