Модни марки 1
Цена
лв лв

Oranjito облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Oranjito 31 продукти
 • Oranjito After Tan Velvet Caramel хидратиращ лосион за след слънце 200 мл.
  Oranjito After Tan Velvet Caramel, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito After Tan Velvet Caramel удължава трайността на получения загар и оставя кожата хидратирана.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява кожата след слънчеви банизаздравява и регенерираудължава загорелия видНачин на употреба:След процедурата в солариум нанесете по кожата на цялото тяло и равномерно разтрийте. Оставете да абсорбира.
 • Oranjito Level 2 Pina Colada лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 2 Pina Colada, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 2 Pina Colada ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito After Tan Sweet Melone хидратиращ лосион за след слънце 200 мл.
  Oranjito After Tan Sweet Melone, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito After Tan Sweet Melone удължава трайността на получения загар и оставя кожата хидратирана.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява кожата след слънчеви банизаздравява и регенерираудължава загорелия видНачин на употреба:След процедурата в солариум нанесете по кожата на цялото тяло и равномерно разтрийте. Оставете да абсорбира. Подходящо за употреба след слънчеви бани и солариум.
 • Oranjito Level 1 Mexican Bronzer лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 1 Mexican Bronzer, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 1 Mexican Bronzer ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Max. Level Babassu Caramel лосион за солариум 250 мл.
  Oranjito Max. Level Babassu Caramel, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Max. Level Babassu Caramel ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалипредотвратява изсушаване на кожатаподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Coconut лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Coconut, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Coconut ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 2 Milk & Honey лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 2 Milk & Honey, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 2 Milk & Honey ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Massage Pro мляко за масаж с мляко и мед 750 мл.
  Oranjito Massage Pro, 750 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Oranjito Massage Pro гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапредоставя комфорт и жизненост на кожатадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Oranjito Max. Effect Chocolate мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл.
  Oranjito Max. Effect Chocolate, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito After Tan Chocolate мляко след загар 200 мл.
  Oranjito After Tan Chocolate, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:подхранва кожата в дълбочинауспокоява кожата след слънчеви баниинтензивно хидратираНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло. Оставете да абсорбира, не изтривайте.
 • Oranjito Max. Effect Coconut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.
  Oranjito Max. Effect Coconut, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Max. Effect Pineapple лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.
  Oranjito Max. Effect Pineapple, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito After Tan Aloe хидратиращ лосион за след слънце 200 мл.
  Oranjito After Tan Aloe, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito After Tan Aloe удължава трайността на получения загар и оставя кожата хидратирана.Характеристики:подхранва кожата в дълбочинаповишава интензивността и удължава трайността на тенаинтензивно хидратираНачин на употреба:След процедурата в солариум нанесете по кожата на цялото тяло и равномерно разтрийте. Оставете да абсорбира.
 • Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Melone гел за тен за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Melone, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Melone ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Shake, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Shake ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 2 Wild Caramel лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 2 Wild Caramel, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 2 Wild Caramel ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 2 Fanatic Melone лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 2 Fanatic Melone, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 2 Fanatic Melone ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 1 Marijuana лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 1 Marijuana, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 1 Marijuana ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Pina Colada лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Pina Colada, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Pina Colada ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Rapid Melone лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Rapid Melone, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Rapid Melone ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 3 Rodeo Caramel лосион за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 3 Rodeo Caramel, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 3 Rodeo Caramel ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Bio Dark Vanilla олио за загар за солариум 100 гр.
  Oranjito Bio Dark Vanilla, 100 гр., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Bio Dark Vanilla ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Level 2 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл.
  Oranjito Level 2 Shake, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Level 2 Shake ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Bio Light Vanilla крем за загар за солариум за лице и деколте 50 гр.
  Oranjito Bio Light Vanilla, 50 гр., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Bio Light Vanilla ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по лицето и леко масажирайте.
 • Oranjito Max. Effect Gold Turbo лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.
  Oranjito Max. Effect Gold Turbo, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Max. Effect Gold Turbo ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалиподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Max. Effect Absolut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.
  Oranjito Max. Effect Absolut, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Max. Effect Absolut ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалипредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Max. Effect Babassu Melone лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.
  Oranjito Max. Effect Babassu Melone, 250 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Oranjito Max. Effect Babassu Melone ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito Anti-Cellulite канелен гел против целулит 200 мл.
  Oranjito Anti-Cellulite, 200 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Oranjito Anti-Cellulite ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаподобрява микроциркулацията на кръвталесен за приложениеНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира.
 • Oranjito Max. Effect Pineapple мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл.
  Oranjito Max. Effect Pineapple, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Oranjito After Tan Coconut мляко след загар 200 мл.
  Oranjito After Tan Coconut, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:подхранва кожата в дълбочиназаздравява и регенерирауспокоява кожата след слънчеви баниНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.

Последно видяно

връх