Модни марки 1
Цена
лв лв

Omorovicza облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Omorovicza 23 продукти
 • Omorovicza Silver Skin Saviour почистваща маска за лице за проблемна кожа 50 мл.
  Omorovicza Silver Skin Saviour, 50 мл., Mаски за лице за жени, Маската за лице Omorovicza Silver Skin Saviour ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляхидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Omorovicza Gold Flash Firming Serum стягащ серум за лице със злато 30 мл.
  Omorovicza Gold Flash Firming Serum, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Omorovicza Gold Flash Firming Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаотстранява следите от уморавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапроясняваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Omorovicza Gold Shimmer Oil подхранващо масло за тяло със злато 100 мл.
  Omorovicza Gold Shimmer Oil, 100 мл., Олио за тяло за жени, Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Omorovicza Gold Night Drops възстановяващ серум за лице със злато 30 мл.
  Omorovicza Gold Night Drops, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Omorovicza Gold Night Drops е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаукрепва контурите на лицетопридава на лицето стегнатостотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Omorovicza Silver Skin Tonic тоник за лице за проблемна кожа 100 мл.
  Omorovicza Silver Skin Tonic, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Omorovicza Silver Skin Tonic ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:успокоява и тонизираоблекчава проявите на акнеоставя кожата фина, свежа и сияещарегулира образуването на себумНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Omorovicza Rejuvenating Night Cream нощен подмладяващ крем 50 мл.
  Omorovicza Rejuvenating Night Cream, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Omorovicza Rejuvenating Night Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатарегенерира и витализирабързо се абсорбираинтензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Omorovicza Thermal Cleansing Balm почистващ балсам 50 мл.
  Omorovicza Thermal Cleansing Balm, 50 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Omorovicza Thermal Cleansing Balm е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепремахва и водоустойчив гримхидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Omorovicza Firming Neck Cream стягащ крем за шия и деколте 50 мл.
  Omorovicza Firming Neck Cream, 50 мл., Стягаща грижа за жени
 • Omorovicza Nourishing Hand Treatment подхранващ крем за ръце 100 мл.
  Omorovicza Nourishing Hand Treatment, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Omorovicza Nourishing Hand Treatment идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекарегенерирабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Omorovicza Reviving Eye Cream озаряващ крем за околоочната зона против отоци и тъмни кръгове 15 мл.
  Omorovicza Reviving Eye Cream, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Omorovicza Reviving Eye Cream е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкихидратира в дълбочинаотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Omorovicza Illuminating Moisturise хидратиращ и озаряващ крем за лице 50 мл.
  Omorovicza Illuminating Moisturise, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Omorovicza Illuminating Moisturise предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатарегенерира и витализираинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Omorovicza Hydra Melting Cleanser овлажняващ почистващ гел 100 мл.
  Omorovicza Hydra Melting Cleanser, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Omorovicza Hydra Melting Cleanser е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицепремахва и водоустойчив гримприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Omorovicza Revitalising Scalp Mask маска за здрава кожа на главата 200 мл.
  Omorovicza Revitalising Scalp Mask, 200 мл., Маска за коса за жени
 • Omorovicza Revealing New Beauty козметичен комплект (за жени )
  Omorovicza Revealing New Beauty, , Почистване на кожата за жени
 • Omorovicza Miracle Facial Oil леко масло за лице 30 мл.
  Omorovicza Miracle Facial Oil, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Omorovicza Miracle Facial Oil е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранвапроясняваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Omorovicza Cleansing Foam почистваща пяна 30 мл.
  Omorovicza Cleansing Foam, 30 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Omorovicza Cleansing Foam е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Omorovicza Copper Peel озаряващ пилинг 16x8 мл.
  Omorovicza Copper Peel, 16x8 мл., Пилинг за лице за жени, Пилингът за лице Omorovicza Copper Peel почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:почиства запушените порипремахва мъртвите кожни клеткиредуцира несъвършенствата на кожатаозарява и уеднаквява кожатазатваря разширените пориефективно регенерира кожатаизглажда и омекотява кожата
 • Omorovicza Rose Lifting Serum интензивен лифтинг серум 30 мл.
  Omorovicza Rose Lifting Serum, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Omorovicza Rose Lifting Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Omorovicza Body Cream крем за тяло 200 мл.
  Omorovicza Body Cream, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепиомекотява и помага за копринено гладка кожавъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Omorovicza Cashmere Cleanser нежно почистващо мляко 100 мл.
  Omorovicza Cashmere Cleanser, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Omorovicza Cashmere Cleanser е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапремахва и водоустойчив гримНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Omorovicza Instant Perfection Serum разхубавяващ серум за уморена кожа 30 мл.
  Omorovicza Instant Perfection Serum, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Omorovicza Instant Perfection Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииотстранява следите от уморавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапроясняваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Omorovicza Firming Body Oil стягащо масло за тяло 100 мл.
  Omorovicza Firming Body Oil, 100 мл., Стягаща грижа за жени, Олиото за тяло придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:действа превантивно срещу възникване на стрииподхранва и се грижи за кожатаоставя кожата кадифено мекастяга отпуснатата кожаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Omorovicza Refining Facial Polisher озаряващ пилинг 100 мл.
  Omorovicza Refining Facial Polisher, 100 мл., Пилинг за лице за жени, Пилингът за лице Omorovicza Refining Facial Polisher почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:не изсушава кожата на лицетопремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте при необходимост.

Последно видяно

връх