Модни марки 1
Цена
лв лв

Olivia Garden облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Olivia Garden 49 продукти
 • Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection гребен за коса
  Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:нежност към кожатаза професионална употребатвърд материалСъстав:зъби от естествен материалНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme Четка за коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:щадящо за косата и кожатаизглажда и изравнява косатаима ергономична форма за удобно захващанеСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Dry Detangler Четка за коса DV-3
  Olivia Garden Dry Detangler, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Dry Detangler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:изглажда и изравнява косатаима ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo Четка за коса диаметър 35 mm
  Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияпомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткакуха е и така ускорява сушенетоНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection Четка за коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косаима ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаизглажда и изравнява косатаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL Четка за коса диаметър 45 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:куха е и така ускорява сушенетоима антистатична функцияима неплъзгаща се ръкохваткачетката е подходяща и за изправяне на косатаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline кръгла четка за коса Ø 35 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection Четка за коса диаметър 25 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияпомага за създаване не желаната формакуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle Четка за коса
  Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:има ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаизглажда и изравнява косатас неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles Четка за коса диаметър 30 mm
  Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има неплъзгаща се ръкохваткачетката е подходяща и за изправяне на косатапомага за създаване не желаната формаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Cutting гребен за коса
  Olivia Garden Carbon + Ion Cutting, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden Carbon + Ion Cutting е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:устойчивo, почти нечупливоустойчивост на високи температуригребенът е антистатиченза професионална употребаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles Четка за коса
  Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:изглажда и изравнява косатащадящо за косата и кожаталесно оформяне и на мокра косаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion Четка за коса диаметър 42 mm
  Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:куха е и така ускорява сушенетопомага за създаване не желаната формаима антистатична функцияима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection четка за издухване за блясък и мекота на косата диаметър 22 mm
  Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:помага за създаване не желаната формаима антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Wet Detangler Четка за коса DV-1
  Olivia Garden Wet Detangler, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Wet Detangler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:лесно оформяне и на мокра косаима ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection Четка за коса диаметър 36 mm (EC-36S2 1/2")
  Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарчетката е подходяща и за изправяне на косатаима антистатична функцияпомага за създаване не желаната формаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL голяма плоска четка За коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косас неплъзгаща се ръкохваткаоригинален дизайнНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden EcoHair овална четка за по-лесно разресване на косата
  Olivia Garden EcoHair, , Четки -плоски за жени, Гребенът за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Четката за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно разресванеизглажда и изравнява косатаза всички видове косаима ергономична форма за удобно захващанеСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection Четка за коса диаметър 25 mm
  Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияидеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарима неплъзгаща се ръкохваткакуха е и така ускорява сушенетоНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Четка за коса диаметър 54 mm
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:помага за създаване не желаната формаима антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Technical гребен за коса
  Olivia Garden Carbon + Ion Technical, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden Carbon + Ion Technical е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:устойчивo, почти нечупливоустойчивост на високи температуринежност към кожатагребенът е антистатиченНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Olivia Garden ProThermal Soft Четка за коса диаметър 16 mm
  Olivia Garden ProThermal Soft, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ProThermal Soft е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарчетката е подходяща и за изправяне на косатаима антистатична функцияима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
 • Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage Четка за коса
  Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:има ергономична форма за удобно захващанеприспособимите влакна масажират кожата на главатас неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:ръкохватката е изработена от естествени материалиНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Style-Up Четка за коса
  Olivia Garden Style-Up, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Style-Up е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:компактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантащадящо за косата и кожатаминимално увредена косаизглажда и изравнява косатаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Care & Style Четка за коса DV-2
  Olivia Garden Care & Style, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Care & Style е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:има ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаизглажда и изравнява косатаоригинален дизайнНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper Четка за коса NTS-30 (SHS30)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияидеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарвключва изтеглящ се шип за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden 100 % Boar Styler Четка за коса DV-4
  Olivia Garden 100 % Boar Styler, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden 100 % Boar Styler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:щадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанеизглажда и изравнява косатаСъстав:влакна от естествен произходНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro овална четка за коса размер L
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden iDetangle Четка за коса за средногруба коса
  Olivia Garden iDetangle, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden iDetangle е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:лесно оформяне и на мокра косащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection Четка за коса (NT-FLEX Boar)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:щадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанес неплъзгаща се ръкохваткаминимално увредена косаСъстав:влакна от естествен произходНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme плоска четка За коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаприспособимите влакна масажират кожата на главатас неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden EcoHair Четка за коса с косми от глиган
  Olivia Garden EcoHair, , Четки -плоски за жени, Гребенът за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Четката за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно разресванеизглажда и изравнява косатаза всички видове косаима ергономична форма за удобно захващанеСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden EcoHair плоска четка за по-лесно разресване на косата
  Olivia Garden EcoHair, , Четки -плоски за жени, Гребенът за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Четката за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно разресванеизглажда и изравнява косатаза всички видове косаима ергономична форма за удобно захващанеСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection Четка за коса velikost S
  Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:помага за създаване не желаната формаима антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion много мощен йонизиращ сешоар
  Olivia Garden Ceramic + Ion, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Ceramic + Ion ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизиранениско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Olivia Garden EcoHair четка за издухване за блясък и мекота на косата диаметър 34 mm
  Olivia Garden EcoHair, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарчетката е предназначена за оформяне на прическаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series Четка за коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:има ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаизглажда и изравнява косатаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden CarboSilk Technical гребен за коса (CS-T2)
  Olivia Garden CarboSilk Technical, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden CarboSilk Technical е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:устойчивo, почти нечупливоустойчивост на високи температуриза професионална употребаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL плоска четка За коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатас неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion плоска четка За коса за жени
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Четки -плоски за жени
 • Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal Четка за коса диаметър 53 mm
  Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:куха е и така ускорява сушенетоима антистатична функцияпомага за създаване не желаната формаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro кръгла четка за коса За коса диаметър 45 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Olivia Garden MultiBrush козметичен комплект I. за жени
  Olivia Garden MultiBrush, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden MultiBrush е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоаркуха е и така ускорява сушенеточетката е предназначена за оформяне на прическаима неплъзгаща се ръкохваткавключва изтеглящ се шип за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden MultiBrush козметичен комплект II. за жени
  Olivia Garden MultiBrush, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden MultiBrush е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоаркуха е и така ускорява сушенетопомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткавключва изтеглящ се шип за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion козметичен комплект (за фина коса)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Козметични комплекти за жени

Последно видяно

връх