Най-голямата модна платформа в България

NORTHFINDER облекло, обувки и модни аксесоари

211
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Northfinder KERRY Мъжко яке, черно, размер
    Софтшеловото яке Northfinder KERRY е подходящо за летен туризъм, активен спорт в планината или бързо ходене. Това един универсален модел за всякакви активности. Основната част на якето е оформена от трислоен софтшел с фин полар от вътрешната страна. Якето предлага два джоба с цип, един джоб на гърдите, 3D качулка, регулируем долен кант и еластични маншети на ръкавите.
  • Northfinder BRENSSON Мъжко яке от софтшел, черно, размер
    Мъжкото яке от софтшел Northfinder BRENSSON. Якето е подходящо за туристически активности със средна интензивност, леки преходи и еднодневни излети. Материята е 3-слоен летен софтшел, предпазващ от вятър и влага, подплатен отвътре с приятна мрежа. Еластичната му конструкция предлага отличен комфорт на движенията. Неговата добре прилепваща качулка е 3D и с козирка, която може да се регулира. Долният край на якето може да се регулира. оформени ръкави с маншети и велкро лента. Ципа е допълнен с платка и завършен със защита за брадичката. Якето е проектирано с два основни джоба с цип и джоб на гърдите с цип. Снабдена е със светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност.
  • Northfinder IRIS Дамски потник, тъмносин, размер
    Дамски памучен потник е допълнен с графиката Northfinder IRIS. Може да бъде използван са самостоятелно носене или да бъде комбиниран с останали дрехи, което предлага голямо удобство при всякакви туристически и свободни активности. Изработен е с кръглото деколте, извит шев на кройката и плоски раменни шевове, които защитават от неблагоприятното триене при носене на раницата по време на туристически преходи. Материалът му е с балансираното съотношение на памук и полиестер, което предлага удобство на тялото през целият ден. Материята е обработена с ензимен силикон преди изпиране, благодарение на което потника е приятен и мек на допир и в същото време запазва формата си при изпиране.
  • Northfinder MORRIS Мъжко софтшел яке, тъмносин, размер
    Модерното туристическо яке Northfinder MORRIS е подходящо за всякакви приключения. Изработено от качествен 3-слоен софтшел, който осигурява отлична защита срещу неблагоприятни атмосферни условия, като същевременно поддържа много добра проветривост. Повърхността на якето е с екологична водоустойчива DWR обработка, без използването на пластмаса, което гарантира, че водата или течните примеси не се абсорбират в повърхността на материала, а се оттичат от него, което удължава живота на якето. Якето е затоплящо, което го прави подходящо за носене в студеното време. Допълнено е със странични практични джобове и един вътрешен джоб и всичките са с цип. Технологията bonding свързва отделните слоеве без зашиване и по този начин се гарантира дълготрайност и по-голяма устойчивост на вятър и вода. Вентилационните отвори в подмишниците позволяват по-добър въздушен поток и регулиране на телесната топлина, което се оценява при физически натоварвания. Зашитата 3D качулка е анатомично оформена и предлага максимална защита от неблагоприятното време. Подплатените рамена повишават устойчивостта на якето на износване и едновременно с това му дават стилна форма. Якето е допълнено с регулируем долен кант и краища на ръкавите, което го прави удобно при носене.
  • Northfinder JOANNE Дамски елек, черно, размер
    Лекото изолиращо елече Northfinder JOANNE е подходящо за туризъм, за носене в свободното време и пътувания в студените дни през пролетта, лятото или есента. Елечето е конструирано в зависимост с принципите на bodymappingа. Тази хибридна конструкция съчетава лек ветроустойчив материал и изолация SEAL в основната част на якето, допълнена с дишащ лек материал в долната част и отстрани. Двата странични джоба с цип са подходящи съхраняване най-важните ви неща, а светлоотразителните елементи увеличават безопасността ви при лоша видимост. Долният край на елечето може да се регулира.
  • Northfinder VINCENZIA Дамско палто, тъмносиво, размер
    Дамско палто Northfinder VINCENZIA. Кройката му се грижи за запазване на топлинния комфорт през целия ден. То е затоплено и капитонирано. Разполага с дебела яка, която подчертава лицето и се отличава с устойчивите си материали и топлата си синтетична термоизолация. Двупосочният цип гарантира лесно и бързо закопчаване. Външната му платка защитава от вятъра и влагата. Страничните джобове са с подплата от микрофлийс и стоплят ръцете за секунди. Избери този елегантен и удобен модел и се наслади на топлината и в най-студените дни.
  • Northfinder IDRIS Мъжки шорти, черно, размер
    Леките, еластични и проветриви шорти Northfinder IDRIS са подходящи за използване в летните месеци от пролетта до есента. Изработени са леки еластични и устойчиви тъкани с обработка DWR. Благодарение на обработката им капките се стичат лесно по повърхността им и не задържат пета. В случай, че се намокрят изсъхват веднага. Удобство в тях е от интегрираният колан и гайките за него. Двата задни, двата странични джоба и джоба на бедрото (лепен) се закопчават с ципове.
  • Northfinder JAD Мъжки шорти, синьо, размер
    Материята на панталоните е бързосъхнеща от ripstop, което ги прави идеални за универсално използване от пролетта до есента. Подходящи са за пътуване и лек туризъм. Коланът им може лесно да се регулира, благодарение на шнурчето в него. В двата предни и двата задни джоба могат да се съхраняват всякакви дребни предмети.
  • Northfinder DUNOLA Дамска пола, микс, размер
    Спортната дамска пола Northfinder DUNOLA е с фиксирани шорти, които създават удобство при всякакви движения. Създава елегантност на фигурата. Полата има широк еластичен колан и свободна кройка, която не ограничава движенията. Ергономичната конструкция е с мек и еластичен материал, който се проветрява добре , не се лепи по тялото и бързо изсъхва. Предлага невероятен комфорт за всякаква спортна активност , като тенис , туристическо ходене или разходки около водни източници. Печата дава оригиналност на дрехата.
  • Northfinder AGUSTIN Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжки шорти Northfinder AGUSTIN. са подходящи за всякакви приключения, когато се нуждаеш от свобода и модерен стил. Подходящи са за пътувания, практични са по време на къмпинг или пешеходен туризъм. Допълнени са с практични джобове и има страничен елемент за поставяне на малка брадвичка или по-голям нож. Благодарение на техническата им конструкция и еластичния материал създават максимална свобода на движенията. Материала им е малко по-дебел и едновременно с това много еластичен. Подходящи са за носене навсякъде и никога няма да те разочароват.
  • Northfinder JEANNINE Дамска туристическа рокля, синьо, размер
    Леката и с голяма еластичност функционална рокля Northfinder JEANNINE е изработена от здрав и лек материал, който е прави идеална за туризъм, свободното време и бързи ходения. Моделът предлага женственост и е оценяван от всяка дама.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх