Модни марки 1
Цена
лв лв

Naif облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Naif 19 продукти
 • Naif Baby & Kids подхранващ балсам без отмиване за по-лесно разресване на косата 150 мл.
  Naif Baby & Kids, 150 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Naif Baby & Kids улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:помага за лесното сресване и изглаждане на косатаосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Naif Baby & Kids млечно олио за вана за деца от раждането им 100 мл.
  Naif Baby & Kids, 100 мл., За баня за деца, Продуктът внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:внимателно се грижи за детската кожахидратира и омекотявасъздава фина пянаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
 • Naif Baby & Kids подхранващ шампоан за детски скалп 200 мл.
  Naif Baby & Kids, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата копринено фина и здрава на видрегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Naif Baby & Kids омекотяващ лосион за тяло за деца 200 мл.
  Naif Baby & Kids, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваукрепва кожната бариераоставя кожата кадифено фина на допирдерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
 • Naif Baby & Kids крем против подсичане за детска кожа 75 мл.
  Naif Baby & Kids, 75 мл., Против подсичане за деца, Продуктът е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:грижи се за вече възникналото подсичанепази от подсичанеуспокоява и хидратира раздразнената кожаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • Naif Baby & Kids успокояващо масло за деца 100 мл.
  Naif Baby & Kids, 100 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожауспокоява раздразнениятаефективно регенерираСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Naif Baby & Kids релакс пяна за вана 500 мл.
  Naif Baby & Kids, 500 мл., За баня за деца, Пяната за вана Naif Baby & Kids осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаухае приятноуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Naif Baby & Kids защитен крем за лице и тяло 50 мл.
  Naif Baby & Kids, 50 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Naif Baby & Kids нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:възстановява защитния филмхидратира и омекотява детската кожалесно се разтрива и бързо попиваНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Naif Baby & Kids почистващ и миещ гел за деца и бебета 200 мл.
  Naif Baby & Kids, 200 мл., Почистване на кожата за деца, Продуктът нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:щадящо почистванадеждно се грижи за кожатаправи кожата фина и еластичнапредназначено за деца от самото ражданеСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
 • Naif Baby & Kids крем-грижа за деца от раждането им 75 мл.
  Naif Baby & Kids, 75 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожаомекотява и помага за копринено гладка кожаподкрепя естествените функции на кожатадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Naif Baby & Kids течен сапун за ръце 250 мл.
  Naif Baby & Kids, 250 мл., Течни сапуни за деца, Течният сапун пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеподхранва кожатаправи кожата фина и еластичнаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • Naif Baby & Kids охлаждащ гел за след слънце за деца 100 мл.
  Naif Baby & Kids, 100 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Продуктът предоставя отлична грижа за детската кожа след излагане на слънце.Характеристики:придава на детската кожа свежест и облекчение
 • Naif Baby & Kids козметичен комплект I. за деца
  Naif Baby & Kids, , Козметични комплекти за деца, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребапродукти за дълбоко подхранване и хидратацияподаръчна опаковкаподходящо и за бебетаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Naif Baby & Kids козметичен комплект V. за деца
  Naif Baby & Kids, , Козметични комплекти за деца, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребапродукти за дълбоко подхранване и хидратацияза обработка и регенерация на кожатаподходящ и за чувствителна кожаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Naif Baby & Kids козметичен комплект IV. за деца
  Naif Baby & Kids, , Козметични комплекти за деца, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребапродукти за дълбоко подхранване и хидратацияподходящ и за чувствителна кожаподходящо и за бебетаподаръчна опаковкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Naif Baby & Kids козметичен комплект III. за деца
  Naif Baby & Kids, , Козметични комплекти за деца, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребапродукти за дълбоко подхранване и хидратацияподходящ и за чувствителна кожаподаръчна опаковкаподходящо и за бебетаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Naif Baby & Kids слънцезащитни продукти SPF 50 100 мл.
  Naif Baby & Kids, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за деца, Продуктът за слънцезащита Naif Baby & Kids отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеможе да се ползва за лице и тялопродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Naif Baby & Kids слънцезащитен спрей SPF 30 100 мл.
  Naif Baby & Kids, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за деца, Продуктът за слънцезащита Naif Baby & Kids отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеможе да се ползва за лице и тялощадящ е към нежната детска кожаНачин на употреба:Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Naif Baby & Kids бомбичка за вана 8x24 гр.
  Naif Baby & Kids, 8x24 гр., Бомбички за вана за жени

Последно видяно

връх