Модни марки 1
Цена
лв лв

Mizon облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Mizon 48 продукти
 • Mizon Multi Function Formula ББ крем с екстракт от охлюви цвят #21 Rose Beige 50 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 50 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Mizon Multi Function Formula хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:уеднаквява цветовия тонпридава на кожата необходимата хидратацияприкрива дребните несъвършенства на кожатаосигурява защита от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Mizon Multi Function Formula крем за лице с филтрат на охлювен секрет 60% 50 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Multi Function Formula предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Multi Function Formula регенериращ крем с филтрат на охлювен секрет 92% 75 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 75 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Multi Function Formula предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниеуеднаквява тона на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Multi Function Formula почистваща пяна 60 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 60 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Mizon Multi Function Formula е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Mizon Multi Function Formula регенериращ очен крем с екстракт от охлюв 25 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 25 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Mizon Multi Function Formula е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиозарява околоочната зонауспокоява раздразненията около очите
 • Mizon Multi Function Formula гел за лице с екстракт от охлюви 45 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 45 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Multi Function Formula предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:затваря разширените пориНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Black Snail All in One крем за лице с филтрат на охлювен секрет 90% 75 мл.
  Mizon Black Snail All in One, 75 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Black Snail All in One предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Състав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power тоник за лице с лифтинг ефект 120 мл.
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицеторегенерира кожатаосвежава и озарявауспокоява и тонизираНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power стягащ крем против бръчки 50 мл.
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power лифтинг крем против бръчки 75 мл.
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 75 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратирарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Mizon Aging Care Firming Solution крем против бръчки със змийска отрова 50 мл.
  Mizon Aging Care Firming Solution, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Aging Care Firming Solution предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream крем за лице с пчелна отрова 50 мл.
  Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Pore Clearing вулканична маска за лице 80 мл.
  Mizon Pore Clearing, 80 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Mizon Pore Clearing ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляпремахва мъртвите кожни клеткипредотвратява прекомерното образуване на себумправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Mizon Great Pure нежна почистваща пяна за лице 120 мл.
  Mizon Great Pure, 120 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Mizon Great Pure е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:премахва и водоустойчив гримпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Mizon Enjoy Fresh-On Time озаряваща и хидратираща маска с мед за суха кожа 100 мл.
  Mizon Enjoy Fresh-On Time, 100 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Mizon Enjoy Fresh-On Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Mizon Enjoy Fresh-On Time ревитализираща маска със зелен лимон за отпусната кожа 100 мл.
  Mizon Enjoy Fresh-On Time, 100 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Mizon Enjoy Fresh-On Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежавапочиства кожата в дълбочинаправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Mizon Joyful Time платнена маска за стягане на кожата 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с озаряващ и хидратиращ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с почистващ и освежаващ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time подхранваща платнена маска със стягащ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon A.C.Care Solution локален серум с пудра против акне 30 мл.
  Mizon A.C.Care Solution, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Mizon A.C.Care Solution е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатарегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Mizon Multi Function Formula околоочна маска против отоци и тъмни кръгове със злато 1,4 g x 60 бр.
  Mizon Multi Function Formula, 1,4 g x 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Mizon Multi Function Formula перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:намалява отоците и тъмните кръговеотстранява признаците на стрес и умораподхранва кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Не изплаквайте.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с хидратиращ и ревитализиращ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с омекотяващ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Collagen Eye Patch хидрогелова маска за зоната около очите с колаген 60 бр.
  Mizon Collagen Eye Patch, 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Mizon Collagen Eye Patch перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:възстановява здравината и еластичността на кожата на лицетоизглажда фините линии и намалява леките бръчкинамалява отоците и тъмните кръговеинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Mizon Multi Function Formula ВВ крем с екстракт от охлюви цвят Rose Beige 50 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 50 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Mizon Multi Function Formula хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:осигурява защита от слънчевите лъчипридава на кожата необходимата хидратацияприкрива дребните несъвършенства на кожаталесно се нанася и разтривауеднаквява цветовия тонНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Mizon Multi Function Formula регенериращ серум против бръчки 30 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Mizon Multi Function Formula е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:регенерира кожата и предотвратява нейното раздразванепомага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power емулсия за лице с лифтинг ефект 120 мл.
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Mizon Skin Recovery нощен подмладяващ серум за уморена кожа 30 мл.
  Mizon Skin Recovery, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Mizon Skin Recovery е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиирегенерира кожата и предотвратява нейното раздразваневъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power стягащ околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 25 мл.
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 25 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:придава младежки вид около очитеоставя кожата изпъната и гладкауспокоява раздразненията около очитеотстранява отоците и тъмните кръгове под очитехидратира в дълбочинаосвежава и изглажда зоната около очитеозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Mizon Original Skin Energy Collagen 100 серум за лице с колаген 30 мл.
  Mizon Original Skin Energy Collagen 100, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Mizon Original Skin Energy Collagen 100 е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранварегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванепомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Mizon Placenta Ampoule Cream крем за регенерация и възстановяване на кожата 50 мл.
  Mizon Placenta Ampoule Cream, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon Placenta Ampoule Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Mizon Apple Smoothie пилинг за лице 120 мл.
  Mizon Apple Smoothie, 120 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Mizon Apple Smoothie почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиефективно регенерира кожатаизглажда и омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с хидратиращ и изглаждащ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранватози продукт не дразни кожатаозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time хидратираща платнена маска за стягане на порите 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с изглаждащ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапремахва мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Mizon Multi Function Formula тонер и емулсия за лице с екстракт от охлюви 100 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Mizon Multi Function Formula ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:регенерира кожатаоблекчава проявите на акнезатваря поритеосвежава и озаряваСъстав:продуктът е хипоалергененбез алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Mizon Joyful Time платнена маска за лице с хидратиращ и успокояващ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Joyful Time хидратираща платнена маска 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Joyful Time платнена маска с силно хидратиращ и подхранващ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Joyful Time платнена маска със стягащ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon Joyful Time платнена маска за лице с енергизиращ ефект 23 гр.
  Mizon Joyful Time, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Mizon Joyful Time ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Mizon A.C.Care Solution хидратиращ гел-крем за мазна кожа склонна към акне 50 мл.
  Mizon A.C.Care Solution, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Mizon A.C.Care Solution предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:елиминира проявите на акнеинтензивно хидратирарегенерира и витализираподхранва в дълбочинапредпазва кожата от вредните външни влиянияСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Mizon Multi Function Formula регенерираща маска за лице с екстракт от охлюв 80 мл.
  Mizon Multi Function Formula, 80 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Mizon Multi Function Formula ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Mizon A.C.Care Solution почистваща пяна против несъвършенствата на акнозна кожа 150 мл.
  Mizon A.C.Care Solution, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Mizon A.C.Care Solution е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинадейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Mizon Hyaluronic Acid Eye Patch хидрогелова маска за зоната около очите с хиалуронова киселина 60 бр.
  Mizon Hyaluronic Acid Eye Patch, 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Mizon Hyaluronic Acid Eye Patch перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратираозарява околоочната зонанамалява отоците и тъмните кръговеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100 хидратиращ серум за лице 30 мл.
  Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100 е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвапредпазва кожата от свободните радикалирегенерира кожата и предотвратява нейното раздразваневъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх