Модни марки 1
Цена
лв лв

Missha облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Missha 75 продукти
 • Missha Real Solution Ceramide 21 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Missha Real Solution Ceramide Маска за лице за жени 21 гр
 • Missha Real Solution Propolis 21 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Missha Real Solution Propolis Маска за лице за жени 21 гр
 • Missha Pure Source Green Tea 21 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Missha Pure Source Green Tea Маска за лице за жени 21 гр
 • Missha Pure Source Shea Butter 21 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Missha Pure Source Shea Butter Маска за лице за жени 21 гр
 • Missha Pure Source Honey 21 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Missha Pure Source Honey Маска за лице за жени 21 гр
 • Missha Black Ghassoul отлепяща се почистваща маска за проблемна кожа 50 мл.
  Missha Black Ghassoul, 50 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Missha Black Ghassoul ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:избавя кожата от черни точкиосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Missha M Perfect Cover ВВ крем с висока UV защита малка опаковка цвят No. 21 Light Beige SPF 42/PA+++ 20 мл.
  Missha M Perfect Cover, 20 мл., Тониращи кремове за жени, BB кремът Missha M Perfect Cover хидратира кожата, уеднаквява цветовия тон и прави лицето естествено красиво.Характеристики:редуцира малките несъвършенствата на кожатаосигурява защита от слънчевите лъчипридава на кожата необходимата хидратацияозарява кожатаНачин на употреба:Прилагайте BB крема върху чистата кожа на лицето.
 • Missha Black Ghassoul изпъваща маска за стягане на порите 95 гр.
  Missha Black Ghassoul, 95 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Missha Black Ghassoul ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткипочиства кожата в дълбочинаосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Missha Hot Burning гел против целулит 200 мл.
  Missha Hot Burning, 200 мл., Гелове за тяло за жени, Гелът за тяло Missha Hot Burning се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.Характеристики:заздравява кожатавидимо редуцира целулитахидратира и подхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте достатъчно количество гел всеки ден по местата, които искате да оформите (бедра, ханш, корем, ръце). Масажирайте леко.
 • Missha MISA Cho Gong Jin билков тоник за перфектна кожа 150 мл.
  Missha MISA Cho Gong Jin, 150 мл., Почистване на кожата за жени
 • Missha MISA Cho Gong Jin ориенталски билков крем за лице анти стареене 60 мл.
  Missha MISA Cho Gong Jin, 60 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Missha MISA Cho Gong Jin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Missha Misa Yei Hyun ориенталски стягащ крем 50 мл.
  Missha Misa Yei Hyun, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Missha 3-Step лифтинг маска в три стъпки 25 гр.
  Missha 3-Step, 25 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha 3-Step ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Missha 3-Step озаряваща маска в три стъпки 25 гр.
  Missha 3-Step, 25 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Missha 3-Step ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавапочиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Missha Misa Yei Hyun ориенталска почистваща пяна за лице 170 мл.
  Missha Misa Yei Hyun, 170 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Misa Yei Hyun е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративнопредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha 3-Step хидратираща маска в три стъпки 25 гр.
  Missha 3-Step, 25 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Missha 3-Step ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинаправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Missha Time Revolution Immortal Youth интензивен крем против признаци на стареене 50 мл.
  Missha Time Revolution Immortal Youth, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Missha Time Revolution Immortal Youth ще ви помогне по пътя към красивата кожа без бръчки.Характеристики:редуцира фините линии и бръчкивъзстановява на кожата усещането за комфортповишава здравината и еластичносттаосигурява на кожата свеж и жизнен видНачин на употреба:Нанесете крема върху почистено лице и втривайте с леки, кръгови движения.
 • Missha Embo хидратираща гел маска 33 гр.
  Missha Embo, 33 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Embo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Airy Fit Lemon платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 19 гр.
  Missha Airy Fit Lemon, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Lemon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допирозарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Red Ginseng платнена маска с хидратиращ и ревитализиращ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Red Ginseng, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Red Ginseng ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Pomegranate платнена маска с омекотяващ и освежаващ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Pomegranate, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Pomegranate ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid хидратиращ и подхранващ серум против признаци на стареене 50 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Missha Super Aqua е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетоефективно хидратира и подхранвадерматологично тестваноНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid хидратираща почистваща пяна 200 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинарегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha Super Aqua Cell Renew Snail дневен крем стягащ контурите на лицето с екстракт от охлюв 52 мл.
  Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 52 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Missha Super Aqua предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Super Aqua Cell Renew Snail хидратиращ лосион за лице с екстракт от охлюв 130 мл.
  Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 130 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Missha Super Aqua Cell Renew Snail предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализирабързо се абсорбирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Missha Honey Compote Mask Pearl платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 5 бр 5 бр.
  Missha Honey Compote Mask Pearl, 5 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Honey Compote Mask Pearl ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Honey Compote Mask Rose платнена маска с озаряващ и хидратиращ ефект 5 бр 5 бр.
  Missha Honey Compote Mask Rose, 5 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Honey Compote Mask Rose ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Super Off дълбоко почистващо олио против черни точки 305 мл.
  Missha Super Off, 305 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Off е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистарегулира образуването на себумпридава на кожата хидратацияНачин на употреба:Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
 • Missha Time Revolution Artemisia почистваща пяна 2 в 1 за успокояване на кожата 150 мл.
  Missha Time Revolution Artemisia, 150 мл., Почистваща маска за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Time Revolution е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративнопредотвратява изсушаването на кожата на лицетоуспокоява раздразненията и зачервяваниятаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha Melting Embo Shining Bomb интензивна хидрогелна маска за озаряване на лицето 33 гр.
  Missha Melting Embo Shining Bomb, 33 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Melting Embo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Melting Embo Relaxing Bomb Релаксираща хидрогел маска 33 гр.
  Missha Melting Embo Relaxing Bomb, 33 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Melting Embo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортпредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Ultra Hyalon кърпички за почистване на грим с хиалуронова киселина 30 бр.
  Missha Ultra Hyalon, 30 бр., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Missha Ultra Hyalon ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатахидратира и омекотява кожатаоставя кожата напълно чистана допир кожата е фина и омекотенаНачин на употреба:Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
 • Missha M Signature Real Complete ВВ крем за безупречен изравнен тен на кожата SPF 25 цвят No. 13 Bright Milky Beige 45 гр.
  Missha M Signature Real Complete, 45 гр., Тониращи кремове за жени, BB кремът Missha M Signature Real Complete хидратира кожата, уеднаквява цветовия тон и прави лицето естествено красиво.Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияпредотвратява раздразнение на лицеторедуцира малките несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Прилагайте BB крема върху чистата кожа на лицето.
 • Missha M Signature Real Complete ВВ крем за безупречен изравнен тен на кожата мини цвят No. 21 Light Pink Beige SPF25/PA++ 20 гр.
  Missha M Signature Real Complete, 20 гр., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Missha M Signature Real Complete хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:осигурява защита от слънчевите лъчиприкрива дребните несъвършенства на кожатапридава на кожата необходимата хидратацияуеднаквява цветовия тонНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Missha M Perfect Cover ББ крем с висока UV защита цвят No. 21 Light Beige SPF42/PA+++ 50 мл.
  Missha M Perfect Cover, 50 мл., Тониращи кремове за жени, BB кремът Missha M Perfect Cover хидратира кожата, уеднаквява цветовия тон и прави лицето естествено красиво.Характеристики:редуцира малките несъвършенствата на кожатаосигурява защита от слънчевите лъчипридава на кожата необходимата хидратацияозарява кожатаНачин на употреба:Прилагайте BB крема върху чистата кожа на лицето.
 • Missha Black Ghassoul почистващ сапун за кожа с акне 80 гр.
  Missha Black Ghassoul, 80 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Black Ghassoul е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинадейства регенеративноприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha Accessories извивачка за мигли
  Missha Accessories, , Клещи за мигли за жени, Продуктът Missha Accessories изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:оптически увеличава очите и придава дълбочина на погледабързо и лесно прилагане
 • Missha Pure Source платнена маска с успокояващ ефект Green Tea 21 гр.
  Missha Pure Source, 21 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Pure Source ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаватози продукт не дразни кожатаотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Real Solution платнена маска с ревитализиращ ефект 25 гр.
  Missha Real Solution, 25 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Real Solution ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Near Skin Self Control масажен пилинг крем за лице 200 мл.
  Missha Near Skin Self Control, 200 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Missha Near Skin Self Control почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Missha The Style 4D Mascara спирала за по-голям обем цвят Black 7 гр.
  Missha The Style 4D Mascara, 7 гр., Спирали за жени, Спиралата Missha The Style 4D Mascara придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:осигурява пълен обем само с един слойне слепва миглитеудивително извива миглитепоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Missha 3-Step почистваща маска в три стъпки 25 гр.
  Missha 3-Step, 25 гр., Почистваща маска за жени, Маската за лице Missha 3-Step ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Missha 3-Step подхранваща маска в три стъпки 25 гр.
  Missha 3-Step, 25 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Missha 3-Step ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Missha Puff Tension Pact гъба за грим
  Missha Puff Tension Pact, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Missha Puff Tension Pact осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо теносигурява удобно нанасяне и в гънките на лицетоудобно се държи в ръкатарезултатът е гладък завършекНачин на употреба:Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето.
 • Missha Super Aqua Oil Clear освежаващ тоник 180 мл.
  Missha Super Aqua Oil Clear, 180 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:регулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетохидратира в дълбочинаприятно освежаваНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Missha Pro-Touch прозрачна пудра SPF 15 цвят No. 21 14 гр.
  Missha Pro-Touch, 14 гр., Пудри за жени, Пудрата Missha Pro-Touch идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:прикрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкперфектно матира кожатапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:тампонът е включен в опаковкатаНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим. Ако искате да ползвате пудрата като заместител на грим, ползвайте за прилагане влажна гъбичка. За следващо пудрене ползвайте суха гъбичка.
 • Missha Embo подхранваща гел-маска 30 гр.
  Missha Embo, 30 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Embo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Decorative крем-коректор 5,5 гр.
  Missha Decorative, 5,5 гр., Коректори за жени, Коректорът Missha Decorative маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:кремообразна текстурадълготраен ефектредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Missha Airy Fit Rice платнена маска с почистващ и освежаващ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Rice, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Rice ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Aloe платнена маска за лице с хидратиращ и успокояващ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Aloe, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Aloe ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Tea Tree платнена маска с почистващ и освежаващ ефект за чувствителна кожа на лицето 19 гр.
  Missha Airy Fit Tea Tree, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Tea Tree ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Pearl платнена маска с озаряващ и хидратиращ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Pearl, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Pearl ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаватози продукт не дразни кожатаотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Shea Butter платнена маска с силно хидратиращ и подхранващ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Shea Butter, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Shea Butter ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Airy Fit Honey озаряваща платнена маска 19 гр.
  Missha Airy Fit Honey, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Honey ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допирозарява и освежаватози продукт не дразни кожатаНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Missha Magic Cushion дълготраен грим в гъбичка SPF 50+ цвят 21 15 гр.
  Missha Magic Cushion, 15 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Missha Magic Cushion уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектправи кожата матовахидратирапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Missha Magic Cushion дълготраен грим в гъбичка SPF 50+ пълнител цвят 21 15 гр.
  Missha Magic Cushion, 15 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Missha Magic Cushion уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектправи кожата матовахидратирапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Missha Men's Cure BB крем за мъже SPF 50+ цвят 50 гр.
  Missha Men's Cure, 50 гр., Тониращи кремове за мъже, Тониращият крем Missha Men's Cure придава на кожата на вашето лице необходимата доза хидратация и при това прикрива нейните несъвършенства.Характеристики:продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоинтензивно хидратираосигурява защита от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения.
 • Missha Airy Fit Green Tea успокояваща платнена маска с хидратиращ ефект 19 гр.
  Missha Airy Fit Green Tea, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Green Tea ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Airy Fit Potato изгаждаща платнена маска за озаряване на лицето 19 гр.
  Missha Airy Fit Potato, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Potato ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Airy Fit Cucumber платнена маска с хидратиращ и ревитализиращ ефект за суха кожа 19 гр.
  Missha Airy Fit Cucumber, 19 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Airy Fit Cucumber ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Super Aqua Cell Renew Snail платнена маска за лице с хидратиращ и успокояващ ефект с екстракт от охлюви 25 мл.
  Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 25 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Super Aqua Cell Renew Snail ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинаозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid есенциален успокояващ тоник 200 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Missha Super Aqua ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетонезабавно успокоява кожатапредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid нежна почистваща мицеларна вода 500 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 500 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Missha Super Aqua ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинапредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаминимизира прекомерното образуване на себумима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid хидратиращ почистващ крем 200 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинарегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid кърпички за почистване и премахване на грим 30 бр.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 30 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеефективно отстранява грима от кожатаима освежаващ и успокояващ ефектипредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Извадете кърпичка и с нея леко изтрийте грима и всички нечистотии. Обилно изплакнете с хладка вода.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid хидратиращ крем за лице 70 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 70 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Missha Super Aqua предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid хидратиращ балсам за лице 70 мл.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 70 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Missha Super Aqua предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid платнена маска с силно хидратиращ и подхранващ ефект 25 гр.
  Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 25 гр., Mаски за лице за жени, Маската за лице Missha Super Aqua ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирпочиства кожата в дълбочинаНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Super Aqua Cell Renew Snail почистваща пяна с екстракт от охлюв 100 мл.
  Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Missha Super Aqua е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумдейства регенеративнохидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Missha Super Aqua Cell Renew Snail стягащ тоник с екстракт от охлюв 130 мл.
  Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 130 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Missha Super Aqua ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазниниоставя кожата фина, свежа и сияещаподготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижауспокоява и тонизираНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Missha Magic Cushion хидратиращ фон дьо тен в гъба SPF 50+ цвят No.23 15 гр.
  Missha Magic Cushion, 15 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Missha Magic Cushion уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектхидратирапредпазва от слънчевите лъчиревитализирауеднаквява цветовия тон на кожатаНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Missha Time Revolution The First Treatment Essence Rx тонизираща есенция за озаряване на кожата против бръчки 150 мл.
  Missha Time Revolution The First Treatment Essence Rx, 150 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Missha Time Revolution е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранвапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Time Revolution Artemisia успокояващ серум срещу зачервяване на кожата 50 мл.
  Missha Time Revolution Artemisia, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Missha Time Revolution е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаотстранява следите от уморавъзстановява еластичността на кожатарегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Missha Time Revolution Artemisia хидратираща гел маска 23 гр.
  Missha Time Revolution Artemisia, 23 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Missha Time Revolution ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Missha Skin Peeling Pad ексфолиращ тампон 1 бр.
  Missha Skin Peeling Pad, 1 бр., Механични пилинги за жени, Продуктът Missha Skin Peeling Pad се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето.

Последно видяно

връх