Модни марки 1
Цена
лв лв

Mimitika облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Mimitika 7 продукти
 • Mimitika Sun спрей за загар SPF 15 200 мл.
  Mimitika Sun, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеускорява естествения процес за придобиване на тенподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Mimitika Sun спрей за загар SPF 30 200 мл.
  Mimitika Sun, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеповишава интензивността и удължава трайността на тенаподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Mimitika Sun спрей за загар SPF 50 200 мл.
  Mimitika Sun, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеускорява естествения процес за придобиване на тенпридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.
 • Mimitika Sun мляко след загар 150 мл.
  Mimitika Sun, 150 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:подхранва кожата в дълбочинаоставя кожата кадифено мека на допирповишава интензивността и удължава трайността на тенаНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.
 • Mimitika Sun слънцезащитен крем за лице SPF 50 50 мл.
  Mimitika Sun, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеудължава ефекта на тенаинтензивно хидратирабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
 • Mimitika Sun олио за тен SPF 50 150 мл.
  Mimitika Sun, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Mimitika Sun предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:удължава ефекта на тенапредпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеможе да се ползва за лице и тялоСъстав:без силиконивегански продуктНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Mimitika Sun защитен балсам за устни SPF 20 4 гр.
  Mimitika Sun, 4 гр., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Mimitika Sun ефективно защитава и най-чувствителната кожа на вашето лице от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредотвратява напукване на устнитехидратира и подхранваНачин на употреба:Преди излагане на слънце равномерно нанесете върху устните. Повторете по всяко време през деня при необходимост.

Последно видяно

връх